אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי את הCRUCIAL M400 האם יש הבדלים ביצועים בינו לבין הסמסונג חוץ מנפח יותר גדול? (יש לי את ה128 גיגה של CRUCIAL רוצה להחליף ל250 GB של סמסונג) בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי 2 שאלות 1. נדפק לי ההארד דיסק, בחנות מחשבים אמרו שהמחט או המחוג שלו או משהו כזה קופץ, ובגלל זה הוא לא עולה. אפשר לשחזר ממנו את המידע איכשהו? 2. קניתי הארד דיסק חדש, 32 chache, ואמרו לי שצריך להגדיר את זה בביוס שזה 32. איך אני מגדיר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז חיצוני לכונן קשיח, משהו שיתאים גם לכונני PATA (מה שאתם מכירים לרוב כ-IDE) וגם לכונני SATA. האם קיימת מפלצת שכזו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי X25-M 80 גיגה אני רוצה לקנות X25-V 40 גיגה ולעשות RAID 0 בניהם זה אפשרי ? זה ייתכן ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כונן גיבוי חיצוני שמגבה את עצמו ברייד 1 ? זאת אומרת שבמקום לגבות על 2 כוננים נפרדים יתבצע גיבוי בכונן אחד בעל 2 כוננים פנימיים? יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני מייעץ לחבר בקניית מחשב חדש יש לי מספר התלבטויות לגבי ההרדיסק ראשית, אני סגור על כמה דברים: מקסטור או WD 120 או 80 גיגה 8 מגה באפר ההתלבטות היא בין ATA100 או SATA ההבדלים במחיר הם בערך 150 ש"ח האם יש הבדל בביצועים ?? השאלה היא אם יש סיבה להוסיף כסף, והאם יש צורך להסתכל קדימה לעוד כמה שנים שאולי יפסיקו לייצר לוחות שיתמכו בתקן הישן של ATA100 , כי כשקונים מחשב חדש תמיד חשוב לדאוג שהחלקים יהיו רלוונטים לכמה שיותר שנים תודה מראש על התשובות טל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
kit\bulk\box מה ההבדלים בניהם ולמה המחיר שונה? ועל איזה צורב אתם ממליצים ? (כולם קוראים וכותבים 52, שיכתוב קצת שונה אבל לא מעניין אותי..) LG - KIT - 220 NIS LITE-ON - BULK - 220 NIS LITE-ON - BOX - 240 NIS TEAC - BULK - 260 NIS ASUS - BULK - 230 NIS ASUS - BOX - 250 NIS אני יודע ש LG הכי נמכרים וגם נחשבים לטובים ואמינים אז למה לי לשלם 250 שקל על צורב במקום 220? נכון כזה כולה 30 שקל מעאפנים.. אבל מה ההבדלים בין החברות, והחבילות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש איזה מחשב ישן תיכו שיודע לקרא את הדיסקים הישנים האלו {הם מאד חשובים לי} או שאני יכול לקנות את זה באיזו שהוא חור?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ךפני כמה שנים תקף את המחשב וירוס שגרם למחשב לא לעבוד הבעיה הייתה בדיסקים הקשיחים הצלחתי להוציא את האינפורמציה שנשארה אחרי שיחזור נתונים עכשיו אני רוצה להשתמש שוב בדיסק הקשיח ואני מפחד לפרמט אותו(על מנת למחוק את הוירוס)במצב WINDOWS רגיל האם אוכל לפרמט אותו במצב SAFE MODE וכך למנוע ממנו להתפשט? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי בלירה 50 מדיות שבפרטים היה רשום Media code : ritekg05 קיבלתי את המדיות , צרבתי על מדיה אחת משחק . פתחתי dvd info שם היה רשום לי בMedia id : tyg02 האם עבדו עליי ? חשבתי שרכשתי רייטק g05 , האם מדיה קוד ומדיה Id הם לא אותו דבר? ( אני גם שואל על כך כי בבדיקה קיבתי הרבה מאוד ארורים ) מישהו יכול להסביר לי את ההבדל ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי דיסק של MAXTOR 80GB 7200RPM אבל בגלל שהוא יושב במחשב קצת ישן עם בקר פנימי של ATA33 הוא עובד מאד לאט השאלה היא אם שווה להשקיע בבקר ATA133 (של PROMISE) או שאפשר להסתפק בגרסה היותר צנועה של ATA100 (גם 100 ש"ח יותר צנוע). אני הבנתי שכיום הכונן גם ככה לא מנצל את הקצב של 133MB/S ולכן השאלה. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שנדפק לי ההארד-דיסק של הלפטופ חיברתי את ההארד-דיסק למחשב אחר כדי להעתיק את כל הקבצים החשובים אבל בגלל שיש המון שגיאות והרבה קבצים דפוקים, כל שנייה ההעתקה של הווינדוס נתקעת, ואני צריך להתחיל לחפש מה הקובץ הדפוק, ולא להעתיק אותו... זה לוקח המון זמן... יש תוכנה שיודעת לעשות את זה במקומי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אחד מהלפטופים הבאים ולהוסיף להם SSD, עדיין לא החלטתי איזה, ומחיר ה SSD ישפיע על ההחלטה שלי. Dell Inspiron 13 7347 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 7mm אם הוא אז הוא בא עם 500GB HDD שאני יחליף בSSD של לפחות 256GB, בגלל שהוא הכי זול מהשלושה ואין בו אפשרות להשאיר את ה HDD, אפשר לשקול SSD יותר גדול. Lenovo Yoga 2 13 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 5mm וחיבור נוסף של M.2 אם הוא אז אני יקנה את הגרסא של 500GB HDD ויוסיף SSD של 128 או 256 יש אפשרות גם לקנות אותו עם SSD 256GB ולהוסיף HDD, אבל בגלל שזה HDD מיוחד יש בערך שני גרסאות מתאימות, בערך ב- 100$. הבנתי שיש לו גם רשימה לבנה של רכיבים שה-BIOS יתמוך בהם. (אם כי יכול להיות שזה נכון רק לגבי כרטיס רשת) http…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית שבבי הזכרון הקוריאנית מציגה כונני אחסון חדשים מתוצרת עצמית, עם שבבי הדור החדש לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אמא של ג'יגבייט GA P35C DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551. כרגע מחוברים 2 דיסקים של 1 TB בRAID1 דרך בקר של GSATA. נשאר בקר "לא מנוצל" של אינטל. השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכים RAID1 במקביל עם בקרים שונים ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הברקודה ST1000DM003. המחיר הכי סביר שמצאתי בארץ הוא 380 ש"ח כאשר בחו"ל ניתן לקנות אותו סביבות ה270 ש"ח (בהינתן והדולר יישאר במגמת ירידה). השאלה שלי האם זה לא סיכון גדול מדי לשלוח אותו לארץ?, מכיוון שידוע שHD זה מוצר רגיש מאוד. וגם מה לגבי האחריות? מה קורה אם אחרי חודשיים המוצר מתקלקל כתוצאה מבלאי של החברה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-