אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן! רכשתי היום את ההארק דיסק החיצוני הנ"ל, חיברתי את כל הכבלים הנגרדים והמחשב לא נותן לי לעבוד בטענה ש"ההתקן לא מזוהה" מה אפשר לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז כך, חבר שלי חיבר 2 HDD זהים בחברתם ובגודלם בחיבור SATA והמחשב התיחס אליהם כ HDD אחד. היתרון הגדול הוא שהמחשב כותב במקביל על 2 ה HDD ובכך המהירות כתיבה מוכפלת. רציתי לשמוע מה דעתכם על הרעיון והאם זה הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב המיועד בעיקר לעריכת וידאו. ראיתי בכמה ת'רדים אנשים שמתווכחים על היעילות של ה RAID למחשבים מהסוג הזה. מישהו מוכן לנסות להסביר לי במה יועיל לי לקנות לוח עם RAID למחשב אותו אני קונה. ובמידה ואכן כדי - אני מבין שאני צריך לקנות שני HD כדי לחבר אותם ל RAID... אם כך איזה HD רצוי לקנות - מבחינת גודל של כל רחד מהם. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, רציתי לקנות SSD למחשב נייד חדש שקניתי כדי לשדרג את הביצועים שלו. עכשיו לאחר קריאה קצרה הבנתי שצריך להקדיש למערכת ההפעלה כמות מסויימת של נפח כדי שהיא תפעל בצורה טובה. ולא תפגע בביצועים של כל המחשב.( במקרה שלי זה windows 8 ) אני לא רוצה לקנות SSD בגודל של יותר מ128GB השאלה שלי האם 64 GB יספיק? והאם אוכל לחבר את ההארדדיסק הקיים שלי בצורה חיצונית למחשב נייד לאחר ההתקנה של הSSD. סליחה מראש על הבורות במושגים וכל מיני פרטים טכניים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח IBM 80GB שאין עליו שום מדבקת אחריות. בדקתי באתר HITACHI ולפי האתר הדיסק עוד באחריות יצרן. השאלה זה אם קיים איזהשהוא יבואן שיחליף לי את הדיסק תמורת תשלום?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בבעלותי מחשב (AMD 455, 4GB DDR3, ATI 5770 ושני כוננים 1TB WD ו 1.5TB של SG) אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. מזה זמן רב הכוננן של SG עושה בעיות, תוקע ומאט את פעולת המחשב באופן קיצוני. עלה לי רעיון להשתמש בכונן חיצוני 2TB לאיחסון כל המדיה. ובנוסף לקנות כונן SSD לשיפור ביצועי המחשב. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע להצעה הנ"ל ולנחיצותה. ומידה והיא מתקבלת על הדעת אשמח להמלצות (יש להוסיף כי אני חייל ותקציבי מוגבל). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי היום כונן SSD חדש. לפני שחיברתי אותו, מחקתי את כל תכולת מחיצה C של ה-HDD (המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה הישנה). הכונן הקשיח הכיל קיבולת זיכרון של 500GB. לאחר מכן חיברתי את ה-SSD, ובאשף ההתקנה של חלונות נתבקשתי לבחור את המחיצה שבה אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה החדשה. בחרתי בכונן שהנפח שכתוב עליו היה 111GB, הנחתי שמדובר ב-SSD שחיברתי והגדרתי על AHCI. אחרי שההתקנה של ווינדוס הסתיימה, המחשב עלה ואני מגלה שמזוהים שני כוננים קשיחים: דיסק מקומי C - עם נפח של 111GB (בו מותקן מערכת ההפעלה) דיסק מקומי D - עם נפח של 232GB (זאת מחיצה D של ה-HDD) עכשיו השאלה שלי היא לאן נעלמה מחיצה נוספת של 250GB? ואיך אני יכול לוודא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על ה-SSD? חייב עזרה,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שיך לכאן אבל איפו אני יכול לקנות מתאם USB TO SATA +IDE לדיסק קשיח באזור פתח תקווה ראש העין ובתל אביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהשוואה ל 100ATA. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי את הנייד הבא: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP700Z5A-S02US-specs ממה שהבנתי הוא מגיע עם כונן SSD קטן של 8GB יחד עם הרד דיסק רגיל, רציתי לשאול אם אני אשדרג את ההרד דיסק לSSD (של 128GB) הביצועים יהיו יותר גבוהים בגלל הEC בהשוואה לSSD ללא EC וגם מול השילוב שבא יחד עם הנייד? האם שווה בכלל לקנות עכשיו SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לזה אבל היה נראה לי הכי הגיוני לכתוב את זה פה. אני מחפש DOK עם הרבה נפח שאמור לשמש אותי בעיקר לסרטים וסדרות אבל גם העברת קבצי אופיס וpdf. המכשירים הם Nexus 7 2013 ו One Plus One לכן אני צריך DOK שבצד השני שלו יש Micro USB ושיהיה כמה שיותר קטן. אני מתלבט בין Kingston traveler Micro duo לבין transcend jet flash 380S, שניהם עיניים עד הדרישות שלי, לkingston יש 2 יתרונות גדולים 1, דגם של USB 3 להעברה מהירה 2, דגם של 64GB אבל יש לו חיסרון מהותי, לפי הביקורות ברשת הוא מתחמם מאוד ואי אפשר לגעת בו, זה חיסרון כי בטאבלט ובטלפון קצת קשה לא לגעת במכשיר כזה. ל transcend יש ביקורות מצויינות רק הוא מגיע עם נפח קטן יותר והעברה שלו יותר איטית.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי סמסונג גלקסי S7 שאני מעוניין להרחיב בו את הזיכרון. את הזיכרון אני רוצה להגדיר כחלק בלתי נפרד מנפח האחסון המובנה של המכשיר, קרי Adoptable Storage Platform. אני מחפש כרטיס של 128GB שהמכשיר ידע לנצל כמו שצריך מבחינת מהירות כתיבה וקריאה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי וחג שמח לכל המקצוענים כאן. האם הבדיקות תקינות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים? אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן כרגע בניית מחשב לצורכי עבודה. מדובר על מחשב אחד ולא מערך של מחשבים ברשת מקומית. אני צריך לגבות את חומר העבודה היום-יומי שלי, מסמכים מנהלתיים ואת כל חומר הנהלת החשבונות שמרוכז בבסיס נתונים אחד. אלו חומרים שניתן להגדירם כחיוניים ואיבוד מידע יכול להיות מאוד בעייתי. כיום החומר מרוכז בכונן אחד ומתבצע גיבוי יומי ושבועי לכונן נוסף (כך שיש לי שני עותקים מכל קובץ - מקור וגיבוי). אני בעקרון מעוניין בשרידות המידע הגדולה ביותר שאוכל להשיג באמצעות כוננים קשיחים (אין לי כרגע את האפשרות לרכוש טייפ גיבוי). גודל המידע הנוכחי הוא בערך 30GB וכל שבוע גדל בממוצע ב-20-50 MB בממוצע. חשבתי על מערכי הגיבוי הבאים: 1) מערכת בת 2 כוננים. אחד למערכת ההפעלה ולחומר עצמו והשני לגיבויים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי רק ביקורת אחת אבל עדיין אשמח לקבל חוות דעת מתוך ניסיון. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום יש לי כונן SSD OCZ VERTEX 2 60GB ואני רוצה לקנות את הC300 64GB ולעשות רייד 0 ביניהם. האם יהיה ניתן לחבר את הC300 לSATA3 ואת הVERTEX2 לSATA2 ולעשות רייד 0 , מבלי לפגוע ביכולות של הC300 ?? שזה 355MB לעומת ה285MB של הVERTEX??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, אני מעדיף כונן כמה שיותר איכותי (מעדיף את חברת Western Digital ), אני רוצה שלכונן גם תיהיה אפשרות לפעול כמו ספריית וידאו ככה שאני יוכל לחבר את הכונן בUSB לטלוויזיה ולראות דרכו כל מה שהורדתי, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד בשעה טובה, רכשתי Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 מאייבורי באיילת, ב ₪542. איך אני יכול לדעת מתי יוצר הדיסק הקשיח? כתוב עליו שיש להיכנס ל www.seagate.com/beyond-2TB להשלמת ההתקנה. האם זה חשוב? אני משתמש במערכת הפעלה Windows 7 בגרסת 67 ביט שלא מותקנת על הדיסק הזה ומתכוון להשתמש בו ללא חלוקה למחיצות. אילו פעולות חשובות יש לבצע לפני השימוש בו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~ST3750330AS~7~0.htm
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני קונה דיסק קשיח מסוג IDE שזה( לא יקרה ) רק לדעת ... איך אני מחבר את הדיסק קשיח ? איך אני מכון את קשיח זאת אומרת שאיפה אני שם את הגומפר כשיש לי דיסק קשיח S-ATA אבל אני רוצה עוד אחד מסוג ה IDE ויש לי CD-ROM ? אז אני מחבר ליד ה ?CD-ROM נכון ? ושם את הגומפר שיהיה ב SLAVE וה CD-ROM MASTER או שלהפך ....ה CDROM SLAVE עם הגומפר וה IDE HARD DISK ל MASTER עם הגומפר .. ואם אני קונה SATA הארד דיסק אז יהיה לי שתי SATA צריך לגמפר אחד ל MASTER GO עם הגימפור וגם השני ל SLAVE עם הגמפר ? או שלא צריך בכלל ? אם צריך אז איפה ואיזה מהם ? בקיצור ... אם יש לי SATA הארד דיסק השני אני אביא אותו SATA אבל כדי שיעבוד צריך לשים אותו על SLAVE כדי שהוינדוס יעלה או שלא צריך...לא צריך לגמפר ....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-