אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק... בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו. יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח) והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ההתלבטות מתחילה בעלויות בהנחה שאני אדם, שמוריד כל הזמן, אבל כל הזמן, המון מידע מהאינטרנט, ואני רוצה לשמור את כל המידע אצלי, חשוב שיהיה זמין. כרגע יש לי סה"כ 300 ג'יגה בהרדיסקים (80+200 על 2 הרדיסקים של WD, רגילים 720RPM0/8MB - ATA, ועוד 20 על ה IRIVER שלי) יש לי גם צורב DVD אם אפשרות לשדרג אותו שיצרבו DUAL LAYER (של NEC, רק צריך לעדכן לו FIRMWARE) את הצורב יש לי כמעט שנה, וכמעט לא צרבתי בו דיסקים, רק כמה סדרות מלאות, לא יותר מ 30 דסקים סה"כ. תמיד אני מוצא שחסר לי מקום אחסון, כרגע יש לי רק 4 ג'יגה פנויים.. השאלות הן : 1. האם יותר משתלם לדעתכם (כלכלית, וגם מבחינת נוחות, זמינות, מקום וכו') לקנות עוד הרדיסק 200 כל פעם, מאשר לצרוב את המידע על דיסקים ? 2. האם אחסון על גבי דיסק …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שרצוי לקנות מודל אחר במקרה ויש לי רק SATA 2 ולא SATA 3? בנוסף, איפה כדאי לקנות כונן כזה? אני מעוניין להוסיף את הכונן לPC שלי ולעשות מיגרציה של מערכת הפעלה לכונן הSSD. הבנתי שהכונים האלה באים עם תוכנות למיגרציה? אז איפה לקנות ומה כדאי לקנות בדיוק בהנחה ויש לי SATA 2 ולא SATA 3?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מגירה לכונן קשיח עם קירור סביר ולא יקרה מדי. השימוש בא הוא לכונן קשיח שימצא בא כל הזמן והמחשב דלוק 24/7 ובגלל זה אני רוצה שהמגירה תהיה עם ממשק של ATA 133/100 ו תמיכה לאחור. וכמון שהיא תהיה נשלפת שאם אני יצתרך לחבר עוד כונן אני יכול לנתק את הכונן הנמצא כרגע בא, להוציא את המגירה בקלילות ולחבר את הכונן הקשיח האחר מבלי לפתוח את המחשב. נ.ב אם למגירה יש ממשק של ATA 133 ואני מחבר דרכה כונן קשיח הביצועים יהיו זהים למצב שהכונן קשיח מחובר ישירות ללוח האם נכון? יש את המגירות הפשוטות מפלסטיק שעולות 80ש"ח ובאות עם מאוורר או אפילו שניים והן ATA 100 לפי מה שזכור לי, האם הן יעשו את העבודה ואם הביצועים יהיו זהים לאלו שבחיבור ישיר ללוח האם? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אודה לכם על המלצה לכונן DVD למחשב . משהו זול, וטוב. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב נוסע לחול לטיול גדול ורציתי לגבות את התמונות ואת קטעי הוידיאו (יותר תמונות) על מחשב מרוחק פרט למחשב שברשותי. האם למישהו יש ראיון כיצד לעשות זאת? מה ממולץ? אני לא רוצה לשלם לאתרים לצורך איחסון התמונות ואני רוצה שהקבצים ישמרו בצורה מלאה ולא תרד איכותם. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול זאת. תודה מראש לעוזרים, noise
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג? ניסית דרייברים שונים ללוח אם דברים פיזיים לא ניסיתי ולא ניסיתי Firmware כי לא מצאתי בשבילו משהו רשמי... את המפרט יש לכם פה בצד יש לי Windows XP pro SP1 הכי מעודכן בWINDOWS UPDATE דרייברים לכ. מסך CATALYST 3.6 דרייברים ללוח אם nForce 2.45 בלי שהיה לי שום דבר אחר לפני זה. יש לכם רעיון מה זה יכול להיות? זה קרה אחרי שהתקינו לי כבלים אבל אחרי שאני מכבה את הרשת ואת הFIREWALL זה עדיין קורה...עוד דבר חשוב זה שניסיתי 3 סוגים שונים של דיסקים ואצל כולם אותו דבר...אותה התופעה...יש רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברים, אני הולך להמיר מספר רב של קלטות וידאו משפחתיות לפורמט דיגיטאלי. האם כדאי לי לצרוב את זה על דיסקים DVD ? האם כדאי לשמור על דיסק קשיח? איזה דיסק קשיח מומלץ ביחס מחיר / איכות? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב על מדיות שך ksp בצרוב של אסוס שאמור לצרוב ב48 המהירות הגבוהה ביותר במוצעת לי היא 24 מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כונן חדש WD 1TB קרה לי כבר כמה פעמים שבזמן צפיה בסרט הנגן פשוט מקפיא את התמונה. וכעבור דקה או שתים הנגן ממשיך לנגן כאילו לא קרה כלום שמתי לב גם שברגע שזה קורה בנגן , כל ההורדות לאותו כונן מאיטות כמעט ל0 כל הקבצים שבהורדה\בניגון נמצאים אל אותו כונן. למה זה קורה? יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באחד האתרים את ההוראות הבאות: לגבי ההתקנה: 1. כאשר אתה מתקין WIN7 על SSD שלך, מומלץ להשאיר מקום של 5% מגודל הכונן לא מפורמט - מאריך את חיי ה-SSD 2. לאחר התקנה תעביר את קבצי ה-TEMP ו- PAGE FILE לאיפשהו, לא על ה-SSD. מומלץ לבנות על דיסק כשיח יחסית מהיר מחיצה של כ-15 גיגה, מפורמטת ב-FAT32 ולעשות את זה עליה. 3. לוודות, שכל הSERVICES שלא אמורים להיות מופעלים, מנותקים. אלו הם: Intexing service Defragmenter System Restore (בדרך כלל אישי, אבל מומלץ לנתקו) Prefetch/Superfetch - לגבי שניים האלה עדיין קיים ויקוח, אם לנתקם או לא. אני לא מנתק. 4. לבדוק, שה-TRIM עובד (ב-CMD מריצים פקודה "fsutil behavior query disabledeletenotify", אם התוצאה 'DisableDeleteNotify = 0' - הTRIM עובד)…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקציב הוא באזור ה400 שקל המבחר בחנויות דיי קטן זה בנתיים מה שמצאתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD3&cart=140583858274722416〈=heb הוא מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הכונן קורא מדיות צרובות רגיל ורב פעמי שהיו רגיל X4 ורב X2 וCD אבל רק אלו מלפני כמה שנים רב פעמי ורגיל החדשים רב X4 ורגיל X8 לא מזהה בכלל דיסק הם תקנים ועובדים גם בצורב וגם במכשיר DVD האם יש מה לעשות או לזרוק אותו "עבד אולי 3 שעות בכלל"
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sekey=DVD&sog=C-CDWDisc עריכה: מצאתי בפלונטר: http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&EQshelfdataRQ=DVD%20Dual%20Layer&cart=11753806212447959〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1 אבל זה עולה 60 שקל לדיסק???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לפטופ שהלך לעולמו. אך יש בתוכו מידע שארצה לשלוף. שמעתי על "מארז כונן" (hard drive external enclosure) האם זה נכון וקל לביצוע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-