אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום.היה לי דיון בפורום ספקים ומארזים על דגם מסויים. ושמתי לב שהחיבור של יחידת הדיסקים הקשיחים ניקרא SAS.זה ניראה כמו מפצל מ SATA אחד לכמה חיבורים.לא ברור כיצד מגדירים פה רייד.אשמח להסברים כי אני מגלה עניין בשדרוג המארז שלי וזהו מארז שרת בסיסי.אם יש איזה קישור שאוכל ללמוד על התקן אשמח לקבל.המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי ערכה כזו : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=USB-SATA-IDE&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE האם הספק הנ"ל אמין למתח עבור הדיסק? רוני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לדיסק און קי להתקנת מערכות הפעלה. אני לא כל כך בקיא בתחום, האם יש דיסק און קי מהיר מהרגיל? כמובן אני הולך על גירסאת ה-8GB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הצורב הזה? חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי אותו בזול (לא יודע עדיין בכמה) , האם כדאי לי לקחת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה די מעניינת. יש לי הרד דיסק מאד קטן ב (THINCLIENT). ויש לי כונן קשיח חיצוני USB האם יש לי אפשרות לקחת שטח אחסון פנוי מהדיסק החיצוני ולהרחיב את ההרדיסק הפנימי אפילו בצורה וירטואלית כלשהיא העיקר שבסופו של דבר יהיה לי כונן עם שטח משותף שיקרא "C:"
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם ישנן עוד המלצות לכונן NAS 2TB.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב מיצומי וניסתי להתקין את ה Easy CD Creator 5 אבל הוא פשוט לא מזהה את הצורב ,כשקניתי את הצורב זה עבד אבל פשוט עכשיו הוא לא מזהה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל - דגם המחשב הוא HP dm4-3055dx אספר בקצרה על הצורך ברכישת דיסק קשיח. המחשב עצמו עם נתונים יחסית טובים אבל הדיסק קשיח עם מהירות 5400 והסבירו לי שזה משפיע מאוד על האיטיות ולא מנצל את הנתונים הטובים שיש לו (הידע הטכני שלי בחומרה לא בשמיים ולכן אני פונה אליכם). דיסק קשיח SSD ישפר משמעותית את המהירות של המחשב? בין אם זה תוכנות של תכנות, אופיס? או שאני צריך דיסק של 7200 עם מהירות טובה או שבכלל זה לא מה שישפר את המהירות של המחשב.. בכל מקרה במידה ודיסק SSD יתן את הפתרון איזה גודל של כונן אני צריך בשביל מערכת ותוכנות, ולא להיות חנוק ומוגבל בנפח.. תודה מראש, אמיר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות כונן חיצוני אבל מבולבל קצת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. * הכונן אינו מיועד לגיבוי * אני צריך אותו כדי להעביר וידאו וקבצים גדולים (iso/img) בין מחשב למחשב בקשר לממשק החיבור, אם הבנתי נכון, USB3 הוא המהיר וגם בעל תמיכה לאחור. אוכל לחבר אותו ללוחות-אם ישנים וזה יעבוד בלי בעיה? הגודל הרצוי זה 500-1000GB, מה שיותר משתלם. שיהיה שקט (כמה שאפשר) תקציב: 600~
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי 840 EVO בקנייה הקבוצתית, זה יהיה SSD ראשון שלי עכשיו אני חושב איך לארגן את הקבצים. אני נוטה לפרמט לעיתים די דכופות, פעם בחודש ופחות אפילו, כי אני לא סובל כשהמערכת נהיית איטית, ואני נוטה לדפוק את המערכת הפעלה לעיתים קרובות עם יד קלה על הREGISTERY , דרייברים מפוקפקים וכדומה . בכל אופן, כדי למנוע יותר מדי פעולות כתיבה חשבתי לחלק אותו ל2 מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת לתוכנות ומשחקים מותקנות שאני תמיד צריך. וככה כל פעם שאני אפרמט, אני לא אצטרך לכתוב מחדש עוד 100 ג'יגה של תוכנות ומשחקים. אני מקווה שההתקנות של התוכנות יהיו חכמות ויוכלו להמנע מלכתוב שוב את הקבצים הקיימים, או שהתוכנות בכלל יוכלו לעבוד ישר בלי התקנה. BF3+BF4 שביחד שוקלים 50-60 גיגה אני יודע שיעבדו בלי בעיי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שמציקה לי איזה שנה כבר אבל לא מספיק בשביל להתעמק בא עד עכשיו הבעיה היא כזאת יש לי