אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי דיסק 1TB של סיגייט. חדש. אני מחבר אותו דרך ESATA למחשב, או דרך הUSB והוא מופיע כדיסק לא מפורמט. כשאני מנסה לפרמט אותו הוא מראה לי שהדיסק הוא רק 31.8MB....... למישהו יש רעיון מה הבעייה כאן.??? גם על מחשב שני הוא מראה את אותה הבעייה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה כבלים כאלה קטנים סטנדרטיים שמתחברים לכל מקום ונותנים חשמל עכשיו יש לי כמה אבל אין לי אף אחד פנוי ואני רוצה לקנות צורב אז מה לעשות - 1) יש מפצל? 2) להחליף את הסידי עם הצורב ויהיה לי רק צורב? ואז כדי לצרוב דיסקים אני יעביר את הדיסק לתקיה ואז אני יצרוב מהתיקיה לדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, בהמלצת הפורום רכשתי כונן חיצוני של MAXTOR של 1 טרה! במחיר מעולה (400 ומשהו ש"ח..) אבל לצערי כל פעם לאחר אתחול הוא נעלם לי מהווינדוס עד שאני לא מוצי אותו מהחשמל וה- USB אני לא רואה אותו במחשב שלי יש אפשרות למנוע דבר כזה? שהמחשב יעלה וזה יעלה רגיל כמו כל כונן אחר ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
יש לי את המאקסטור 40 ג'יגה בייט ATA133, ולאחרונה הוא עושה לי צרות, לפעמים כשאני פותח תמחשב הכונן לא מתחיל את עבודה ומשמיע רעש משונה כמו ציפצוף... לאחר כמה ריבוטים והדלקות וכיבויים הכונן מחליט להתחיל לעבוד ושומעים שהוא מתחיל להתסובב... מה הבעייה כאן ? עזרה...
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ש לי בעייה עם דיסקים של DVD. קניתי אותם אצל באג והחברה היא SILVERLINE 50 דיסקים DVD-R והדיסקים לא עובדים בבית שלי.. הלכתי לבאג שיחליפו לי והם הצליחו לצרוב עליהם וזה עבד שם טוב.. הצורב שלי קורא כל דבר אחר חוץ מהדיסקים האלה אז הם אמרו לי לעדכן את הצורב. אז איך אני עושה זאת? יש לי צורב LITE ON DVDRW LH-18A1P מה לעשות? איך אוכל לעדכן אותו? תטודה מצאתי באינטרנטט באתר של LITEON FREIMWAR בשם GL0F וזה לא עובד לי.. זה כותב לי את זה: http://img176.imageshack.us/img176/8906/updatepc2.jpg מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
כונן D, לא הכונן הראשי של מערכת ההפעלה, 500GB של WD דגם WD5000AAKS, בן 3.5 שנים (האחריות פגה לפני חצי שנה), החל לעשות בעיות, לעיתים מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ועובד, לעיתים לא מזוהה כלל, ולעיתים מזוהה ופתאום לא. ניסיתי chkdsk ו chkdsk /f - לא עבד, הוצגה שגיאה לא ברורה, החלטתי לפרמט ניסיתי פורמט דרך ה GUI של Windows, וגם ב Safe Mode, בכל פעם הפירמוט החל, אך בשלב כלשהו, בערך לאחר 70%, הוא נכשל עם הודעה כללית לא ברורה, גם פירמוט מהיר לא עזר. ניסיתי format רגיל דרך Command Prompt, הפירמוט הסתיים כביכול, אבל הודיע שיש Bad Sectors (לא הרבה להבנתי) , שיתכן ולא הצליח לנקות (?) אותן (להבנתי אמורים להיות מסומנים), ולאחר מכן מודיע שה NTFS boot sector is unwriteable (הראשון והשני) ושהפיר…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום זה קצת ארוך אבל תהיו סבלניים.. יש לי 3 כוננים פיזיים במחשב: C + D - כונן WD250GB שמחולק ל 2 מחיצות ש C זה מע' ההפעלה. E - כונן WD250GB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. F - כונן SEAGATE1500TB שלא מחולק וכולו מחיצה אחת. (שנקנה לפני חודש לא מהסידרה הנגועה בבעיות בדוק תקין) שמשמש לגיבוי ומתוך 1500 ג'יגה נשאר כ 130 ג'יגה בלבד. כולם SATA כולם היו על XP ללא שום בעיות זיהוי תקין ומוחלט גם ב BIOS וגם בWINDOWS . הבעיה היא כזאת: קנית VISTA ULTIMATE והתקנתי וכבר בהתחלה בזמן ההתקנה ששואלת באיזה כונן להתקין ראיתי סימן ראשון לבעיה הדיסק של ה SEGATE שמשמש לגיבוי מראה שמתוך 1400 ומשהו ג'יגה יש פנוי 1400 ומשהו ג'יגה כלומר הוא ריק!! אמרתי לעצמי אולי טעות..סיימתי את ההתקנה שלקחה יו…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! לא ידעתי אם לשים את זה כאן או בתמיכה אז אני מנסה את שניהם לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי לצערי ישנתי בשנתיים האחרונות ולא שמתי לב שיש לי את הדיסק קשיח של סיגייט המדובר. (ולכן לא שידרגתי את הקושחה) לפני כיומיים חטפתי את המכה והדיסק לא מזוהה יותר. (מכה חלשה כי יש לי גיבוי) ראיתי שיש פיתרון ע"י חיבור ל USB . יש אפשרות לקנות כבל כזה במקום לחתוך והלהכין לבד ? באיזה חנות בארץ ? לחילופין הדיסק עדיין באחריות . - יש אפשרות לשלוח אותו ליבואן כדי שהוא ישדרג לא קושחה (קניתי את הדיסק מאיבורי) - אני חושב שאני אמנע מכך מכיוון שהחשש שהנתונים שלי יועתקו ע"י מישהו במעבדה. - להחזיר אותו לאיבורי ולקבל דיסק חדש . הבעיה ? אין אני משמיד את הנתונים מבלי להרוס את הדיסק קשיח בצורה פיזית (איבורי רוצים את הדיסק שלם). תודה שאול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום ופורים שמח, כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לעבוד עם הדיסק הקשיח שלי. אני מנסה להוריד עליו דברים באמצעות Utorrent ואני כל הזמן מקבל שגיאות התקן. להלן: אם אני מנסה את אותם הפעולות על דיסק קשיח אחר אני לא מקבל את השגיאה הזאת. ניסיתי כבר להריץ איחוי כמה פעמים וגם CHKDSK ושום דבר לא עוזר. מדובר בדיסק 1TB של WD, דגם: WD1002FAEX. מה עוד אפשר לעשות? כמה זמן נשאר לדיסק לחיות?
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי הארד דיסק שעובד אחלה אבל הוא עושה רעשים כאילו כמו צורב בצריבה אבל הוא עובד טוב ... והוא מגיע לי ל - 48 מעלות במאמץ לפעמים ובמנוחה 38-42 ... לפי הרעשים שהוא עושה + הטמפרטורה זה אומר שהוא לא טוב ?.. אני לא יודע למה הדיסק הקשיח שלי מגיע לטמפרטורות כאלו גבוהות ועוד קריר אצלי במארז ... ויש לי אחלה מארז ... ניסיתי לשים מעליו מאוורר 80 מ"מ וזה לא עזר ... אז שמתי את המאוורר מתחתיו וגם לא עזר ... יעני בדקתי עם Everest והטמפרטורות לא ישתנו כששמתי את המאוורר למעלה וגם לא ישתנו כששמתי את המאוורר מתחתיו =\ אם אני שם מאוורר במקום שיש בציור מרובע בצבע אדום אז המאוורר שבציור הוא מרובע ירוק לא "מעיף" את האוויר שהמאוורר האדום מוציא אל הארד דיסק ?.. הציור בחתימה שלי …
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח 160GB SATA של SEAGATE למחשב חדש. אני רוצה לחלק אותו ל-3 מחיצות : שתיים של 10 (עבור WIN XP ו-WIN2000) והשלישית של 140 עבור משחקים ושטויות אחרות. קראתי באתר של SEEGATE של- WIN XP בלי SP 1 יש בעיה לעבוד עם דיסקים גדולים יותר מ-137 GB. אין לי דיסק של WIN XP עם SP1..... יש לי רק את הרגיל.... האם תהיה לי בעיה עם הדיסק הזה ו- WIN XP או שאם אני אחלק את הדיסק למחיצות לפני התקנת WIN XP אז לא תהיה בעיה? הנה מה שכתוב באתר של SEAGATE http://www.seagate.com/support/kb/disc/capacity/137/os/winxp.html אין לי בעיה עם WIN2000 כי יש לי דיסק עם SP4.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיק ניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי בעיה בעייתית. יש לי מחשב נייד של IBM ויש לי בעייה ב buffer בצריבה. בצורב המחובר למחשב אני יכול לצרוב CD במהירות 8X בלי שה buffer ירד בכלל. ויש לי צורב חיצוני ששם אפילו במהירות 4X ה buffer יורד(לא מתרוקן לגמרי, פשוט יורד עד ואז שוב עולה). לצרוב DVD לוקח לי 35+ דקות. ממש מוגזם. בתוכנה Nero אפשר בהגדרות לראות את המהירות של הארדיסק, הוא נותן לי שם 2400-2800 קילו בייטס. לכן אני יכול לצרוב רק במהירות 16X(2400kb/s) לCD בלי שהbuffer ירד. יש לי WINXP SP2 ניסיתי לעשות סורק דיסק ואיחוי דיסק אך הבעיה לא נפטרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-