עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dell,

שלום לכולם. יש לי 3 HD, אך אין לי מספיק חיבורי חשמל בשביל לחבר את הHD השלישי. אני לא מוצא משום מקום מפצל חשמל. מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הHD השלישי .? או איפה יש מקום שאני יכול לקנות מפצל חשמל. תודה רבה ..

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by dd7,

שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום לכם שאלה לגבי תהליך פירמוט לפעמים יש סוגים שלא מזהה דיסק SATA והוא רושם שלא קיים דיסק, אז לדוגמא בלוח מסוג VIA SATA RAID הכנסתי את הדרייבר מהדיסקט והמשכתי רגיל ,האם יש את זה בעוד לוחות שזה קורה,ואם זה קורה האם אפשר להשתמש באותו סוג דרייבר או שכל לוח יש לו את הדרייבר הספציפי שלו ומגיע איתו או ניתן להורידו מהאתר שלהם תדהו

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום, כמו שכבר כתוב בכותרת הטמפרטורות של ה-WD5000KS שלי הם בין 49 מעלות לבין 51 מעלות. מספר שאלות: האם זה נורמלי? עד כמה מעלות הדיסק יכול להחזיק מעמד, האם הטמפרטורה יחסית רחוקה מלהיות 'מסוכנת' בשביל להרוס את הדיסק? מה יכול לגרום לכך? יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד אחרי השני. האם כדי להפריד בניהם כלומר במקום 7 ס"מ מרחק עדיף לעשות 20 ס"מ? תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. קניתי הארדיסק של טרה, Samsung HD103SJ והווינדוס לא מראה לי אותו, יש לי כבר אחד זהה שאצלי כבר כמה חודשים ועובד מעולה, אבל עכשיו כשהוספתי עוד אחד מאותו דגם הווינדוס לא נותן לי לגשת אליו. ב- devise manager ראיתי שיש לי שני הארדיסקים כאלה, אבל אני לא רואה אותו בשום מקום אחר. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ברשותי HDD 2.5" שפירקתי מהנייד השני שלי, מחובר לקייס חיצוני עם שקע USB2 ו ESATA. אינני מצליח לראות הבדל במהירות בניהם. במוצהר, ESATA מהיר פי 5. בפועל, ההבדל הוא במקסימום פי 1.5 וגם זה בקושי. לדוגמה, כתיבה אליו ב USB2 היא בממוצע 25מגה לשניה. ב ESATA, מהירות הכתיבה היא 34מגה לשניה. מדוע הפערים בשטח כ"כ מינוריים? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by Camperboy,

שלום לכולם בתור אחד שצורב המון באופן קבוע (ערוך וידאו) - לפי דעתי דיסק זה דיסק. המחירים המשתנים בעולם הדיסקים הם לפי דעתי רק בגלל מותגים. אני לא חושב שיש הבדל, לכן החלטתי לקנות דיסקים זולים על מנת לחסוך בהוצאות. אולי החברה משנה אם צורבים אותם מהר, אבל בתור אחד שצורב רק וידאו- אני צורב אותם לאט (X8). מה אתם אומרים, לפי הניסיון שלכם, החברה באמת משנה? או שזה סתם עניין של מותגים?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. חברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון Micro SD שהוא High Endurance, רצוי כזה שמבוסס על שבבים בטכנולוגיית ה MLC (ולא ה TLC) לצורך שימוש במצלמת דרך לרכב, כלומר לשימוש רצוף ומחזורי. הבנתי שכרטיסי הזיכרון הכי טובים לשימוש כזה הם הכרטיסים של Transcend (קישור), אבל דיי קשה למצוא אותם והם גם יחסית יקרים. הבנתי גם שכרטיסי ה High Endurance של SanDisk (קישור) הם סבירים אבל קצת פחות מומלצים מ-2 סיבות: יש להם פחות מחזורי כתיבה והם גם (ככל הנראה) מבוססים על שבבי TLC ולא MLC, אולם מצד שני הם יותר זולים... היות ויש הרבה זיופים וכרטיסים לא אמינים, רציתי לבקש את עזרתכם ולשאול האם מישהו מכיר כרטיסי זיכרון חסוג Micro SD שהם משתלמים יותר ושעלותם סבירה יותר? …

10. Started by Avivf88,

שבת שלום לכולם, אני רוצה לקנות הארד דיסק, עכשיו הייתי שמח לקבל קצת מידע לגבי אילו פרמטרים חשוב לבדוק לפני שאני קונה את ההארד דיסק.. מה חשוב יותר/פחות.. אני דיי סגור על להוציא 250 שקל ככה.. והכיוון הוא על 160GB, ככה שאני אשמח לקבל בנוסף למידע גם המלצות. תודה רבה לעוזרים, ושוב שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by גד :),

הנה הדיסק קשיח, שימו לב לחיבור! איך אני אמור לחבר אותו למחשב הסטנדרטי שלי? אולי אני צריך מתאם... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  12. היי, אני מחפש HDD בנפח 2TB במהירות 7200 RPM (הולך לשמש למערכת הפעלה לאחותי), חשבתי על אחד מהבאים: https://www.tms.co.il/dt01aca200 https://www.tms.co.il/hua723020ala640pc ובנוסף, HDD בנפח 4TB שישמש לאחסון (אלא אם כן יש איזה כונן 7200 RPM בנפח הזה שלא קורע את הכיס) https://www.tms.co.il/st4000dm000 הדגמים האלה בסדר? בהחלט אין לי שום בעיה להוסיף עוד קצת כסף ולקבל כונן שהוא יותר "אמין" תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=100400

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. הקשיח ב-IdeaPad S12 שלי מת. אני רוצה להחליף אותו, הספיקו לי ה-160 גיגה-בייט שהיו לי שם, ואני רוצה לקנות במקום שבמעמד הקניה מרכיב אותו, אני לא לגמרי בטוח ביכולת שלי להרכיב אותו בעצמי. עד 300 שקל, אם ממש משתלם אז 250 גיגה גם אוכל. אני לא מעודכן בשוק הקשיחים למחשבים ניידים (2.5"), אז אם המחיר שקבעתי לא ריאלי, תעירו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  15. שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. אני לא מצליח בתוכנת הנרו לצרוב קופי דיסק בקריאה הוא מודיע שאין לו אפשרות אולי לעשות IMAGE אבל יש מספר אפשרויות לפי מה שהבנתי אני לא יודע איך אולי מישהו יסביר ?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by bd,

יש תרד על צורב DVD למעלה אבל יש שם יותר מדיי המלצות אני צריך המלצה על צורב טוב אני לא מבין בזה כל כך

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. יש לי הארד דיסק 320GB שמחולק לשתי מחיצות, על האחת מותקנת מערכת הפעלה, על השנייה ישנם קבצים בעיקר תמונות. הדיסק הוא פנימי לא חיצוני. לאחר שניתקתי וחיברתי כמה פעמים את ההארד דיסק (אני מדבר בשם חבר, אז יותר נכון הוא עשה את זה), אני כבר לא רואה את המחיצה השנייה שמכילה את כל התמונות, פשוט לא ניתן לגשת אליה יותר. רואים אותה אבל אי אפשר לעשות כלום. בנוסף יש לי תחנת עגינה וכשחיברתי את הכונן אליה ואז למחשב MAC אני יכול לראות את שני הכוננים, גם את זה עם הקבצים האבודים. אבל אני לא מצליח להעתיק את הקבצים למחשב. ממש חלק קטן מהם הצלחתי כמו שצריך, על כל השאר הוא נותן לי הודעה שהקבצים מוגנים, או שההעתקה שלהם למחשב מפסיקה באמצע. ניסיתי להשתמש ב-Windows commander אך ללא הצלחה. יש דברים נוס…

19. Started by itzik2010,

יש לי דיסק און קי 16GB ,היום בבוקר הכנסתי אותו למחשב ושנסיתי להיכנס אליו קבלתי את ההודעה הבאה : "בדיסק בכונן F אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת" , כמובן שניסיתי ואז קבלתי את ההודעה הזו "ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" אני הורדתי את התוכנה Paragon Partition Manager 10 , אני נכנסתי לשם ראיתי שאין מחיצה , יצרתי מחיצה , לא יודע מה קרה פתאום רשום לי שהדיסק און קי שלי הוא 945GB משהו כזה , שניסתי לפרמט קבלתי את השגיאה הבאה : (צורפה תמונה) http://www.zix.co.il/images/z-1512300312.JPG אני דיי חסר עונים , כל עזרה תתקבל בברכה , תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 21.5k צפיות
  20. על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. שלום לכולם רכשתי מחשב עם הדיסק המדובר ואני שומע את הדיסק בכל פעולה של קריאה ממנו לדוגמא בעליית המחשב או פתיחת אפליציות שונות נאמר לי בחנות שהסדרה השחורה ידועה כרועשת ואם חשוב לי השקט לוותר במעט על הביצועים ולקחת את הסדרה הכחולה האם הדבר נכון ? ובמידה וכן האם אני בכלל ארגיש הבדל בביצועים בין 2 הדיסקים הבאים ואיפה זה יבוא לידי ביטוי: http://hdd-compare.com/en/compare/?d=wd10ealx,wd1002faex תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  23. ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by NickLess@TheMoment,

פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לו כבר בערך שנה ,הוא שווה 100 שקל? כי אני רואה שחדש כזה עולה 143 שקל.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.