אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי הארד דיסק של 320 ג'יגה (סמסונג) אחרי התקנת הווינדוס הוא מראה לי שיש לי רק 150 ג'יגה, בSETUP אני רואה שהארד דיסק הוא 320 (גם כתוב עליו) אודה לעזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1. לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד... לכן אני חייב לשחזר את התוכן. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים. אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב). אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לשדרג ל-SSD במחשב הנייד ככה שלאחר מכן ישאר לי בצד כונן 2.5" 320GB 7200RPM. אז כמובן למה להשאיר אותו בצד ולא להשתמש בו ככונן חיצוני. כמה זה "בטוח" להשתמש במתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/2-5-sata-usb-2-0-hdd-enclosure-with-leather-pouch-black-51124 לא אמור להיות גם חיבור מתח? ואם כבר אז כבר, יש לי חיבור USB3, יש את המתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/designer-s-usb-3-0-2-5-sata-hdd-enclosure-black-66655 מומלץ? אני פשוט מפחד שמשהו ידפק (המחשב ו\או הכונן) אם אני ישתמש בזה... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~ST3750330AS~7~0.htm
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסק הראשי - Hard Disk WDC WD64 00AAKS-00A7B0 Hard Disk Maxtor 6L200P0 הדיסק המשני- הרדיסק מיושן בתקן P-ATA
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ars technica פירסמו כתבה ממש טובה על מערכות הקבצים ועם קצת היטוריה ורקע של כל מערכת: http://arstechnica.com/articles/paedia/past-present-future-file-systems.ars/1 באמת שווה קריאה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. I have PlexWriter 40/12/40A 1.01 and i'm trying to update my frimware but all i get is this message: 2. Every time i'm burnning ISO or BIN file with the Cuesh*t i'm keep getting this message when i'm press on the SETUP file or the autorun in the CD: I have try to burn with BenQ Media on speed of X12 X16 although the media support up to X24 and I have also try to burn with Plextor RW media on speed of X4 X10 X12 (the media support up to X12). I have tried every burn on 3 different softwers: CDRWin 3.9B, FireBurner 2.1.7 and Nero Burning Rom 5.5.9.14. 3. When i'm burnning data (I try to burn only data so far) with Nero Burning Rom 5.5.9.14 the nero announce tha…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני מעוניין לקנות שתי כוננים קשיחים חדשים התקציב טוטאל להכל 700-750. לא משנה לי כל כך 5400 או 7200 rpm הם נטו לאיחסון מידע. יש לי במחשב שתי כוננים כרגע מבין כולם: אחד 160Gb כונן מצויין כבר בין 5 שנים, אבל כל ה6 היציאות שלי בלוח כבר תפוסות ואני מעדיף במקומו להביא אחד יותר גדול. ויש לי עוד כונן 250gb כבר בן 7 שנים עוד מעט עם 89% בריאות כבר מרעיש עומד למות ואני רוצה להחליפו גם. בקיצור מעניין אותי רק גודל איחסון במינימום מחיר כמו שציינתי 700-750 רק הנפח מעניין אותי,מצידי שיהיה שנתיים אחראיות על המוצר. צריך את המלצתכם חברים,תודה לממליצים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי כלי שבודק ערכי SMART כדי לבדוק את הכוננים שלי אחרי שהם עשו לי קצת בעיות. כמעט כל הערכים שם נמצאים במקסימום שלהם (ב worst), למרות שבתוכנה כתוב שהמצב טוב. מישהו יכול לעזור לי להבין מה המצב של הכונן? אגב, אתמול לקח למחשב הרבה זמן לעבור את השלב של הבדיקות הראשוניות וקיבלתי הודעה של disc failure. אחרי ששיחקתי קצת עם הכבלים ווידאתי שהכל מחוזק כמו שצריך המחשב עלה, אבל אני עדיין מאוד מודאג. יש למישהו דרכים אחרות לוודא שהכל תקין? http://img214.imageshack.us/img214/5193/firstx.png http://img577.imageshack.us/img577/8535/second.jpg תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס MICRO SD של PATRIOT. היה איזה שנה בתוך הSGS2 שלי הכל היה טוב, לפני חודש העברתי אותו למכשיר אחר. הכל עבד טוב, ואחרי כמה ימים הכרטיס הפסיק להגיב, וכשאני מחבר אותו למחשב הוא דורש FORMAT. יש מצב להציל אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, הגעתי למסקנה שאני צריך כונן SSD להרצת משחקים, האיטיות בטעינה הורגת אותי. אשמח להמלצות, לא יודע מה המחירים, ואם יותר זול להזמין מאמזון - אז מאמזון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני צריך עזרה לעשות אימג' מדיסק קטן לדיסק גדול. הדיסק הקטן הוא של מחשב נייד IBM, יש בו מחיצה נסתרת (לא רואים אותה ב XP) והיא מכילה את האימג' של מערכת ההפעלה שבאה עם המחשב (למטרת restore). כמובן קיימת גם המחיצה הראשית ©. אני רוצה לעשות העתק מדוייק של הדיסק הזה כדי לשדרג לדיסק של 160 ג"ב. איך אני עושה את זה? אם אפשר, נא לפרט את הצעדים שיש לבצע. אם יש מדריך, עוד יותר טוב. עוד שאלה שצצה לי, אם מבצעים אימג', איך אני קובע את גודל המחיצה הראשית ל 160 ולא 60 כמו בדיסק המקורי, שממנו עשיתי את האימג'? תודה, אופיר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול רכשתי SSD חדש, ראשון שלי למעשה לאחר קריאת ביקורות ברשת ראיתי את זה בביקורת של Guru3D ביצעתי בדיקה באמצעות AS SSD לפני השינוי ואחרי השינוי אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה למה ACHI נותן שיפור בביצועים והאם בכללי הביצועים שלי טובים (בהתחשב בעובדה שה SSD מחובר ב SATA II, עד לשדרוג המחשב בקרוב)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני 2.5" לגיבויים ולצפיה בסרטים עם חיבור USB ישיר לטלויזיה. האם מישהו מכיר דיסק קשיח חיצוני נייד "2.5 בנפח 500GB מסדרת Toshiba Store Art? המחיר הוא בסביבות 300 ש"ח. האם יש למישהו המלצה על דיסק אחר באותו סדר גודל של מחיר? תודה מראש. רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זקוקה להמלצה להארד דיסק עד 450 שקל שיהיה מהיר מאוד נפח לא משנה לי מצידי שיהיה 250 גיגה. מה מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פונה בגלל שהיו לי BAD SECTOR כמו כן בעיות התעקויות של מחשב. Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated: Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good. Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good. Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהן האופציות לחבר את הכונן הזה ללוח? ראיתי באיביי מגוון מתאמים, אך רובם ככולם מתאימים לכוננים קשיחים עם חיבור IDE (ולא ברור אם כוננים אופטיים יתאימו גם). בחיפוש בפורום לא מצאתי מישהו שהצליח לחבר בין שני הרכיבים. למישהו יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , קניתי לא מזמן מחשב עם gigabyte z270 hd3p gtx 1070 g1 baracuda 1tb בלי SSD כי אז העדפתי לחסוך את ה ~400 שקל האלה, ועכשיו אני רוצה להוסיף. שתי שאלות 1) אני רוצה להוסיף crucial mx500 250gb לא אמורה להיות לי בעיה עם החיבורים הפנויים בלוח אם נכון? 2) בהנחה שאני משאיר את הווינדוז על הכונן מכני (שילוב של עצלנות ופחד להסתבך עם השכפול) ורק מתקין משחקים ותוכנות על SSD כמה זה פוגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לזה אבל היה נראה לי הכי הגיוני לכתוב את זה פה. אני מחפש DOK עם הרבה נפח שאמור לשמש אותי בעיקר לסרטים וסדרות אבל גם העברת קבצי אופיס וpdf. המכשירים הם Nexus 7 2013 ו One Plus One לכן אני צריך DOK שבצד השני שלו יש Micro USB ושיהיה כמה שיותר קטן. אני מתלבט בין Kingston traveler Micro duo לבין transcend jet flash 380S, שניהם עיניים עד הדרישות שלי, לkingston יש 2 יתרונות גדולים 1, דגם של USB 3 להעברה מהירה 2, דגם של 64GB אבל יש לו חיסרון מהותי, לפי הביקורות ברשת הוא מתחמם מאוד ואי אפשר לגעת בו, זה חיסרון כי בטאבלט ובטלפון קצת קשה לא לגעת במכשיר כזה. ל transcend יש ביקורות מצויינות רק הוא מגיע עם נפח קטן יותר והעברה שלו יותר איטית.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-