עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. זה SUMSUNG 840 PRO 256GB: כפי שאתם רואים המהירות קריאה בסדר בתוכנה של סמסונג, אבל בשאר המבחנים המהירות נמוכה. ב-AS SSD כל התוצאות נראות לי נמוכות, דעתכם???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by afik zach,

אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by Yaniv Debbi,

מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 11GnR,

http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by orental5,

שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. שלום ! מישהו יכול לתת לי מדריך (פשוט ) להפיכת דיסק און קיי ל BOOTABLE. ומדריך שיסביר לי איך אני יכול להכין לי תפריט לכל התונות הדוסיות שלי, שאני פשוט רק יבחר איזה תוכנה ברצוני להריץ.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?

8. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות: 1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע? 2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק? 3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by Myrath,

היי לכולם, אני צריך מפצל USB שיתחבר לטלוויזיה ומן העבר השני לכונן כלשהו. המרחק בין השניים אינו כה רב, אבל הוא גם לא קרוב ברמה שרוב המפצלים היום יכולים לגשר על הפער. אני מחפש (רצוי אייבורי/KSP/באג וכו' - רשתות שקיימות בכל הערים) מפצל שהכבל שאיתו הוא מגיע הינו באורך מטר או לכל הפחות קצת פחות ממטר. הרבה יותר טוב - אם אתם מכירים רשת/חנות (פיסית) שמוכרת כבל USB שמצדו האחד זכר והשני נקבה (כך שאוכל פשוט לחבר הכונן החיצוני/פלאש דרייב לטלוויזיה) - ממש אשמח! תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

ויותר ספציפי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8211

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by AngelofDeath,

מה ה-SSD הכי טוב שניתן למצוא היום עד מחיר של 350 ש"ח? האם כדי למצות את הפוטנציאל של SSD עד תום, נדרשים חיבורים מסוימים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by NIVs,

יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by Kirma,

שלום, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי תשובה ברורה לשאלת הכותרת ראיתי שכמעט בכל המפרטים עם תקציב יחסית גבוה מוסיפים קשיח SSD השאלה שלי עד כמה אחד כזה משמעותי במערכת ? ועד כמה הוא יכול לתרום במערכת שלי "מפרט מחשב" בבקשה אל תגידו לי לחפש בפורום, כי חיפשתי ולא מצאתי ! אם מישהו יכול אפילו להביא לי איזה אשכול על זה אני אשמח !!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by (Arik),

יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  16. בחיפושיי בפורום וברחבי האינטרנט, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלות שמסקרנות אותי מאוד. האם HDD עם חיבור sata3 באמת מסוגל לנצל את מלוא גודל תעבורת החיבור, או שזה סתם גימיק שיווקי שמקפיץ את המחיר? עד כמה שכן הצלחתי להבין, כונני HDD בכלל לא מסוגלים לנצל את מהירות החיבור של sata2 עד סופה כך שאין באמת הבדל מעשי בין אם יתחברו בחיבור sata2 או sata3. אקח לדוגמא את ה-WD 1tb Black Caviar עם חיבור sata3, לעומת ה-Samsung F3 עם חיבור sata2, יהיה הבדל ביניהם? או ש-WD סתם יצרו את אותו עם חיבור מוגזם שעולה פי כמה על יכולות הכונן? ושאלה אחרונה, האם כונני SSD הגיעו לגבול של ה-sata2 ואיתם באמת יחול שיפור בחיבור sata3?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני חייב לדעת שזו קנייה בטוחה. אתם לא ממליצים על זה במפרטים המומלצים אז זה נראה חשוד.... בבקשה מי שקנה את זה, האם כונן זה טוב ואמין??? יותר חשובה לי האמינות :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Ben-Dor,

מה זה? Level 4 Level 4 uses parity [2] concentrated on a single disk drive to protect data. It is better suited to transaction I/O rather than large file transfers. Because the dedicated parity disk represents an inherent bottleneck, level 4 is seldom used without accompanying technologies such as write-back caching. Although RAID level 4 is an option in some RAID partitioning schemes, it is not an option allowed in Red Hat Linux RAID installations [3] The storage capacity of Hardware RAID level 4 is equal to the capacity of member disks, minus the capacity of one member disk. The storage capacity of Software RAID level 4 is equal to the capacity of the member partitions…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MalGano,

שלום לכולם בזמן האחרון הרהרתי לי לגבי DoK כי הדיסקטים האלה כבר משגעים אותי. חשבתי שזה יהיה די בזבוז לקנות סתם דיסק און קי רגיל וחשבתי ללכת על אחד שמנגן mp3 (ז"א יש חיבור לאוזניות וממשק של נגן ממוצע) ובנוסף לכך יהיה לו פין USB (לא כבל). יש חיה כזו? מספיק משהו בינוני 1GB אפשרי אולי גם משהו שתומך ב-U3 עם אפשרות התקנה מחדש והסרה... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by idanshmu,

שלום לכולם... יש לי דיסק קשיח חיצוני ש 1GB של חברת MAXTOR. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל MINI USB --> USB. הלוח אם שלי תומך גם בחיבור ESATA והבנתי שקצב העברת הנתונים שלו מהיר יותר (בכמה? האם זה משמעותי? לא יודע...) בכל אופן רציתי לדעת האם יש מתאם/כבל שיכול לחבר את הדיסק לחיבור ESATA והאם באמת מתאם/כבל שכזה יגרום להעלאת קצב הנתונים או שבכלל הדיסק עצמו צריך לתמוך בחיבור כזה ואני מדבר שטויות? תודה מראש! עידן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mj23,

היי מחפש המלצה על SSD 120 128 80 GB בתקציב עד 40 שקל לשימוש של הווינדוס ותוכנות רגילות בווינדוס תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by טכנאי_ברזילאי,

עשיתי FDISK בדיסק עם חומר. איך אני יכול לשחזר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16256

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  24. יש לי את הכונן הזה SAMSUNG HD103SJ-S246J9FZB03423 של 1TB. הכונן הזה הוא המועדף פה באתר ועל כל מפרט ממליצים עליו וכך גם לי שקניתי את המחשב לפני חצי שנה. העניין הוא שבזמן האחרון הכונן ממש מרעיש לי בצורה שאני לא זוכר שהייתה בעבר! גם שאני פותח למשל דפדפן אינטרנט הוא ממש רועש ולפעמים חושב בלי סיבה. עשיתי בדיקה לכונן באמצעות התוכנה HDDSCAN כדי לבדוק סקטורים פגומים. אין לי מושג מה אומרות התוצאות ואיך לקרוא אותם, עזרו לי לנתח את התוצאות שבקובץ שמצורף (תמונות+DOCX להורדה), האם הכונן תקין ובעל ביצועים טובים? אם לא אני יכול עוד להחליף במסגרת אחריות. אגב טמפרטורת הכונן לא עוברת את ה- 31 אף פעם. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by gif,

היי שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי שני מחשבים פרקתי מהם את החלקים ואני מעוניין למכור אותם "כחלקים מיד שניה". 1. דיסק קשיח פנימי של Maxtor Model: 6L160P0 קיבולת: 160 GB חיבור IDE לעוד פרטים טכנים על הכונן: http://www.superwarehouse.com/Maxtor_DiamondMax_10_160GB_Hard_Drive/6L160P0/p/622143 הוא בן שנתיים. כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? 2. דיסק קשיח פנימי של Hitachi Deskstar Model: HDT722516DLAT80 קיבולת : 164 GB חיבור IDE גם הוא בן שנתיים,משהו כזה... כמה אתם אומרים הוא שווה יד ראשונה ויד שניה? ------------------------------------------- צורבים: 1. צורב פנימי של LG Model: GCR-8525B חיבור IDE לעוד מידע טכני: http://msc1.co.il/product.aspx?a=068230a3ad544febb23cda7fc…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.