עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם רציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה? משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by struble,

יש ברשותי לפחות שלושה כונני IDE בעלי נפחים גדולים שאני מעוניין לנצל (במקביל לכונני SATA-II אחרים, ככל הנראה במערך RAID0). על חיבור ה IDE היחיד בלוח מודרני כלשהו אני יכול לחבר רק כונן IDE אחד פלוס צורב IDE. איך אני מנצל את שאר הדיסקים ומחבר גם אותם? האם רק לוח מסויים יאפשר לי את זה? האם אני זקוק לבקר IDE נוסף בחריץ PCI ? האם יש איזה Adaptor מ IDE ל SATA ? תודה למשיבים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עובד עכשיו עם המון קבצי וידאו ענקיים וחייב דיסק קשיח חדש. מאחר והמחיר הכי חשוב לי כרגע: איזה דיסקים נותנים את יחס המחיר\נפח הגבוה ביותר ? הבנתי שהיום אלו ה-500GB, יש המלצה לדיסק כזה שידוע כאמין ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by dnco,

שלום. יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה 3rd master hard disk error בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0 בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק. האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Or ei,

מה אתם אומרים על הצורבים שלהם ? זה ה24X עם 8 מגה באפר?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by matan_18,

יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת המווות....והיום שהדלקתי את המחשב ההארד דיסק השמיע ציפצופים והוא אינו מזוהה בביוס.. האם המידע שלי אבוד או שניתן להציל אותו.? אוליי זה ישמע מצחיק אבל אמרו לי שאם אני ישים אותו שעתיים במקרר אוליי אני יצליח להפעיל אותו לקצת זמן ולהציל את המידע שחשוב לי..זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by Ghost93,

שלום, יש ברשותי מחשב ואני רוצה לשדרג את נפח ה-Hard Disk כי אי אפשר כבר להסתדר היום עם 160 GB... ה-Hard Disk שיש לי עכשיו הוא זה: WDC WD1600JS-60MHB1 Manufacturer Western Digital Form factor TB/2.5-inch Interface IDE Capacity 160GB Real size 160,041,885,696 bytes הלוח אם: Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P5SD2-X Version System Version Chipset vendor SiS Chipset model 656 Chipset revision 10 Southbridge vendor SiS Southbridge model 965 Southbridge revision 48 אני מחפש Hard Disk בנפח 1TB לפחות שיתאים ללוח האם. התקציב הוא מקסימום 500-550 ש"ח כולל משלוח וכו'. בנוסף, אשמח אם תתנו לי הדרכה כיצד להחליף בין ה-Hard Disk הקיים לחדש שאקנה תוך כדי שמירת המידע שנמצא בנוכחי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by NI4NI,

במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b). הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB. חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16... האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  10. היי, מה דעתכם על תחנת העגינה הבאה: http://dealextreme.winwin.co.il/p/usb-3-0-dual-bay-2-5--3-5--sata-hdd-docking-station---black-104256 שווה הזמנה?

• 7 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by hagay21,

איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי P3 550MHZ, HD 20GB WD, 128MB זכרון. חלונות XP לאחרונה ה HD שלי משתגע, הוא כל הזמן עמוס, הרורה מהבהבת כמעט כל הזמן, כלומר כאילו הוא עובד בעומס כל הזמן למרות שאני לא עושה כלום ! עש לו לפעמים הפסקות, אבל ברמת העקרון הוא עמוס יתר על המידה ! ואני אכן מרגיע הרעה קשה בביצועים כאשר אני עובד.. הורדתי את כל התוכניות שמופעלות אוטומטית, בדקתי גם במנהל המשימות ששום דבר מיוחד לא רץ ברקע, הרצתי בדיקת וירוסים מעודכנת - אין כלום, הרצתי ניתוח ואיחוי לדיסק, מה עוד אפשר לעשות ?!? מה עוד אפשר לבדוק ?!?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by urich,

ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי דיסק אחד של 300 שמפוצל ל200+100 GB כרגע המערכת הפעלה יושבת על ה100 עכשיו קניתי סיגייט 500 ג"ב החדש איך אני משפר ביצועים מבלי לפרמט את הישן אני רואה שבמחיצה הקטנה של המערכת הפעלה יש את הPAGE FILE CRASH DUMP אני הבנתי שלדוגמא בפוטושופ עדיף להשתמש בשני דיסקים ויש אישה קובץ עבודה שכדאי שיהיה בדיסק אחר מהמערכת הפעלה, איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני למחשב בחיבור firewire, והוא מתלבט בין שתי אפשרויות: 250 גי'יגה של מקסטור, 16 מגבה באפר ב-1350 שקל, או 320 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל 8 מגה באפר ב-1400 שקל. השאלה היא עד כמה ישפיע גודל הבאפר על הביצועים של המחשב שלו, שמשמש לעריכת וידאו. ברור לי שזה לא ישנה את מהירות הקידוד.רינדור וכו', השאלה היא האם באפר של 16 מגה יעזור בעת העריכה עצמה (בפרימייר). מה דעתכם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  17. אני מחפש כונן פנימי בנפח של 2TB או אפילו 1TB למערכת הפעלה + אחסון ושאלה קטנה, יש לי כרגע לוח אם שתומך ב SATA2 בעתיד הקרוב (כמה חודשים) אני מתכוון להחליף מחשב ל SATA3 זה אפשרי לקנות עכשיו SATA3 שיעבוד לי על המחשב ב SATA2 ללא פגיעה רצינית בביצועים (ביצועים של SATA2)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by lior11,

הי! אחלה פורום עם המון מידע הזמנתי כונן קשיח WD6400AAKS Western Digital והתקשו ואמרו לי שאין במלאי וגם ליבואן אין... איזה HD שווה לקחת במקום, בטווח מחירים הזה?(הHD עלה 359 כולל משלוח) תודה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

חיפשתי 2 טרה במחיר עממי ומצאתי: 2 טרה - WD20EARX - ב 425 שקל 2.5 טרה - WD25EZRX - ב 550 שקל 3 טרה - WD30EZRX - ב 680 שקל ככה שיצא לי לחשוב שה-3 טרה משתלם יותר מה אתם חושבים? מיועד למאגר סרטים וסדרות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כונן HDD חדש. איך כדאי לפרמט אותו? פורמט מלא או פורמט מהיר (QUICK)? ואיך עדיף לפרמט אותו דרך הממשק של ווינדוס (מקש ימיני ואז FORMAT) או דרך חלון דוס CMD ולפרמט דרכו? ומה הפקודה לפרמט דרך הדוס פירמוט רגיל ופירמוט מהיר? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Urix,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S .. הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר? וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לרכוש הרדיסק של סיגייט 500 גיגבייט,העניין שהוא חיבור סאטה 2 ואצלי במחשב יש חיבור סאטה רגיל,לוח אם asus-p4p 800se האם זה ייצור בעיות? והאם הסיגייט ברמה של סמסונג? כי יש לי סמסונג 80 גיגה בייט סאטה,ממש שקט ואני מאוד מרוצה ממנו,גם הסיגייט שקט ואיכותי? תודה לעוזרים":)

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by iakovl,

לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים