אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שפכתי בטעות אצטון על כמה דיסקים (DVD - RW) והם התאכרו כלומר: הדיסק נהיה נהיה לבן והוא הפסיק להקרא (אם אתם מכירים זה קורה כששופכים אצטון על פלסטיק) יש לי עליהם חומר חשוב בנוסף לעובדה שהלכו דיסקים של די וי די שאפשר לפרמט אם מישהו יודע דרך לנקות את זה בבקשה תגידו לי איךךךך :'(
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח. כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי). הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז! בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה. הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת 1-עד איזה נפח איכסון הם מגיעים? 2-אם הם מהירים כמו כרטיסי DS רגילים? 3-מה המחירים של כרטיסים של חברות איכותיות בארץ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש נואשות דיסק קשיח (Western Digital 160G SATA1 (WD1600JD לצערי הלוח אם שלי לא מאפשר לחבר SATA2 (אין לי כבר כח להסביר למה), אז אני חייב SATA1. חיפשתי בהמון חנויות באיזור הקריות וחיפה, ללא הצלחה. קיים מחסור בדיסקים אלו, וכנראה מפסיקים למכור אותו. תעזרו לי בבקשה למצוא חנות באיזור חיפה והקריות שעדיין יש לה במלאי את ההארדיסק הזה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יצא לי לראות היום את המדריך להפעלת dma שבנעוץ (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=43303.0), וראיתי שכונן 1 מתוך ה-2 שיש לי היה pio, והכונן השני היה ultra dma mode 5 (יש לי צורב dvd וכונן cd רגיל, שניהם ide, ההארדיסק הוא sata). פעלתי לפי המדריך, הכל טוב ויפה ועכשיו המצב הוא ששני הכוננים הם ultra dma mode 2. עכשיו 2 שאלות: 1. האם ultra dma mode 2 היא המהירות המקסימילית לצורב dvd? 2. למה הכונן שהיה 5 פתאום נהיה 2? והאם זה ישפיע על הביצועים? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בהמשך לדיון הקודם שלי, החלטתי בסוף לקנות כונן חיצוני סטנדרטי. בחנות מסויימת שיש לי בה הנחה יש לי אופציה לקנות את ההארידסק חיצוני של 1TB בדגם WD ELEMENTS במחיר מאוד טוב. הבנתי שהמוצר כבר לא קיים כ"כ בשוק ובחיפוש לא דובר עליו כ"כ הרבה. האם ידועה בעיה מסויימת עליו או חוסר אמינות? ברוב החנויות מוכרים את הMYBOOK בלבד. MYBOOK - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=728 ELEMENTS - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=760#jump99 השוואה כללית בין הדגמים http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8 אם יש מחיר טוב על הELEMENTS, יש סיבה לא לקחת אותו? האם כל נושאי הבטחון, אבטחה וגיבוי שמתוארים בהשוואה על הMYBOOK הם …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9879 "לא מומלץ לבצע הארכה של כבל MICROUSB 3.0 המחובר לדיסק קשיח חיצוני 2.5"." החיבור של ה MICROUSB בכוננים החיצוניים ממש קצר וחשבתי לחבר אותם למאריך USB3 שיתחבר לכבל המקורי (25 ס"מ). למה לא מומלץ לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיסק של סאן דיסק שנקנה בתאילנד 16G ניתן לפרמט אותו FAT32 לאחר שאני מנסה לפרמט או ב NTFS אני מקבל הודעה windows was unable to complete the format גם כשביטלתי את ה quick format
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא לשמירת מידע של הקלטות שמע ווידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , חברים . אני רכשתי מחשב נייד חדש ויש בו הארד דיסק של 1TB במהירות 5400 עם 8MB CACHE . אני רציתי לשאול את אלו המבינים שביניכם בתחום האחסון , האם יש אפשרות אצלי בנייד פשוט להחליף את ההארד דיסק הקיים ב-SSD , האם זה בכלל אפשרי ? אם לא במקום ההארד דיסק , אז האם ניתן להוסיף בנוסף ל-HDD , גם SSD אודה לכל מי שיעזור בשאלותיי , ואם אפשר עם קצת הסברים למה וכמה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם כונן מהסדרה הזאת? הבנתי שהכונן מתחבר ישירות לראוטר ונגיש לכל המחשבים ברשת הביתית שזה פלוס מבחינתי. השאלה אם ניתן לסנכרן אליו תיקיות באופן אוטומטי ללא ביצוע גיבוי ידני. כלומר אם יש לי תקייה של מסמכים על מחשב ברשת, האם ניתן ליצור תיקיית מראה (MIRROR) בכונן הרשת ללא צורך בסינכרון ידני.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה נהרס הדיסק הקשיח החיצוני שלי שהיה מחובר עם ספק. הגעתי להחלטה שאני קונה שניים, אחד פנימי למחשב ואחד חיצוני שלא יהיה מחובר קבוע אלא רק בעת גיבוי. האם אפשר המלצה לשני דיסקים קשיחים חיצוני ופנימי בנפח טרה בית כל אחד? האם יש מניעה מחברות כמו סגייט וסמסונג? לקנות רק ווסטרן? בדיסק קשיח חיצוני מה ההבדל העקרוני בין דיסק קשיח עם ספק וללא ספק? מה יותר מומלץ?.. תודה מראש למגיבים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להגדיר את היוטורנט להוריד קבצים לדיסק הקשיח המשני והגדול יותר ישירות, מבלי שהם יעברו קודם בSSD קטן הנפח שעליו יושבת מערכת ההפעלה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוכש היום סטרימר של פופקורן C200 ואני צריך לרכוש גם דיסק קשיח שיתאים לו מהרשימה הבאה : http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/C-200_Compatibility_Lists איך הדיסק קשיח הזה?: Western Digital Caviar Green WD20EARS אמין? מהיר? יחזיק הרבה חומר של מדיה ... די דחוף אני מתכנן היום או גג מחר לרכוש את הכל. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן SMASUNG 840 EVO 120GB. בינתיים הוא שוכב בקופסא כי אני אתקין אותו במחשב חדש שעוד לא רכשתי את כל החלקים אליו )המערכת הפעלה תהיה מותקנת על הSSD) ראיתי את הפרסום על התיקון ועלו לי כמה שאלות: האם במידה של פרמוט הכונן דרך ההתקנה של ווינדוס, השדרוג נמחק? האם יהיה לי יתרון בביצועים אם אני אעשה את השדרוג לפני התקנת הווינדוס? במידה וכן, פשוט לחבר עם כבל SATA את הכונן למחשב הקיים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם. קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד. עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש. בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו. * מה דעתכם על הצורבים של LG?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, האם ניתן לחבר בדרך כלשהי (למשל ע"י מתאם מסוים) כונן דיסקטים 1.44 שיש לו קונקטור של 34 פינים, למחשב חדש בעל IDE, PCI וכו' ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-