אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מי יותר טוב ? מי יותר מהיר ? מי יותר אמין ? מי יותר שווה תכסף ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו רשם לי ש SATA 3 מוצה , ואנחנו ב"תקופת מעבר" לפני שמגיעים כוננים בטכנולוגיות חדשות. אני צריכה SDD לצורך קניית מחשב נייח חדש, ולא שידרוג או החלפה של קיים. אני יכולה רק במחיר של 300-330 ל- 120 GB . החדשים גם כן יהיו יקרים כמו אלה שעכשיו ,ולא כל כך משתלמים מבחינת עלות - תועלת ( מחיר יקר לקצת GB )? ידוע מה המחירים וכמויות האיחסון בהתאם לכך? אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: 1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שאלה בנוגע לשני כוננים - על איזה מהם הייתם ממליצים? [h=1]Samsung PM851 128GB mSata Internal SSD[/h]או Kingston SSDNow V300 Drive SATA 3 120GB תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עפ"י מה שראיתי באינטרנט ישנם 2 צורבים שלכאורה (או שלא לכאורה) זהים ההבדל בינהם הוא בסיומת אחד מסתים בSK והשני בDP האם יש הבדל ? אם כן מהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני קשיח על מנת לגבות מידע מהמחשב שלי . אני מחפש נפח של 320-500GB. חשוב לי לדעת האם ניתן להשתמש בכונן הקשיח (כאשר הוא מחובר בחיבור USB 2.0) לשימוש שוטף למשל לצפות בסרטי HD דרכו כשהוא מחובר למחשב או שהמהירות לא מספיקה? קראתי את האשכול הנעוץ ועדיין לא הצלחתי ממש להבין.. ובנוסף אשמח לקבל המלצות לדיסקים קשיחים בנפחים שביקשתי, אין תקציב אבל אשמח לקבל מכל רמות המחיר ולדעת את ההבדלים ביניהם (והאם התוספת שווה)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק http://support.necsam.com/OEM/downloads/FlashFirmware/dl.asp
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים אני באילת ורוצה להתחדש ב SSD. 512 GB. יש לי עד 1000 שח עדיף פחות. יש לי ממשק M2. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=34303&txt_search=Crucial+MX300&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= כונן קשיח Crucial MX300 CT750MX300SSD1 750GB SSD SATA III http://ksp.co.il/?uin=26612 Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E500BW 500GB SSD מה ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא שאכן כל הטיפים במדריך עדיין רלוונטיים כי אני רואה שהוא מלפני יותר משנתיים. http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/3/ תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 1TB-2TB. [אני מודע לכך שיש הפרש די גדול במחירים בין שני הנפחים, אבל תקציב זה לא ה-issue כאן, אזור ה-800 ש"ח] שמעתי לאחרונה אודות כוננים של Iomega בנפח 1TB אשר מחזיקים גיבוי פיסי לכל המידע ששומרים בהם [מעין - "גיבוי של גיבוי" - כונן קשיח בנפח 2TB, כך ש-1TB ממנו מיועד למידע הנכנס\יוצא ו-1TB מגבה את אותו המידע] - האם מישהו שמע על כוננים אלו? צר לי שאינני אינפורמטיבי דיו, אך דרישותי אינן רציניות - אני בסה"כ מחפש כונן קשיח בנפח גדול, מבלי לחשוש מאובדן מידע. מבחינת מהירות כתיבה - מעדיף 7500RPM. אין העדפות מיוחדות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. איזה דיסק קשיח יותר טוב ולמה? MAXTOR 160 GB 8MB DiamondMax Plus 9 6Y160P0 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1702&catcode=31&AdCat=&parentid= או Maxtor 160GB SATA-2 DiamondMax Plus 9 6V160EO http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2153&catcode=31&AdCat=&parentid= 2. איזה יותר שקט? (= זה חשוב בשבילי - למען האמת אני רוצה שהכונן הקשיח יהיה מאוד שקט ואני לא ישמע אותו) 3. מה זה SATA ? 4. א. מה יותר טוב SATA 1 או SATA 2 ? במה הוא יותר טוב? ב. ההבדל מורגש? 5. מה זה Plus 9 ? 6. מה זה 7200RPM ? 7. מה זה MB 8 זכרון נדיף(Buffer) ? תודה מראש.. (זה מאוד חשוב לי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\ מישהו מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. (שוב משבחים את של אינטל).. תאימות? הם לא אמורים להיות אמינים יותר? זה כל כך שונה מחברה לאחרת? ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס MicroSD בתוך קורא כרטיסים קטנטן.. ככה שאני אקרא לזה DOK אני מחפש דרך לחלק אותו ל2 למשל שתהיה מחיצה של 450 מגה ומחיצה שהיא כל השאר.. והאם יש דרך ליצור הדמיה כלשהי שכאשר אני מכניס אותו המחיצה של ה450 מגה תופיעה כ CDROM? אגב הצלחתי ליצור שתיי מחיצות, אבל רק מחיצות primary ככה שכל פעם רק זאת שמסומנת כ ACTIVE מופיעה.. לוגיות לא הצלחתי ליצור תודה רבה, איתי שרוני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם! קיים אצלי במחשב מערך raid 5 של 5 דיסקים של 1.5T לאחרונה הלך לעולמו דיסק קשיח והתוכנה Intel Matrix Storage Manager מבקשת ממני להחליפו. OK אין בעיה כבר עשיתי את זה בעבר. השאלה היא אם אני יקנה דיסק קשיח של 4T המערך יקבל אותו במלואו ואז אני יקבל נפח גדול יותר או שאני יקבל נפח זהה למערך הקודם בגלל המוקבלות של שאהר הדיסקים? יש?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! ברשותי צורב די.וי.די פנימי של LG ואני מעוניין לקנות לו מארז חיצוני בכדי שאוכל להעבירו ממחשב למחשב (משמע להפוך אותו לחיצוני). ראיתי את המארז הבא: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=22&pid=63 ובפירוט שלו רשום: 5..25" External Eclosure for (CD-ROM/CD-RW DVD-ROM/DVD-RW/HDD/MO אני משתמש במדיות של dvd+r ו- dvd+rw, מה שלא רשום בפירוט....זו יכולה להיות בעיה? או שאין לי מה לדאוג? נ.ב.: אשמח גם להמלצות על מארז חיצוני לצורבים (האם הקישור למארז שנתתי הוא טוב)? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך שתבדוק תקינות כללית סקטרוים וכו', מהירות קריאה וכתיבה וכו'. אם יש מדריך בנוסף זה יהיה ממש אחלה. אני משתמש בדיסק SSD מדגם MX100 של CRUCIAL שאתו קנית ביום שישי האחרון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שה + נורא יקר ... האם זה שווה את זה? על הדרך.. תוכלו להמליץ לי על דיסקים טובים במחיר זול ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים? אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שחפרתי קצת בחיפוש אחר כונן קשיח מכאני הכי טוב שקיים היום (משדרג את ה1TB ל-6TB), שגם יהיה מהיר וגם אמיד. הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה-WD BLACK. גיליתי שיצא גרסה חדשה שלו לא מזמן שאין עליה כמעט אינפורמציה ברשת פרט למפרט טכני. דגם: WD6003FZBX מה אתם אומרים? רצוי או שיש לכם משהו אחר להמליץ? אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-