עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Fir3DragoN,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש של 1000GB ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר מהיר, למסגרת המחיר. אני מוכן לשלם עליו 600 ש"ח, ואני מעדיף שהוא יתמוך בSATA3, במהירות של 7200 RPM עכשיו אני יודע שהמחירים עלו עקב השיטפונות בתילאנד, אבל אני רואה שיש הרבה דיסקים קשיחים דומים אבל שונים, מצאתי תדיסק קשיח שהכי משתלם לדעתי, מאייבורי, דיסק קשיח של SEAGATE מפרט: קוד דגם Model ST3000524AS נפח Capacity 1000GB חיבור SATA3 Interface 6Gb/s זכרון מטמון Cache 32MB מהירות Spin Speed 7200rpm אריזה Packing OEM עכשיו אני יודע שבאתר של SEAGATE יש דגם דומה רק שיש לו 64 זיכרון מטמון, האם זה חשוב? זה הבדל משמעותי ל1000GB? האם SATA 3 משמעותי לעומת SATA2? והאם אריזה של OEM אומר שזה יגיע ללא …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shadow Fighter,

אני עומד לרכוש מחשב חדש שמיועד למשחקים. קיבלתי מפרט טוב מפורום אחד, והלכתי לחנות מחשבים שאני מכיר בשביל לקבל הצעת מחיר על המפרט הזה. המוכר שמה אמר לי שבגלל שמדובר במחשב למשחקים מומלץ לשים שם שני כוננים - אחד SSD ואחד HDD רגיל, ולשים על הSSD את כל הקבצים של הWINDOWS כדי שהמחשב ירוץ מהר יותר. השאלה שלי היא איך דבר כזה עובד, ומה המחיר מערך כזה? כמה הוא משתלם? ואיזה נפח SSD אני אצטרך? אני מעוניין בHDD של 1TB. זה ידרוש שינוי במפרט? (אני מניח שאני אצטרך ספק כח חזק יותר שיריץ לי 2 כוננים... לא?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gold Dragon,

חיברתי את הכונן לחשמל ואח"כ לכבל frimware וכשחיברתי את הכבל ליציאה 1394 בלוח אם פתאום היה הבזק חשמל כחול. אני מאוד מקווה שלא נשרף לי הכונן ואתו כל החומרים שדי חשובים לי. אני מקווה שזה רק טרנספומטור (שנאי) שצריך להחליף. 1. אבקש לדעת האם הכונן בסדר או שהוא נשרף? 2. אם אני אוציא אותו מהקופסה ואחבר רגיל למחשב האם הוא יעלה? 3. מאיפה אני יכול להשיג שנאי או לבדוק שהשנאי מוציא זרם? 4. והכי חשוב כמה יעלה לי לשחזר את המידע מדובר על כונן בנפח של 1TB תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי זה חשוב מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני יכול לקנות את הכונן הזה ב 141$ לפני משלוח (15$) + מיסים בישראל. האם הכונן הזה מומלץ? אני מתכוון לשלב אותו במחשב חדש (שמיועד למשחקים) שאני רוצה להרכיב יחד עם i7 4790. חיפוש בפורומים העלה רק ביקורות (טובות מאוד), אבל מלפני שנה... אשמח לקבל המלצה בקשר לכדאיות הרכישה. תודה, חיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה קניתי צורב DVD של ASUS מדגם drw-2014l1t. ללוח האם שלי אין חיבורי SATA אז הישתמשתי במתאם מתאם לחשמל כזה: http://sierra-cables.com/SATA/Images/SATA-Power-Cable-1.jpg ומתאם לנתונים כזה: http://www.globalsourcesdirect.com/servlet/the-5086/IDE-fdsh-SATA-Converter/Detail חיברתי את כל הכבלים והדלקתי את המחשב והדיוידי נפתח ונסגר זאת אומרת יש לו חשמל אבל המחשב לא מזהה אותו בשום מקום (לא בביוס ולא במחשב שלי) ניסיתי לשחק עם הכבל נתונים ותאמינו לי הוא מחובר טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aviv00,

יש לי X25-M 80 גיגה אני רוצה לקנות X25-V 40 גיגה ולעשות RAID 0 בניהם זה אפשרי ? זה ייתכן ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iyehuda,

