עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איך עושים את זה? יש לי דיסק קשיח חדש וזה 500 ג'יגה כרגע על מחיצה אחת ואני רוצה לחלק את זה לשתי מחיצות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כיום יש לי כונן SSD OCZ VERTEX 2 60GB ואני רוצה לקנות את הC300 64GB ולעשות רייד 0 ביניהם. האם יהיה ניתן לחבר את הC300 לSATA3 ואת הVERTEX2 לSATA2 ולעשות רייד 0 , מבלי לפגוע ביכולות של הC300 ?? שזה 355MB לעומת ה285MB של הVERTEX??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GetRich,

שלום, אני צריך המלצה על כונן חיצוני של 1TB. חשוב מאוד שהכונן יהיה ללא שנאי לחשמל, רק USB. חשבתי על My Passport Essential SE 1TB שעולה 595 ש"ח ב-KSP, או ST910004EXD101-RK של Seagate שזול משמעותית ועולה 440 ש"ח גם כן ב-KSP. מלבד ההבדל בגודל שלהם [ה-WD קטן יותר ב-3 ס"מ לאורך, לא משמעותי..] והתמיכה ב-USB 3 ב-WD יש הבדל אחר? אולי אמינות? עד כמה שווה להשקיע בתמיכה ב-USB 3? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב בו זמנית בשני צורבים אם באותה תוכנה נרו או באלכוהול 120 אחוז יחד איתה. כלומר יהיו 2 צורבים שבאותו זמן יצרבו 2 צריבות.אני יודע שזה מעמיס על המחשב אבל זה לא מזיז למחשב שלי ממש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ratzabi,

היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום יש ברשותי מחשב חדש, שכמובן יש בו הארד דיסק שעליו התקנתי וינדוס 7 ובכונן אחר וינדוס XP, בנוסף יש לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן (שעליו מותקנת רק וינדוס XP) מה אני עושה כדי לשים את הדיסק קשיח הישן במחשב החדש יחד עם הדיסק קשיח הקיים? ולא תיווצר שום בעיה? עם זה שיהיו כיביכול 3 מערכות הפעלה? מה אני עושה?? והאם זה יצור לי כונן חדש (בנוסף ל C ו- D) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zohar678,

קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן כרגע בניית מחשב לצורכי עבודה. מדובר על מחשב אחד ולא מערך של מחשבים ברשת מקומית. אני צריך לגבות את חומר העבודה היום-יומי שלי, מסמכים מנהלתיים ואת כל חומר הנהלת החשבונות שמרוכז בבסיס נתונים אחד. אלו חומרים שניתן להגדירם כחיוניים ואיבוד מידע יכול להיות מאוד בעייתי. כיום החומר מרוכז בכונן אחד ומתבצע גיבוי יומי ושבועי לכונן נוסף (כך שיש לי שני עותקים מכל קובץ - מקור וגיבוי). אני בעקרון מעוניין בשרידות המידע הגדולה ביותר שאוכל להשיג באמצעות כוננים קשיחים (אין לי כרגע את האפשרות לרכוש טייפ גיבוי). גודל המידע הנוכחי הוא בערך 30GB וכל שבוע גדל בממוצע ב-20-50 MB בממוצע. חשבתי על מערכי הגיבוי הבאים: 1) מערכת בת 2 כוננים. אחד למערכת ההפעלה ולחומר עצמו והשני לגיבויים ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני חייב לדעת שזו קנייה בטוחה. אתם לא ממליצים על זה במפרטים המומלצים אז זה נראה חשוד.... בבקשה מי שקנה את זה, האם כונן זה טוב ואמין??? יותר חשובה לי האמינות :

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by FrankS,

שלום לכולם אני צריך עזרה. כונן חיצוני שלי הפסיק לעבוד ביום אחד לכן מה שעשיתי קניתי כונן חדש והעברתי אליו את הקבצים אך לצערי כנראה שחלק מהקבצים לא עברו. כאשר אני מסתכל בכונן החדש הוא מראה לי שהוא מכיל 400G נגיד אבל בתכלס כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את הכל הוא מכיל רק 190G, וכאשר אני נכנס ומחפש את הProgram Files הוא ריק. כיצד אני משחזר את הקבצים שנעלמו? בעזרת תוכנה? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות שרת ביתי. העניין הוא כזה, כיום אני מוריד טורנטים בעזרת שרת שנמצא בענן (משלם עליו כל חודש כ - 20 ש"ח) וצופה דרך קודי במכשירים אחרים ישירות מהענן. אני מנסה למצוא פתרון זול יותר וחד פעמי. השרת הולך להשאר דלוק 24/7 ולכן צריך משהו חסכוני בחשמל. אני לא כל כך מבין בנושא אז פשוט נכנסתי ל KSP וחיפשתי שרת NAS. האם זה מה שאני צריך לרכוש? האם צריך ידע ברמה גבוהה בכדי להגדיר אותו ולהתקין עליו תוכנות או שידע בסיסי יספיק? השרת הולך לשמש בין היתר לגיבוי קבצים. אשמח להכוונה. תודה.

14. ברשותי מארז coolermaster sniper כיצד אני יכול לחבר ולעגן את הכונן בצורה ראויה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז פיוניר הודיעו בנונשלנטיות שיש להם לייזר חדש, הפעם אולטרה סגול שיכול לשים 500 גיגה על דיסק DVD. http://www.cdfreaks.com/news/10860

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ilya83,

אני רוצה לצורב אחד משחק 820 מב יש לי דיסק צירב 900מב אבל תוכנה נירו לא תמוך 900מב צורב שלי LG 48*16*48 מה פתרון? תודה מראש ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by nirtaz,

יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני שוקל לקנות הארדיסק חדש שישמש בין השאר גם להתקנת המערכת עצמה אני לא צריך נפח מטורף אבל ראיתי שהמחירים כבר מממש זולים והגעתי למסקנה שמבחינת התמורה לכסף הכי כדאי לי לרכוש את ההארדיסק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 השאלה שלי היא, האם אני יכול להיות רגוע ובטוח שהדגם הזה הוא אכן 7200.12 כמו שגם מציין הלינק בסימן השאלה הצהוב באתר של KSP? המחשבה הראשונית הייתה על כונן באזור ה-500 ג'יגה ו-300 שקל, אבל אם זה עוד רק 65 ש"ח אני מאמין שזה כבר הרבה יותר משתלם לקנות את הכונן הזה.. האם הסדרה הזאת מומלצת יותר מזו של WD? אשמח לקבל עזרה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blackbimer,

האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מיזם ה-WarpDrive מתיימר להוות את הדור הבא של כונני ה-USB עם יכולות של כונן SSD מלא באריזה זעירה ועמידה - ובמחיר תחרותי יחסית לכתבה

22. Started by hardgore1,

הי, יש לי sandisk cruzer blade 64gb הוא בא בהתחלה fat 32 ואחכ עשיתי לו פירמוט ל ntfs (היתי עם חברים ולא הצליחו להעתיק משהו, אחכ הצליח) ניסיתי להפעיל בכמה מכוניות, לא עובד גם לא הספקתי לבדוק אותו על ההתחלה.. אני מניח שהיה עובד.. יש מצב הפאנלים של מכוניות קוראות רק fat32? בפירמוט אני רואה אפשר לעשות רק ntfs / exfat לנסות את ה exfat? וכמה לשים ב allocation unit size ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח. קניתי היום צורב Nec 2510a שהבנתי שהיה דגם מוצלח מאוד עד לא מזמן. שילמתי עליו 400 שקל. בעיקרון רציתי לקנות את ה 3500 שעולה 100 שקל יותר אבל הייתי צריך את הצורב דחוף ו 3500 לא היה במלאי. מקריאה באינטרנט הבנתי שמבחינת פונקציות ותמיכה שני הצורבים הם זהים לגמרי מלבד שהדגם החדש תומך 16X לעומת שלי שתומך 8X . האם זה באמת ההבדל היחיד ? כי אם כן אז זה לא ממש מטריד אותי כי גם ככה אני לא מתכוון לצרוב מעל 4X.. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב המיועד בעיקר לעריכת וידאו. ראיתי בכמה ת'רדים אנשים שמתווכחים על היעילות של ה RAID למחשבים מהסוג הזה. מישהו מוכן לנסות להסביר לי במה יועיל לי לקנות לוח עם RAID למחשב אותו אני קונה. ובמידה ואכן כדי - אני מבין שאני צריך לקנות שני HD כדי לחבר אותם ל RAID... אם כך איזה HD רצוי לקנות - מבחינת גודל של כל רחד מהם. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by PeaS,

אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.