אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי את הכרטיס הזה: SanDisk 32GB Extreme SD Card (SDHC) 45MB/s - Class 10 אלה הם התוצאות של בדיקת המהירות, האם הם לא נמוכים מדי? מהירות הקריאה והכתיבה המקסימליים הוא 45 מגה לשניה ציפיתי להרבה יותר מזה. אגב הכרטיס נקנה מהאתר Mymemory.co.uk, האם הכרטיס פגום, האם אלה הם התוצאות שצריכות להתקבל? אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי צורב. Model ID Manufacturer Device Type Speed TOSHIBA DVD-ROM SD-R9012 Toshiba DVD-ROM/CD-RW DVD:8x, CD:16x/10x/24x זה הנתונים עליו http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/818200000007000000010000659800001516/81820000011e000000010000659c00000401/818200000121000000010000659c0000040e/818200000723000000010000659c000015f2/818200000785000000010000659c0000175f/81820000078b000000010000659c00001765 איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בצריבה עד 900 מגה על דיסקים מתאימים?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני שבוע הזמנתי כונן סמסונג 500G hd502hi וקיבלתי במקומו hd503hi . האם הוא טוב באותה מידה או שמא כדאי לי להחזיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן יחסית, e8400. אני רוצה להוסיף לו USB3 עם פאנל קדמי. ראיתי באיביי כרטיסי PCI עם שתי יציאות מובנות ועוד 2 על הפאנל. השאלה שלי היא האם הם יעבדו במהירות המלאה על הלוח אם שלי ABIT IP35 הנה אחד לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/2-Port-PCI-E-PCI-Express-Card-Adapter-USB-3-0-Front-Panel-5Gbps-/350873214932?pt=AU_Components&hash=item51b1ac5fd4 תודה
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בארה"ב ושוקל לנצל את המחירים המעט נמוכים על מנת לקחת איתי כונן SSD אחד הביתה. חשבתי על כיוון ה-100$-120$ וראיתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148529 עם משלוח חינם. האם יש דגם משתלם\טוב יותר? אולי כזה שלא נמכר בארץ? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הכונן, אך משום מה אני לא רואה את הטמפרטורה שלו ב-EVEREST, יש סיבה ? אין לו חיישן טמפרטורה ?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
כיום יש לי 2*1TB ברייד0 רק להורדות בלבד (ללא BOOT) ורוצה להחליף אותם למשהו יותר גדול, כמו 4 טרה. אני יוצר פרטישן בודד על כל דיסק ואז מאחד אותם בהגדרות רייד לדיסק 1 גדול. מה שבילבל אותי זה האתחול דיסקים, בו נכתב שMBR תומך עד 2 טרה. האם זה זה לדיסק פיזי בלבד או שזה הגבלה גם לריידים הגדולים מ2 טרה? איך לפרמט בתכלס? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, קניתי דיסק 2.5'' של טושיבה, והשתמשתי בו די הרבה זמן ככונן חיצוני (בשילוב עם מתאם IDE->USB), אבל בימים האחרונים הוא לא בדיוק מתפקד כראוי. אני יכול לגשת לכונן ולכל התיקיות שעליו דרך חלונות, אבל אני לא יכול לפתוח קבצים או להעתיק אותם... כשאני מנסה, המחשב מודיע "Delayed Write Failed" לקובץ Mft$, או פשוט מתרסק. הכונן אבוד לתמיד, או שיש תוכנה/מעבדה כלשהי שתוכל להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה פשוטה שווה לי או לא להחליף את הווסטרן דיגיטל 60 ג'יגה שלי לווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מ"ב באפר ב160 שקלים ? בבקשה תנו את דעתכם אני צריך להחליט עד הערב
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על SATA עכשיו אני רוצה לקנןת צורב די וי די SATA צרעך לגמפר את זה או לא צריך כי אני חושב שלא צריך תקנו אותי אם אני טועה ...
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לירכוש HD חדש, אך הסכום שברשותי לא גדול. לאחר שבזבזתי סכום לא קטן על טסטים וחסכתי כסף לרכישת רכב (יש עוד זמן..) נישארו בירשותי 250 ש"ח. חשבתי שיהיה נחמד אם אני אקנה HD חדש, מכיוון שאני עד היום חייתי עם HD בקיבולת של 30GB (לא יאומן) אני מניח שאפילו עוד HD של 30GB ישמח אותי מאד! ראיתי כמה חברות שונות ואת מחירם והיסתבר שב 300ש"ח ~ אפשר להשיג HD של 40GB שאם אניח את ידי עליו אשמח עוד יותר. מכיוון שאיני בקי "בחומר" אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על HD טוב, רצוי שיהיה בו 8MB Buffer, בעל שם טוב, אשמח עוד יותר אם מישהו יוכל לימצוא HD כזה עם 40GB בגבול ה300 ש"ח תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני הארדיסקים, קניתי מגירת קירור נשפלת של הארד דיסק , אבל אין לי כבל IDE מתאים שיכול לחבר את שניהם. שחכתי שעכשיו אני אצטרך כבל ארוך יותר כדי שאחד מהם ישאר במקום והשני יהיה מעל הכוננים. יש לי מארז SUPERTALENT. קניתי כבל שנראה לי ארוך אבל הלוח שלי לא מקבל את ההארדיסקים כשאני מחבר אותו כמו שאני צריך. הוא מיועד לכך ששני ההארדדיסקים יהיה רחוקים יותר מהחיבור ללוח. עכשיו אני מחפש כבל שיתאים לסידור שתיארתי,חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. אם מישהו מכיר אולי חנות שמוכרת כבלים כאלה באזור המרכז, זה יהיה נהדר
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HDD בנפח של 1TB, קראתי את ההמלצות והחלטתי לבדוק את דעתם של חברי הפורום. אני מעוניין בHDD שקט ואמין אני חשבתי יותר על Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS מאשר גירסת הבלאק אני חייב לציין שכל ההארדיסקים שלי עד היום הם WD. ראיתי שיש פה המלצה לסמסונג אבל בכל זאת אשמח לדעת מה היא דעתכם המחירים בין הגרין לסמסונג המומלץ לא מהותיים כלכך, בסביבות ה 420 בממוצע. תודה רבה לעזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם. ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II. OK עד עכשיו זה בסדר... הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra.... אבל שניהם ביחד, לא יכולים לעבוד.... מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II? 10q all
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על ה- DOK הנ"ל. ויש לי מס' שאלות. איך באתר של Sandisk מוכרים אותו במחיר של 79.99$ (277 ש"ח) ובחנויות אחרות הוא עולה פחות (פנדה - 197 ש"ח)? אחריות בנוגע למוצר, כל חנות נותנת אחריות אחרת, שנתיים, 10 שנים, לכל החיים וכו'. האחריות לא מגיעה מהחברה מ- Sandisk? או שכל חנות נותנת תקופת אחריות שונה ? בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על החנות פנדה, האם כדאי לרכוש מהם את המוצר ? ובכלל איך היא ? ואיך החנות KSP ? ושאלה אחרונה, מזה בעצם U3 ? אשמח לתגובה מצידכם. תודה!
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה(עם נסיון כלשהו) על צורב DVD בסביבות 200 ש"ח בערך.... דרך אגב אני קונה תצורב מחנות ksp ,רציתי לדעת אם עדיף לקנות משם גם דיסקים של dvd (ואיזה עדיף לצורב שאתם מציעים) או להמשיך בערך 10 דקות הליכה ולקנות מהמבצע של אופיס דיפו שקרוב לשם. עוד שאלה אם יש לי ידע בסיסי בזה אתם מאמינים אני יוכל להרכיב אותו לבד?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מדובר בכונן SAS שאני שוקל לרכוש. האם עלי להכין את עצמי לרכישה של כבל מיוחד/שונה מאשר זה שנמצא בספק הכוח שלי (SATA)? או שמדובר באותו הממשק? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של ימהה 40X20X10 וכאשר אני צורב איתו בתוכנת NERO הוא בודק לי את הדיסק הרק ומוריד לי את המהירות כתיבה ל 8X למרות שעל הדיסק כתוב 32X. יש אפשרות לבטל את שינוי המהירות האוטומטי של הצורב?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה, לא הווינדוס ולא NERO מזהים את ה LG H22N בתור צורב, אלא בתור סידי רגיל. מה עושים? חיפשתי דרייברים בנרות באתר המבולגן של LG. כמו כן חיפשתי גם בגוגל. לא נמצאה האבדה. :-\
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד הבעייה: 1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה 2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו) 3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור. השאלה: מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי) איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-