אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי דיסק קשיח של WD 160G, ואני לא מצליח לעלות אותו בשום מצב. יש בדיסק חומר חשוב שאני צריך לשחזר לפני שאני מוסר אותו לחברה כי הוא עדיין בתוקף האחריות. החברה אומרת שאין באפשרותה לשחזר. ביררתי במקומות שונים, והם מציעים שיחזורים שמתחילים מ1000 ש"ח. אולי יש דרך שאוכל לשחזר את החומר ללא כל עזרה מחברה שונה ? אשמח לעזרה. תודה, שלומי
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מארז עם כניסה מקדימה לדיסק קשיח חיצוני 3.5" SATA מה כיום נחשב לטוב? אני לא מחפש משהוא יקר, עד 350 ש"ח 500GB מינימום נ.ב כשאני אומר כניסה אני מתכוון לממש פתח כזה שניכנס לשם הכונן הקשיח ובפנים יש חיבור.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לצורכי אירכוב וניקוי מקום בדיסק וגם לצריבת סרטי DVD לנגנים ... מי לוקח: 1.מבחינת תאימות למדיות(לקודים מסויימים!) ? 2.המוצר המוגמר ? 3.תאימות לפורמטים ? 4.מי הכי מהיר בשכונה ? תאשרו לי אם הבנתי נכון : -R עדיף לצרכי אירכוב של קבצים ולניגון בנגנים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי... יש לי נייד ויש בו רק כונן dvd ואני מעוניין להוסיף לו צורב dvd חיצוני.... עשיתי חיפוש ולא מצאתי המלצות על חברה או דגם (יש הרבה...), אשמח להמלצות לצורב חיצוני טוב ואמין.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על להרכיב מחשב פשוט באוטו עכשיו הבעיה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד בניסעות (הבמפרים לא יעשו טוב להארדיסק...) המטרה של המחשב יהיה בעיקר מוזיקה, וסרטים וכל שאר הדברים הפשוטים של מחשב... (משחקים קלים וכו')
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לכונן D וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אז אני מנסה לפרמט ואז זה מביא לי את השגיאה הזאת תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין הרד דיסק 500AAKS של WD עם חיבור SATA. יש כבר כונן אחד של 250GB גם WD מחובר בSATA ועליו מותקן WIN XP. חיברתי את הכונן ללוח אם ולמקור מתח והוא מזוהה בBIOS ובהגדרות מערכת אבל לא מופיע במחשב שלי. אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, האם כונן SSD יתן שיפור משמעותי במשחקים? טעינה, רינדור וכו? האם מפסיק שהוא כונן כזה יהיה משני לכונן רגיל שעליו מותקנת מערכת הפעלה או שמומלץ גם את מערכת ההפעלה להתקין עליו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי כונן חיצוני שהפסיק לעבוד. החלק של הפלסטיק באזור של חיבור החשמל נמס, והוא מכסה את הכניסה. אי אפשר יותר להכניס את כבל החשמל כי הכניסה חסומה. כנראה שגם אם הייתי מצליח להכניס, משהו נשרף שם. האם יש סיכוי להציל את המידע? אם כן, איפה מומלץ לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מתלבט בין שניהם: Transcend StoreJet 25M3 TS1TSJ25M3 1TB http://ksp.co.il/?uin=14548 Silicon Power Diamond D05 SP015TBPHDD05S3T 1.5TB http://ksp.co.il/?uin=19287 בגדול, אני נוטה יותר ללכת על ה- 1.5TB הוא גם יותר משתלם. מצד שני, על ה- Transcend יש ביקורות ממש טובות. מי יותר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש את הDOK הכי טוב ב150-200 שקל. מבחינת מקום ומהירות. אולי כדאי בכלל לקחת U3?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חברת Sabrent ממשיכה לבצע ניסויים מעניינים עם כונני ה-SSD שלה - ומשיקה כונן Thunderbolt 3 חיצוני קומפקטי שיודע לשמור על הרבה מאוד מידע וגם להעבירו ממקום למקום בקצב מרשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-