עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by .y.s,

קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by igalln,

הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jclarkk,

עד שאני מביא לעצמי עוד C300 הייתי חייב להתרברב קצת בתוצאות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי אני מחפש עריסה כפולה לדיסקים מצאתי את הנ"ל - http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/372 אבל כנראה שלא ניתן להשיג אותה בארץ יותר (היבואן הביא לי בטעות דגם "מתקדם" יותר שיש בו רק USB3) השאלה שלי אם מישהו מכיר אולי דגמים אחרים אמינים? (יש את המוצר הזה http://www.win-star.com/eshop/goods.php?id=31 - אבל זה נראה לי מוצר סיני לא אמין שהולבש על "מותג") חיפשתי גם בEBAY אבל יחד עם עלות המשלוח שנעה בין 48 ל80 דולר זה יוצא יקר מאוד... d/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. גם חברת הענק האמריקאית מבצעת את המעבר הרשמי לטכנולוגיית ה-3D NAND, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שזה יסייע למחירים להתכווץ לכתבה

6. Started by alexii86,

תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by XpideR,

שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by e.t,

חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD : Sony DRX-500UL http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--406,prod_id--7160984,name--Sony%20DRX%2D500UL.html הוא שאל אותי (ולא ידעתי בוודאות, למרות שנראה לי שכן), האם הצורב משמש גם כנגן DVD? אני יודע שהכונן יכול לקרוא DVD, אבל האם הוא יכול לנגן סרטים (אולי זה קשור למפענח או משהו?) כהערת אגב, לי יש כונן DVD רגיל במחשב (טושיבה), ואני יכול לראות באמצעותו סרטי DVD, אבל מה עם הצורב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Meturlal,

קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. עכשיו זה רישמי כמעט כל יבואני הדיסקים בארץ לרבות מקסטור וסייגט ו WD החלו לישלוח אניפורמציה למשווקים על צימצום האחריות לדיסקים שימכרו אחרי ה 1 לאוקטובר !! " Hi , Please note that the attached file . As off October 1st , all WD drives will have 1 year warranty only , except the "JB " that will have 3 years . Also attached an article that explains a little bit more . Desktop HDD Warranties Dropping Why? In the recent 10 days, both Maxtor and Western Digital have announced that warranties for the vast majority of desktop HDDs will now be one-year versus three-years. Three-year warranties will still be in place for the Maxtor MaXLine and Western Digital "Drivezilla…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק מובנה האם יש אפשרות להתקין את כל התוכנות והמשחקים שעל הארד דיסק הזה במכה להארד דיסק מובנה אחר של מחשב נייח? ואם כן אשמח לקבל מדריכים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אנשים, הרצתי היום בדיקת chkdsk שיגרתית דרך התוכנה המובנית של windows 7 ולהפתעתי היה רשום 8kb in bad sectors. המחשב שלי עדיין לא בן שנה... צריך לממש אחריות? זה בכלל מכוסה באחריות? לרוץ לעשות גיבויים או שאפשר לישון בשקט? תודה אנשים. (אגב הדיסק הוא samsung spinpoint F3 500gb)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by goodspeed,

בוקר טוב מתלבט בין שני דיסקים קשיחים WD SCORPIO 500GB האחד 5400RPM SCORPIO BLUE והשני 7200RPM SCORPIO BLACK איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים , צריכת חשמל , פליטת חום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by iyehuda,

דיסק של סאן דיסק שנקנה בתאילנד 16G ניתן לפרמט אותו FAT32 לאחר שאני מנסה לפרמט או ב NTFS אני מקבל הודעה windows was unable to complete the format גם כשביטלתי את ה quick format

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by psu,

יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני כמה שנים משתמש בCrucial M4 128GB ואני די מאוכזב ממנו.. המהירויות שלו נמוכות בהרבה ממה שהם אמורות להיות (גם אחרי פרמוט) וכל פעם שיש הפסקת חשמל או אפילו ניתוק רגיל שלו מהספק כוח כדי לפתוח אתת המארז ולעשות שינויים בחלקים בו, הוא נכנס למצב שהBIOS לא קורא אותו, או שהוא כן קורא אותו אבל לא מוצא את המערכת הפעלה (והדרך היחידה לסדר את זה היא רק אם משאירים את המחשב דלוק למשך יותר מחצי שעה על מצב שכתוב בו שמערכת הפעלה נמצאה) בקיצור, לא אמין. אני מחפש כונן SSD בנפח 250GB עם מהירויות טובות, מחיר משתלם ובעיקר אמינות! בינתיים ראיתי המלצות עליו:Samsung MZ75E250 250GB מישהו יכול לתת עוד הצעות ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by itamar,

מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Chevy,

צהריים טובים או לא המחשב מהבוקר אינו עולה, דיסק קשיח יחיד מסוג SAMSUNG HD103SJ , בעל שתי מחיצות מקבל את ההודעה: disk error press any key to restart מע' הפעלה WinXP Pro. הכנסת דיסק Ultimate Boot CD מאפשר גישה לקבצים בדיסק קשיח, כך שאני יחסית נרגעתי שהמידע אינו אבוד לחלוטין. מה ההצעות הכי טובות שיש לכם להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Esparco,

Maxtor ‏80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9‎ או Sata II Hitachi ‏Deskstar 80GB‎

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כתבה חדשה ב-NetChief Blog, שמראה שכונני Seagate אמפירית נוטים להרבה יותר תקלות מכונני WD או Hitachi: [h=2]למה כדאי להיזהר מדיסקים של Seagate[/h]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכם, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD. יש ברשותי לוח אם ASUS P5G41C-M LX, ומקריאה ברשת הבנתי שהוא לא תומך ב-AHCI. האם עדיין כדאי להשקיע ב-SSD, או שעדיף להחליף לוח אם (וכנראה שגם מעבד כתוצאה מכך)? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Leo101,

אני צריך עזרה ביצירת דיסק בוט. יש ברשותי קובץ IMG של ווינדוס ואני רוצה לצרוב אותו ככה שהוא יהיה BOOTABLE. העניין הוא שדווקא הדיסק הוא כן BOOT ( יש בפנים תיקיה של BOOT) ואם אני בודק אותו עם magic iso אני כן רואה שהוא בר אתחול (bootable). לכן חשבתי אני פשוט אצרוב וזה יעבוד. אבל זה לא... . האם יש משהו שאני לא עושה נכון? האם למרות שהוא bootable כבר אני עדיין אמור לבחור באופציית (make dvdrom (boot בנרו? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by x-dream1,

קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום! אז ככה הבעיה שלי בעצם שאני הוספתי במשחב שלי דיסק קשיח נוסף אך בעת החיבור הוינדוס לא עולה . יש לי דיסק קשיח של 500gb sata 2 ואני רוצה להוסיף עוד 320gb IDE מהמחשב הישן שהוא כמו חדש מחוסר מקום אז סידרתי אותו וחיברתי אותו ללוח אם ולספק נכנסתי לביוס וזיהה אותו כ slave אך בעת שאני מעלה את הוינדוס הוינדוס לא עולה מה הבעיה ? נייסתי כל מיני דרכים אך שום דבר לא עוזר... תודה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים