עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם רכשתי כונן חיצוני 320 גיגה ואני מעוניין להפוך אותו ל FAT 32 T אייך אני עושה זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. st1000lm014 וינדוס 8 מחובר למחשב נייד של לנובו. המחשב עולה ואז נכנס למצב תיקון, במצב תיקון אין הרבה מה לעשות, ניתקתי את הדיסק מהמחשב וחיברתי למחשב האישי שלי עם מחבר USB- SATA, המחבר עובד כמו שצריך(בדקתי עם דיסק אחר). הדיסק לא עולה בכלל, המחשב לא מזהה אותו. חיברתי מחדש את הדיסק למחשב נייד המקורי והפעלתי LIVE CD של ווינדוס 10 במטרה להגיע למידע שנמצא על המחשב. אפשר להיכנס לדיסק, אבל אחרי 10 שניות המחשב נתקע ואי אפשר לגשת יותר לדיסק הקשיח. וגם הוא נמחק מרשימת הכוננים הפעילים. יש מה לעשות? אגב, בביוס כן המחשב מזהה את הדיסק. הוא גם לא נשמע כמסתובב. אשמח לכל עזרה, תודה!

3. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. סדרת ה-SX6000 מתיימרת להציע יכולות שאין לכונני אחסון בחיבור SATA עבור קהל יעד רחב ככל הניתן לכתבה

6. היי לכולם התייעצות קטנה.. יש לי המון מידע שמאוד יקר לליבי. כרגע יש לי 4 הארד-דיסקים ניידים, כולם 3.5 ובנפח של בין טרה לטרה וחצי. בהתחלה שני הארד-דיסקים היו לגיבוי שני הארד-דיסקים האחרים. בעצם, כל המידע היה כפול. כיום הגיע מצב שכל הארבעה מלאים, כל אחד במידע ייחודי. ז"א, אם איזשהו הארד-דיסק הלך, אז כל החומר הלך. אין גיבוי. חשבתי על שתי אופציות ורציתי להתייעץ אתכם: 1. לקנות עוד הארד-דיסקים ניידים לגיבוי. פחות נוח ולא יודע כמה משתלם כלכלית. 2. לקנות מחשב ייעודי למידע שבעצם עליו יאוחסן על המידע (מדובר על נפח התחלתי של מעל 4 טרה) והארד-דיסקים הניידים יחזרו למטרתם המקורית - גיבוי, במקרה שקורה משהו למחשב. אותו המחשב, מלבד זאת, לא צריך להיות בשמיים (אולי אני אקנה כרטיס טלוויזיה למ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי 2 כוננים של WD הראשון הוא 320GB SATA2 16MB 7200RPM והשני הוא 500GB SATA2 16MB 7200RPM אני בקרוב עומד לקנות מחשב, עכשיו אני רוצה לדעת אם שווה לקנות כונן חדש של SATA3 או להשאיר את הכוננים הקיימים הנ"ל? תודה חברים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by jclarkk,

עד שאני מביא לעצמי עוד C300 הייתי חייב להתרברב קצת בתוצאות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. גם חברת הענק האמריקאית מבצעת את המעבר הרשמי לטכנולוגיית ה-3D NAND, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזה יסייע למחירים להתכווץ לכתבה

12. שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בגודל של 80 גיגה. יש לי מחשב חזק, אם דרוש מפרט אני ארשום פה בהמשך. העיניין הוא שאני לא לגמרי מבין איך העסק עובד. אם אני מתקין חלונות 7 על ה SSD ואת כל שאר התוכנות אני אתקין על HDD רגיל שיש לי עכשיו, אני בכלל ירגיש בהבדל כל שהוא ? או בגלל שאני מתקין תוכנות ב HD הרגיל אני לא אראה שום הבדל? האם בכלל משתלם לקנות SSD? תודה מראש ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם צורב חיצוני שמחובר ב-USB עובד לאט יותר מצורב פנימי? אני מתלבט אם להכניס אחד למפרט שאני בונה... תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Access Denied,

אני מעוניין לשפר את מהירות העבודה במחשב הנייד שלי. נראה לי הגיוני שהשיפור הכי גדול יגיע על ידי שדרוג הדיסק קשיח עליו פועל מ"ה. כרגע יש לי כונן 640gb sata3 של WD (כמו לרוב העולם) הבעיה היא שכונן SSD יקר להחריד והרבה מעבר לתקציב שלי. הנחה שלי - שכונן 16gb יספיק לאכסון מ"ה בנייד לאולי למשהו קטן נוסף (תקנו אותי אם אני טועה פה) ולכן חפשתי וראיתי שקיים כונן פלאש - AData 16GB 533X בעל מהירויות קריאת וכתיבה של 80MB/sec ו-50MB/sec (בהתאמה) במחיר של פחות מ- 55 דולר! האם זהו פתרון טוב? שימו לב, שאני לא מעוניין להחליף את הכונן במחשב הנייד! (זה כונן נוסף) נ.ב. יש גם גרסת 32gb ב-93 דולר http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=5546846&SRCCODE=GOOG…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by עוד מישהו,

שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש

16. שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי איזה דגם הכי כדאי לקנות היום? אין בעיה של תקציב.. אני מחפש 1TB 2.5" וחשובה המהירות, חשבתי על הWD הבא: http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15849&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אשמח לתגובות והמלצות.. האם כל הניידים בגודל הזה מגיעים באותה מהירות או שיש ניידים 2.5" יותר מהירים? נ.ב: לגבי הTRANSCEND לא מכיר את החברה ולא רוצה לקחת סיכונים..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח: דיסק של Maxtor בנפח 40 גיגה (מחולק ל- 10 ול- 30). מדובר במחיצה C אשר גודלה 10 גיגה. הבעיה: כאשר אני נכנס ל- Properties של מחיצה C בכדי לראות את תכולתה, אני רואה שהיא מנוצלת בכ- 8.9 גיגה מתוך ה- 10. כאשר אני נכנס לאותה מחיצה ומסמן את כל הקבצים והתיקיות, המחשב "טוען" שהכל ביחד מנצל 4.5 גיגה בלבד! להיכן נעלמו 4.4 גיגה??? עשיתי חשיפה של קבצים מוסתרים וזה לא עזר... עשיתי ניקוי דיסק וזה לא עזר... ביצעתי אנליזה ולפיה אין צורך לעשות איחוי דיסק (לא יודע אם זה קשור)... הדיסק פורמט לפני מספר שבועות... בבקשה עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Thunder-Head,

במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי כונן 160 ג'יגה , התקנתי עליו מערכת הפעלה XP ובסיום ההתקנה המערכת מזהה רק 40 ג'יגה . למה זה קורה ? ומה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Liorking,

אני לא רואה שום מקום ברור במארז Antec VSK-4000 לחיבור של SSD. האם אני צריך לקנות מתאם במיוחד בשביל זה? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר לסגור את הפתיל. מצאתי את הפתרון כאן.

22. אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט. המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" . כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל. ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.) איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jamush,

לפני כחודש נשרף לי המחשב(ספק,לוח,זכרונות,ה.דיסק,CD,CDRW..) הכל הלך... אבל הכי חשוב לי ההרדיסק המידע נחוץ לשחזור מה לעשות וכמה זה יעלה לי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Forest14,

אני מתלבט בין הWD10EADS ל WD100FALS . מה ההבדל? האם יש לו משמעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים