עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם רציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה? משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הי לכולם, אני מעוניין לקנותSATA 3 SSD , כרגע יש לי את הלוח הבא עם אפשרות חיבור ב-SATA 2 בלבד : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3013#sp מהי האופציה על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק? לקנות בקר sata3 PCI-E ולחבר את ה-SSD אליו? או שיש מתאם מ2 ל3? רצוי פתרון זול ככל האפשר אך העיקר שזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש כרטיס כזה לגיגבייט: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5536 השאלה האם זה ייתן לי משהו כרגע? האם DOK יצליח להגיע למהירויות העברה של 5gbit לשנייה או שזה חייב להיות DOK המותאם במיוחד ל-USB 3.0?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yp3,

הסתכלתי קצת בזאפ, האופציות שעל הפרק הם: SanDisk 64GB SDSSDP064G Kingston SSDNow 60GB SV300S37A Crucial 64GB CT064M4SSD3 Crucial Solid Series 64GB CT064M4SSD2 OCZ Agility 3 60GB AGT325SAT360G מה לדעתכם הכי ממומלץ? מבחינת נתונים 'על הנייר' נראה שהOCZ הכי טוב. המחשב בין שלוש שנים, מיועד לאופיס וגלישה, אני מקווה שSSD יתן לו קצת זריקת מרץ. תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב בערך בשנה האחרונה ההארדיסק שלי עושה בעיות, הווינדווס כל בערך חודש-חודשיים עושה שגיאה שחסר קבצים לווינדווס והוא לא עולה. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה בהארדיסק כי אני לא רואה שהבעיה יכולה לבוא ממשהו אחר. עשיתי בנצ'מארק עם התוכנה HD TUNE וכל פעם הוא עשה שגיאה בנקודה הזאת: אפשר לראות גם שיש הבדל ענק בין המקסימום למינימום, והגרף "משתולל" בין המהירויות. אפשר לדעת בוודאות אם יש בעיה בהארדיסק לפי התוכנה? אני כבר מתכנן לקנות כונן חדש בגלל הבעיות שהוא עושה. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dardar4,

היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: SAMSUNG 500GB SATA 2 HD501LJ T166 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2425 2) WESTERN DIGITAL 500GB SATA 2 KS 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 איזה מהם עדיף מבחינת: א) ביצועים ב) שקט ג) קרירות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yam_sh,

מה הדיסק עם הכי הרבה מקום שאתם מכירים וכמה הוא עולה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. צרבתי את כל מחסן התוכנות שלי (באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) ע"ג תקליטור .וברוב טפשותי , את המחסן בהרד דיסק מחקתי כדי לשחרר מקום .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ . ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . שמתי את התקליטור בכונן הצורב (ימהה) . הצורב בכלל לא זיהה את התקליטור ולגביו הוא ריק. כאשר אני שם את התקליטור בכונן הסי.די . אני רואה היטב את כל התוכנות והקבצים . מישהו אמר לי לנסות דרך הדוס . ז"א , לנסות ולהעתיק בחזרה (דרך הדוס) את תכולת התקליטור לכונן הקשיח . נראה לכם ? למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור "גיבוי" מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tal_ga,

לאחרונה רכשתי צורב lg חצוני מדגם ge20lu11 windows 7 64 bit גם לא מזזה אותו כאן מצוין שהוא אמור לעבוד במערכת ההפעלה שלי http://www.microsoft.com/windows/compatibility/Windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=LG%20ELECTRONICS%20GE20LU11%20Super%20Multi%20DVD%20Burner&v=LG%20ELECTRONICS&uid=&pf=3π=1&c=Storage%20Devices&sc=CD%2FRW%20%2F%20DVD%2FRW&os=64-bit תודה לעוזרים ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Meturlal,

קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן :-) נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 ורציתי לעשות מחיצה למערכת ההפעלה הכוללת 1.win xp 2. Program files (תוכנות חשובות...) 3.זכרון וירטואלי אז כמה גי'גה אני צריך לתת לזה ??? עריכה : כמה זיכרון וירטואלי אני צריך (יש לי 256זכרון DDR 333mhz ) ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום בהמשך לדיון הקודם שלי, החלטתי בסוף לקנות כונן חיצוני סטנדרטי. בחנות מסויימת שיש לי בה הנחה יש לי אופציה לקנות את ההארידסק חיצוני של 1TB בדגם WD ELEMENTS במחיר מאוד טוב. הבנתי שהמוצר כבר לא קיים כ"כ בשוק ובחיפוש לא דובר עליו כ"כ הרבה. האם ידועה בעיה מסויימת עליו או חוסר אמינות? ברוב החנויות מוכרים את הMYBOOK בלבד. MYBOOK - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=728 ELEMENTS - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=760#jump99 השוואה כללית בין הדגמים http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8 אם יש מחיר טוב על הELEMENTS, יש סיבה לא לקחת אותו? האם כל נושאי הבטחון, אבטחה וגיבוי שמתוארים בהשוואה על הMYBOOK הם …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BigDragoon,

אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה האופציה הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ha,

יש לי לוח לוח Z87 XPOWER המכיל 10 יציאות SATA, הארבע הראשונות ניתנות לשימוש ב RAID ואני משתמש בשני 0RAID. הראשון הוא הבוט ומכיל שני SSD של 128 (סה"כ 1/4 טרה בייט) והשני הוא לא בשימוש כרגע (אני הולך לבצע עליו התקנה נקייה של 7/10WIN) ומכיל שני SSD של 512 מפעם לפעם ה RAID השני היה מאבד דיסק (היה מופיע לי בתוכנת הניהול בווינדוס ובזמן הבוט), היו מותקנים שני דיסקים של סאמסונג של 1/4 טרה אבל מיכון שלא השתמשתי בו התעלמתי מזה. החלפתי את הדיסקים לפני כחודשיים לחדשים אבל התופעה שוב חוזרת על עצמה. היום ביצעתי בוט ולפני העלייה קיבלתי שגיאה בה נאמר כי דיסק אחד לא מחובר, החלפתי כבל ובזמן עלייה הופיע לי שמותקן שם SM2258AB במקום ה TEAML5Lite הקיים. ביצעתי שוב בוט והדי…

20. Started by Animor,

שלום, קניתי דיסק קשיח של 640GB של WD לפני כ-3 שנים. לאחרונה הרגשתי באיטיות טעינה הן בעליית ווינדוס והם בטעינת משחקים (השוויתי גם לשחקנים אחרים) עם מפרטים פחותים משלי. ביצעתי defragment להארד דיסק וכמו כן בדקתי ואין בו אף סקטור/בלוק דפוק. כשקניתי את הדיסק הרצתי עליו בדיקה ב-hdtune. היום, 3 שנים לאחר מכן, התוצאות שונות. יש תמונות של התוצאות למטה. אולי למישהו יש הסבר למה צנח ה-burst rate ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ועוד משהו רציתי לדעת אם אני ישים אותו במחשב שלי הוא יעשה בעיות? כי זה מחשב די ישן..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הבעיה היא כזאת, יש לי דיסק של WD שמזוהה בביוס אבל הוא מזוהה שנפח הקיבולת הוא 0 וכל השאר כמו SMART הוא בUNKONWN וכן הלאה. כלומר המחשב מזהה שיש דיסק קשיח אבל לא מזהה שום פרט עליו! דיברתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש מצב שעדכון firmware יציל את המצב אבל לא בטוח. א) למישהו יש הצעות לסדר את המצב בצורה אחרת? ב) איך עושים את העדכון הזה? תודה רבה אנשים!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NAND,

יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by integral,

אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים, רציתי בבקשה לדעת על איזה הרד דיסק 250GB SATA 1 אתם ממליצים לרכוש? תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים