עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Impreza,

יש לי מחשב חדש יחסית עם הארדיסק של WD120G JB שאני פותח תמחשב לפני שהוא מעלה את הווינדוס זה רושם A disk read error occured ואני צריך לעשות ריסטרט וזה עוד פעם חוזר כשאני מוציא את הכבל IDE של ההארדיסק זה מסתדר ומעלה את הווינדוס עד הפעם הבאה שאני עושה ריסט מה הבעיה פה?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז פיוניר הודיעו בנונשלנטיות שיש להם לייזר חדש, הפעם אולטרה סגול שיכול לשים 500 גיגה על דיסק DVD. http://www.cdfreaks.com/news/10860

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. השאלה בכותרת, מדובר בכוננים בנפח 500GB.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי יש ברשותי כונן SSD וגם עוד 2 כוננים HDD בני 6 שנים האם שינוי מIDE לAHCI יגרום לכוננים הישנים לא לעבוד? תודה לעונים!

5. Started by NiMo1771,

התקנתי במחשב כונן חדש Crucial MX500 500GB ויש לי שתי שאלות: 1. בבדיקת TRIM אני מקבל את זה: למה יש גם NTFS וגם ReFS? ולמה כתוב גם 0 (שלפי מה שקראתי אומר שהטרימ מופעל) וגם Disabled? 2. עשיתי clone עם acronis ועכשיו בנוסף לכונן החדש יש גם כונן שמור ע"י המערכת. איך נפטרים מזה? זה סה"כ כונן של 99.9 מגה בייט אבל עדיין נראה לי מיותר.. הכונן הישן היה SSD של 128 ג'יגה בלי מחיצות 3. ב-AS SSD כתוב שהכונן 103424K. בחלק מהמקומות קראתי שזה בסדר ובמקומות אחרים ראיתי שאומרים שיש פגיעה משמעותית בביצועים לעומת 1024K. מה אומרים?

6. http://www.skypc.co.il/pl_product~ST3750330AS~7~0.htm

7. Started by AmitDanan,

אז ככה קניתי טלויזיה חכמה של LG עם תמיכה ב MKV כולל כתוביות והכל האם אני יוכל להריץ סרטים בארדיסק חיצוני במקום עם DOK ולהשתמש בחיבור USB אם כן אני יצטרך ארדיסק מיוחד עם חיבור לחשמל? או שכל ארדיסק חיצוני יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. האם יש סיבה מדוע לא מייבאים לארץ דיסקים קשיחים עם זכרון מטמון של 128MB‏? בדקתי דיסקים קשיחים מכניים בחנויות בארץ בהם המקסימום הוא 64MB‏.... אני חושב על לבנות מחשב ונראה לי חבל שאין כוננים במהירויות יותר גבוהות בארץ יכול להיות שמהירות הדסיק הקשיח אינה דבר חשוב כל כך ואני סתם מחפש משהו שאינו הכרחי ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני חייב לדעת שזו קנייה בטוחה. אתם לא ממליצים על זה במפרטים המומלצים אז זה נראה חשוד.... בבקשה מי שקנה את זה, האם כונן זה טוב ואמין??? יותר חשובה לי האמינות :

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by knobless,

אחרי שחפרתי קצת בחיפוש אחר כונן קשיח מכאני הכי טוב שקיים היום (משדרג את ה1TB ל-6TB), שגם יהיה מהיר וגם אמיד. הגעתי למסקנה שאני רוצה את ה-WD BLACK. גיליתי שיצא גרסה חדשה שלו לא מזמן שאין עליה כמעט אינפורמציה ברשת פרט למפרט טכני. דגם: WD6003FZBX מה אתם אומרים? רצוי או שיש לכם משהו אחר להמליץ? אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא (:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by WarMachine,

טוב חברים הבעיה שלי היא פשוטה מאוד, הכונן פשוט לא נפתח!, אין לי מושג למה, המגש לא יוצא החוצה לא שלוחצים על הכפתור ולא שמנסים דרך ה EJECT בווינדוס, הנורה נדלקת ויש מין רעש כזה כאילו משהו תקוע והמגש לא יוצא, אני חייב לצרוב כמה דברים ועכשיו אין לי דרך. חיפשתי בכמה פורומים בעיה דומה ולא ממש מצאתי, אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור, בתודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by itay_izra,

אני מחפש כונן ssd טוב ולא יקר שיתאים ל lenovo flex2 . יש מצבע עליו באמזון אבל הוא לא מוכר לי http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K9HID1C/ref=mp_s_a_1_11?qid=1434012541&sr=8-11&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011π=AC_SX110_SY165&keywords=Ssd+500 מה אתם אומרים זה שווה? או שיש טובים יותר במחיר הזה? תודה *אגב מה בנוגע למערכת הפעלה שמותקנת על ה hdd איך מתבצעת ההעברה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, את שאר ההבדלים הבנתי מקריאה פה ושם (איפה עוד לא כתבו על זה..). אבל רציתי לדעת את הבדל המהירות בין 2 כוננים הללו. אני מבין שאין פה השוואה מבחינת הטכנולוגיה ושיטת עבודה, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה ההבדל במהירות. אני משער ש-SSD מהיר יותר, העניין הוא עד כמה? בלי RAID וכל זה, אחד, עצמאי, לבד. אני מדבר על השוואה בין SSD בסיסי לכונן Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300GB 10000 RPM http://www.newegg.com/product/product.aspx?item=n82e16822136260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708348 בלי קשר למחירים וכל זה, אלא רק לדעת את עניין המהירות, עד כמה ההבדל הוא גדול. ואם אפשר, עד כמה מהיר דיסק כזה (RAPTOR) בהעתקה וכתיבה מדיסק של 5400 ו-7200 RPM. למשל כדיסק למערכת ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hmickey,

נתקלתי כמה פעמים בדיון המקיף בכונני סיגייט בהערות בקשר להסרת הג'אמפר שבכונן. אני חיברתי את הכונן כמו שהוא.ואני שואל אם מחשהו יכול להיות מפורט יותר ולהסביר לי כדלהלן: 1. האם זה הכרחי, חשוב מועיל וכו' להסרת הג'אמפר הנ"ל,] ומה יקרה אם לא אסיר אותו. 2. האם היתן לראות בדיוק היכן מיקומו של הג'אמפר (האם הוא דומה בצורה ובמיקום לג'אמפר של כונני IDE)? תודה מראש על הטרחה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by קיפוד,

היי קניתי מחשב חדש עם. לוח אםga-h87m-hd3 עם ST2000DM001 מה אני צריך לעשות על מנת ליצור מערך ך raid 1 ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. באילו אפליקציות ספציפית עדיף כונן SSD? אשמח לפירוט בנקודות, תודה. והאם קונים אותו על מנת להתקין עליו את מערכת ההפעלה או בשביל משחקים ותוכנות כאלו ואחרות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Xavi06,

שלום, אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 טרה בשביל גיבוי בנתיים ובהמשך אולי לאקסבוקס. ראיתי כמה דגמים ובנתיים המליצו לי על אלה של WD או Seagate. התקציב הוא באיזור ה500+- יש דגם מועדף? חנות מועדפת? אני מאיזור הצפון... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by KOBrA,

רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by KoM,

יש לי כונן 30 ג'יגה בייט, שאני רוצה להעביר את תכולתו לכונן 40 ג'יגה בייט חדש, איך אני יכול לעשות את זה ? איך לחלק תכונן לפני ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amirx19,

שלום, האם יש טעם בקניית כונן SSD למחשב עם SATA1 ? הדבר שהכי מציק לי במחשב הוא עליית המחשב במיוחד לאחר עדכונים של וינדוס וגם זמן הפתיחה של תוכנות כמו אאוטלוק או וורד. לא חשובה לי בכלל מהירות העתקת קבצים. במידה ויש טעם בקניית כונן SSD אשמח להמלצה. 120GB גם טוב, לא חובה 128GB.

23. במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי דיסק קשיח חיצוני Seagate FreeAgent Desk 500GB ST305004FDD2E1-RK ואני רוצה להעביר אליו קבצים כמו שמעבירים לדיסק או קי- בלי תוכנה אלא פשוט שיהיה ב"מחשב שלי" כונן חדש (נגיד H) ואליו אני פשוט אעתיק את הקבצים.איך אני עושה את זה? יש לי ב"מחשב שלי" כונן חדש FreeAgent Drive אבל כשאני לוחץ עליו פעמיים נפתחת התקנה של seagate manager ואני לא רוצה להשתמש בתוכנה כדי להעביר קבצים. כשאני עושה על הכונן הזה מקש ימני בעכבר ובוחר ב"פתח" יש לי שם תיקיה בשם "Seagate" ותיקיה בשם "Seagate Backup". בתוך התיקיה "Seagate Backup" יש תיקיה עם השם של המחשב שלי והיא ריקה. האם לשם להעביר את הקבצים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים