אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות את הכונן הזה בחנות הזו... http://www.skypc.co.il/pl_product~907910~141~0.htm מה שחשוב לי זה חיבור הSATA ולפחות 1T במחיר הכי כדאי.. האחריות ושם החברה חשובות גם כן ! אשמח לכל מילה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מערכת חדשה אבל לשם כך אני צריך לדעת אם באמת יש טעם בעניין השאלה שלי המערכת צריכה להעביר קבצים כבדים מכונן אחד למישנהו בסוגים שונים של חיבורים כגון כרגע אלו חיבורי USB וחיבורי SATA באופן הרגיל מה שיש לי היום בסוקט 775 כל שליחת נתונים לכונן כל שהוא גורמת להכפלת או לשילוש הזמן הכללי להעברת הנתונים בין הכוננים וכך ככל שאני מבקש להעביר עוד קבצים במקביל הזמן מתארך והמחשב הופך להיות איטי מטרתי העיקרית כרגע לפתור את בעיית האיטיות הנוראית אשר נגרמת כתוצעה מעברות נתנוים מרובות בו זמנית מכונן לכונן האם במערכת שבבים החדשה 1155 ההאטה כמעט ולא תורגש ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל +- ואני רוצה לשדרג את זמן הגישה שלי תגידו לי עם זה רעיון טוב -יש לי עכשיו 500GB של סמסונג אני יוסיף עוד אחד כזה בידיוק מKSP ב189 שקל למערך RAID0 אני משתמש בבקר שעל הלוח לכל הסרטים משחקים ..... -אני קונה SSD למערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate) של 60GB בתקציב 600-700 שקל -ומוסיף עוד קונן רגיל של 1TB לגיבוי אפשר המלצות אני חשבתי על SSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270 ודיסק גיבוי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=11270
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשאיר את הדיסק החיצוני מחובר למחשב כל הזמן א. האם זה בסדר ? לא יקצר את החיים שלו ? ב. האם אפשר לגרום רק לכונן חיצוני לישון שהוא לא בעבודה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לדיסק און קי להתקנת מערכות הפעלה. אני לא כל כך בקיא בתחום, האם יש דיסק און קי מהיר מהרגיל? כמובן אני הולך על גירסאת ה-8GB.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר 6 שנים ומשהוא ועדיין לא הבנתי מה ההבדל העיקרי. הבנתי שמתקינים מערכת הפעלה שבאה על DVD אז במחשבים ישנים זה משנה (שהתקנתי WIN 7 על פנטיום 4 ישן היה איזה שגיאה CODE 5 והבוט לא עלה). תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. קניתי מחשב מבוסס SSD VERTEX 2. השאלה שלי באיזה מצב לבחור IDE או AHCI א.במידה ואחליט להתקין WINDOWS XP ב.במידה ואחליט להתקין WINDOWS 7 מה ההבדל בין המצבים? זה הלוח אם אם זה משנה Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET.
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לרכוש כונן חדש בקרוב וישנה התלבטות בין שתי אפשרויות ושלושה דגמים. האפשרות האחת היא לקנות כונן חיצוני, והאפשרויות הןWestern Digital 1000GB WDBAAU0010HBK או Seagate 1000GB ST310005EXD101RK שניהם כוננים חיצוניים עם ממשק USB2. הסיגייט זול בכ-40שקלים. מי מהם עדיף? אפשרות אחרת נראית לי יותר אטרקטיבית כרגע וכוללת כונן פנימי HD103SJ של סמסונג, שנת אחריות נוספת (3 לעומת 2 בחיצוניים) וזכרון מטמון גדול יותר - 32 לעומת 8 בראשונים שציינתי. ככונן בלבד, הסמסונג נראה לי כאפשרות עדיפה. דעתכם? מלבד הכונן, אצטרך לקנות כיסוי. כמובן ששקלתי כיסוי עם ממשק eSATA כדי להתחבר לכניסה זו בנייד שלי, אך זה נראה לי הופך לסיפור יקר. גם עם כיסוי חיצוני עם USB2 בלבד, נדמה לי כי הבדלי ה…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שבקר עולה בסביבות ה1000 ש"ח - שזו השקעה לא קטנה ! לכן אשמח לדעת אם יש בקר מומלץ שעונה על הדרישות הבאות: א.שיהיה PCIe x4 - ע"מ לנצל יותר מ1.5Gbit של Pcie x1 ב.שיתמוך בלפחות 4 כוננים מחוברים. ג.אני הייתי שמח לדעת שהוא יבצע את העבודה בRAID 5 עם 4 כוננים מחוברים והכוונה שהמהירות תהיה בסביבות ה250+ MB בשנייה או מנגד שיריץ 2 דיסקים על RAID 0 ב200 מגה + עוד שלושה דיסקים בRAID 5 גם כן ב200 מגה - והכי חשוב שיעבדו בו זמנית במהירות הזאת. או שהגזמתי ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי במתנה מארז הארד דיסקים מהדגם SNT ST-2312B2 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12947 פירקתי את המארז לצורך החלפת הארד דיסק והגעתי למצב שבתמונה ניסיתי לנתק את ההארד דיסק מהלוח של המארז - חיבור הide משוחרר אבל חיבור החשמל תפוס משום מה איך ניתן לשחרר אותו? עם עוד קצת כוח הצלחתי לשחרר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1.האם שניהם יספקו אותה מהירות גם בקריאה וגם בכתיבה?? 2.איזה יתרונות יש ל-zfs?? 3.והאם יש אפשרות להמיר את מערך הרייד5 שלי למערך zfs בלי לפגוע במידע ששמור על הכוננים קשיחים?? 4.האם יש אפשרות להוסיף כוננן קשיח למערך רייד5 ולמערך zfs בלי לפגוע במידע ואחרי שכבר חצי ממנו מלא?? והאם זה פעולה שדורשת הרבה זמן בהנחה שיש 4tb מתוך 8 מלאים כבר??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים של 1TB כל אחד ועוד דיסק של 2TB (במפרט) אני רוצה לעשות רייד 0 בין הדיסקים של ה1TB ושים את הדיסק השלישי של ה2TB בתור רייד 1 האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע ריידים עושים על דיסקים פיזים ולא על VOLUMES האם הדבר אפשרי ואם אני עושה רייד 0 חומרתי בין שני הדיסקים של ה1TB ואז מגדיר את הדיסק של ה2TB בתור MIRROR VOLUME ממנהל הדיסקים של הווינדוס זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני מהיר בנפח של 1TB ואני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז תוכלו בבקשה להמליץ לי? ולהגיד לי איך מבדילים בין אחד טוב לאחד גרוע? וראיתי שיש דיסקים קשיחים חיצוניים עם USB 3.0, אני צריך פורט כזה במחשב בשביל זה יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ?? לפני יומיים הכונן הקשיח החיצוני שיש לי מת לצערי !! והאחריות שהיתה לו הסתיימה . אז אני חייב לקנות אחד חדש ויש לי שאלה : האם יש הבדל בין כוננים 2.5" ל 3.5" אני יודע שאחד בא עם כבל חשמל מיוחד והשני לא . האם יש יתרונות לאחד על השני ?? גם מבחינת סיכוי לתקלות בעתיד יש כונן שיש לו בדרך כלל יותר תקלות ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבל בדיסק קשיח כאשר יש לי גישה מלאה אליו, בלי שהיצרן יגלה שישנה חבלה במתכוון, כדי שהאחריות עדיין תישאר תקפה... תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב לי שהארד דיסק יהיה מהיר בלי חיסכון בחשמל, לא 5400RPM .קיצר בלי כל השטויות שעושים היום כדי להפוך את הארד דיסקים לזולים בעלי נפח איחסון מירבי. מטרות: משחקים סרטים ובקיצור הכל. אין צורך לשקט מוחלט אך שיהיה סביר ולא רעשן. תודה מראש ערן.
-
- 41 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כיום יש לי 2*1TB ברייד0 רק להורדות בלבד (ללא BOOT) ורוצה להחליף אותם למשהו יותר גדול, כמו 4 טרה. אני יוצר פרטישן בודד על כל דיסק ואז מאחד אותם בהגדרות רייד לדיסק 1 גדול. מה שבילבל אותי זה האתחול דיסקים, בו נכתב שMBR תומך עד 2 טרה. האם זה זה לדיסק פיזי בלבד או שזה הגבלה גם לריידים הגדולים מ2 טרה? איך לפרמט בתכלס? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין כזה גדול בעניין הכוננים הקשיחים, אבל מעניין אותי מה עדיף כונן SSD מהיר של OCZ עם 60GB שזה ממש קצת, או SeaGate 300GB 15K.7 RPM 16MB SAS שניראה לי כמו כונן אמין מאוד ומהיר במיוחד, עכשיו השאלה כאן מי יותר מהיר ? בכמה יותר מהיר (אחוזים) ? הכונן נועד לצרכי גיימינג כבד במיוחד, יותר מיזה יש צורך בכונן כמה שיותר מהיר גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו כבד מאוד, עם תוכלו ליראות בצד המיפרט שלי יחזיק את אחד מיהם בלי בעיה, בקשר ליחבורים אני די בטוח שהSSD יתחבר ללוח בלי בעיה אבל הכונן השני ניראה לי צורך חיבור מוזר שאני מכיר, יש לי מחשב ישן עם מערך דומה שיותר מהיר מי RAID פי 2, עכשיו תקנו אותי עם אני טועה אבל הSAS הוא חיבור שצריך ליקנות נכון ? מין כרטיס כזה שמתחבר לPCI ומימנו יש …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-