עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arik100,

אהלן מחפש DOK מומלץ לקנייה. עדיפות לקנייה בEBAY 16-32GB עדיפות ל USB 3 תקציב סביבות 20-30$ עדיפות כמה שפחות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. עשיתי כמה שינויים בביוס שרציתי לבטל והחזרתי את ההגדרות למקור. הבעיה שדיסק מערכת ההפעלה הוא RAID0 שמורכב משני SSD. אני עדיין יכול להציל את הדיסק? תודה רבה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה! אפשר לנעול ותודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. באילו אפליקציות ספציפית עדיף כונן SSD? אשמח לפירוט בנקודות, תודה. והאם קונים אותו על מנת להתקין עליו את מערכת ההפעלה או בשביל משחקים ותוכנות כאלו ואחרות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by blackbimer,

האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by arm123,

אז כך, חבר שלי חיבר 2 HDD זהים בחברתם ובגודלם בחיבור SATA והמחשב התיחס אליהם כ HDD אחד. היתרון הגדול הוא שהמחשב כותב במקביל על 2 ה HDD ובכך המהירות כתיבה מוכפלת. רציתי לשמוע מה דעתכם על הרעיון והאם זה הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן כרגע בניית מחשב לצורכי עבודה. מדובר על מחשב אחד ולא מערך של מחשבים ברשת מקומית. אני צריך לגבות את חומר העבודה היום-יומי שלי, מסמכים מנהלתיים ואת כל חומר הנהלת החשבונות שמרוכז בבסיס נתונים אחד. אלו חומרים שניתן להגדירם כחיוניים ואיבוד מידע יכול להיות מאוד בעייתי. כיום החומר מרוכז בכונן אחד ומתבצע גיבוי יומי ושבועי לכונן נוסף (כך שיש לי שני עותקים מכל קובץ - מקור וגיבוי). אני בעקרון מעוניין בשרידות המידע הגדולה ביותר שאוכל להשיג באמצעות כוננים קשיחים (אין לי כרגע את האפשרות לרכוש טייפ גיבוי). גודל המידע הנוכחי הוא בערך 30GB וכל שבוע גדל בממוצע ב-20-50 MB בממוצע. חשבתי על מערכי הגיבוי הבאים: 1) מערכת בת 2 כוננים. אחד למערכת ההפעלה ולחומר עצמו והשני לגיבויים ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by d pro,

מה מומלץ בגודל 500 אני צריך שיהיה שקט ואמין sata 2 יש לי כרגע seagate 320 ואני צריך עוד אחד בשביל אחסון נ.ב המחיר אמור לרדת בקרוב?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Thug Poet,

שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by PeaS,

אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lioryb,

שאלתי בעבר, לפני כחודש, אבל לא עשיתי עם זה כלום, ועכשיו עלו תהיות נוספות, ואני לא רוצה להקפיץ את הדיון הישן. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני, אשר יחובר לראוטר ככונן רשת אבל שאפשר יהיה לחבר אותו גם בחיבור USB ישירות למחשב. עם זאת, אני לא רוצה שיהיה מחובר קבוע למחשב, ומשם ימופה לרשת, על מנת להמנע מתלות בזמינות המחשב. מכאן - יש שתי אפשרויות בעצם: 1. לרכוש כונן חיצוני, שיש לו חיבור כפול - גם רשת וגם USB. 2. לרכוש כונן חיצוני בעל חיבור USB, ולהחליף את הראוטר הביתי שלי, לכזה שיש לו גם כניסת USB ואפשר למפות דרכו כונן לרשת. מה עדיף? מבחינת עלויות, מבחינת ביצועים? אני רוצה לפחות 2TB. איזה כונן אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אבל את הכתובת המדוייקת? אני לא מצליח למצוא באתר שלהם... תודה, יאן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין ב - 2 שימושים לכונן רשת : 1. לחבר אותו ל- SMART T.V על מנת לצפות בו בתכני וידאו (ללא שימוש בסטרימר), 2. גישה מרחוק לקבצים שנמצאים על כונן זה דרך המחשב או דרך האייפון. תקציב - גמיש. (באזור 1400 ש"ח) שאלות : 1. אם למישהו יש ניסיון בזה ? יודע שזה מצליח ? 2.האם איכות הצפייה פחות טובה בחיבור רשת לכונן חיצוני, מאשר חיבור בעזרת כבל ? 3. מכשירים מומלצים שיודעים לעשות את העבודה ? אודה לתשובתכם. תודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אפשר לשים הארד דיסק רגיל ב NUC מדגם D34010WYK ? או שאפשר רק ב H? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by b-or,

היי, מדובר במחשב נייד DELL בן כחודשיים. SSD Liteon LCT-128M3S עם הקושחה האחרונה. בעל 128 גיגה, ככל הנראה מדור 3. -הגיע עם המחשב. מאז קבלת המחשב, מדי פעם במהלך גלישה, נדלקת נורת HDD קבוע למשך כחצי דקה. מבחינתי זה הסימן "להחנקות" הכונן. יחד איתה קופא הדפדפן - פיירפוקס, אך העכבר מגיב (לעיתים גם הוא קופא). לא ניתן לפתוח תוכנות חדשות, ולאחר שהקפיאה משתחררת, כל הלחיצות שביצעתי מבוצעות אחת אחרי השניה. מבחינת דל - יש תוכנת בדיקה מובנת בביוס, שלא מזהה בעיות. חשדתי תקופה מסוימת שמדובר בעניין של "ניהול צריכת חשמל" כי אני לרוב במצב זה כשאני ללא חיבור לחשמל, אך זה קורה גם במצב high performance - הפעלתי סרטון של שעה ביוטיוב ועזבתי את המחשב - במהלך הניגון התרחשה אותה קפיאה! האם למישהו …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NiMo1771,

התקנתי במחשב כונן חדש Crucial MX500 500GB ויש לי שתי שאלות: 1. בבדיקת TRIM אני מקבל את זה: למה יש גם NTFS וגם ReFS? ולמה כתוב גם 0 (שלפי מה שקראתי אומר שהטרימ מופעל) וגם Disabled? 2. עשיתי clone עם acronis ועכשיו בנוסף לכונן החדש יש גם כונן שמור ע"י המערכת. איך נפטרים מזה? זה סה"כ כונן של 99.9 מגה בייט אבל עדיין נראה לי מיותר.. הכונן הישן היה SSD של 128 ג'יגה בלי מחיצות 3. ב-AS SSD כתוב שהכונן 103424K. בחלק מהמקומות קראתי שזה בסדר ובמקומות אחרים ראיתי שאומרים שיש פגיעה משמעותית בביצועים לעומת 1024K. מה אומרים?

17. כי קרה לי הפסקת חשמל ואז נפל המתח והייתי צריך להחליף כבל חשמל, ומאז נראה לי שהוא ירד בביצועים. יש לי My Book Essential Edition, 1TB USB 2.0 ועוד שאלה קטנה: הכונן נראה ככה (תמונה למטה) אצלי שום שורה לא דולקת, מה השורות בעצם אומרות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לפי הנתונים בתמונות , להחזיר לחנות ? מישהו ניתקל בבעיות עם היטאצי שמתחיל לעבוד ממש לאט ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by OMRi1712,

הזמנתי את ה PRO 850 מאמאזון והל היה בסדר אפילו הגיע שבוע מוקדם מהתאריך הצפוי שהם רשמו כבר חיברתי אותו והעברתי או ל AHCI ואז התקנתי עליו ווינדוס 8 והכל עובד בסדר חוץ מהבדיקת מהירות שאני מקבל בה בערך חצי אולי טיפה יותר מהסקאלה שלו רציתי לשאול אם יש כל מיני דברם מיוחדים שצריך לעשות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Or-L123,

שלום, כיום משתמש ב-Samsung SSD 850 EVO 250G במחשב הנייח שלי. לצערי אינו עונה על צרכיי מהיבט נפח האחסון. השימושים: מערכת הפעלה, אחסון Google Drive מקומי (כיום עומד על 100GB עם אופציה להכפלה), בו אני מאחסן בין היתר תוכנות אותן אני כותב ומקמפל. כמו כן מגוון רב של תוכנות ביניהן סביבות פיתוח. את המשחקים אני מאחסן על דיסק מכני, אך אוכל לאחסן משחק או שניים במידה והשדרוג יאפשר שיפור בביצועים גם כן. אני מעוניין לשדרג למינימום 1TB, ואינני פוסל אפילו 2TB. המחיר של Samsung 970 EVO 1TB NVME M2 באמזון נראה לי די אטרקטיבי. המחיר של 2TB קצת פחות. האם המעבר מ-SATA ל-NVME משמעותי דיו, בהיבט מהירויות קריאה וכתיבה, נוכח השימושים שלי? האם יש טעם בכלל לפזול לדגמים קודמים נו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by CyberBot,

מופיע לי במפרט של סטרימר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים