עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום יש ברשותי נייד Dell Inspiron i7559 וברצוני לשדרג אותו בכרטיס ssd m.2 500gb אני יודע שדגם Samsung 850 EVO M.2 מתאים. אבל אני לא סגור אם דגם ה 860 evo יעבוד עם הלפטופ למרות שהממשק אותו דבר בניהם, אבל ליהיות בטוח. אם אני משדרג אני מעדיף לדגם ה860, האם הוא יתאים?, ובכלל האם אתם ממליצים על סטיק ssd מדגם אחר. תודה רבה ! השוואה בין הדגמים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by iyehuda,

הפילפס 1628G החזיק לי רק 10 חודשים עכשיו כל דיסק שאני צורב קופץ לי חשבתי שהבעיה בדיסקים לבסוף הרכבתי את הנק שלי 3500 במקום הפילפס וראו איזה יופי הכל תקין רק לשם השואה הנק 3500 עובד אצלי ללא דופי כבר כמעט 4 שנים אז אנא ממכם מספיק ללכלך על הנק ואל תשכחו שנק = פיוניר = אסוס

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  5. חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כתבה חדשה ב-NetChief Blog, שמראה שכונני Seagate אמפירית נוטים להרבה יותר תקלות מכונני WD או Hitachi: [h=2]למה כדאי להיזהר מדיסקים של Seagate[/h]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברשותי כונן קשיח פנימי של סמסונג בן 5 שנים ששימש לגיבוי, במחשב נייח (מ"ה: חלונות 7 64) והיה תקין. במעבר למחשב חדש "הבחור" מסרב להפתח, תקע את עליית המחשב, דרש פירמוט, כשניסיתי להשתמש בתחנת עגינה חיצונית גם דרש פירמוט בקיצור אני בשוק זה הרי הגיבוי, כבר אין לי שערות לתלוש. המשמעות: מסירה לחברה המתמחה בשיחזור נתונים המשמעות: "חור גדול במכנסיו" המשמעות: לא בא לי ניסיון אחרון: לנסות להפעיל אותו דרך מחשב אחר. אופן הפעולה: שימוש בתחנת העגינה החיצונית שלי עם מחשב נייד ומ"ה חלונות 8 התוצאה: הכונן מגיב ונפתח (האוריקה) התוצאה: אני בהלם מוחלט !!! חסכתי כמה אלפי שקלים (והטכנאי טען שהכונן תקול) ברצינות: א. האם יש הסבר הגיוני לדבר ? ב. האם הכונן תקול באמת ולא כדאי …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by killerg,

שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by tiger2014,

האם יש מה לשפר? ומה אומרת ההודעה אחרי הבדיקה למטה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אבל במכשיר הדיוידי הביתי מתוצרת LG הסרט אינו עולה,מדוע? נ.ב השתמשתי בתוכנה ה-clone DVD לצריבת הסרט

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  13. חיפוש בזאפ העלה רק מארזים שתומכים ב-eSATA ו-USB 2.0 או כאלה שתומכים ב-USB 3.0 בלבד... עריכה: יש את המארז הזה שעולה $120 ותומך גם ב-RAID.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eladbu,

יש לי בעיה בהארד דיסק החדש שלי סמסונג 160 גיגה סאטא2 על פנטיום 4 865G העניין הוא שהמחשב מזהה לי את ההארד דיסק בתור 130 גיגה ולא 160 למרות דעידכנתי את הביוס! מה הבעיה?ומה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  16. פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by danahevi,

היי, לפני חודשיים קניתי מחשב עם ליבה כפולה Q8200 בעל זיכרון של 4 ג'יגה. כיום לאחר שימוש לא מסיבי במיוחד בכונן C כבר אין לי מקום להורדת תכנים כמעט . כשאני בודקת את המאפיינים של דיסק C רשום שיש בשימוש 28.7 GB ומקום פנוי 1.1 GB. איך יכול להיות שלאחר תקופה כ"כ קצרה כבר אין מקום להוריד דברים נוספים למחשב ? אני חייבת לציין שנראה לי שמי שהתקין לי את המחשב כנראה לא היה מומחה גדול כי המחשב הקודם שהיה לי היה הרבה יותר ישן והיה בו מקום להורדת הרבה יותר דברים. יש למישהו מושג איך אני בודקת את כל הנושא הזה ? תודה !

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by ha,

כרגע יש לי שני כונני אחד מחובר למחשב ומשמש למערכת ההפעלה והשני סתם זרוק בחוץ. מה כדאי לעשות איתו? חשבתי על RAID1 להגדלת ביצועים, הוא נתמך ע"י כרטיס בקר SATA שיש לי וכנראה גם ע"י לוח האם. האם ניתן ליצר RAID ללא התקנת הווינדוס מחדש? אם לא, האם ניתן לבצע שיכפול (Disk cloning) לדיסק אחר, להתקין את ה RAID ולהחזיר את מערכת ההפעלה? -האם ישנו מתאם בין דיסק 3.5 לסלוט של כוננן דיסקטים ישן? -האם ישנה בדיקה לאורך החיים הצפוי של הדיסק (כמו קריאת נתוני SMART)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר יציאת IDE מהלוח אל דיסק קשיח SATA? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום , ברשותי דיסק פנימי SAMSUNG 103SJ בנפח 1T . הדיסק נרכש לפני כשנה וחצי . אחריות ל 3 שנים . בעבר שימש רק לאיכסון , היום יושבת עליו מערכת ההפעלה 100G והשאר במחיצה נפרדת לאיכסון . הרצתי את הבדיקה של SPEED FAN וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצילום מסך עם התראה על ביצועים 86% וכשירות 90% . חצי שנה לאחר הרכישה הבדיקות לא היו 100% אבל עדיין טובות יותר מאשר היום . ד"א יש לי דיסק נוסף WDC WD2500YS , משנת 2008 שעליו ישבה עד לא מזמן מערכת ההפעלה . בבדיקה שלו קיבלתי : The overall fitness for this drive is 97%. The overall performance for this drive is 100%. בנוסף : ביצעתי הצלבה בין כבלי הSATA וחיבור ללוח אם וניתוח הביצועים נשאר אותו דבר . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הSAMSUNG ? …

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

אם יש לי שני כוננים קשיחים של 300GB האם אני יכול לעשות רייד רק עם 50GB מכל כונן בכדיי שיהייה כונן לווינדווס עם מהירות כפולה ? דרך אגב, איך נקרא הרייד שמכפיל את המהירות ..?

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by BIGmaMA,

יש לי בעיה... כשאני מכניס דיסק ריק לדיוידי שלי [במחשב] זה קורא,קורא..ואז מפסיק לקרוא את הדיסק ואז זה כותב לי כשאני מנסה להכנס לכונן:"אין גישה אל D:\.פונקציה שגויה" מה אני אמור לעשות?וזה לא בעיה בדיסק כי בדקתי כבר 10 דיסקים רקים,חדשים ושונים וכל פעם אותה הבעיה! תעזרו לי בבקשה,מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  23. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by rotman,

אני עכשיו באמצע פירמוט ראשון של HD של seagate 320 ג'יגה SATA אני מפרמט עם ה wizard של seagate ל dos ועכשיו הוא מבקש ממני לבחור cluster size. כמה לבחור?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. WD 80 GB 7200 8 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=272_79&products_id=1865 ב- 800 ¤ ? ??? ??? ??? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים