עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The Ripper,

SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, HD 160GB - Westren Digital SATA לאחר התקנת Windows XP - Pro בכונן C ישנם רק 130GB???? מדוע אין 160GB ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by bubbleboy6,

בקשר לאחריות של דיסקים קשיחים של סיגייט. חיפשתי בפורום ועברתי כבר על די הרבה הודעות. ראיתי שרשום שהאחריות של Seagate זה שלוש שנים + שנתיים. 3 שנים ראשונות - אחריות מלאה - החלפת הרדיסק. שנתיים אחרונות - בחלק מההודעות נכתב שהשנתיים האחרונות זה די בלוף, מקבלים 10% זיכוי משווי ההרדיסק בזמן מימוש האחריות זאת אומרת בזמן התקלה... אז אם התקלקל לי הרדיסק של 120GB בן 3.5 שנים, שאז עלה 500-600 ש"ח, והיום עולה 200-300 ש"ח, אז מביאים לי 20-30 ש"ח זיכוי על קניית הרדיסק חדש של סיגייט!!! זה הגיוני?? אם כן זאת ממש בלוף/רמאות. בהודעות אחרות רשום שמקבלים זיכוי כספי של שווי ההרדסיק לקניית הרדיסק חדש. משהו בסגנון הזה. אז מה נכון? חיפשתי גם מי היבואן של סיגייט בארץ ולא מצאתי..

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום , היום כשניסיתי להעתיק קובץ ל DOK שלי - SANDISK CRUZER SLICE 16GB הוא רשם לי the disk is write protected לא מצאתי שום הגדרה שתוכל לשנות את זה ואין לי מושג איך בכלל זה הגיע למצב הזה , רק לפני יומיים העתקתי דברים ל DOK הזה. אגב גם אין שום כפתור או משהו פיזי שיכול היה לנעול את ה DOK. איך אני פותר את הבעיה? יש לי שם חומר די חשוב וחייב עזרה , תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הייתי רוצה לדעת האם כדאי לשים את מערכת ההפעלה ב RAID 0?האם זה יורגש בביצועים? (מערכת הפעלה ,ויסטה 64 BIT ו XP). כרגע יש לי עוד מקום אחד פנוי בלוח לעוד HDD,כרגע יש לי כונן למערכת הפעלה WD 250GB SATA2 16MB AAKS . אני חושב להוסיף עוד אחד למטרת הRAID 0(במקרה ותמליצו). האם תוכל להפנות אותי למדריך או להסביר איך לעשות את זה. הלוח של GIGABYTE X38. תודה!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. יש לי NEC3500 חדש והוא תומך בצריבת DVD עד 8.5GB, אני יודע שדיסק רגיל מגיע ל4.5GB... האם יש דיסקים מיוחדים לצריבה דו שכבתית ? והאם צריכים כונני DVD מיוחדים בשביל לקרוא אותם ? הנושא של צורבי DVD וכל מה שמסביב דיי חדש לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי הארדיסק נייד Western Digital My Passport 4TB שקניתי לפני 3 שנים ומאז הוא מחובר קבוע לראוטר ומשמש בתור כונן רשת. לאחר שלא הצלחתי להתחבר אליו בימים האחרונים והראוטר לא זיהה אותו, חיברתי אותו למחשב: למרות שהוא מופיע ב "safetly remove hardware", אני לא רואה אותו ברשימת הכוננים שלי. ב device manager אני רואה אותו ורשום "This device is working properly" Computer Management מייד אומר לי "You must initialize a disk before Logical Disk Manager can access it" ב diskpart אני רואה אני רואה שהדיסק ONLINE בגדול 0B בקיצור, האם הדיסק מת? האם ניתן איכשהו לשחזר את המידע מהדיסק? תודה!

9. אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by T0xicPie,

תגידו, יש משמעות ל Defrag בכונני SSD?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by fenix5545,

אני רוצה הרד דיסק SSD של 120 גיגה יש לי 1000 ש"ח שאני יכול להוציא על זה אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך SATA 3 למרות שאני די בטוח שהוא כן הוא בן חצי שנה (Z68A-D3-B3 ) אני מעדיף לחסוך אבל אם יש הבדלים גדולים בביצעים\אמינות אז אני מעדיף את הטוב מבניהם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, זה המפרט מחשב שלי:Intel Core i7 860@2.93GHz GIGABYTE GA-P55-UD3L Sapphire ATI Radeon HD5870 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz WesternDigital 1TB 650W SeaSonic CoolerMaster CM690 Windows 7 Ultimate x64 בלוח האם יש SATA 2 ולא 3. אני מעוניין לקנות SSD. אני משחק הרבה במחשב ורואה לפעמים דרכו סרטים. אני חושב לקנות כונן של 120GB ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה וחלק מהמשחקים. 1. איזה מבין הבאים הכי כדאי ולמה? אני מעדיף כמובן כמה זול שאפשר, אבל שיהיה גם טוב. אני מחפש את מה שיתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר בהתחשב בזה שיש לי SATA 2 ולא 3. http://ksp.co.il/?uin=18850 http://ksp.co.il/?uin=20108 http://ksp.co.il/?uin=20867 http://ksp.co.il/?uin=24581 2. אחרי שאני מחבר אותו למ…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. הנ"ל ישמש לשמירת פרוייקטים מוזיקליים. זקוק להמלצה גם למארז חיצוני מתאים, עדיף אחד בממשק Firewire (גם 800)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by yotam360,

שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  15. אני לא מבין גדול בבאנצ'מארקים של SSDים אבל התוצאות פה נראות פשוט גרועות, ביחס למוצהר ולביקורות ברשת זה עגום.. צירפתי תמונה אבל למעלה רשום: "pciide - BAD" באדום, ומשהו שאחריו רשום "BAD" באדום לא נראה טוב., האם הביצועים הירודים קשורים לכך? קבלו תמונה: ה-SSD הוא Corsair Force 3 בנפח 120GB נקנה ב-KSP במבצע ולא בדקתי אבל לדעתי המס' הסידורי שלו הוא לא של הפגומים..

• 41 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. מישהו התנסה עם בקר ל-Firewire 800 1394b עם חיבור PCI Express ויכול לדווח אם הוא נתמך ב-Vista/Win7 64bit? מקריאה ברשת ממליצים על כרטיסים שמבוססים על צ'יפסט של TI XIO2213 אבל לא מצאתי אף כרטיס כזה שנמכר בארץ ולחנויות שהתקשרתי אין מושג על מה אני מדבר... יש לכם המלצות (מניסיון) על דגמים ספציפים לבקרים? חשובה לי המהירות של הבקר (עבור קורא כרטיסים). אלו הדגמים שמצאתי בארץ: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SE-PCIE-1394B&cart=126775120518525986〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-107&cart=126775120518525986〈=heb http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5150 דגם שמומלץ בחו"ל עם הצ'יפסט של TI: http://www.firewiredirect.com/product/347/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דיסק קשיח שהיה פעם בתצורת raid, לאחר הבעיות אמרו לי להכנס ל raid במחשב המקורי ולמחוק קונפיגורציה, גם לא עזר... הדיסק מזוהה בביוס (בדרך כלל, קרה גם שלא זוהה כמה פעמים) כאשר אני מעלה את המחשב (עם עוד דיסק SATA) מערכת ההפעלה די נתקעת ולוקח לה כמה דקות טובות לעלות, בסיום, רואים את הדיסקים (מחולק ל 2) הנוספים אבל אין גישה אליהם... אני יודע שאין master ו slave ב SATA אז מה יכולה להיות הבעיה?... בדקתי בשני מחשבים שונים עם חלונות 7 ו XP

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה, אני זוכר שראיתי כתבה על מכשיר כזה, אבל אני לא זוכר באיזה עיתון או גליון...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by iSolt,

האם קיים כונן 120GB SLC SSD ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר רק בעזרת כבל USB (שלא דורש חיבור מתח לחוד) התקציב עומד על 500-600 ש"ח והוא מיועד להתחבר למערכת ברכב שלי. אם אפשר לקבל גם קישור למקום שאני יכול להזמין או ללכת לקנות דרכו. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Night,

אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. היי , האם התוצאות הבאות מתאימות לRaid0 של X25-V? הלוח הוא P55A-UD3 מעבד i7 860 על בסיס Win7 x64 **עריכה** הבדיקה הנ"ל הניבה תוצאה של 0 Command prompt > fsutil behavior query disabledeletenotify DisableDeleteNotify = 1 (Windows TRIM commands are disabled) DisableDeleteNotify = 0 (Windows TRIM commands are enabled) ****** תודה

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by NEO...,

אנשים עזרה דחוף מה צריך להיות כתוב אם קניתי W.D 80G 8 Buffer מספר או סיראל משהו שאני ידע אם יש תוכנה זה גם יעזור

• 4 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.