אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לפני איזה שלושה שבועות קניתי מחשב חדש ועברתי את הישן שלי לחדר אחר, עככשיו במחשב הישן שלי ה-HD עם המון דברים שלי, אז ניסתי לחבר אותו למחשב החדש אבל החיבורים לא היו זהים WTF? איך אני יכול לחבר את ה-HD של המחשב הישן למחשב החדש? המפרט בצד (מתחת לפרופיל) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הסתבכתי ... ברשותי לוח אם של אינטל מדגם - d915pgn , התקנתי היום HD חדש שעליו אני אתקין את WIN7 אך יש הודעה "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Setup log files for more information" - יש לציין שלמרות ההודעה ניתן לראות בהתקנה את 2 המחיצות!, חיפשתי באתר של אינטל דרייברים של הלוח אם שלי (חשבתי כנראה צריך דריברים לSATA) ומשום מה ראיתי הודעה שבזמן הקרוב הם לא מתכוונים להוציא (או גם לא יוציאו) דרייבר ללוח אם שיתאים ל WIN 7 , מה זה אומר ? נדפקתי ? זה ההארדיסק : WD3200AAKS אשמח לעיצות אגב ניסיתי לשנות בלוח אם ב ata/ide configuration והאפשרויות שיש לי הן : disabled , legacy , enhanced ברגיל זה היה על enhanced וש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, קניתי היום HD של WD בגודל של 500GB. הביוס זיהה אותו, אבל כשהווינדוס עולה הוא לא מזהה את הדיסק. הסברים/רעיונות איך לטפל בזה יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי שני HARD-DISK לאחר פירמוט של אחד מיהם השני מזוהה ע"י WINDOWS XP אך לא ניתן להכנס לתוכו ...לאחר שני לחיצות על הכונן מבקש פירמוטjavascript:void(0); javascript:void(0); מה ניתן לעשות בכדי לפתור ת'בעיה בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שיש בו הכל חוץ מכרטיס מסך וHDD, אז חיברתי אותם והכל עלה כמו שצריך וחיכה להתקנת WINDOWS ואז אמר לי שאני צריך לחבר HDD. אז בדקתי וראיתי שהכל מחובר כמו שצריך אבל הוא לא עובד, ואני לא יודע אם הוא פתאום תקול או שהוא לא מקבל חשמל, והוא מתחבר בעזרת מתאם כזה שמתחבר לחיבור מהספק כוח של ה 4 פינים הרגיל ומחברים עם כזה חיבור שחור דק לHDD. בדקתי עם עוד HDD עם חיבור רגיל והוא כן עבד עם חשמל ובדקתי עם ספק כוח אחר וגם שם לא עבד. ואני לא משתמש ב HDD האחר כי הוא IDE והכונן דיסקים הוא IDE ויש רק 2 חיבורים שלאחד מהם חסרים פינים. אז רציתי לשאול איך יכול להיות שהיום בבית שלי הוא עבד, ושבאתי לחבר אותו למחשב אחר הוא לא עובד? אז אם יש פתרון לבעיה זה מאוד יעזור כי זה יחסוך לי את …
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ב-7 זה עבד לי מצויין. שדרגתי את המחשב, לוח Gigabyte Z370. אין לי אפשרות לעשות hot swat על דיסקים SATA. אני מחשב את הדיסק, ואין תגובה מהמחשב. רק כשאני מאתחל אותו כשהדיסק מחובר אני רואה אותו. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים מאוד קרובות ה LED HDD במארז דולק קבוע עכשיו אני בודק מאמץ של HDD במחשב וכולם על 0 אולי 1% לא מבין למה זה דולק קבוע ? אני מסתכל בתהליכים שרצים ברקע למרות שהכוננים לא זזים 0-1% אז יש את האנטי וירוס של המחשב מייקרוסופט ויש את ה CCLEANER זה מה שיכול לגרום ללד להיות דלוק קבוע ? , מוזר מאוד או שה NVME הוא מהיר מדי והלד HDD מזהה את העבודה שלו ברקע כ HDD מכני או SATA שעובד ממש קשה , מישהו נתקל בדבר כזה ? , בדקתי את החיווט של ה LED ב PANEL והכול מחובר כמו שצריך !!!
-
- 4 תגובות
- 247 צפיות
- 2 followers
-
-
לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם המקסטור החיצוני החדש שלי. כעקרון אני מרוצה מהמראה, מהמהירות, מהמחיר.. הוא לא עושה בעיות, רק ציקצוק מעצבן ומרעיש כל פעם שהוא מתעורר (אבל לא משהו שמעיד על חוסר תקינות.. לפחות ככה נראה לי). ככה חשבתי בכל אופן, עד ששמתי לב שבכל פעם שאני עושה ריסטרט/מכבה את המחשב ואחרי שהווינדווס עולה אני מנסה לגשת לכונן - הוא כותב לי "I:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable". הוא לא נותן לי לגשת אליו בשום פנים ואופן עד שאני מנתק את החשמל שלו ומחבר חזרה, ואז הכל תקין - הוא עובד כראוי ולא שמתי לב לאיזשהן תופעות לוואי. אני לא מרבה בריסטרטים ובכל זאת זו טירחה ומוצר כזה בטח שחדש צריך לעבוד כמו שצריך בלי שאני אצטרך לגעת בו בכלל, יש איזשהו פתרון פ…
-
- 65 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי את ה MegaRAID SAS9260-8i כדי לבנות שני מערכי RAID0 עם הקשיחים הישנים שלי (2*3 ו 2*4). ניסיתי להתקין אותו על המערכת החדשה שלי (ROG-STRIX-Z390) והוא אף פעם לא עבד כמו שצריך, התוכנת שליטה שלו היא דף HTML מחורבן שחצי מהזמן לא זיהה את הדיסקים. המערכת החדשה שלי לא הייתה ממש בשימוש כך שהוצאתי את הכרטיס והחלפתי אותו בכרטיס RAID 4 ערוצים פשוט אחר. השבוע ניסיתי להרכיב אותו שוב ושוב התחילו הבעיות, בהתחלה ה WIN10 לא זיהה אותו (בעיה שנתקלתי בעבר שנפתרה ע"י החלפת הסלוט) ואחרי מספר ניסיונות הכרטיס התחיל סתם לצפצף עד שפשוט העפתי אותו. -יש משהו שניתן לעשות איתו או פשוט להשליך אותו? -ישנו כרטיס מומלץ במחיר של 100-150 ש"ח? מה שחשוב לי הוא אמינות/יציבות ומהי…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
היום קיבלתי את הצורב LG GSA H30N (חיבור Sata), התקנתי אותו והפעלתי את המחשב והוא זיהה אותו. כשבאתי לצרוב, הכנסתי דיסק DVD חדש לכונן, פתחתי את הנרו ובחרתי מה אני רוצה לצרוב (הכנתי דיסק ניסיון של שני ג'יגה וחצי), לחצתי NEXT וקיבלתי הודעת שגיאה כזאת (מצורף קובץ). חוץ מזה, אחרי שאני לוחץ על הכפתור (לא משנה איזה) לוקח לפחות 5 דקות עד שהצורב מתחיל לצרוב (בזמן הזה התוכנה נתקעה). גם כשאני מכניס לצורב דיסק צרוב לוקח לו די הרבה זמן לזהות את הדיסק ולפתוח אותו. נ.ב המפרט שלי: פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ', 512 מגה זיכרון, לוח אם Asus p4s800D עם חלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי , יש ברשותי את ה-NAS WD MY CLOUD EX4100 EXPERT SERIES רכשתי את המכשיר עם 3 כוננים קשיחים והגדרתי ללא RAID אלא בJBOD עכשיו הוספתי כונן רביעי והגדרתי אותו בJBOD בנפרד כאשר הוצאתי את הראשונים קודם לכן , אך כאשר הכנסתי ביחד את כל ה-4 , הישנים לא מזוהים כחלק מהמערך , האור שלהם אדום במקום כחול , זה מאפשר לי לבחור לעשות לכוננים אינטגרציה לכל המערך , אך אני מפחד כי זה יבצע פרמוט ואין לי לאן לגבות 18 TB עכשיו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לי אישית אין שום בעיה עם צורבי נק, המלצתי לחבר שלי ללכת על ה 3550, דיסק ראשון שהוא צרב (וורבטים) עבר בהצלחה במהירות 16X, יתר הדיסקים (4 במספר) כולם נכשלו עם השגיאה שבכותרת. הוא ניסה לצרוב במהירויות 12X ו 8X ועדיין אותה הבעיה. לפני שאני קופץ אליו לברר לעומק מה הבעיה, אולי מישהו התנסה עם הבעיה הספציפית הזו ויכול לזרוק איזה טיפ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום רציתי לצרוב דיסק והמהירות היחידה שמופיעה לי ב-Nero זה x4 ??? מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי צורב של NEC 3520A הכל טוב ויפה. אין לו דרייברים, נתתי לXP לזהות אותו, אבל אני עדיין לא יודע אם זאת הבעיה. לפני כמה זמן ניסיתי לצרוב מספר דיסקים של DVD והם כל הזמן נדפקו, או היו בהם בעיות, ועכשיו ניסיתי לצרוב Data Disc פשוט והווינדוס יכול לזהות אותו אבל כשאני מנסה להפעיל ממנו איזה קובץ הוא נתקע ומסרב לפעול. המדיות לצריבה שנאי משתמש בהן הן של TEAC ומהירות הצריבה היא 8X. אני באמת שלא יודע מה הבעיה, אבל זה מאוד מעצבן שקונים צורב חדש וגם הוא לא עובד, סה"כ מה זה כבר Data Disc. אם מישהו יכול אולי לעלות על הבעיה - בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צרבתי לפני כמה דיסק עם נרו 6 באוברבורן, כי היו חסרים 2MB הדיסק עובד בלי בעיות אבל אי אפשר להעתיק את הדיסק, לא עם נרו ולא דרך הווינדוס, או שיש איזה דרך מיוחד להעתיק אותו?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הכונן הגיע מפורמט ב FAT32. לא ראיתי סיבה לשנות את שיטת הקבצים עד שעכשיו כשאני מנסה להעביר קבצי HD לכונן, מופיעה הודעה שהקובץ גדול מדי בשביל מערכת הקבצים. האם לפרמט את הכונן לNTFS. קיימים אולי פתרונות אחרים כמו יצירת מחיצה של NTFS או דרך אחרת להעביר את הסרטים לכונן?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-