עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זקוקה להמלצה להארד דיסק עד 450 שקל שיהיה מהיר מאוד נפח לא משנה לי מצידי שיהיה 250 גיגה. מה מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

אפשר להגדיר את היוטורנט להוריד קבצים לדיסק הקשיח המשני והגדול יותר ישירות, מבלי שהם יעברו קודם בSSD קטן הנפח שעליו יושבת מערכת ההפעלה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by saarsa,

לא יודע אם זה שיך לכאן אבל איפו אני יכול לקנות מתאם USB TO SATA +IDE לדיסק קשיח באזור פתח תקווה ראש העין ובתל אביב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GetRich,

שלום, אני צריך המלצה על כונן חיצוני של 1TB. חשוב מאוד שהכונן יהיה ללא שנאי לחשמל, רק USB. חשבתי על My Passport Essential SE 1TB שעולה 595 ש"ח ב-KSP, או ST910004EXD101-RK של Seagate שזול משמעותית ועולה 440 ש"ח גם כן ב-KSP. מלבד ההבדל בגודל שלהם [ה-WD קטן יותר ב-3 ס"מ לאורך, לא משמעותי..] והתמיכה ב-USB 3 ב-WD יש הבדל אחר? אולי אמינות? עד כמה שווה להשקיע בתמיכה ב-USB 3? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by cganir,

שלום ! אודה לכם על המלצה לכונן DVD למחשב . משהו זול, וטוב. תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הדיסק הראשי - Hard Disk WDC WD64 00AAKS-00A7B0 Hard Disk Maxtor 6L200P0 הדיסק המשני- הרדיסק מיושן בתקן P-ATA

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by emmp,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח שרכשתי ב-2014 אחרי ייעוץ פה באתר (שעדיין עובד פיקס) עם כונן SDD בנפח 256GB (שעליו מותקן הווינדוס והתוכנות) ושדיי התמלא . אני מעוניין להחליף אותו עם כונן גדול יותר (לפחות 1TB) בשביל לאפשר התקנה של עוד תוכנות . מישהו יודע להמליץ על כונן SSD סבבה מבחינת ביצועים ומחיר שיתאים לי ? (זה הדגם שקיים - Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III) תודה מראש לעוזרים

9. אז ככה לפני שבועיים קניתי את הכונן החיצוני הזה: Transcend StoreJet 35T3 TS4TSJ35T3 4TB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=26734&txt_search=33621&buy=&minprice=0&maxprice=0 היום הדלקתי אותו בפעם השלישית בלבד לצורך העברת מידע מהקשיחים אליו. מהתוכנה Hard Disk Sentinel אני מקבל את ההודעה הבאה עליו: The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. The partition(s) on this hard disk created with 4 K physical sector size. Connecting the hard disk differently than the current connection (by different h…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by hassid_hassid,

שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by techmeout,

היי חברים. אני שומע לא פעם ולא פעמיים גם מאנשים פה בפורומים וגם מאנשים קרובים אליי, משפטים כמו: "כן, אצלי הכל מגובה ישירות לענן" או "יש לי דיסק חיצוני, אני מגבה אליו הכל" וכל מיני משפטים כאלה שהם בעיקרם הגיוניים מבחינת הרעיון אבל שגויים ברמה הטכנית. סנכרון של מידע אל הענן - הוא לא גיבוי. מהסיבה הפשוטה שמחיקה בטעות של קבצים על המחשב או הטלפון ימחקו גם בענן. הפעולה על המכשיר, גם אם נעשתה בטעות, תתבצע בעצם גם בענן. (ברוב המקרים יש אופצה לשחזור דרך סל מחזור אבל אי אפשר לסמוך על זה ומבחינה טכנית זה לא נחשב גיבוי) העתקה של מידע לדיסק חיצוני - גם זה לא נחשב גיבוי. זה אמנם עותק של המידע במקום "בטוח" אבל זו פעולה ידנית, על גבי מדיה לא הכ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה לקנות צורב DVD חדש. קראתי את האשכול עוגן עם כל הצורבים ואני נוטה לכיוון ה-LG SUPER MULTI.. אני סבבה עם LG יש לי מסך שלהם, טלויזיה שלהם, צורב שלהם, ואני מרוצה. אבל לסופר מולטי הזה אין LIGHT SCRIBE, ומכיוון שהבדל המחירים לא כזה גדול חשבתי כבר לזרוק עוד איזה 10 שקל בשביל הפונקציה המגניבה הזאת.. אבל אני רואה שכמעט אין כאלה אני קונה את הצורב מ-SKYPC [אלא אם כן יש לכם מקום זול יותר באיזור השרון] יש הצעות ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ariel1k1,

שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Laser,

שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 500-640G חשוב לי מאוד שיהיה אמין (ואני מוכן לשלם על זה גם מעבר לתקציב...) המטרה היא גיבוי פעם בחודש של המחשב האישי ואחסון בארון. הבנתי שיש כאלו שמגיעים עם תוכנה לגיבוי, עד כמה זה מפנק? אבקש המלצה לאחד עם חיבור לחשמל ואחד בלי חיבור לחשמל. ה- 6400AAKS מגיע עם תוכנה? ראיתי שהמליצו עליו כאן... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yed.k77,

הבאתי את המחשב שלי לחנות מחשבים יש לי כונן t של wd ועוד והם טוענים שיש לו 3 בעיות לוגיות הם לא כל כך הצליחו להסביר לי מה זה אומר מישהו אולי יכול קצת לפרט לי יותר על זה? אני לא כל כך מבין בשורה התחתונה אם הכונן שלי בסדר או לא? יש לי עדיין ביטוח עליו זה משהו שאפשר להחליף עליו את הכונן ולקבל חדש? ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טכנולוגיית האחסון המכאני ממשיכה בנסיונותיה להוכיח לעולם שיש לה רלוונטיות אמיתית גם בעידן המודרני לכתבה

19. Started by lioryb,

שלום. אחרי כמה זמן שאני מרגיש ושומע את ה-HD שלי מקרטע, הרצתי עליו את הבדיקות של SAMSUNG (הורדתי מהאתר של סמסונג), וקיבלתי הרבה הודעות שגיאה של ERROR: LBA index וכמובן הודעת שגיאה בסוף הבדיקה. (מצורפות תמונות). האם יש מה לעשות בנידון? או פשוט לקחת את ה-HD לחנות שבה קניתי ולדרוש החלפה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. קניתי הארדיסק של טרה, Samsung HD103SJ והווינדוס לא מראה לי אותו, יש לי כבר אחד זהה שאצלי כבר כמה חודשים ועובד מעולה, אבל עכשיו כשהוספתי עוד אחד מאותו דגם הווינדוס לא נותן לי לגשת אליו. ב- devise manager ראיתי שיש לי שני הארדיסקים כאלה, אבל אני לא רואה אותו בשום מקום אחר. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RonCohen,

כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי אתמול 3500 חדש, וכרגיל הדבר הראשון שאני מתחיל איתו בכל כונן DVD הוא לשנות FIRMWARE כדי להפוך אותו ל- RPC-1. כשהגעתי לעמוד של TDB ל- FIRMWARE של ה- NEC 3500 אני רואה שכל גרסה שעושה RPC-1 מכילה גם ביטול של RIP LOCK. מכיון שאני משתמש בכונן ל- HTPC, אני לא רוצה לבטל RIP LOCK! אני רוצה כונן שקט בזמן ניגון DVD, ואם ה- RIP יקח קצת יותר זמן, לא אכפת לי (יש לי כונן נוסף במחשב הרגיל). מי יודע אם ה- RIPLOCK משפיע על הרעש בזמן ניגון DVD? האם יש FIRMWARE שעושה רק RPC-1 בלי RIPLOCK? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Rittberg,

אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by le011,

שלום ברשותי הצורב LITE-ON LH-18A1P ובזמן צריבה או קריאה יש רעש מהכונן(שלא כמו בLG הישן שלי)ץהאם זה מצב נורמלי? האם יש מה לעשות בנידון? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים