עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. אחרי איזה 4 חודשים בערך שיש לי את הכונן והוא עובד לי קבוע אני לא מנתק אותו או נותן לו מנוחנות הוא פשוט מתחבר ומתנתק כל הזמן אני לא יכול לעשות הורדה רציפה של שום דבר כמעט לפעמים הוא יכול לפעול כמה ימים ברציפות ולפעמים אני יכול לנסות שעה לחבר ולנתק וכלום לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by mystikal,

הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. היי, בקצרה שום תוכנת צריבה לא מזהה לי את התקן הכונן ולכן איני יכול לצרוב דבר ניסיתי להתקין את הדרייבר הרשמי אבל גם הוא נותן לי שגיאה שאינו מוצא התקן אני חייב לציין שהכונן קורא לי דיסקים ללא שום בעיה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by idoza,

שלום לכולם רכשתי דיסק קשיח חדש 500 GB של WD במחשב שלי כרגע מחובר ב SATA 250 WD כניסיתי לחבר את החדש שמתי לב שאין לו כניסה לקבל מתח כמו לישן IDE השאלה שלי היא מאיפה הוא מקבל מתח(חשמל) האם אני צריך לקנות מתאם ממתח של IDE למתח של SATA? ובכלל מה עם הג'מפרים הם לא קיימים אצלי בכלל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. ה HGST Ultrastar He8 HUH728080ALE604 של היטאצ'י משמש לי כדיסק גיבוי (הווה אומר, עבדתי איתו פחות מעשר פעמים בחצי שנה האחרונה) ובמחשבים שלי ישנה מגירת SATA המאפשרת להכניס ולהוציא את הדיסק בזמן עבודה. אתמול הופיעה לי תופעה מוזרה, הכנסתי את הדיסק למחשב הישן ומשום מה הדיסק לא התחבר לחשמל. הכנסתי, הוצאתי מספר פעמים, פירקתי את החלק העליון של המארז (הקופסה הנכנסת למגירה) מכיון שחששתי כי הוא בולט מדיי ומפריע לדיסק להתחבר. אחרי מספר ניסיונות הדיסק התחבר לחשמל (מרגישים את הרטט של הדיסק המסתובב). היום ניסיתי אותו במחשב החדש שבו קיימת אותה מגירה ולא משנה מה, הוא לא התחבר. חיברתי אותו ישירות לספק המחשב (1300 וואט) דרך קונקטור ה SATA Power ועדיין הוא לא התחבר. חיברתי לספק חיצוני קט…

8. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה החיישן כל הזמן מראה 50 מעלות ומעלה על ידי ניטור ערכי ה s.m.a.r.t אבל כשאני נוגע בכונן הוא בקושי חם! הייתכן שהחיישן הפנימי דפוק?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב להודות קודם שאני לא גולש קבוע בפורום הזה, אבל אני אשמח אם תעזרו לי, אם יש לכם זמן לענות... אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ראשית קצת רקע: מדובר באחד המחשבים שיש לי בבית (יחסית ישן): פנטיום 3, 733Mhz. לאחרונה שידרגתי לו כמה רכיבים: הרכבתי בו דיסק קשיח (שעבד בעבר על מחשב אחר בבית, משמע לא חדש) בנפח של 60 ג'יגה (במקום 20 ג'יגה שהיה באותו מחשב עד היום) והוספתי זיכרון של 128M (בנוסף לשניים נוספים של 128M שהיו עד היום). יש לציין שכל שלושת הסלוטים הקיימים על הלוח תפוסים על ידם, לכל הזכרונות מהירות שווה (133Mhz) וכולם של אותה החברה (HP). הבעיה: לאחר שהתקנתי Windows XP והתחלתי להריץ התקנות נוספות, שמתי לב שהמחשב מגיב מאוד לאט (ממש זוחל בכבדות). ניסיתי לעשות כל…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by Guy950,

טוב, אז כבר פתחתי נושא אז אנצל אותו לבעיה נוספת שלא ברורה לי. כמו שאמרתי, יש לי שני כונני SSD, הראשון הוא Intel SSD 520 180GB, את פרטי המהירות אפשר לראות פה. הכונן השני הוא Kingston V300 120GB שאת הפרטים אפשר לראות פה . החלטתי להוריד את התוכנות CrystalDiskMark ועוד אחת שאני לא מצליח למצוא אותה או להיזכר בשמה. בכל אופן, שתי התוכנות הציגו תוצאות זהות, ככה שזה לא מקרה יחיד. בתמונות שצירפתי אפשר לראות בוודאות שהנתונים בפועל הרבה פחות מהנתונים שבאתרים, והקטע המוזר הוא שישנו משתמש בפורומים שהציג את התוצאות שלו עם הV300 שהיו משמעותית גבוהים משלי וצמודים לנתונים של היצרן. אז בדקתי כמה דברים: 1) דרייברים של לוח אם מעודכנים, כולל דרייבר שניתן להתקין רק דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס. 2…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by DaniDin,

החלטתי לבדוק את המהירות של הצורב שלי בתוכנת nero info tools ושם הוא מראה לי שמהירות קריאת הצורב היא 40 והצורב שלי הוא 48 , בDVD שהמהירות שלו 48 הוא מראה נכון 48. גם בתוכנה של פלקסור טולס זה מראה כך, עידכנתי את הביוס של הצורב ולא עזר, החלפתי את הצורב וגם לא עזר. השאלה האם זה צריך להיות כך?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

יש לי את הצורב הזה: LG GSA-H62N וכשאני צורב על מהירות 16X זה לוקח 13 דקות, דיסקים של ורבטים. מה הבעיה? למה זה צורב כל כך הרבה זמן? תודה!

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  14. יש לי צורב X24(מהירות הצריבה) של חברת לייטאון - עד היום הצורב היה עושה לי דיסקים ב 3.5 דקות עד 4 דקות(דיסקים מלאים), היום הצריבה לוקחת 5.5 דקות עד 6 דקות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by x-dude,

יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד של WD ואחד של סיגייט,משום מה שניהם מופיעים לי באברסט כ: Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 ATA-133 Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 ATA-100 האם הם לא אמורים להיות ATA-150? אני משתמש בXP x64 והתקנתי את קובץ הINF שאפשר להוריד מהאתר של אינטל ללוח אם שלי: Intel Glen Ridge D915PGN ניסיתי לחפש פה,באתר של אינטל,באתר של סיגייט...נאדה.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by .y.s,

קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by anatoli,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי, ויש לי בעיה. מסיבה כלשהי הכונן האופטי מוגדר ככונן D, ואחד הכוננים הקשיחים כ-E. כיצד אפשר להפוך אותם תודה, Anatoli

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. יש לי דיסק קשיח 160 GB ובC יש לי 40 GB סך הכל ובD יש לי 114 GB סך הכל. הבעיה היא שעכשיו בC יש לי רק 4 GB פנויים. 4GB התוכנות תופסות בProgram Files. את התיקייה USERES תופסת 3GB והתיקייה WINDOWS תופסת 20GB. מה כדאי לעשות כדי שיהיה יותר מקום? אני לא רוצה למחוק את התיקייה WINDOWS.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NIVs,

יש לי APEX 811, יש לי בעיה שכול סרט שאני מכניס יש לי פריזים, וכול מיני ריבועים שלא קשורים לסרט. אני צורב על VERBATIM TAIWAN מהירות 12X. לקחתי תדיוידי לבדיקה והבעיה חזקה על עצמה. ממה זה יכול לקרות ? צריבה דפוקה?מהירות צריבה אוו שפשוט הדיוידי מת שוב=\

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by chenc,

ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gangst-R,

שלום, יש לי DVD RW מסוג Sony NEC Optiarc AD 7170A. משום מה אחרי בסה"כ 2-3 צריבות הוא החליט שהוא לא רוצה לצרוב יותר. הבעייה התחילה כאשר הכנסתי CD רגיל והצריבה נתקעה ב-99% (הופיעה הערה שהצורב לא יכל להשלים את הצריבה בלה בלה בלה). הכנסתי פעם נוספת CD רגיל (650 MB) ושוב אותה הבעיה. לאחר מכן ניסתי לצרוב על דיסק DVD-R רק אז הוא נתקע ב54%. מאז הוא אפילו לא מצליח לקרוא לי דיסקים צרובים כמו שצריך. ושאני מכניס דיסק לצריבה התוכנה (NERO 6) מבקשת להכניס דיסק ריק. מישהו נתקל בתופעה? יודע מה לעשות? חשוב לציין שאני במסגרת האחריות (חודש וחצי בלבד מאז הקנייה).

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by weamir,

יש לי מדיה דו צדדית של DVD-RAM . מדובר במדיה איכותית ומקורית של TDK 9.4G הצורב שלי תומך בDVD-RAM,אך משום מה אני מצליח לצרוב רק על צד אחד של הדיסק. כאשר אני הופך אותו, הצורב לא מצליח לזהות את הצד השני (הכפתור BURN בתוכנת הNERO אפור!) למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים