אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה לי את ה SAN DISK CONTOUR ואיבדתי אותו. אני צריך עכשיו לקנות חדש. לא רוצה לשלם 300+ ש"ח אבל כן חשובה לי המהירות שהייתה בו. אני מניח שב150 ש"ח אני לא אקבל משהו דומה אבל ארצה כמה שיותר מהיר בסכום הזה. תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מארז חיצוני להארדיסק, כשחיברתי את הארדיסק ואז למחשב הופיע לי הודעה שמבקשת שאני אפרמט את הדיסק בטרם השימוש בו. אני מעוניין לשמור את הקבצים שעל הארד דיסק החיצוני למחשב, איך אני יכול לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המחשב מנסה לטעון את הדיסק קשיח ולא מצליח. אחרי כמה דקות המתנה הוא מגיע לטעינה ורושם SATA3 HARD DISK HAS AN ERROR PRESS F1 TO RESUME. כמובן ניסיתי את האופציה של הדיסק של מערכת ההפעלה עם הrepair אך ללא הצלחה. רק אחרי שאני לוחץ F1 ומחכה כמה דקות ואז עושה ריסטארט זה מצליח להעלות את הדיסק קשיח וכל זה אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים והמתנה בזמן שהמחשב יעלה. Motherboard: Asus P5QC CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Memory: OCZ 4GB - 2x2 Hard Disk: Westren Digital WD5000AAKS 500GB
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בכונן D 800gb מתוכם השתמשתי בכ400 אבל זה מראה לי שכמעט כל ה400 הנותרים גם תפוסים כשהם לא באמת תפוסים נשאר לי רק איזה 30 GB פנויים ולפעמים גם מהם זה מתחיל לזייף ולהראות כאילו לאט לאט גם הם נתפסים בבקשה עזרה מה לעשות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם הבא של מיקרון נראה לי מרשים מאוד על הנייר ומבחינת עלות תועלת זה נראה משתלם: http://www.legitreviews.com/article/1583/ המחיר שלו: 1170 ש"ח לעומתו, כונן של אינטל שעולה 800 ש"ח בלבד, עם מעט פחות נפח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8234 ויש עוד דגם שם של אינטל, 128 גיגה באותו טווח מחיר: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8235 המחשב שלי חדש, תומך SATA3. אני עושה תלת מימד (מקס, סינמה 4D), פוטושופ, אפטר-אפקטס ופלאש. אשמח לשמוע מה הכונן המשתלם מבחינת עלות תועלת. אם יש המלצה לכונן אחר ומשתלם אשמח לשמוע מה הופך אותו לכזה. תודות!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב אצלי במשרד קרס לאחר שכל היום עבד מאד לאט ונתקע פעמיים. עשיתי ריסט ואז הגיע למצב של boot from CD עשיתי שוב ריסט ואותו דבר בדקתי שוב וראיתי שהמחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. הוצאתי את הכבל שלו מהלוח וחיברתי שוב. נכנסתי לביוס בקדתי מי עושה BOOT קודם. המחשב הגיע למצב עלייה לווינדוס. חושב דיי הרבה זמן ואז שוב קורס ועושה לי BOOT FROM CD האם ההארד דיסק הלך? מה הם האפשרויות שלי? כל העסק נמצא על המחשב הזה ולא התבצע גיבוי בזמן האחרון. אסור שהמידע יאבד. תודה רבה רבה לעוזרים אני ממש נואש
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז הכל זה ברמת תוכנה ואין שום סיבה לא לשפר את האלגוריטמים ולבנות ממשק שליטה עם אפשרויות כמו: CACHING ליותר מהרדיסק אחד. רשימת INCLUDE וEXCLUDE.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בווינדוס 7, כונן קשיח סאטא, הנמצא בתוך מגירה עם מפתח און אוף בתוך המארז, בטעות המפתח סובב, דבר שבטח גרם לחשמל ונתונים של הכונן להפסיק. אני לא רואה שום בעיה בהפעלות מחדש של המחשב. נראה בסדר גמור. האם אני צריך לחשוש מאיבוד נתונים או בעיה בחלונות בהמשך הדרך? - אם לא אז מדוע - האם ה- אן טי אפ אס שומר על הנתונים תקינים גם באיבוד כזה של חשמל ונתונים לכונן? - אם כן - יש תוכנה שכדאי לי להריץ לבדוק תקינות?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך לשרת NAS. מפרט המחשב: CPU: Intel Celeron 331 MB: ASUS P5GLV-MX RAM: 1 GB DDR אני מעוניין ליצור RAID 5 ל4 כוננים קשיחים של 2TB וRAID 1 ל2 כוננים קשיחים של 1 TB. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה. אשמח גם בהתייחס לכוננים המומלצים (פשוט נראה שזה לא עודכן מזמן)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! בוקר טוב. יש לי דיסק און קי של SandDick , 8 ג"ב. הדיסק און קי לא מזוהה במחשב שלי רק לאחר שפרמטתי אותו (לפני חצי שנה בערך). בשאר המחשבים הדיסק און קי מזוהה. ניסיתי לחבר אותו בכל החיבורים במחשב שלי והמחשב פשוט מראה שנכנס הדיסק און קי אבל לא מראה אותו במחשב שלי וגם אי אפשר לגשת אליו... ניסיתי לשנות אות כונן אבל זה לא נותן. מערכת ההפעלה שלי היא: WIN 7 , 64 BIT. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות כונן קשיח של 1TB ובעקבות הנושא הזה החלטתי ללכת על ה-HD103SJ או על ה-HD103SI. בד"כ אין לי בעיה עם רעש והביצועים הרבה יותר חשובים לי. אבל הבנתי שה-HD103SJ כן רועש, ברמה שבאמת אפשר לשמוע אותו. אז אני רק רוצה לוודא זאת... האם הוא באמת עד כדי כך רועש? אני באמת הולך לשמוע אותו? אולי מישהו שיש לו את הדיסק הנ"ל יוכל להגיד לי עד כמה זה נורא, אם בכלל... תודה. (אם זה לא ברור, כרגע אני נוטה לכיוון ה-HD103SJ, מכיוון שביצועים הרבה יותר חשובים לי)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/8908661.jpg ראיתי את ההערה על הכבל אבל אין לי כבל אחר לנסות אז אשמח לשמוע מה הבעיה ???
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לברר לגבי צריבת שירים מהמחשב,מדוע כשאני צורבת לא רשום לי את שם הזמר והשיר. במחשב רשום את שם השיר,בצריבה רשום אמן לא ידוע אשמח לדעת מדוע?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מס׳ ימים רכשתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital מדגם Elements. נפחו כ320GB. גיביתי על הדיסק כ50 ג׳יגה של מידע שחשוב לי. עבד בכל המחשבים כמו שצריך. לאחר מס׳ ימים חיברתי את הדיסק למחשב עליו יד מערכת Windows XP ללService Pack. המחשב לא זיהה את הדיסק כלל, בכלל לא זיהה שחיברתי אליו משהו. כעת כל מחשב שאני מחבר אליו את הדיסק בקשיח מגיב בצורה דומה, פשוט לא מזהה בכלל שחיברתי אליו משהו. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט, לא מצאתי. עושה רושם שהדיסק הקשיח הזה בסדר גמור אך כנראה משהו במחשב עם הXP גרם לכך ששום מחשב לא יזהה אותו. אותו דבר בדיוק קרה לי עם נגן מחברת iAudio/COWON שכעת שום מחשב לא קולט. אם מישהו מכיר את התקלה ויודע על פיתרון אשמח נורא לקבל סיוע בפתרון הבעיה. תוד…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי כונן קשיח רגיל, בתחילת 2012 בעוד חצי שנה בערך אני מתכנן לקנות כונן SSD, ולא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה-25nm לבין ה-34nm, קוראים לזה בליטוגרפיה אם אני לא טועה לא? אז בקיצור מה ההבדל ביניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע קניתי את הכונן הקשיח הנ"ל ושמתי עליו קבצים של סרטים ותמונות.לאחר מכן כדי לצפות בהם בטלויזיה שלי חיברתי אותם לדיוידי בעל חיבור USB והכל עבד חלק והייתי מאוד מרוצה. השבוע באתי לעשות זאת שוב אך משום מה הדיוידי לא נכנס כלל לקבצים,ניסיתי גם עם טלויזיה שיש לה חיבור USB של האייר ושם אומנם אני מצליח להפעיל את הסרטים אך הם עובדים בתקיעות כל איזה חצי דקה,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב דגם הדיוידיujicom CDP001 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארד דיסק נוסף (להרחבה של ספריית סרטי הHD שכרגע נמצאת על המחשב) נכון להיום היא תופסת בערך 500GB כך שהכונן שאני מחפש צריך להיות בעל קיבולת של 1.5T לפחות (עדיפות ל2TB - כי בוודאות זה ימולא 8) ) העניין הוא שאני לא כזה בקיא בכוננים קשיחים חיצוניים חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר (אני יודע שאין שום אינדקציה על הנושא.. אבל ככל האפשר) עדיפות לכונן בעל חיבור של USB3.0 או eSata (בתקופה הקרובה כנראה ייקנה מחשב חדש שיכולל יציאת USB3.0) בהתחלה הסתכלתי על מס דגמים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAEDF593 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 אבל אז ראיתי ביקורת נורא לא טובה בZAP על הWD ובסמסונג בכלל אין דגם... כך שיצאתי מבולבל... :-\…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות את כל המידע שלי ויש לי 4 כוננים של טרה כל אחד (סמסנונג) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. זאת אמנם שאלה תיאורטית, אבל מעניינת. האם כונן קטן יותר (נפח קטן יותר ולכן גם בעל משקל קל יותר), בעל מהירות של 7200RPM יהיה מהיר יותר מכונן 1TB בעל מהירות זהה (גם כן 7200RMP)? כמובן - נניח שמדובר בכוננים זהים! אמנם המהירות היא נתון קבוע כאן, אבל יכול שיש גורמים אחרים שמשפיעים על המהירות (כמו גודל ה"פלטה" - דיסק)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-