אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני נייד עד 250 GB, עם חיבור IDE תודה,
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלושה דגמים נראו לי הכי בסדר מבחינת הגודל והמחיר WD Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS WD Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ מה הטוב ביניהם מבחינת ביצועים? הגודל פחות משנה אלה יותר הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 HD חיצוני, אחד בגודל 1TB ואחד בגודל 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו זולים יחסית ואמינים. תוכלו להמליץ לי על דגמים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמצעי שאני אוכל לחבר אותו ב USB לכונן החיצוני שלי ובאופן אוטומטי\דיגיטלי כל הנתונים שיש לי בכונן יעברו לאמצעי ללא שימוש במחשב האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשניהם צורב של סמסונג במחשב החדש שהתקנתי אתמול הצורב קרא כמה פעמים דיסקים אבל רוב הזמן הוא מסתובב ולא קורא ולא עושה כלום הוא לא קורא למשל את דיסק הדרייברים של לוח האם האם יש בעיה ידועה עם צורבים של סמסונג? האם עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות עידכון קושחה לכונן הSSD שלי. הכונן מדגם AGILITY 60 ג'יגה. השאלה שלי היא האם אני יכול לעדכן קושחה ללא דאגה שהכונן יימחק, או שאני צריך לעשות גיבוי לפני? הענין הא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על הSSD. אשמח לתשובה ולעצות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה היום, כשניסיתי לגבות את החומר שיש לי על הארדיסק במחשב על הארדיסק אחר. התחלתי להעתיק מחיצות, והכל היה בסדר, אבל במחיצה אחת באמצע ההעתקה לדיסק השני המחשב פתאום עושה RESET או פשוט קופא. וככה כל הזמן עם המחיצה הזו. מה זה אומר? שיש שם סקטור פגוע או משהו? בכלי האבחון זיהיתי שכתוב באחת מן השורות: CURRENT PENDING SECTOR - WARNING ולידה יש סימן קריאה צהוב. מה זה אומר?
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול רציתי לעשות DEFRAG לדיסק קשיח במחשב ( דיסק של נתונים, לא איפה שמותקנת מע' הפעלה) בשלב מסויים שמעתי רעש מהדיסק (זה היה רעש שמזכיר רעש של מסור) שנמשך בערך חצי דקה, ואז זה הסתדר והתוכנה השלימה את DEFRAG בלי בעיה. אבל בכל זאת נכנסתי ל EVENT VIEWER וראיתי שם מלא שגיאות שקשורות לאותו דיסק הינה מה שהיה כתוב שם: THE DRIVER DETECTED A CONTROLLER ERROR ON \DEVICE\IDE\IDE PORT 5 SOURCE :ATAPI בנוסף הרצתי בדיקה של Data Lifeguard Diagnostic WD. הרצתי בדיקה פשוטה,לא EXTENDED וקיבלתי מיד שגיאה שצירפתי אותה בתמונה. מה אתם חושבים על כל זה? הדיסק זה WD CAVIAR BLACK 640 GB 32MB CACHE תוכנה שעשיתי איתה DEFRAG זה O&O DEFRAG גרסה 14 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזו: כל איזו שהיא תקופה אני מגבה את כל החומר על ההארדיסק הפנימי שלי על הארדיסק אחר (גם פנימי). מה שאני עושה זה פשוט מעתיק כל פעם את הכל מחדש. השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה או משהו כזה, שתסמן איזה קבצים חדשים הוספתי למחשב שלי מזמן הבאק-אפ האחרון ככה שאני אצטרך להוסיף רק אותם, ולא להעתיק כל פעם מחדש את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, הרצתי היום בדיקת chkdsk שיגרתית דרך התוכנה המובנית של windows 7 ולהפתעתי היה רשום 8kb in bad sectors. המחשב שלי עדיין לא בן שנה... צריך לממש אחריות? זה בכלל מכוסה באחריות? לרוץ לעשות גיבויים או שאפשר לישון בשקט? תודה אנשים. (אגב הדיסק הוא samsung spinpoint F3 500gb)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם הכבל עצמו שונה? לאחרונה נתקלתי בלוח אם (יותר נכון - בווידאו שראיתי על לוח אם), שם המגיש ציין שהלוח מגיע עם "כבלי SATA 3 וכבלי SATA 2". לא חשבתי שיש הבדל.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה חמורה ואשמח לקבל את עזרתכם בנדון. ברשותי Storage מסוג EonStor של InfoTrend דגם: A08U-C2410 לסטורג' 8 סלוטים, כאשר ב-4 מתוכם יש דיסקים ב-RAID5 ושאר הסלוטים ריקים. כאשר עלה הצורך בהרחבת נפח האחסון, קניתי עוד 4 דיסקים ורציתי לבנות RAID חדש. וזה מה שבאמת עשיתי והכל היה בסדר. היה לי 2 מערכים מסוג 5 תקינים. אני עובד עם התוכנה RaidWatch ושם היה מסומן לי ליד כל דיסק נורה ירוקה המסמלת תקינות. עד שאחרי כמה דקות, ליד הדיסק הראשון של הרייד השני (סלוט 5) במקום נורה ירוקה היה כמין פלוס (+) כתום. ניסיתי לבדוק מה הבעיה אבל לא היה לי אפילו קצה חוט, אז פירקתי את הרייד החדש ע"י הוצאת כל 4 הדיסקים. כשהכנסתי את הדיסקים מחדש, הסטורג' זיהה את 3 הדיסקים האחרונים (סלוטים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני חיצוניים של 1TB כל אחד אחד של WD MY BOOK ועוד אחד של SEAGATE FREEAGENT DESK משו כמו 2-3 שנים שני הכוננים משמשים לאכסון מידע והם מלאים ושאלה אחת שלי אם כדאי לקנות כונן חדש ולהעביר את המידע אליו או שלא אמורה להיות בעיה עם זה שהם בני כמה שנים כבר ואני צריך גם עזרה בבחירה של הארדיסק חיצוני חדש כי הם כבר מלאים חשבתי לכיוון של 2TB והייתי רוצה המלצות בנושא תקציב סביבות 500 600
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שהכונן שלי בימיו האחרונים... יש לי לפטופ DV4-1225DX עם כונן היטאצי בנפח 320GB (דגם HTS543225L9A300 - האם הוא SATA 2 או 3?) רציתי לדעת איזה כונן מומלץ וכיצד אני יכול להעביר את המידע מכונן אחד לשני... יש לי כרגע על הכונן הקיים מחיצה של הוינדוס ריקוברי איך אני מעביר גם אותה? אשמח לתגובה כמה שיותר מהר כי היום ומחר אלו הימים היחידים שיש לי כדי להתעסק עם זה... (סמסטר ב' מתחיל) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את הכונן הקשיח שלי מ- W.D GREEN ל- W.D BLACK SATA3 (למרות שהלוח שלי לא תומך ב- SATA3). מאחר ולא היה לי צורך לבצע התקנה נקייה מחדש השתמשתי ב- Acronis Disk Director 11. להפתעתי, בסיום התהליך הנפח בכונן החדש היה נמוך משמעותית מאשר בכונן הישן. לדוגמה: במחיצה D בכונן הישן הנפח הפנוי היה 192G ובחדש לאחר השכפול הנפח הפנוי היה 240G. גם בכונן C היה יותר מקום פנוי. המסקנה הראשונית שלי הייתה שהשכפול לא התבצע בהצלחה וחלק מהחומר לא עבר. חיברתי את הכונן הישן כ-SLAVE וביצעתי השוואה בין התיקיות. השוויתי בין התיקיות בעזרת המאפיינים של כל תיקייה ולהפתעתי הנפח ומספר התיקיות והקבצים היה זהה בשני הכוננים. נותר לי להסיק ששיטת הכתיבה שונה בין הכוננים ולכן ההבדל בנפח? למישהו …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה היא למעשה של חבר, הוא עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 והוא טוען שהצורב עובד אך לא קורא דיסקים. האם מקור הבעיה בהגדרות או שיתכן והצורב הלך?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול מספר שאלות : -האם הHDD משפיע על מהירות וביצועים של המחשב במשחקים ועבודה עם תוכנות כמו VISUAL STUDIO? -מה זה אומר זיכרון מטמון ? -האם מערכת שיושבת על דיסק של 10000RPM חזקה יותר או מהירה ? -האם כדי לקנות היום SATA3 מה גודל ההבדל בין SATA2? על איזה דיסק אתם ממליצים? כמה שיותר שקט,אני חשבתי על Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-