עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. (שואל עבור חבר)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by BenK,

שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. המחשב שלי מחובר ככה: יש כבל ראשי שמוחבר ל-CD ולדיסק בקשיח. (כאשר ה-CD הוא SLAVE והדיסק הקשיח MASTER). יש כבל מישני שמחובר לצורב DVD והוא MASTER. כל הכוננים מג'ומפרים כמו שצריך אבל... ברגע שאני מוציא את הכבל מה-CD המחשב לא עובד (עולה לי הלוגו של MSI ואי אפשר להיכנס ל-BIOS), ולא משנה איזה כבל אחר אני יכניס ל-CD זה לא יעבוד - גם כאשר הדיסק הקשיח מנותק. למה? :kopfpatsch: ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם? (השארתי הודעה כזו גם בפורום האודיו אז מצטערת אם מישהו קרא את זה פעמים פשוט אני זקוקה לתשובה ) :-*

5. Started by Guymz,

אהלן, רציתי לשאול האם תהיה השפעה לרעה בביצועי המחשב אם אני אחבר למחשב חדש כונן מכאני ישן שלא בשיאו. כמובן שלא אשתמש בו למערכת ההפעלה או לתוכנות אלא רק לאכסון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Shadow Fighter,

אני עומד לרכוש מחשב חדש שמיועד למשחקים. קיבלתי מפרט טוב מפורום אחד, והלכתי לחנות מחשבים שאני מכיר בשביל לקבל הצעת מחיר על המפרט הזה. המוכר שמה אמר לי שבגלל שמדובר במחשב למשחקים מומלץ לשים שם שני כוננים - אחד SSD ואחד HDD רגיל, ולשים על הSSD את כל הקבצים של הWINDOWS כדי שהמחשב ירוץ מהר יותר. השאלה שלי היא איך דבר כזה עובד, ומה המחיר מערך כזה? כמה הוא משתלם? ואיזה נפח SSD אני אצטרך? אני מעוניין בHDD של 1TB. זה ידרוש שינוי במפרט? (אני מניח שאני אצטרך ספק כח חזק יותר שיריץ לי 2 כוננים... לא?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה פשוטה,האם ה LG GSA-H30N שקט? כי יש לי את הצורב של נקשקניתי מזמן והוא שואב אבק קטן :-X אני יודע שהLGים לא כל כך קועשים, גם פה זה ככה? השאלהעל הצורבים - האםהם יותר מהירים מצורבי IDE? וגם קראתי שיש לאנשים פה הרבה בעיות עם צורבי SATA שפתאום מפסיקים לעבוד או לא רוצים לצרוב, האם זהי נחלת הכלל של הצורבים האלו (נוטים להתקלקל מהר)? או שמדובר במספר צורבםפגומים? *מצטער אם חסרים רווחים ואותיותמתחלפותאחרות, אני רושם ממקלדת סילוקון מהמחשב של אחותיוזה פשוט סיוט, צריךלשרוף אתהדבר הזה :errrr:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nvered,

שלום רב, אחרי שהכונן של חברת Seagate מת אחרי פחות משנה ... אני מעוניין לקנות כונן חדש 1T. חשבתי על הכונן WD10EADS‎. חשוב לי שהכונן יהיה שקט ומהיר. תגובות? תודה, נמרוד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

אני חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי הסבר על RAID ואיך מחברים את זה, בקיצור הסבר מופרט???? אם אפשר בעברית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יש לי עכשיו הארד דיסק של 80 ג'יגה מקסטור SATA. הוא כמעט מלא ואני רוצה לקנות עכשיו עוד אחד. עכשיו אני חשבתי לקנות מקסטור 160 ג'יגה SATA 8MB אבל הבעיה שראיתי בKSP ופנדה שיש הפרש דיי גדול במחיר בין הארד דיסק של DiamondMax 10? DiamondMax 9 או DiamondMax plus 9 מה ההבדל בניהם? והאם באמת כדאי לי לקנות את ההארד דיסק של מקסטור? אני צריך 160 ג'יגה ושיהיה SATA תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. באם אני יקח 2 כוננים של 250 GB לדוגמא ויכוון אותם שיהיה להם סה" כ 160 GB 80 +80 GB ויש לשניהם 16 MB קש האם המהירות שלהם תשתפר ??? ( לעומת 2 כוננים של 250 GB ) הודה לבעלי ניסיון

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, ךפני כמה שנים תקף את המחשב וירוס שגרם למחשב לא לעבוד הבעיה הייתה בדיסקים הקשיחים הצלחתי להוציא את האינפורמציה שנשארה אחרי שיחזור נתונים עכשיו אני רוצה להשתמש שוב בדיסק הקשיח ואני מפחד לפרמט אותו(על מנת למחוק את הוירוס)במצב WINDOWS רגיל האם אוכל לפרמט אותו במצב SAFE MODE וכך למנוע ממנו להתפשט? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Jesper,

1. יש לי לינוקס שאני לא משתמש בו, ואני רוצה למחוק את המחיצות שלו ולספח את שטח הדיסק שיתפנה למחיצה של חלונות, אבל כשאני בא למחוק אותן עם פרטישן מג'יק הוא נותן לי הודעת שגיאה וכותב שהסוג הזה של מערכת קבצים (Ext3 ו-Swap) לא נתמך על ידו. איך אני מוחק את המחיצות האלה? עם איזו תוכנה? זה יילך אולי עם ה-disk manager של WINDOWS? 2. יש לי מחשב מאוד ישן, בן 7 בערך. עכשיו כשהמסך שלו הלך החלטתי לזרוק אותו. רק את ההארד דיסק שלו החלטתי להעביר למחשב הנוכחי שלי. מדובר בהארד דיסק של SEGATE 6 ג'יגה 5400 RMP (הדגם נקרא ST36421A), מאוד ישן. האם תוחלת החיים שלו עלולה להיות קצרה והוא ישבוק חיים תוך כמה זמן? כדי לי להימנע מלאחסן עליו מידע שאני לא רוצה לאבד? אני יכול להמיר את מערכת הקבצים שלו ל-N…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אשמח עם המומחים לאמצעי אחסון יוכלו לעזור בפוסט דלקמן - מיקמתי אותו בתמיכה טכנית למרות שככל הנראה זה שייך לכאן. אפשר להעביר אותו לכאן במקרה הצורך. תודה רבה. http://hwzone.co.il/community/threads/555444-Lenovo-Flex-2-14-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%9C-%D7%9E-DOK

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Sooki,

שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ??? ה- S-ATA יותר מהיר לא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע המלצות לכונן קשיח. 1. הכונן מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה (רוב העבודה ב-Flash), מסמכים ותכנות. כמו כן, מותקנות על המערכת מספר שרתים וירטואליים VMWARE 2. הפרמטרים החשובים ביותר (לפי סדר חשיבות): (1) אמינות; (2) מהירות. אם יש פרמטרים נוספים, אשמח לשמוע. 3. נפח הכונן צריך להיות 1TB ומעלה - כרגע אני בכלל לא מסתדר עם ה-500GB שיש לי. 4. אני לא רוצה להתקין יותר מכונן אחד במחשב מטעמי חום ושקט. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by meital_z,

זה? http://www.tms.co.il/product/14365 או זה? http://www.tms.co.il/product/14507 מצד אחד אומרים שסדרת MX100 מאוד מומלצת ומצד שני כל הפורום ממליץ על האולטרה..למה אם אין הרבה הבדל במחיר?..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by digitalseeker,

אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים