עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by igalln,

הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AB6killer,

ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ליאור לוי,

אני חושב על לקנות דיסק קשיח של wd סדרת green ואני רוצה לדעת אם הוא טוב בשביל להריץ מערכות הפעלה? במקרה שלי win 7

4. האם אתם מכירים משהו טוב וזול? כרגע אני חושב לקנות את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28763 האם הוא נראה לכם טוב? האם יש מוצר עדיף באותו סגנון ומחיר של עד 10$?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by .Joseph M,

היי, ברצוני לקנות צורב DVD למחשבי. עכשיו;מהו ההבדל בין חיבורו למחשב ע"י כבל IDE או ע"י כבל SATA - ואיך אדע,איזה סוג חיבור מצוי במחשבי ומתאים אליו,ואיזה סוג חיבור מבין השניים;יותר איכותי? תודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות הרד דיסק 500 גיגה הציעו לי הרד דיסק של היטאצ'י האם הוא שונה מההרדיסקים של סיגייט או ווסטרן דיגיטל? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by anevsky,

המאמר התפרסם ב18 למרץ. הוא מעניין מאוד ומכיל מידע שימושי רב לגבי היכולות הנוכחיות של כונני SSD לטוב ולרע. http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=2 באופן אישי נדהמתי לגלות שכותב המאמר מקיים קשר עם בכירים בOCZ ורמת הרצינות שבה הם לוקחים את דעותיו. בזמן האחרון ראיתי מספר רעיונות עיתונאיים עם בכירים בחברות הגדולות ביותר בשוק החומרה, ואני מתרשם שהם תופסים את אתרי הביקורות ברשת כגורם המכריע בעת הגעת הלקוח לבחור מוצר.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by CrashZone,

היי לכם, אשמח להתייעץ עימכם בנוגע ל2 שרתים שאני עומד לרכוש. אני מתכוון לרכוש שני שרתים של dell: X5620 *2 R610 16GB Dual Rannked RDIMMs אני נמצא בדלימה בנוגע לאחסון, בהתחלה התכוונתי לרכוש 4 דיסקים 146GB 15K SAS כאשר הם יעבדו במערך רייד 0+1. כעת אני מתחיל לחשוב האם כדאי לי להשקיע במערך SSD, והאם כדאי להשקיע במערך SSD ורייד ולקבל ביצועים עדיפים? האם ניתן לשלב מערך של 2 כונני SSD ברייד 0 ומערך גיבוי עם כונני SATA/SAS פשוטים יחסית? (כך אני חוסך כסף במערך הגיבוי להשקעה במערך העובד) שמתי לב שישנם כונני SSD עם ממשק SATA וישנם עם SAS, לשימושי שרת מי מהם עדיף? (בהתחשב גם במערך הגיבוי) השרת מיועד למאגר נתונים מבוסס mysql עם עד אלפי שאילתות בשניה. אני רוצה לשמור את השרת כמה שיותר ורס…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yossi541,

.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Sting,

לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by nikenx,

טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט איזה SSD לקנות. אני רוצה את הSSD הכי טוב, איכותי, ומהיר לתמורת המחיר, מבין הSSDים האלה[ובבקשה גם תסבירו למה אתם ממליצים דווקא עליו]: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel 120GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CW120G3K5 Retail להלן המפרט שאני כנראה אקנה: מעבד - ‏Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - S…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  13. 1. אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 2 טרה. מן הסתם מדובר ב3.5. אין צורך באיזה תוכנת סנכרון וגיבוי מפורסמת וטובה תאכלס אני אעשה את הגיבוי לבד. יש איזה כונן מומלץ? והאם עומדת להגיע בקרוב איזה טכנולוגיה חדשה כך שעדיף לחכות חודש ולקנות משהו יותר טוב או את אותו הדבר ביותר זול? לגבי תקציב אני מבין שמדובר באזור ה1000 שקל אז זה התקציב למרות שאם תגידו ששווה להשקיע טיפה יותר אז זה אפשרי. 2. לגבי השאלה בזמנו פיצלתי את הכונן שיש לי במחשב הנייד ל2 מחיצות. הקטנה היא 15 ג'יגה ואין עליה כלום. איך אני מוסיף אותה למחיצה השניה? (מן הסתם מבלי לאבד מידע שיש על המחיצה הגדולה) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pro_2004,

