עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ran B,

היי חבר'ה, אני מחזיק היום במחשב החדש עשרות גיגות של תמונות (בתחביבי העתיק כצלם), מסמכים חשובים, מיילים, תיקיות, סרטים וכו'.. שהייתי מעוניין לגבות מול דיסק קשיח חיצוני. אני מעוניין בכונן שהוא 500GB או 1TB. חשוב לי מהירות העברה והגיבוי בתדירות התכופה שאעשה מול הכונן החיצוני. אם הכונן יגיע יחד עם תוכנה לBACKUP - אפילו יותר טוב. התקציב שלי הוא כ500 שקלים לכונן שיתמוך גם בESATA ו400 שקלים לכונן שיתמוך רק בUSB2 יש לכם המלצות לפה או לפה? כן, החברה המועדפת עלי (אם אפשר לציין) מזה עשור ומעלה היא WD. כן שמתי לב לכונן של Transcend, הידועה כייצרנית זכרונות RAM טובה (יש לי זכרונות שלהם גם במחשב..), מומלצת וזולה. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TS500GSJ35U&Cat2Cat1…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RonCohen,

מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by e-d-a,

היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה

6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by TzV-EyE-GeR,

בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חבר כתב לי כך.. "אין לי כוח להסביר...אבל בקשר להארדיסק הוא כן. כמה שיש לך יותר זיכרון זה פחות Swapping להארדיסק...שזה = יותר מהירות,פחות טעינות מהארדיסק" תסבירו לי בבקשה כל דבר שקשור לזה.. איך ההארדיסק פועל בדיוק בדיוק ומה הקשר המדויק שלו לזיכרון ואיך בדיוק הוא חוסך לו זמן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל

11. ההתלבטות מתחילה בעלויות בהנחה שאני אדם, שמוריד כל הזמן, אבל כל הזמן, המון מידע מהאינטרנט, ואני רוצה לשמור את כל המידע אצלי, חשוב שיהיה זמין. כרגע יש לי סה"כ 300 ג'יגה בהרדיסקים (80+200 על 2 הרדיסקים של WD, רגילים 720RPM0/8MB - ATA, ועוד 20 על ה IRIVER שלי) יש לי גם צורב DVD אם אפשרות לשדרג אותו שיצרבו DUAL LAYER (של NEC, רק צריך לעדכן לו FIRMWARE) את הצורב יש לי כמעט שנה, וכמעט לא צרבתי בו דיסקים, רק כמה סדרות מלאות, לא יותר מ 30 דסקים סה"כ. תמיד אני מוצא שחסר לי מקום אחסון, כרגע יש לי רק 4 ג'יגה פנויים.. השאלות הן : 1. האם יותר משתלם לדעתכם (כלכלית, וגם מבחינת נוחות, זמינות, מקום וכו') לקנות עוד הרדיסק 200 כל פעם, מאשר לצרוב את המידע על דיסקים ? 2. האם אחסון על גבי דיסק …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by MichaelZ,

לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הסתכלתי בשאלות נפוצות של הפורום כדי לחסוך את השאלה אך אני לא בטוח באפשרויות שעומדות לפני. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש, שיצטרף לאחד שכבר מותקן במחשב. הכונן הוא F3 של סמסונג כך שהחיבור הוא SATA, יש לי כבר כונן WD שמותקן ומנצל את החיבור הזה מהספק כוח ואין עוד אחד פנוי. השאלה: האם יש איזשהו מפצל לחיבור הSATA עצמו? כלומר שיתחבר לSATA מהספק וייתן שתי כניסות של SATA במקום. הסיבה שאני שואל היא שאין לי מולקסים פנויים במחשב בשביל מתאם של SATA ואם אין אפשרות כזאת או פיתרון אחר אצטרך לקנות גם בשביל זה מפצל ואני רוצה לדעת מראש מה הציוד הנצרך.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חברת סיגייט עומדת למשפט, הפעם במסגרת תביעה ייצוגית הטוענת לבעיות אמינות קבועות בכונני ה-3 טרה-בייט המוזלים שלה ישנם כל מיני סוגים של תביעות ייצוגיות – וכמובן שאף אחת מהן אינה עושה חסד עם החברה הנתבעת ולא תורמת לשמה הטוב. אך תביעה ייצוגית המתייחסת לבעיות אמינות חוזרות ונשנות היא אולי הגרועה מבין התביעות, ולרוע מזלה חברת סיגייט היא זו שעומדת כעת במרכז תביעה שכזו. התביעה הייצוגית, עליה ממונה משרד עורכי הדין האגנס ברמן שבצפון קרוליינה, מתייחסת אל כונני ה-3 טרה-בייט מסוג Barracuda הפנימיים של החברה, וכונני ה-3 טרה-בייט החיצוניים של החברה מסוג Barracuda Backup Plus (העושה בבסיסו שימוש באותו כונן פנימי). התלונות מדברות על קריסת הכוננים באופן שגרתי לאחר כמה ימים וב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by maoram9,

שלום לכולם יש ברשותי כונן קשיח חיצוני של חברת Western Digital בנפח 2 טרה בייט עם USB 3.0 הדגם הוא MyPassport. הכונן נמצא אצלי כ3-4 שנים בערך ועושה עבודה מאוד טובה כמובן שאני לא מפוצץ אותו עד הסוף,אתמול הוא התחיל להתנהג מוזר מאוד. שאני מחבר אותו המחשב קולט אותו כמו תמיד אבל ברגע שאני מנסה להעביר משהו מהכונן אל המחשב הוא נתקע על 0בתים לשניה ולא זז יותר גורם לתקיעות במחשב המהירות שלו הייתה בדרך כלל 100 מגה בייט לשניה אני לא מבין איך זה קרה הוא לא קיבל מכה ולא כלום. מרגישים שהוא עובד אם נוגעים בו הוא מסתובב ויש מנורה דולקת עשיתי סריקה לסקטורים פגומים וגם לוירוסים, מבחינה של וירוסים הוא היה נקי לחלוטין מבחינת סקטורים המחשב כתב שיש פגמים ועשיתי תיקון הוא חזר לעבוד טוב …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rozin,

שלום יש לי 2 שאלות.. קודם כל האם לדעתכם משתלם לי לקנות את ההארדיסק הזה? Western Digital WD Caviar Green 2TB SATA-3 HDD WD20EARX 7200 RPM CACHE 64 MB מצאתי אותו ב EBAY ב 380 שקל כולל משלוח.. מה אתם אומרים עליו?? יש לי לוח אם של gigabyte ep45-ud3lr האם אפשר לחבר אליו SATA 3? אשמח לתשובה.. זה הלינק למי שגם רוצה לקנות: http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-Caviar-Green-2TB-SATA-3-HDD-WD20EARX-/160605254889#ht_4744wt_1345 בנוסף עוד שאלה קטנה אשמח אם תעזרו לי...אני כרגע עם HD103SJ והייתי נורא מרוצה עד לאחרונה (יש לו אותו בערך שנה) בזמן האחרון הוא התחיל לתת לי שגיאות של cycling redundancy check ביצעתי צ'ק דיסק פשוט של ווינדוס והוא הצליח לזהות את הסקטורים הדפוק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by calculator,

הי, האם ניתן לחבר בדרך כלשהי (למשל ע"י מתאם מסוים) כונן דיסקטים 1.44 שיש לו קונקטור של 34 פינים, למחשב חדש בעל IDE, PCI וכו' ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ktgw,

שלום לחברי הפורום. מערכת ההפעלה שלי יושבת על SSD מסוג 64GB Torqx 2 לאחרונה אני שם לב שזמני הטעינה מהדיסק נעשו קצת יותר ארוכים. עשיתי לדיסק בדיקה עם תוכנת בדיקה לדיסקים ומה שיצא מצורף בתמונה. לצורך ההשוואה ביצעתי את אותה בדיקה על דיסק שאינו SSD מסוג WD CAVIAR BLACK ויצא מהירות כתיבה קריאה ממוצעת של 140 MB/Sec האם יש לי בעיה עם ה - SSD? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SHAKED286,

שלום ברוצוני לקנות ארדיסק חיצוני חדש. אני רוצה ארדיסק אם הדרישות הבאות : 1. בין 250-320GB 2. שהיה בו חיבור esata זה בין הדברים הכי חשובים 3. שלא יצטרך חיבור לחשמל 4. שאם נאי מחבר אותו בUSB אז שזה היה USB אחד ולא שניים (מסיבה של חשמל) 5. יש עדיפות לחברה WD 6. שהיה 2.5 אינץ' עדיף 7. עד מחיר של 400 שקל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח. כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי). הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז! בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה. הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הדרישות: ממשק בחיבור USB2 לפחות 500GB נפח אכסון אמינות גבוהה (ישמש בין היתר לגיבוי תמונות ומסמכים) תקציב גג 550 ש"ח -+ לגבי ניידות - זה ממש לא משנה לי אני לא הולך להסתובב איתו, לכן בגלל הפער במחיר אני אעדיף לקנות כונן 3.5" אילו כוננים מומלצים יש בתקציב הזה? איך הכונן הזה? http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=seagate500&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4853&aff=Zap〈=HE

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by asvg,

שלום , אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני ומדפדוף בדפיי האינטרנט שמתי לב שלא מציינים את מהירות הסיבוב כמות מטמון רק את הממשק ,למה , זה לא חשוב בדיסקים חיצוניים רק בפנימיים ??? ולגביי חברת WD לא מציינים ירוק כחול שחור וכו כמו שמציינים בדיסקים הפנימיים מדוע ?? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך מארז חיצוני לכונן קשיח, משהו שיתאים גם לכונני PATA (מה שאתם מכירים לרוב כ-IDE) וגם לכונני SATA. האם קיימת מפלצת שכזו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים