אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודשיים מארז של 50 דיסקים רגילים לצריבה מבית Verbatim. הדיסקים הם מסוג Datalife Plus. הם מיוצרים בסין. לעומתם יש את ה-Datalife המיוצרים ביפן. אני חושב שאני עדיין יכול להחליף אותם,כי אני מכיר אנשים בחנות,וכן האריזה סגורה. השאלה כאן היא האם,למרות שמייצרים אותם בסין,יש ל-Datalife Plus שכבת הגנה יותר טובה? אני שואל כי יש כאלה שממליצים על Datalife Plus,ויש כאלה שממליצים על Datalife. בתודה מראש, יוחאי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים שלום 1. סביר להניח שהדיסק הקשיח שלי גוסס, אבל אני אחלוק איתכם את הסיפור, ואולי מישהו יציע משהו שלא חשבתי עליו: מדובר בדיסק קשיח בן כ-4.5 שנים של WD, בנפח 250GB. בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי ממש איטי ובהרבה מקרים מערכת ההפעלה פשוט "קופאת" לכמה דקות, ואז הבחנתי שהדיסק הקשיח עובד הרבה (ה LED האדום בחזית המארז דולק במשך זמן ממושך). נראה כי מערכת ההפעלה לא ממש "תקועה" אלא פשוט ממתינה שהדיסק הקשיח יסיים את פעילותו. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה עם מערכת ההפעלה (Windows 7), אז התחלתי לסגור תהליכים ושירותים, אבל זה לא עזר. בשלב מסויים שמתי לב שהעתקת קבצים בתוך הדיסק הקשיח הזה לוקחת הרבה מאד זמן, וגם לאחר שההעתקה מסתיימת הדיסק הקשיח ממשיך לעבוד. מכיוון שעל הדיסק הקשיח מותקנת ג…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של SEAGATE שה-FILE SYSTEM שלו היא FAT32. אני מנסה להעתיק אליו סרט BLUE-RAY בגודל 20 ג'יגה. אבל אני מקבל תקלה שאין אפשרות להעתיק כי הקובץ גדול מדי. יש לי המון מקום פנוי בכונן לכן מקום פנוי זאת לא בעיה. יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול פירקתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי והלכתי לחבר עם בעיה במחשב שם הרכבתי את הדיסק הקשיח מחדש. אני לא יודע מה בדיוק הבעיה עם המחשב של החבר אבל יש סיכוי סביר שהיא אולי קשורה לחשמל. בכל אופן, כשניסיתי להרכיב את הדיסק הקשיח בחזרה למקומם במחשב שלי, המחשב פשוט לא מזהה אותו. אני לא מתכוון למערכת ההפעלה שלא מזהה אלא לזיהוי באתחול. רעיונות על מה יכול היה להשתבש ואיך אני מוודא שהדיסק באמת אבוד לפני שאני משליך אותו?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא כזה חיבור להחליף ב דיסק קשיח שלי יש לי WD my book 500g תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האבדלים בין כונן ssd בחיבור "pcie" לבין כונן ssd בחיבור "sata3"?? ואיזה כונן עדיף??
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש - 200 ג'יגה של WD, במהירות 7200 והתקנתי אותו במקום הדיסק 1.7 הישן מאוד שהיה לי. כרגע מערך הדיסקים שלי מבחינת חיבורים הוא כזה : primary master : WD-80 ,7200 rpm (FAT32) - main disk (C:\) (windows xp) primary slave : WD-200 , 7200 rpm (NTFS) - (D:\) (storage space - זה ההרדיסק החדש) secondery master : NEC DVD burner (X8) (E:\) secondery slave : LG CDRW cd burner (x40) (F:\) השאלות שלי הם : היא האם הסידור הזה בסדר ? האם זה משנה ששני ההרדיסקים הם על אותו ערוץ IDE ? או שעדיף שיהיה הרדיסק וכונן דיסקים על אותו ערוץ ? האם הייתם משנים משהו ? אם אני רוצה להעתיק את כל מה שיש ב 80 ג'יגה על גבי ה 200 ג'יגה (כולל הכל, ממש ליצור עותק מושלם) כך שה-…
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רואה רק את הכונן הראשי ולא את השני עם כל הגיבוים בדריברים הוא קים בלי דיווח על בעיות אבל לא ב"מחשב שלי" אני בWINXP SP3 כרגע
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז יש עכשיו בחדשות האתר שמאקסטור שיחררו את סדרת ה DIAMOND MAX 10 בעלי ממשק SATA ו 16(!!) מ"ב באפר! לאחר קריאת הידיעה התעוררו כמה שאלות...: תוך כמה זמן אתם משערים שהוא יגיע לארץ? תוך כמה זמן אתם משערים שמתחרים(SAMSUNG SEAGATE...) יוציאו גם הם כוננים בעלי 16מ"ב באפר ואלה ינחתו בארץ? אתם חושבים שהמחיר יהיה גבוה משמעותית מכוננים בעלי 8מ"ב באפר? או שזה יהיה הבדל זניח כמו בין ATA100/133 ל SATA? וההבדל בביצועים יהיה גדול? זה ימנע או לפחות יפחית באופן משמעותי את אפקט צוואר הבקבוק שנוצר ברוב המחשבים הביתיים כיום? כי בדיוק תכננתי לקנות לי איזה SAMSUNG או SEAGATE חדשים עם 80GB ו 8MB-CACHE ועכשיו אני לא בטוח שזו תהיה קנייה כל כך חכמה... מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חיברתי את הSSD ללוח GA-MA785GMT-UD2H. בזמן העליה ראיתי שבשלב סריקת הכוננים הוא מופיע. הוא זוהה על ידי WIN7 וקיבל את האות K התקנתי תוכנת CLOANING של סמסונג וביצעתי העתקה של דיסק C אל הSSD. לאחר מכן הפעלתי מחדש ושיניתי את סדר טעינת HD בBIOS כך שהSSD יהיה ראשון. המחשב עלה וראיתי שכונן C כעת הוא הSSD החדש. בשלב הזה התקנתי את הMAGICIAN של סמסונג ובעת הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה שלא זוהה אף כונן SSD במערכת. האין זה מוזר שחלונות עובד עם הSSD בלי בעיות והתוכנה של סמסונג טוענת שאין במערכת כונן כזה ? מה הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בSSD רציתי לדעת מה היתרונות הבולטים בכונן זה ומה החסרונות? והאם שווה לשלם עליו 500 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כונן די סטנדרטי- 500, 2.5" עדיף שיהיה usb3 (חיצוני כמובן). הלכתי לKSP (מחיר + , אמינות -) מתכוןן לקנות את ה S2 Portable 500GB 2.5'' Samsung HX-MTA50DA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot שלפי מעט החומר שמצאתי פה בפורום, אמור להיות כונן אמין ואיכותי. אבל המוכר בחנות (שהיה די מעצבן למען האמת) אמר לי שבשום פנים לא לקנות את זה, וגם לא אף אחד מהדגמים האחרים, לא שלהם, לא של WD, ובטח שלא של Segate. ולעומת זאת, ה- דיסק לקנות הוא הדיסק של :Transcend StoreJet 25M3 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot הסיבה לדבריו היא שיש איזו מחט בדיסק שהיא מאד עדינה ובכל החברות האחרות, מלבד transcend לא סיפקו הגנה מפני זה, ולכן…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצורב LG GSA H30N (חיבור Sata), התקנתי אותו והפעלתי את המחשב והוא זיהה אותו. כשבאתי לצרוב, הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן, פתחתי את הנרו ובחרתי מה אני רוצה לצרוב (הכנתי דיסק ניסיון של שני ג'יגה וחצי), לחצתי NEXT וקיבלתי הודעת שגיאה כזאת (מצורף קובץ). חוץ מזה, אחרי שאני לוחץ על הכפתור (לא משנה איזה) לוקח לפחות 5 דקות עד שהצורב מתחיל לצרוב (בזמן הזה התוכנה נתקעה). גם כשאני מכניס לצורב דיסק צרוב לוקח לו די הרבה זמן לזהות את הדיסק ולפתוח אותו. נ.ב המפרט שלי: פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ', 512 מגה זיכרון, לוח אם Asus p4s800D עם חלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב עם HD מסוג SATA שעליו מותקנת המערכת ואיתה אני עובד. קיבלתי HD מסוג IDE(מפורמט) וחיברתי אותו למחשב שלי והביוס מזהה אותו אבל כאשר אני רוצה להשתמש בו,הוא לא מופיע לי ב"ניהול דיסקים"(מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים) וגם לא מופיע לי במחשב שלי מישהו יודע למה הוא לא מופיע לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היצירות החדשות של Seagate ושל Western Digital מזכירות לנו שההתפתחות הטכנולוגית אינה נעצרת, גם בקטגוריה הוותיקה והמאותגרת של הכוננים הקשיחים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש הבדל משמעותי ברכישת כונן קשיח עם 8MB לבין רכישת כונן דומה עם 16MB זיכרון... תודה...
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לגבות את המחשב שלי ורוצה לדעת האם עדיף להשתמש בגיבוי בענן או בכונן חיצוני. אשמח לתשובות לגבי כל אחד מהם: בגיבוי בענן, כאשר תיקיית הגיבוי מסונכרנת לענן, האם כאשר היא נפגעת מוירוס (כמו הוירוס שחוסם את הקבצים ומבקש כסף) כל הקבצים שנמצאים בענן נהרסים גם כן? אם כן אז מה התועלת בגיבוי בענן? איזה ענן הכי מומלץ ונוח לתפעול יום יומי? אני זקוק לנפח גיבוי של 2T. לגבי גיבוי בכונן חיצוני, מישהו מכיר דגם מומלץ וטוב של נפח של 2T? באופן כללי, האם עדיף ענן או כונן חיצוני? תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש ב-WD 250GB. היום הזמנתי 2 כוננים של 640GB, כן כן של WD... מהדגם המדובר 6400AAKS. אני רוצה להפעיל אותם ב-Matrix Raid. חשבתי לבצע Partitoning בצורה הנ"ל: 1. כונן Raid0 שיכלול את מערכת ההפעלה 2. כונן Raid0 שיכלול התקנות של משחקים 3. כונן Raid1 שיכלול את כל הMp3, תמונות ודברים חשובים. בכונן הזה יכנסו גם גיבויי Ghost תקופתיים של כונני ה-Raid0. אשמח לשמוע את דעתכם, ובעיקר אבקש ייעוץ לגבי כיצד לבצע את ההעברת המידע מהכונן הנוכחי (Ghost?) ואולי שווה להתקין מחדש? תודה, תומר.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או קי אבא שלי רוצה לגבות את כל החומר החשוב שלו במחשב...אז במקום דיסקים אמרתי לו שכדאי לו לקנות דיסק קשיח נייד הוא צריך את זה לאימיילים זה יוצא בערך...4-6GB למשהו יש כונן טוב של 20-40GB בשבילו ולא משהו יקר כל כך... תודה מראש עומר
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב של 1TB, שישמש להזרמת מדיה (סרטי FHD). אני מתלבט בין שני אלה: TOSHIBA® SATA III DT01ACA100 1000GB 7200RPM32MB - עולה 259 ש"ח, שנתיים אחריות, יש במלאי בחנות המדוברת (שקרובה לביתי). Seagate Barracuda1000GB SATA II/III ST1000DM00364MB - עולה 279 ש"ח, שלוש שנים אחריות, אין כרגע במלאי בחנות הזו. מה ההבדלים ביניהם? כדאי לחכות לסיגייט? אשמח להמלצה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-