קנה שתיים השלישי חינם גם ב DVD וגם ב CD

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב שלי מחובר ככה: יש כבל ראשי שמוחבר ל-CD ולדיסק בקשיח. (כאשר ה-CD הוא SLAVE והדיסק הקשיח MASTER). יש כבל מישני שמחובר לצורב DVD והוא MASTER. כל הכוננים מג'ומפרים כמו שצריך אבל... ברגע שאני מוציא את הכבל מה-CD המחשב לא עובד (עולה לי הלוגו של MSI ואי אפשר להיכנס ל-BIOS), ולא משנה איזה כבל אחר אני יכניס ל-CD זה לא יעבוד - גם כאשר הדיסק הקשיח מנותק. למה? :kopfpatsch: ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ButtholeSurfer,

יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס עם נורטון גוסט לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק די וי די ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , תעזור לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש מארז חיצוני שיתאים לכונן SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB HD204UI, עם ממשק ESATA. ראיתי פוסטים דומים שממליצים בהם על כל מארז אלומיניום של חברה מוכרת, אבל ראיתי שלא כולם בהכרח שקטים. אשמח אם תמליצו לי על מארז מתאים שיהיה כמה שיותר שקט. בשביל מארז שקט אני מוכן להוציא גם 100-200 ש"ח יותר מאשר מארז זול (שראיתי בסביבות 130 ש"ח). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז קיבלתי סוף סוף את הצורב ובגדול אני מרוצה... הצריבה מצויינת, צרבתי כרגע על דיסק של סאסונג שאמור להיות למהירות 16 במהירות 32 ואין שום שגיאות... אבל עשיתי בדיקה בNero CD Speed למהירות הקריאה ומשום מה המהירות לא מגיעה למקסימום (48), הגרף מתחיל מ24 עולה ל28-29 ואחרי זה נע בין המהירויות האלו... למישהו יש מושג למה? אני חושב שזה משהו במערכת שלי ולא בצורב כי גם בדיוידי (של פיוניר) זה ככה... הממ... DMA אני חושב מופעל (ראיתי בלוג של נרו) אבל איפה אפשר לבדוק את זה באקספי? AMD Tbirb 900 / AOpen AK33 MB הצורב והדיוידי מחוברים על אותו הכבל, הצורב הוא מאסטר ושני הארדיסקים מחוברים על כבל שונה... אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SagroN,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות צורב חדש DVD שהוא יהיה SATA. משום שהכבל השני סתם ענקי ומפריע לסירקולציה במארז. המחיר לא הכי משנה - כמובן שלא יהיה מוגזם(עדיף לא יותר מ180), הכי חשוב שיהיה או מIvory או מKSP. במומלצים אף אחד מהם לא מצאתי בIVORY או בKSP. חשוב לי שהצורב יהיה מהיר ככל שאפשר, שיצרוב מהר CD וDVD וגם שיקרא אותם מהר - צבע לבן/כסוף/בז'. אם זה חשוב יש לי את הלוח אם Intel DP35DP. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by michaelsko,

שלום. אני מתכוונן לקנות דיסק קשיח חדש, התקציב הוא 500 ש"ח. אני די נעול על WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שבא עם שלוש שנות אחריות ועולה 495 ש"ח בפנדה(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו בפחות אז תידעו אותי). אני אשמח לשמוע על התנסויות אישיות עם הדיסק, רעות כטובות, כמו כן אשמח לקבל הצעות לדיסקים אחרים באותו תקציב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום כולם אני מייעץ לחבר בקניית מחשב חדש יש לי מספר התלבטויות לגבי ההרדיסק ראשית, אני סגור על כמה דברים: מקסטור או WD 120 או 80 גיגה 8 מגה באפר ההתלבטות היא בין ATA100 או SATA ההבדלים במחיר הם בערך 150 ש"ח האם יש הבדל בביצועים ?? השאלה היא אם יש סיבה להוסיף כסף, והאם יש צורך להסתכל קדימה לעוד כמה שנים שאולי יפסיקו לייצר לוחות שיתמכו בתקן הישן של ATA100 , כי כשקונים מחשב חדש תמיד חשוב לדאוג שהחלקים יהיו רלוונטים לכמה שיותר שנים תודה מראש על התשובות טל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by big mam@,

אם אני רוצה לצרוב סרט XVID ולראות בדיוידי (קורא XVID) איך אני צריך לצרוב? כדאטה, כVCD או מה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rafigordon,

שלום, מישהו יודע אולי היכן הנעתן להשיג בארץ מתאם בין

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by roeesnir,

אני תוהה. ??? נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד. האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by efee123,

חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by -Sky_Lord-,

היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים