עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את המאקסטור החדש 40GB. האם זה נורמאלי הציפצופים שהוא משמיע מדי פעם ? היה לי IBM שעשה כאלה צלילים והתפגר אחרי יומיים. יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הדיסק? לא משהו של נורטון כי אני מתכוון לבדיקה פיסית ממש ולא רק המקום על הHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by erbu,

שלום לכולם, יש לי מחשב שולחני פנטיום שלוש בן 4 ונייד סנטרינו די חדש של IBM. השולחני מחובר לאינטרנט ומשמש כמאגר קבצים, מכשיר פקס ונגן ומחובר לנייד דרך כרטיס תקשורת אלחוטי על מנת שהנייד שעליו אני עובד כל הזמן יהיה בעל יכולת גלישה. עכשיו אני רוצה להוריד קצת חומר משני המחשבים ולכן מעונין לקנות צורב DVD. העניין הוא שאם אני אחבר אותו לשולחני אז אני אצטרך להעביר מהנייד כל מה שאני רוצה לצרוב אל השולחני וה די איטי, כך שברור שצורב חיצוני הוא אידיאלי. אולם זה מייקר את העסק. השאלה שלי פשוטה- המארז שמוכרים לכוננים פנימיים הרי בסופו של דבר ממיר את חיבור הIDE שבצורב לחיבור USB2. אי אפשר לעשות קומבינה ולעשות את לבד? האם קיים סוג של מתאם שימיר IDE ל-USB? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם רכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA II כאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל.. הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו.. יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות... עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזר אולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS? מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+.. תודה לעונים..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. דגם: ST310005FDD2E1-RK חיבור usb מערכת הפעלה :xp sp2 לאחר פירמוט אז ככה לפני כמה ימים הופיעה לי שגיאה בכונן החיצוני בעת הפעלת המחשב אני רואה את התכנים של הכונן אבל אין לי אפשרות לפתוח אותם(המחשב נתקע) לאחר שהלכתי לאייבור אמרו לי שהכונן הלך ויחליפו לי אותו לחדש..רציתי לדעת אם יש תוכנה שמתקנת כונן חיצוני או שיש אפשרות להעביר את התכנים למחשב שלי אני חייב לציין שהכונן פועל והנורה דולקת. http://www.siz.co.il/my.php?i=mn3zyotngdmz.jpg זאת השגיאה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ועוד משהו רציתי לדעת אם אני ישים אותו במחשב שלי הוא יעשה בעיות? כי זה מחשב די ישן..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רכשתי לאחרונה צורב DVD של NEC דגם: ND3540 אז קודם כל חוץ ממה שקראתי קצת הבנתי שהצורב הזה הוא מאוד יעיל במחיר מאוד טוב ושהטענה היחידה שהוגשה עליו היא "עיצובו האנמי". ועוד מגרעה היא שהוא לא תומך ב dvd-ram שזה מדיה יקרה וסביר להניח שאני לא אשתמש בה. האם הוא באמת טוב ומהם המגרעות שלו על כל מקרה. השאלה השניה היא איזה תוכנות ממולצות לעבוד עם צורב די וי די? שאלה השלישית היא מהם המגרעות והמגבלות של מדית ה DVD לעומת מדיית ה CD-ROM? שאלה רביעית היא בעצם מה זה הפורמט של די וי די מבחינת סרטים, הרי רוב הסרטים שאני אצרוב הגיעו מהפרד האלקטרוני והם מקודדים ב divx/xvid ובדרך כלל שוקלים 700 מ"ב האם אני יכול למצוא סרטים שבאמת ינצלו את הפוטנציאל המלא של מדיית ה DVD? שאלה חמישית הי…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by redead,

התקציב הוא באזור ה400 שקל המבחר בחנויות דיי קטן זה בנתיים מה שמצאתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD3&cart=140583858274722416〈=heb הוא מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מצאתי רק ביקורת אחת אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת מתוך ניסיון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AmL1,

יש לי כונן נייד של מקסטור 500G והוא מחובר למחשב כל הזמן...פתאום הגישה אליו נחסמה,ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר ואז הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כדי לגשת אליו....יש אפשרות להוציא ממנו משהו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by benor,

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן מחפש DOK מומלץ לקנייה. עדיפות לקנייה בEBAY 16-32GB עדיפות ל USB 3 תקציב סביבות 20-30$ עדיפות כמה שפחות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofir_16,

היי! ברשותי צורב די.וי.די פנימי של LG ואני מעוניין לקנות לו מארז חיצוני בכדי שאוכל להעבירו ממחשב למחשב (משמע להפוך אותו לחיצוני). ראיתי את המארז הבא: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=22&pid=63 ובפירוט שלו רשום: 5..25" External Eclosure for (CD-ROM/CD-RW DVD-ROM/DVD-RW/HDD/MO אני משתמש במדיות של dvd+r ו- dvd+rw, מה שלא רשום בפירוט....זו יכולה להיות בעיה? או שאין לי מה לדאוג? נ.ב.: אשמח גם להמלצות על מארז חיצוני לצורבים (האם הקישור למארז שנתתי הוא טוב)? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nucleo,

שלום חברים, העבודה שלי טומנת בחובה טחינה של הזכרון הוירטואלי ושל הדיסקים הקשיחים ע"י כל מיני דברים כמו scratch disks של פוטושופת זיכרון וירטואלי עצמאי של זיבראש ועוד. לאחר שחשבתי על SSD הבנתי שאמנם SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעית, אך לתקופה קצרה שכן המגבלה על מספר הכתיבות לדיסק תשחק מהר מאד. כעת אני מעוניין לברר כמה פרטים לגבי מערך RAID. דיסקים אצלי נוטים לסיים את חייהם מהר ולכן חשובה לי יתירות במערך RAID להבנתי מערכי RAID עם יתירות דורשים בקרים כדי לעבוד בצורה נורמלית. בנוסף אני לא רוצה להתקע עם מערך רייד מבוסס לוח אם בו אני כבול ללוח האם שלי מבלי יכולת להעביר אותו למחשב חדש. עם כל זאת, אני לא מעוניין לקנות בקר RAID או FAKERAID כרגע שכן אני מבין שהם די יקרים (סבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 1TB My Book World Edition External Ethernet Hard Drive וזהו השנים עשו את שלהם והבקר לא עובד יותר (הלוח שנמצא בתוך הקופסא שאליו מחובר הכונן) אבל ההארדיסק כן עובד, איך אני מוציא ממנו את המידע?? פירקתי אותו מהבית שלו ושאני מחבר ישירות למחשב הוא מזהה שחובר הארדיסק אבל לא מראה אותו, כנראה בגלל שיטת הקידוד השונהיש למישהו מושג איך אני מוציא ממנו את כל הטרה מידע שיש לי עליו שלא ילכו לי לאיבוד??תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bigdady,

מה ההבדל בין צורב Lite-On 52x24x52 Black Retail CD-RW לבין LITE ON 52X32X52 RETAIL? ככאשר הראשון עולה 263 והשני 285. ומה ההבדל בין TEAC 52X24X52 OEM ל TEAC 52X24X52 RETAIL? כאשר הראשון עולה 285 והשני עולה 322.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. באפשרותי לרכוש גם בארה"ב וקרוב משפחה יכול להביא. גם אשהה השבוע בגרמניה, (פרייבורג) ומכיוון שגרמניה ידועה במחירים זולים בכל מיני דברים, אם יש יתרון לרכוש בגרמניה, אין לי כל בעיה. האם שווה להשקיע בכונן חיצוני שהוא SSD?

18. Started by manga05,

היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by b11y,

שלום, רציתי לוודא שאכן כל הטיפים במדריך עדיין רלוונטיים כי אני רואה שהוא מלפני יותר משנתיים. http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/3/ תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?

22. שלום לכולם, אני לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לזה אז: מה ההבדל בין השיטות האלה: DISC-AY-ONCE TRACK-AT-ONCE DISC-AY-ONCE/96 ומה עדיף לבחור לכל צריבה? {אודיו CD COPY דאטא וכן...} בתודה מראש , יאיר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by CyberBot,

עד 400 שקל מאילת(מחר נוסע) כמה שיותר נפח מערכת עכשיווית: i7-6700K @ 4.0GHz Gigabyte GA-Z170-Gaming K3-EU , Antec H2O 920 , Kingston HyperX Fury DDR 4 @ 2133 , MSI Radeon R9 270X OC , Corsair VX550W , Kingstone 128 SSD , Dell E2213H , Razer BlackWidow , Logitech G400

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. מישהו מכיר איך הוא? אשמח לתגובות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים