עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by b11y,

שלום, רציתי לוודא שאכן כל הטיפים במדריך עדיין רלוונטיים כי אני רואה שהוא מלפני יותר משנתיים. http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/3/ תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jfkk,

https://www.amazon.com/dp/B0742BC3DQ אנני רואה את תקופת האחריות של המוצר . האם חבר ה אמינה תודה

3. Started by liran877,

היי , קניתי לא מזמן מחשב עם gigabyte z270 hd3p gtx 1070 g1 baracuda 1tb בלי SSD כי אז העדפתי לחסוך את ה ~400 שקל האלה, ועכשיו אני רוצה להוסיף. שתי שאלות 1) אני רוצה להוסיף crucial mx500 250gb לא אמורה להיות לי בעיה עם החיבורים הפנויים בלוח אם נכון? 2) בהנחה שאני משאיר את הווינדוז על הכונן מכני (שילוב של עצלנות ופחד להסתבך עם השכפול) ורק מתקין משחקים ותוכנות על SSD כמה זה פוגע בביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ofir,

אז ככה יש לי צורב hp +8100 (מהירות צריבה X4), כשאני צורב דיסק בנרו תהליך הצריבה מתבצע כרגיל ללא שום בעיות buffer, זמן צריבה הוא בערך 20 דק' (מההרדיסק על אינטל 1.6), קצת יותר זמן מהממוצע לצורב X4, והבעייה מתרחשת אחרי שהתהליך מסתיים ואני כבר מקבל הודעה שהצריבה נעשתה בהצלחה, אני לוחץ discard ואז לוקח לצורב הרבה זמן עד שהוא מאפשר להוציא את הדיסק, המנורה של הכתיבה עדיין מבהבהת, ולבסוף אחרי שהיא מפסיקה להבהב, הדיסק לא יוצא, אז אני מוציא אותו ידנית מכניס לcd ואין גישה לדיסק זת'ומרת הוא פגום. האם צורבי אינו בין בחיים יותר :'( ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by netanel38121,

היי וחג שמח לכל המקצוענים כאן. האם הבדיקות תקינות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי כרגע מערך רייד 0 (אם אני לא טועה 128K) שעליו מותקן הווינדוס (רייד מכאני כמובן) קניתי דיסק SSD ואני הולך להתקין עליו את הווינדוס את הרייד אני רוצה לנצל להתקנת משחקים רגילים ומשחקים דרך סטים. השאלה שלי היא איזה סוג של רייד 0 עדיף לשימוש כזה? (לא מפריע לי פירמוט ואיבוד כל הנתונים ברייד הקיים) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, ד.קשיח פנימי TB1: - בפורום ממליצים על (Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ).. האם הוא אמינים לעסק (יש לי ניסיון רק עם W.D.) ? - מה עם (W.D. Black - WD1001FALS) ? - מה עם (W.D. Black - WD1002FAEX) Sata III 6Gb/s , 64MB buffer ? - האם ישנה משהו אם אני אשתמש ב- Win7 32bit/64bit ? ד.קשיח גיבוי TB1: - אין לי ניסיון עם RAID לשם גיבוי, האם זה יהיה עדיף ? וכל עוד לא מדובר בכשל פיזי של הדיסק, איך RAID יעזור במקרים של כשל לוגי / מחיקה בטעות / וירוס ? הרי הוא יעתיק את השינויים ל- mirror לא? - מה עם כונן פנימי נוסף ותוכה לגיבוי ? אין כוונה להסתובב עם דיסק הגיבוי.. - עוד לא בחרתי לוח כך שאוכל ללכת על USB3 / eSata אם אלך על חיצוני.. יש המלצות ? - בעבר קניתי כונן (לשימושים אחרים)…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ORLY9992,

ראיתי שמישהו רשם לי ש SATA 3 מוצה , ואנחנו ב"תקופת מעבר" לפני שמגיעים כוננים בטכנולוגיות חדשות. אני צריכה SDD לצורך קניית מחשב נייח חדש, ולא שידרוג או החלפה של קיים. אני יכולה רק במחיר של 300-330 ל- 120 GB . החדשים גם כן יהיו יקרים כמו אלה שעכשיו ,ולא כל כך משתלמים מבחינת עלות - תועלת ( מחיר יקר לקצת GB )? ידוע מה המחירים וכמויות האיחסון בהתאם לכך? אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: 1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kalda01,

יש לי מחשב בין שנתיים עם WIN7 גירסת 32 ביט. אני רוצה להעביר את דיסק C לכונן SSD חדש. איזה כלי מומלץ לביצוע העברת התוכן של C אל כונן הSSD ? אני מנסה להימנע מהתקה חדשה של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MICHAEL116,

קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש הארד דיסק לרשת... רצוי שיהיה ממשק אלחוטי אך אפשר גם כבל ethernet אפשרי אפילו USB אבל עדיפות נמוכה... לא צריך נפח גדול מידי בין 250 GB ל 500GB אני לא כל כך מודע למחירים אז הייתי רוצה רק משהו עם מהירות סבירה (שיהיה אפשר לצפות בסרטים מתוכו...) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by or,

???????

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by xc1te,

יש לי טלוויזיה FHD "42 בסלון עם יציאת USB, אז רציתי להעביר סרט באיכות BR ששוקל בערך 6GB ל-8GB DOK שיש לי, אבל בכל פעם שאני מנסה להעביר את הקובץ יוצאת לי שגיאה שהקובץ גדול מידי בשביל התקן האיחסון, למרות שיש בו מקום הרבה יותר ממה שצריך. הנה תמונה של המאפיינים של ה-DOK ושל הקובץ: כמובן שהנפח הפנוי ב-DOK בתמונה הוא אחרי שראיתי שאי אפשר להעביר את הסרט שדיברתי עליו, אז העברתי קובץ אחר במשקל 2.5GB... למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה ובכל זאת להעביר את הסרט הגדול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by manga05,

היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בלוח אם שלי לפי מה שהבנתי מהSPEC באתר, אין תמיכה לSATA III http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2959#sp -תקנו אותי אם אני טועה http://www.yoyotech.co.uk/item-detail.php?products_id=4373222 -זה מה שאני רוצה לקנות כמה הבדל יש אם באמת אין לי SATA III ואני מתקין את הSSD בלוח אם הזה, והאם אני בכלל יכול לחבר אותו ללוח אם? -איפה אני אמור לשים את הSSD במארז? (הרי הוא 2.5", לא?) אני אודה לכם מאוד אם תענו לי על התשובות מהר.. אני טס מחר

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם רכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA II כאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל.. הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו.. יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות... עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזר אולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS? מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+.. תודה לעונים..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by law89,

לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?

19. Started by brother_t,

האם יש דרך להוסיף חיבורי IDE כך שיהיה ניתן לחבר עוד CD/DVD או דיסק קשיח?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שאלה בכותרת... חנויות אחרות חוץ מפלונטר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shloogy,

הי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי כיצד לבצע מערך רייד 0 (ביצועים) עם לוח אם של אסוס p5qc ? - האם ביצוע הרייד מתבצע לאחר התקנת מערכת ההפעלה או בשלב התקנתה? - מה לבחור כאשר אתבקש לבחור גכמות הבלוקים ? - ועוד שאלה, האם ניתן לבצע רייד של 3 ו 3 ? תזומרת 3 דיסקים לביצועים ו3 דיסקים שמגבים אותם תודה מראש, מאוד מעריך עזרה מכם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כיום יש לי כונן SSD OCZ VERTEX 2 60GB ואני רוצה לקנות את הC300 64GB ולעשות רייד 0 ביניהם. האם יהיה ניתן לחבר את הC300 לSATA3 ואת הVERTEX2 לSATA2 ולעשות רייד 0 , מבלי לפגוע ביכולות של הC300 ?? שזה 355MB לעומת ה285MB של הVERTEX??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by b-or,

היי, מדובר במחשב נייד DELL בן כחודשיים. SSD Liteon LCT-128M3S עם הקושחה האחרונה. בעל 128 גיגה, ככל הנראה מדור 3. -הגיע עם המחשב. מאז קבלת המחשב, מדי פעם במהלך גלישה, נדלקת נורת HDD קבוע למשך כחצי דקה. מבחינתי זה הסימן "להחנקות" הכונן. יחד איתה קופא הדפדפן - פיירפוקס, אך העכבר מגיב (לעיתים גם הוא קופא). לא ניתן לפתוח תוכנות חדשות, ולאחר שהקפיאה משתחררת, כל הלחיצות שביצעתי מבוצעות אחת אחרי השניה. מבחינת דל - יש תוכנת בדיקה מובנת בביוס, שלא מזהה בעיות. חשדתי תקופה מסוימת שמדובר בעניין של "ניהול צריכת חשמל" כי אני לרוב במצב זה כשאני ללא חיבור לחשמל, אך זה קורה גם במצב high performance - הפעלתי סרטון של שעה ביוטיוב ועזבתי את המחשב - במהלך הניגון התרחשה אותה קפיאה! האם למישהו …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by wili,

מדובר במותק הזה, רק בלבן יש לי את הצורב כבר כמה שנים טובות, ואני כל הזמן מופתע מהעובדה שכאשר אני מכניס דיסק לצורב ומנסה להעביר את הקובץ שבתוכו למחשב, קובץ של 6GB לצורך העניין הוא מעביר (על 5MB/S ודועך עד ל1MB/S אבל זה לא העניין) ואחרי זמן מה המחשב משום מה מזהה שהדיסק לא בכונן ונותן לי שגיאות בסגנון Please insert the xxx Disc to the drive - בוודאות לא מדובר במשהו חד פעמי, ולא בדיסק אחד כי זה קורה לי בכל דיסק שאני מכניס. מה שאני עוד מנסה לעשות זה להפעיל DAEMON TOOLS וממש להפעיל את הISO ישירות מתוך הדיסק, גם זה לא עובד. מה שמוזר זה שהיום התקנתי מערכת הפעלה ולא נתקלתי בבעיה כזו, התקנתי את מערכת ההפעלה ולא נתקלתי בשגיאות שכאלו. בעיה בצורב? במשהו אחר? אולי הוא פשוט כבר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by klingon,

I got myself a new ADAPTEC 29160 which replace the old 2940. I borowed a so called "160 cable" from a friend and did not see any improvment under Benchmarks. Should I buy a new 160 cable or can I use the old "40 MB/s" cable ? Thanx .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים