אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס על דיסק קשיח אחר איך אני מגדיר בביוס שהדיסק קשיח שעליו יותקן הווינדוס יעלה ראשון עם הפעלת המערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן 1.5TB ST31500341AS בעל קשוחה CC1H. פתאום באמצע עבודה הוא החל לתקתק ללא הכרה, הפעלה מחדש גרמה לו להזדהות כ st_m13fqbl. לפי מה שקראתי והבנתי הוא שיש בעיה שהוא מנסה לקרוא ולא מצליח מאזור שמור בפלטות וכתוצאה מכך הוא טוען גרסה שמורה של קשוחה שהיא st_m13fqbl. ראיתי שישנן כלמני פתרונות של חיבור ה PCB למחשב עם RS232 והרצת כמה פקודות לאיפוס. מישהו ניסה? יודע על דרכים אחרות לטפל בבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
של חברת סוני אינו מופיע גם ב DISK MANAGMENT ניסיתי במחשב אחר וגם שם אינו מופיע מה ניתן לעשות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אז נכון לעכשיו המחשב הנייח שלי מת ואני מתכנן לקנות מחשב נייד ללא כונן אופטי שכנראה גם יכלול USB 3.0 אני מעונין להשתמש בהרדיסק והצורב של המחשב הנייח שלי במחשב הנייד החדש, והשאלה שלי האם יש דרך להמיר צורב DVD רגיל ולהפוך אותו לנייד בתצורה USB או משהו כזה? בקשר להרדיסק הבנתי שזה יותר פשוט וקיימים מארזים לכוננים, לכן אני מחפש מארז לכונן רצוי עם תמיכה לUSB 3.0! וועוד שאלה קצת אולי מפגרת, אבל יש לי כונן CAVIAR GREEN WD הממ.. הוא 2.5 או 3.5 ? תודה מראש בן !
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חיצוני חדש 500GB. עכשיו כשניסיתי להעביר אליו קבצים שמעל 4GB הוא נותן לי הודעה שזה לא אפשרי. הבנתי שאני צריך להפוך אותו ל-NTFS במקום FAT32. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם זה ימחק לי את כל מה שיש בפנים כעת? יש לי קבצים שמעל 5GB אפילו, יהיה אפשר להעביר אותם אחרי זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום,, כרגע כל החומר שלנו יושב על מחשב אחד ובו החומר על דיסק חד וגיבוי על דיסק שני. מפאת חוסר מקום אני רוצה לעבור לשימוש ביגבוי מרכזי על הרשת ויש לי מספר אפשרויות: 1) דיסק רשת, יושב על הרשת ללא מחשב אך לא זול 2) דיסק על מחשב ייעודי ברשת - דיסק זול אך דורש מחשב שלפעמים זקוק לתיקונים, שלא לדבר על החשמל שצורך 3) דיסק חיצוני על המחשב שכרגע מגבה, עם ספק 3.5 או בלי ספק 2.5 במחיר סביר מה הכי מומלץ? יתרונות וחסרונות. בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי הארד דיסק חיצוני. אני מחפש דיסק חיצוני, 2T, לצורכי גיבוי יומיים למחשב ביתי. השאלה שלי - האם עדיף לי לקנות הארד דיסק חיצוני, או לבנות באיזושהי דרך ע"י הארד דיסק פנימי? כך שאוכל להוסיף לו מאוורר לדוגמא...
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה רכשתי ב IVORY הארד דיסק של SEAGATE מסוג Barracuda בנפח של 1 טרה אתמול הלכתי להחליף אותו כי הוא עשה ממש רעש כזה מעין "עולה ויורד" כזה . החליפו לי אותו ב Westren digital caviar black wd1001faes אני מחבר אותו למחשב החדש וגם הוא עושה לי רעשים נוראיים כל המחשב רועד מרוב הרעש שהוא עושה. אני כבר לא מבין איפה הבעיה בהארד דיסיקים, בדגמים הספציפים הללו, המחשב שלי. דיברתי עם מנהל באייבורי והוא אמר שיחליפו לי את ההארד דיסק ומנהל המעבדה יטפל בזה עכשיו השאלה אולי אני צריך לבקש דגם אחר כי למשל יש לי שני F3 של סמסונג בנפח 1 טרה כל אחד והם ממש שקטים. מה עצתכם בתודה מראש לכל העוזרים והמגיבים אביחי
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום צהוריים טוביים אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חיצוני לחיבור לסטרימר מתלבט בין כמה דגמים אשמח לעזרה 1 . S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2722 2. Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7245&CatCode=405 3. Elements Desktop 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6210&CatCode=405 ועוד 2 שאלות באתר היצרן מצוין שהדגם הזה Elements Portable SE 1TB 2.5'' External HDD USB 2.0 הוא גם USB3 במפרט בחנות מצוין רק USB2 שאלה שנייה כמה חשמל בערך לוקח דיסק קשיח עם חשמל כיאלו כמה כסף זה יוצא תודה צוהריים טובים
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות DOK שיהיה מהיר וסבבה ושיוכל לעבוד עם הXBOX360 עכשיו אני לדעת איזה DOK יעשה לי את העבודה היה לי פעם את הDOK SANDISK CRUZER MICRO 16GB והוא סבבה מאוד לצרכים שלי אז אם תמצאו לי משהו שדומה לזה ואפילו יותר טוב אני אשמח תודה ושכחתי המחיר המקסימלי הוא 100 שקל
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיות עם כוננים מהסדרה הזו ? מתגובות בפורומים אחרים ובחיפוש ברשת, ראיתי שיש בעיות - דיסקים "מתים" מוקדם ובעיות איטיות. חשבתי לבנות מערך RAID1 עם דיסקים כאלו, אבל נראה לי שאבחר במשהו אחר, על מה הייתם ממליצים ?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית HDD פנימי 2TB. הכונן הינו לאחסון סרטים ולהרצת סרטי HD. חשבתי על שני דגמים:WD Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI איזה כונן עדיף? בהנחה שהוא צריך להריץ סרטי HD ? איזה יותר שקט? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכונן לקנות מחשב חדש ולאור דרישות האיחסון והשרידות שלי, חשבתי על תצורת הדיסקים הבאה: 1. דיסק מהיר יחסית בנפח 500G-1T עבור מערכת הפעלה והתקנת תוכנות 2. שני דיסקים איטיים יותר בנפח 2T כל אחד במערך RAID1 עבור איחסון (ברור לי שזה לא תחליף לגיבוי - אני מגבה לדיסק חיצוני) הדיסקים שאני מתכונן לרכוש הם : דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כמות 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS כמות 2 איך הם מבחינת ביצועים ואמינות ? חיפשתי מבחנים השוואתיים בין דיסקים קשיחים חדשים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כונן די סטנדרטי- 500, 2.5" עדיף שיהיה usb3 (חיצוני כמובן). הלכתי לKSP (מחיר + , אמינות -) מתכוןן לקנות את ה S2 Portable 500GB 2.5'' Samsung HX-MTA50DA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot שלפי מעט החומר שמצאתי פה בפורום, אמור להיות כונן אמין ואיכותי. אבל המוכר בחנות (שהיה די מעצבן למען האמת) אמר לי שבשום פנים לא לקנות את זה, וגם לא אף אחד מהדגמים האחרים, לא שלהם, לא של WD, ובטח שלא של Segate. ולעומת זאת, ה- דיסק לקנות הוא הדיסק של :Transcend StoreJet 25M3 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot הסיבה לדבריו היא שיש איזו מחט בדיסק שהיא מאד עדינה ובכל החברות האחרות, מלבד transcend לא סיפקו הגנה מפני זה, ולכן…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי. אני צריך לשמור מידע, ומאוד חשוב לי שזה לא ידפק לי לאחר מספר חודשים. היה לי כבר דיסק אונקי שנקנה בחנות אמינה ומחיר שהוא יותר מהממוצע ועדיין נדפק לאחר כחצי שנה. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני למצוא הארדיסק חיצוני למשפחה שלי, הדרישות הן כמובן אמינות אריכות ימים ומקום אחסון. הכונן ישמש בתור גיבוי לקבצים של המשפחה (לצערנו אין כבר מקום על ההארדיסקים הפנימיים) כך שאיבוד המידע עלול להיות קריטי. רצוי שהנפח יהיה 500 GB ומעלה ובמחיר שפוי. תודה רבה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קניתי מחשב חדש מ-RSM בלי צורב (יש לי צורב). כשבאתי להתקין את הצורב, ראיתי שהכבל SATA שהם השאירו לי לא מחובר, הוא בעל 4 חיבורים עגולים ולא פס אחיד כמו שאני רגיל לראות ב-SATA. מן הסתם אני לא יכול להשתמש בזה כדי לחבר את זה לצורב. מה שכן חשבתי לעשות זה לקחת את הכבל SATA שמחובר לדיסק קשיח, ולהשתמש באחד משני היציאות ספייר שלו (יש 3 סה"כ על הכבל) כדי לחבר בהם את הצורב. האם זה יעבוד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-