חשובה לי המהירות עבודה (אני באמת עובד על המחשב) גם משחק לפעמים השאלה כמה זה משתלם כרגע לרכוש M2 ? עכשיו בדיוק שהמחירים של הSSD יורדים כל הזמן ? אני גם צריך נפח 512GB לפחות, כנראה שכל פעם כשיהיה לי פרוייקט אעבוד על הכונן המהיר ובסיום אעביר לגיבוי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ה-SSD מותקן בחיבור STAT II. המחשב לא פועל יותר מדי מהר מקודם, ולמערכת ההפעלה לוקח משהו כמו 45-60 שניות לעלות, שזה די איטי לי... (נפתח דיון זהה לפני יומיים אך בשל תקלה טכנית לא הייתה אפשרות להמשיך ממנו) תודה רבה!

• 96 תגובות
    • 10.4k צפיות
  16. היי. בחודש מרץ קניתי ssd corsair force le 240. הכונן נהרס ולא זוהה על ידי המערכת. על הכונן היתה מותקנת רק מערכת ההפעלה והוא היה ריק חוץ מזה. האם זה הגיוני שהרשת שקניתי ממנה את הכונן נותנת לי במקומו כונן מחודש? זה לא נשמע לי הגיוני שמתקנים כוננים ומחזירים מחודשים ללקוח, ציפיתי לקבל כונן חדש. אשמח להתיחסות. תודה.

17. ייעוד: דיסק גיבוי על בסיס שבועי. חשוב שזאת תהיה חברה אמינה, קצב העברת נתונים סבירה. יום אחד יכול להיות שאני ארצה להוציא את הדיסק מהאריזה ולהכניס אותו למחשב ולהשתמש בו כדיסק פנימי. לא מעוניין ביותר או פחות מ 500GB. רק 500GB. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by cool_g,

שלום לכולם אני מחפש דיסק קשיח חיצוני למחשב נייד שלי חשבתי על סיגייט 2.5" אך מאחר ויש לי אחד כזה עם 500GB שאני מאוד מרוצה ממנו אז אני חושב אולי עדיף לי לקנות אחד כזה של 3.5" מחפש משהו באיזור ה1TB עם עדיפות ל1.5TB ושיהיה לו חיבור ESATA תקציב עד 700 ש"ח ואם יש 2TB עד 700 ש"ח אשמח לשמוע על דיסקים קשיחים מומלצים. אהה ודבר נוסף האם IOMEGA הם מומלצים ביחס לסיגייט?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Athlon-WINGS,

היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by goodspeed,

שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by davidt99,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?

23. Started by ProSoldier,

שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אני רוצה HD חדש שיהיה 80G איזה הייתם ממליצים? הארד דיסק שיפעיל משחקים טוב ולאורך זמן , הישן מתחיל להיתקע אחרי שעתיים משחק. וגם אם כדי לקנות קירור לכונן קשיח שיהיה יציב לאורך כל המשחק. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by TeaTime,

התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. שני הצורבים הנזכרים לעיל הופיעו במומלצים, אולם לאחר בדיקה די מעמיקה של שניהם אינני בטוח בבחירה בין שניהם משום שהיכולות שלהם דומות פחות או יותר... אני יכול לקבל המלצה מכם איזה צורב לבחור? כלומר, באיזה אתם יותר בוטחים\מאמינים שיהיה בחירה אמינה יותר? ומדוע? (דרך אגב, האם סריקת שגיאות אמינה, אשר נטענת בהתייחס לצורב של liteon היא נתון חשוב?) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.