עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by civic,

האם ניתן להתקין על הכונן החיצוני (2.5) במקום במחשב נייד את כל התוכנות ולהפעיל דרכו ? כמו משחקים וכדומה? או שהביצועים לא טובים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היצרנית היפנית מוציאה לגמלאות את רוב סדרות הכוננים של חברת הבת שלה, אולי בנסיון לצאת לדרך חדשה שתחזיר את המותג אל מרכז הבמה בעבר, OCZ היוותה את אחד מהשמות הפופולריים בשוק ה-SSD הביתי, עם מגוון רחב של מוצרים, שיתוף פעולה צמוד מול חברת SandForce וגם נסיונות לקפוץ לרמה חדשה על ידי פיתוח בקרים משלה. עתה, OCZ היא לא הרבה יותר מתזכורת של העבר – החברה האמריקאית נרכשה בידי טושיבה לפני כשלוש שנים ואוחדה לאחרונה עם החטיבה האמריקאית שלה, כך שכל שנותר ממנה עתה באופן מעשי הוא שם המותג, אשר זוכה כעת לרה-אירגון ורענון מחברת האם שלו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by er0101,

היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by michaelsko,

שלום. אני מתכוונן לקנות דיסק קשיח חדש, התקציב הוא 500 ש"ח. אני די נעול על WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שבא עם שלוש שנות אחריות ועולה 495 ש"ח בפנדה(אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותו בפחות אז תידעו אותי). אני אשמח לשמוע על התנסויות אישיות עם הדיסק, רעות כטובות, כמו כן אשמח לקבל הצעות לדיסקים אחרים באותו תקציב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי כונן SATA אם קבצים במחשב נייח אני רוצה להעביר לנייד אבל המחשב נייח לא שמיש יותר, איך אפשר להעביר דרך קניה של מתאם SATA ליו אס בי או יש אפשרות דרך ESATA מחכה להצעות,תודה.!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Blotus,

שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מאז שעדכנתי לווינדוס 7 צץ לו במחשב שלי כונן Q ללא אמא וללא אבא. זאת לא מחיצה שבאמת קיימת על המחשב, גודלה 0 ביט, ולא ניתן להכנס או לשנות בה כלום. תחת ניהול דיסקים בכלי ניהול היא אפילו לא מופיעה, וכנ"ל מחוץ לווינדוס. איך נפטרים מהדבר הזה?!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RonCohen,

מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Chevy,

שלום לכולם, כן כן, את/ה... אתמול החלטתי לאחר כמה חודשים טובים לחפש את מקור הרעש העיקרי במארז ולצערי הופתעתי כאשר גיליתי שהדיסק קשיח הכי מרעיש. כל המאווררים משומנים ושקטים מאד, הרעש של הסיבוב של הדיסק קשיח פשוט בלתי נסבל. שומעים אפילו ממרחק של 4 מטר ! מן סילון כזה ואי אפשר לישון גם עם הרעש הזה כי הוא חופר לך בראש הדיסק קשיח הינו WD 80GB 8MB שנרכש לפני שנה (בערך, קצת פחות : ), יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא 40GB ישן יותר והוא הרבה יותר שקט (!!! הרבה יותר ). בדקתי שגיאות עם התוכנה של WD ולא נמצא דבר. חשבתי לעשות ScanDisk אבל זה פול זמן לבקש מהחנות להחליף? העניין שהדיסק קשיח מלא במסמכים/תמונות(10 ג'יגה, אולי יותר אפילו !), קצת סרטים, תוכנות וכל מה שהמחשב מכיל בעיק…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ברשותי כרגע הארד דיסק 250GB עם מחיצות של 80 ו-160 ג'יגה. אני רוצה לשכפל אותו להארד דיסק חדש בנפח 500GB כשאני משאיר מחיצה אחת כמו שהיא ואת המחיצה השנייה מגדיל בהתאם להפרש בנפח שאני מקבל. (המחיצה שאני משאיר כפי שהיא, היא זאת של מערכת ההפעלה) הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. היי, לפני כמה חודשים כתבתי פה הודעה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453368.0). ניסיתי עם המתאם USB לחבר את הכונן ככונן חיצוני אך ללא הצלחה. אני אשמח לדעת אם אתם מכירים חברה כלשהי שהיא טובה ומוכרת והמחירים סבירים. כי אני לא מבין בזה וחיפוש בגוגל לא עוזר לי כי אני לא יודע מי באמת חברה שאפשר לסמוך. יש למישהו מושג על המחירים ? יש לי כונן בנפח 250 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by or_doc,

יש לי צורב DVD כבר 6 שנים ומשהוא ועדיין לא הבנתי מה ההבדל העיקרי. הבנתי שמתקינים מערכת הפעלה שבאה על DVD אז במחשבים ישנים זה משנה (שהתקנתי WIN 7 על פנטיום 4 ישן היה איזה שגיאה CODE 5 והבוט לא עלה). תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hardgore1,

הי, יש לי לנובו g580. ראיתי ב specs שהוא sata III compatible. מה זה אומר? לא הבנתי את הקטע של התאימות.. אם אני שם בו ssd, הוא ינצל את כל המהירות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום כולם! שמתי עין על הארד דיסק ההיברדי הזה momentus xt האם יש אותו למישהו? השאלה המרכזית שיש לי זה לפי מה שפחות או יותר הבנתי ה4 ג'יגה פלאש שיש בדיסק הוא פשוט סוג של זיכרון קאש שיודע להפעיל את עצמו על הדברים שמשתמשים בהם הכי הרבה האם מישהו יודע או יש לו את הכונן ויכול להגיד לי אחרת? כי לפי מה שקראתי אין פה מחיצות שאתה יכול לבחור מה להתקין על ה4 ג'יגה ומה על השאר בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברת סיגייט עומדת למשפט, הפעם במסגרת תביעה ייצוגית הטוענת לבעיות אמינות קבועות בכונני ה-3 טרה-בייט המוזלים שלה ישנם כל מיני סוגים של תביעות ייצוגיות – וכמובן שאף אחת מהן אינה עושה חסד עם החברה הנתבעת ולא תורמת לשמה הטוב. אך תביעה ייצוגית המתייחסת לבעיות אמינות חוזרות ונשנות היא אולי הגרועה מבין התביעות, ולרוע מזלה חברת סיגייט היא זו שעומדת כעת במרכז תביעה שכזו. התביעה הייצוגית, עליה ממונה משרד עורכי הדין האגנס ברמן שבצפון קרוליינה, מתייחסת אל כונני ה-3 טרה-בייט מסוג Barracuda הפנימיים של החברה, וכונני ה-3 טרה-בייט החיצוניים של החברה מסוג Barracuda Backup Plus (העושה בבסיסו שימוש באותו כונן פנימי). התלונות מדברות על קריסת הכוננים באופן שגרתי לאחר כמה ימים וב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ben.,

שלום , נתקלתי בבעיה שאף עם לא הכרתי. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב הוא פשוט לא מופיע במחשב שלי (בכוננים) ואני לא יכול לגשת אליו. יש לציין שהוא כן מופיע במנהל ההתקנים וגם בניהול דיסקים , אבל בניהול דיסקים הוא לא נותן לי אופציה להקצות אות לכונן , הוא מסמן לי את כל האפשרויות באפור כאילו אי אפשר ללחוץ על כלום.. גם כשאני מחבר אותו למחשב אחר זה לא מופיע. איך אפשר לסדר את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. דיווח עדכני ברשת מצהיר כי זכרונות בטכנולוגיה שאמורה לגשר בין הנדיף לבלתי נדיף יגיעו רק לקראת שנת 2019, בניגוד להצהרות הקודמות של ענקית השבבים לכתבה

19. Started by rozin,

שלום יש לי 2 שאלות.. קודם כל האם לדעתכם משתלם לי לקנות את ההארדיסק הזה? Western Digital WD Caviar Green 2TB SATA-3 HDD WD20EARX 7200 RPM CACHE 64 MB מצאתי אותו ב EBAY ב 380 שקל כולל משלוח.. מה אתם אומרים עליו?? יש לי לוח אם של gigabyte ep45-ud3lr האם אפשר לחבר אליו SATA 3? אשמח לתשובה.. זה הלינק למי שגם רוצה לקנות: http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-Caviar-Green-2TB-SATA-3-HDD-WD20EARX-/160605254889#ht_4744wt_1345 בנוסף עוד שאלה קטנה אשמח אם תעזרו לי...אני כרגע עם HD103SJ והייתי נורא מרוצה עד לאחרונה (יש לו אותו בערך שנה) בזמן האחרון הוא התחיל לתת לי שגיאות של cycling redundancy check ביצעתי צ'ק דיסק פשוט של ווינדוס והוא הצליח לזהות את הסקטורים הדפוק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אשמח עם המומחים לאמצעי אחסון יוכלו לעזור בפוסט דלקמן - מיקמתי אותו בתמיכה טכנית למרות שככל הנראה זה שייך לכאן. אפשר להעביר אותו לכאן במקרה הצורך. תודה רבה. http://hwzone.co.il/community/threads/555444-Lenovo-Flex-2-14-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%9C-%D7%9E-DOK

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MichaelZ,

קניתי את הדבר הזה דרך איביי: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 נתחיל מזה שאני לא ידעתי בכלל שיש לזה ממשק. הייתי בסרט שהחיבור מהכונן ללוח הוא חיבור ישיר, בלי משהו באמצע. מסתבר שהדבר הזה יודע לעשות HOT SWAP (ממש אין לי בזה צורך). לא כל-כך חקרתי את הנושא והיום כשקיבלתי את החבילה, אני רואה שעל הקופסא כתוב "Support: 3TB". יש בעיה. אני תכננתי להשתמש בכוננים של 4TB וכבר קניתי אחד כזה (של Seagate). הלכתי לאתר של היצרן וגם אתם יכולים לראות בעמוד הזה שכתוב: "4TB Support". מספר הדגם זה בדיוק מה שמופיע לי על האריזה: MB971SP-B. מה הולך פה? למה יש בכלל את המגבלה הזאת? ומהי באמת? 4 טרה או 3 טרה? אני לא רוצה להשקיע אפילו דקה אחת בלהתקין את הדבר הזה ולהתחיל לריב עם הכונן אם זה ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים