אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם זה שיך לכאן אבל איפו אני יכול לקנות מתאם USB TO SATA +IDE לדיסק קשיח באזור פתח תקווה ראש העין ובתל אביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את ה PRO 850 מאמאזון והל היה בסדר אפילו הגיע שבוע מוקדם מהתאריך הצפוי שהם רשמו כבר חיברתי אותו והעברתי או ל AHCI ואז התקנתי עליו ווינדוס 8 והכל עובד בסדר חוץ מהבדיקת מהירות שאני מקבל בה בערך חצי אולי טיפה יותר מהסקאלה שלו רציתי לשאול אם יש כל מיני דברם מיוחדים שצריך לעשות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובד כמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי היום כונן SSD חדש. לפני שחיברתי אותו, מחקתי את כל תכולת מחיצה C של ה-HDD (המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה הישנה). הכונן הקשיח הכיל קיבולת זיכרון של 500GB. לאחר מכן חיברתי את ה-SSD, ובאשף ההתקנה של חלונות נתבקשתי לבחור את המחיצה שבה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה. בחרתי בכונן שהנפח שכתוב עליו היה 111GB, הנחתי שמדובר ב-SSD שחיברתי והגדרתי על AHCI. אחרי שההתקנה של ווינדוס הסתיימה, המחשב עלה ואני מגלה שמזוהים שני כוננים קשיחים: דיסק מקומי C - עם נפח של 111GB (בו מותקן מערכת ההפעלה) דיסק מקומי D - עם נפח של 232GB (זאת מחיצה D של ה-HDD) עכשיו השאלה שלי היא לאן נעלמה מחיצה נוספת של 250GB? ואיך אני יכול לוודא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על ה-SSD? חייב עזרה,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצירות החדשות של Seagate ושל Western Digital מזכירות לנו שההתפתחות הטכנולוגית אינה נעצרת, גם בקטגוריה הוותיקה והמאותגרת של הכוננים הקשיחים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד בשעה טובה, רכשתי Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 מאייבורי באיילת, ב ₪542. איך אני יכול לדעת מתי יוצר הדיסק הקשיח? כתוב עליו שיש להיכנס ל www.seagate.com/beyond-2TB להשלמת ההתקנה. האם זה חשוב? אני משתמש במערכת הפעלה Windows 7 בגרסת 67 ביט שלא מותקנת על הדיסק הזה ומתכוון להשתמש בו ללא חלוקה למחיצות. אילו פעולות חשובות יש לבצע לפני השימוש בו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל ארצה לתת מילה טובה לאנשים שארגנו את המידע בפורום זה ושעמלו על כך - כל הכבוד. יש ברשותי מסך טלוויזיה חדיש סמסונג לד שאפשר לחבר לו אמצעי איחסון חיצוני באמצעות USB ובכך להציג מדיה מהכונן. ארצה לקנות אמצעי אחסון חיצוני (של אחת מחברות הכוננים / לקנות מארז חיצוני ולשים בו כוננים) של 2TB. הקטצ': בנוסף למסך טלוויזיה שחייב בחיבור USB ישיר מאמצעי האחסון, ארצה לשתף את אמצעי האחסון ברשת, לחבר אותו בכבל RJ-45 (LAN) לראווטר ושזה (האמצעי אחסון) יקבל כתובת IP וישמש כ-Network Drive ב-PC. (כמו כן אמצעי האחסון ברגע שיהיה בעל כתובת IP ברשת הביתית יחובר גם למזרים מדיה) שאלה 1 מה המוצר שנותן לי את האפשרות גם להתחבר לטלוויזיה ב-USB (כמו כל כונן חיצוני פשוט) וגם להתחבר לרשת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לזה אבל היה נראה לי הכי הגיוני לכתוב את זה פה. אני מחפש DOK עם הרבה נפח שאמור לשמש אותי בעיקר לסרטים וסדרות אבל גם העברת קבצי אופיס וpdf. המכשירים הם Nexus 7 2013 ו One Plus One לכן אני צריך DOK שבצד השני שלו יש Micro USB ושיהיה כמה שיותר קטן. אני מתלבט בין Kingston traveler Micro duo לבין transcend jet flash 380S, שניהם עיניים עד הדרישות שלי, לkingston יש 2 יתרונות גדולים 1, דגם של USB 3 להעברה מהירה 2, דגם של 64GB אבל יש לו חיסרון מהותי, לפי הביקורות ברשת הוא מתחמם מאוד ואי אפשר לגעת בו, זה חיסרון כי בטאבלט ובטלפון קצת קשה לא לגעת במכשיר כזה. ל transcend יש ביקורות מצויינות רק הוא מגיע עם נפח קטן יותר והעברה שלו יותר איטית.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב בו זמנית בשני צורבים אם באותה תוכנה נרו או באלכוהול 120 אחוז יחד איתה. כלומר יהיו 2 צורבים שבאותו זמן יצרבו 2 צריבות.אני יודע שזה מעמיס על המחשב אבל זה לא מזיז למחשב שלי ממש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1. לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד... לכן אני חייב לשחזר את התוכן. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים. אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב). אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לשדרג ל-SSD במחשב הנייד ככה שלאחר מכן ישאר לי בצד כונן 2.5" 320GB 7200RPM. אז כמובן למה להשאיר אותו בצד ולא להשתמש בו ככונן חיצוני. כמה זה "בטוח" להשתמש במתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/2-5-sata-usb-2-0-hdd-enclosure-with-leather-pouch-black-51124 לא אמור להיות גם חיבור מתח? ואם כבר אז כבר, יש לי חיבור USB3, יש את המתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/designer-s-usb-3-0-2-5-sata-hdd-enclosure-black-66655 מומלץ? אני פשוט מפחד שמשהו ידפק (המחשב ו\או הכונן) אם אני ישתמש בזה... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\ מישהו מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שבועות לאחר ההשקה הראשונית, הדגמים התקציביים החדשים שהפכו לזריזים יותר זמינים גם בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת ה-SX6000 מתיימרת להציע יכולות שאין לכונני אחסון בחיבור SATA עבור קהל יעד רחב ככל הניתן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לילה טוב, רכשתי את הארדיסק הנ"ל לפני כשבוע, לאחר כמה דקות של עבודה הוא ממש ממש חם. אפשר לדעת באיזה טמפרטורה הוא נמצא בסיכון? אם אני מחבר אותו באמצעות eSATA עדיין יהיה ניתן לדעת מה הטמפרטורה שלו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-