עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nirgilad1,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הבעיה היא כזאת, יש לי דיסק של WD שמזוהה בביוס אבל הוא מזוהה שנפח הקיבולת הוא 0 וכל השאר כמו SMART הוא בUNKONWN וכן הלאה. כלומר המחשב מזהה שיש דיסק קשיח אבל לא מזהה שום פרט עליו! דיברתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש מצב שעדכון firmware יציל את המצב אבל לא בטוח. א) למישהו יש הצעות לסדר את המצב בצורה אחרת? ב) איך עושים את העדכון הזה? תודה רבה אנשים!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tal_ga,

לאחרונה רכשתי צורב lg חצוני מדגם ge20lu11 windows 7 64 bit גם לא מזזה אותו כאן מצוין שהוא אמור לעבוד במערכת ההפעלה שלי http://www.microsoft.com/windows/compatibility/Windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=LG%20ELECTRONICS%20GE20LU11%20Super%20Multi%20DVD%20Burner&v=LG%20ELECTRONICS&uid=&pf=3π=1&c=Storage%20Devices&sc=CD%2FRW%20%2F%20DVD%2FRW&os=64-bit תודה לעוזרים ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום!! אני מחפש נואשות דיסק קשיח (Western Digital 160G SATA1 (WD1600JD לצערי הלוח אם שלי לא מאפשר לחבר SATA2 (אין לי כבר כח להסביר למה), אז אני חייב SATA1. חיפשתי בהמון חנויות באיזור הקריות וחיפה, ללא הצלחה. קיים מחסור בדיסקים אלו, וכנראה מפסיקים למכור אותו. תעזרו לי בבקשה למצוא חנות באיזור חיפה והקריות שעדיין יש לה במלאי את ההארדיסק הזה :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, משום מה כאשר אני מוריד עידכון קשוחה, הקובץ מסרב להתקין את עצמו אצלי במחשב בטענה שהוא לא מתאים לוינדוס 7 64 ביט. כנראה הוא מתאים רק ל-32 ביט. לצורך העניין הורדתי את הקובץ מפה. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בגודל של 80 גיגה. יש לי מחשב חזק, אם דרוש מפרט אני ארשום פה בהמשך. העיניין הוא שאני לא לגמרי מבין איך העסק עובד. אם אני מתקין חלונות 7 על ה SSD ואת כל שאר התוכנות אני אתקין על HDD רגיל שיש לי עכשיו, אני בכלל ירגיש בהבדל כל שהוא ? או בגלל שאני מתקין תוכנות ב HD הרגיל אני לא אראה שום הבדל? האם בכלל משתלם לקנות SSD? תודה מראש ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט. המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" . כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל. ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.) איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח: דיסק של Maxtor בנפח 40 גיגה (מחולק ל- 10 ול- 30). מדובר במחיצה C אשר גודלה 10 גיגה. הבעיה: כאשר אני נכנס ל- Properties של מחיצה C בכדי לראות את תכולתה, אני רואה שהיא מנוצלת בכ- 8.9 גיגה מתוך ה- 10. כאשר אני נכנס לאותה מחיצה ומסמן את כל הקבצים והתיקיות, המחשב "טוען" שהכל ביחד מנצל 4.5 גיגה בלבד! להיכן נעלמו 4.4 גיגה??? עשיתי חשיפה של קבצים מוסתרים וזה לא עזר... עשיתי ניקוי דיסק וזה לא עזר... ביצעתי אנליזה ולפיה אין צורך לעשות איחוי דיסק (לא יודע אם זה קשור)... הדיסק פורמט לפני מספר שבועות... בבקשה עיזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ZeppeliN,

סתם רציתי ליידע אתכם שכרגע יש את המבצע הזה (קונים 2 מוצרים של VERBATIM, השני ב50% הנחה) תתחדשו :]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Liorking,

אני לא רואה שום מקום ברור במארז Antec VSK-4000 לחיבור של SSD. האם אני צריך לקנות מתאם במיוחד בשביל זה? - - - תגובה אוחדה: - - - אפשר לסגור את הפתיל. מצאתי את הפתרון כאן.

13. Started by XCG120,

ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB חשוב לי שיהיה אמין,מהיר,איכותי ומחברת WD אבל לא חייב? ובנוסף מה עלי לדעת לפני שאני קונה דיסק קשיח חיצוני דיסק כזה או אחר ? ומה חשוב שיהיה בו? בתודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. היי לכולם התייעצות קטנה.. יש לי המון מידע שמאוד יקר לליבי. כרגע יש לי 4 הארד-דיסקים ניידים, כולם 3.5 ובנפח של בין טרה לטרה וחצי. בהתחלה שני הארד-דיסקים היו לגיבוי שני הארד-דיסקים האחרים. בעצם, כל המידע היה כפול. כיום הגיע מצב שכל הארבעה מלאים, כל אחד במידע ייחודי. ז"א, אם איזשהו הארד-דיסק הלך, אז כל החומר הלך. אין גיבוי. חשבתי על שתי אופציות ורציתי להתייעץ אתכם: 1. לקנות עוד הארד-דיסקים ניידים לגיבוי. פחות נוח ולא יודע כמה משתלם כלכלית. 2. לקנות מחשב ייעודי למידע שבעצם עליו יאוחסן על המידע (מדובר על נפח התחלתי של מעל 4 טרה) והארד-דיסקים הניידים יחזרו למטרתם המקורית - גיבוי, במקרה שקורה משהו למחשב. אותו המחשב, מלבד זאת, לא צריך להיות בשמיים (אולי אני אקנה כרטיס טלוויזיה למ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by jambo222,

שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Access Denied,

אני מעוניין לשפר את מהירות העבודה במחשב הנייד שלי. נראה לי הגיוני שהשיפור הכי גדול יגיע על ידי שדרוג הדיסק קשיח עליו פועל מ"ה. כרגע יש לי כונן 640gb sata3 של WD (כמו לרוב העולם) הבעיה היא שכונן SSD יקר להחריד והרבה מעבר לתקציב שלי. הנחה שלי - שכונן 16gb יספיק לאכסון מ"ה בנייד לאולי למשהו קטן נוסף (תקנו אותי אם אני טועה פה) ולכן חפשתי וראיתי שקיים כונן פלאש - AData 16GB 533X בעל מהירויות קריאת וכתיבה של 80MB/sec ו-50MB/sec (בהתאמה) במחיר של פחות מ- 55 דולר! האם זהו פתרון טוב? שימו לב, שאני לא מעוניין להחליף את הכונן במחשב הנייד! (זה כונן נוסף) נ.ב. יש גם גרסת 32gb ב-93 דולר http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=5546846&SRCCODE=GOOG…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by integral,

אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by עוד מישהו,

שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש

19. שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Forest14,

אני מתלבט בין הWD10EADS ל WD100FALS . מה ההבדל? האם יש לו משמעות במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג עם 1 TB מדגם HD103SJ האם אני יוכל לעשות איתו RAID 0 עם ST1000DM003 של סיגייט? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. סדרת ה-SX6000 מתיימרת להציע יכולות שאין לכונני אחסון בחיבור SATA עבור קהל יעד רחב ככל הניתן לכתבה

23. ועוד משהו רציתי לדעת אם אני ישים אותו במחשב שלי הוא יעשה בעיות? כי זה מחשב די ישן..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by barbone,

החלטתי לכתוב מכתב לWD העולמית. מסרתי להם כמה נתונים טכניים ותוצאות בדיקות SMART של ההארד דיסק והם ענו: We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and description provided it seems that the drive has developed a fault and needs to be replaced. The following knowledge base article explains what your best options are for data recovery: אוקיי עד כאן הכל טוב. עכשיו רשמתי להם שוב מכתב שבו אני מתלונן על איכות המוצרים שלהם ושכבר אין לי בטחון להשתמש במוצרים שלהם ושכנראה הם צריכים להחמיר עם הבדיקות איכות. מה ענו לי? We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and desc…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by miki891,

בדגם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drives - OEM השאלה מה זה OEM? זה נראה אותיות כמו רישיון חלונות XP למחשב אחד בלבד.אני לא מבין? מישהו יכול להסביר לי "oem"? אני רוצה ליקנות דיסק קשיח בדגם שחור מהיר ושקט.האם זה מתאים לי? אני לא יודע.אני חושש מהמילה "oem".כאילו אומר לי לא יכול להעביר למחשב אחר או חלונות XP עם רישיון יהיה תקוע בדיסק קשיח. אני לא מבין? מיכאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.