דיסק של 200 גיגה במחשב, לא SATA הדיסק זוהה ועבד כמו שצריך בתור 200 גיגה כחצי שנה. החלוקה היא של 20 ו 180 (יוצא מ172 בפועל כמדומני אבל לא משנה) כאשר 20 סיסטם והשאר זה לשאר... הבעיה היא כזאת - אחרי כחצי שנה של עבודה יום בהיר אחד אני קם והפרטישן של ה 172 לא מזוהה בכלל.. אחרי ניסיונות נואשים להבין מה קורה החלטתי לפרמט אותו ופתאום אני רואה שהוא מזהה את הדיסק בחלונות רק של 128 גיגה... זא מוכן ליצור משהו בגודל של רק 108 גיגה.... ניסיתי ליצר מספר פרטישנים ואחד וכלום לא עזר.... ברמת הביוס והבקר UATA הדיסק מזוהה כנדרש בתור ה 200 גיגה שלו אבל בחלונות כבר לא... עכשיו השינוי ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354623.0 הייתה לי את הבעיה עם הRAID, ניתקתי את הכונן שההודעה דיברה עליו [הסמסונג] ונשארתי רק עם WD, פירמטתי ועכשיו הכל עובד יחסית בסדר [עדיין לא התקנתי משחקים], רק שהטעינות עדיין אינסופיות, הנורה האדומה דולקת ולא כובה, רק לאחר מספר דקות היא נזכרת לכבות, וגם אז היא מהבהבת לפני זה, כאילו הHD עובד על משהו בלתי נראה. בנוסף, מסיבה זו או אחרת אני לא יכול לנטר את הטמפ' של הHD, ובעבר יכלתי לעשות זאת? [כל הדרייברים מותקנים] יש מצב שהוא מנסה להשתלט לי על המחשב ואז על העולם? ובנימה יותר רצינית, מה הבעיה? למה זה לא נפתר? עדכון: http://img381.imageshack.us/img381/1074/79936008wx1.gif הוא כל הזמן משקיע משאבים בכתיבה של קב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי יום הולדת בקרוב והדודים רוצים לקנות לי איזשהו חלק למחשב החדש. אז החלטנו על צורב dvd. הסתכלתי על טווח המחירים בksp וראיתי שהמחיר נע בין 400 - 1000 (צורבים פנימיים). ורציתי לשאול מה בדיוק נותן לי צורב dvd? והאם הוא גם קורא dvd? זאת אומרת האם אני יוכל לקחת סרט שיש לי על המחשב שהוא בפורמט avi (ולא משנה איך השגתי אותו), לצרוב אותו בצורב שקניתי ולראות אותו בdvd שלי? וכמובן איזה צורב לקנות... אם מישהו יוכל לענות כאן על חלק מהשאלות אני אשמח מאוד. אני רוצה לדעת מה נותן לי בדיוק צורב dvd. כי אם זה רק אומר שאני אוכל לצרוב על דיסקים ענקיים בשביל לאחסן כל מיני דברים - אי לא רוצה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי נטבוק (LENOVO S10-3) הוצאתי ממנו את ההארדיסק בשביל שימוש אחר, ואני מתכוון לשים בתוכו SSD שיהיה רק בשביל גלישה באינטרנט (מתכוון להתקין עליו JOLI OS) אני מחפש SSD בנפח של 8-16GB, עם ביצועים סבירים (שירוץ סבבה, לא חשוב לי שיידלק בתוך 10 שניות) לצערי הרב כל מה שמצאתי באתרים בחו"ל הם מותגים סינים מוזרים (שאין לי בעיה לקנות אם תגידו לי שהם בסדר).. התקציב שלי הוא 20 עד 35 דולר(כולל משלוח) בינתיים הדבר הכי טוב שמצאתי זה: http://www.ebay.com/itm/Kingspec-16GB-2-5-140MB-S-8CH-SATA-II-SSD-MLC-NAND-Flash-HD-Hard-Disk-Notebook-/330729182948?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_6239wt_1397 אם יש לכם הצעות אחרות (אין לי בעיה גם שיהיה לו רק 8GB) מאתרים בהחלט אשמח ולגבי הל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה? http://www.tms.co.il/product/14365 או זה? http://www.tms.co.il/product/14507 מצד אחד אומרים שסדרת MX100 מאוד מומלצת ומצד שני כל הפורום ממליץ על האולטרה..למה אם אין הרבה הבדל במחיר?..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן ה-SM951 של הענקית הקוריאנית, שכבר הוכיח כי הוא יודע לנצל את מלוא יכולות ממשק ה-M.2 הטרי, מתחיל לצוץ בחנויות ברשת גם מחוץ למערכות מורכבות - אבל זול זה לא יהיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%94-m-2-ssd-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9b%d7%a2%d7%aa-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לדיסק און קי 16GB מיועד להעברת סרטים ולחיבור ל DVD כדי להציג דרכו סרטים. אשמח לקבל משהו משתלם, ואם אפשר אז שיהיה מפה: (לא חייב) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-