אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
קניתי Western Digital Caviar Green 1 TB דגם WDBAAY0010HNC http://www.bestbuy.com/site/Western+Digital+-+Caviar+GP+1TB+Internal+Serial+ATA+Hard+Drive/8492026.p?id=1186003685416&skuId=8492026 לא שמתי לב שהמהירות שלו היא 5400 ולא 7200. גם לא הצלחתי להבין מהמפרט אם החיבור הוא SATA1 או SATA2 השימוש עבורו יהיה בעיקר איחסון וצפייה בתכני HD. זה כונן נוסף ולא הכונן הראשי. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהבהיר לי כמה דברים בקשר לנושא הזה. השאלות שלי הכונן הזה ינגן תכני HD באיטיות לעומת כונן במהירות של 7200? צריבה מהכונן הזה איטית יותר? האם יש טעם לחזור לחנות ולהחליף את המוצר או שאין הבדל ממשי? ובקשר להתקנה, אני רק צריך לחבר אותו לחיבור SATA ולספק, או שצריך לשנות הגדרות? ההארד דיסק ה…
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של 2 טרה, אך יש לי כמה דילמות: 1. מה הבדל הביצועים בין הטכנולוגיה הירוקה לבין ההארדיסקים הרגילים? כי במחיר ההבדל הוא פי 2. באמת שווה את זה? 2. יש לי כרגע שני הארדיסקים, אחד חצי טרה ואחד טרה. רעיון שחשבתי עליו הוא להפוך את החצי טרה לראשי (שעליו יהיה הווינדוס) אבל הוא ההארדיסק הכי ישן שלי ואני לא ממש בטוח עד כמה כדאי לסמוך עליו
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח למחשב. כרגע יש לי: Model ID WDC WD3200AAKS-00L9A0 250 גיגה של WD. אני מעוניין להוסיף עוד 500,אבל לא בטוח איזה כדי,והאם הוא יעבוד במחשב שלי. הלוח אם שלי הוא Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 תודדה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סטרימר - xtreamer pro עם הארד דיסק 2 טרה בייט של WD, בדרך כלל אני מעביר להארד דיסק (בעזרת חיבור כבל) מידע מהמחשב אולם עכשיו כשאני מחבר את הסטרימר המחשב פשוט לא קולט את החיבור. כאילו אין שום חיבור למחשב. נכנסתי להתקנים בלוח בקרה, ודווקא הוא כן הוסיף את ה SATA USB COMBO (ככה זה נקרא ב'התקנים של המחשב') אבל משום מה אין אפשרות לפתוח את ההארד דיסק עצמו מהמחשב (מוזר..) כמו כן, ניסיתי להפעיל את הסטרימר- גם הסטרימר עצמו לא מזהה את ההארד דיסק, פשוט לא מזהה, כאילו הוא לא קיים. מוזר מאוד. למישהו יש אולי דרך לתקן את העסק הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לכונן בלו-ריי איכותי, שעושה את העבודה [קורא את המדיה ללא תקלות וללא קפיצות] במינימום מחיר. מה אתם אומרים על הכונן הבא של סמסונג: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11289 ויש את זה באותו המחיר, אך אני מניח שזה דגם נחות/ישן יותר לפי השם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8110 בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבא יום שני הוא יום ההולדת של אחותי, אז אני רוצה לקנות כמה מתנות ייחודי ומשמעותי עבור אחותי.אחד החברים שלי בפייסבוק להמליץ זוג רמקולים לי, הנה היא: http://www.McBub.com/i/297 אבל זה יכול לתת לאחותי הפתעה? אני לא יודע. אתם מוכנים להכניס כמה מתנות גדולות אחרות לי?תודה ...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק קשיח מהיר למערכת הפעלה בעיקר, ולאחרונה שקלתי לקחת SSD מצד אחד, כונן SSD בסיסי ב600 שקל עלול להיות גבולי בשבילי, כי אני רואה שהמחיצה שלי של המע' הפעלה חלונות 7 גירסה 64BIT מגיעה לניצול של 60GB מה שאומר שהדיסק המינימלי והמומלץ שנראה בשטח שמתאים לי זה: Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 נשמע לי כמועמד טוב, אבל קצת יקר :-\ מצד שני, לקחת עוד 500GB מהיר של SEAGATE)מאותו הדגם שכבר יש לי) ולעשות RAID0. וגם אם אקח 2 דיסקים ביצועיסטים (הסמסונג F3 לדוג') במערך RAID0: היתרונות שאני מצפה: 1. מחיר - עדיין לא אגיע במחיר ללSSD שציינתי מקודם 2. ביצועים כמעט כפולים(תיאורטית) 3. נפח איכסון לא בעייתי. אבל: 1. שמעתי מכמה טכנאים שהתעסקו עם מערכי RAID …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים. ברשותי דיסק חיצוני שחור "3.5 G2 Series ,2TB, ורציתי לדעת האם אני יכול להשכיב אותו כשהוא עובד או שהוא חייב לעמוד?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חשבתי על האופציה הזאת מה אתם אומרים? http://global.ebay.com/35-Front-Panel-PCI-E-To-USB-30-Card-Reader-4-Port-NM/180728130441/item בסגנון הזה...
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעונין לרכוש HD חדש ,שעליו אני אוכל להתקין את המערכת ההפעלה.. הF4 2000GBUI של סמסונג יעשה את העבודה כמו ה F3 1000GB SJ ? והמחירים עלו או שאני הוזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, רכשתי HD חיצוני של WD. כשהHD מחובר למחשב, המחשב מחווה שהוא "מכיר" אותו, וכך ניתן לראות גם ב"הוספת חומרה" בלוח הבקרה, אך עדיין ב MY COMPUTER ה HD לא מופיע. מכירים את התופעה ? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 405 ש"ח Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 410 ש"ח 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 395 ש"ח 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נייד 500 גיגה של WD ,ובהכנסה ראשונה של הדיסק קשיח ,מתבצעת התקנה של הדרייברים שלו באופן אוטומטי,ואז מופיעה לי שגיאה שההתקנה לא בוצעה בהצלחה (יש תמונה). דרך אגב הדיסק קשיח תומך ב usb 3.0 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , לפני חצי שנה קניתי מחשב חזק מאוד עם כל הרכיבים הכי חזקים בשוק ... שזה כולל גם את הVERTEX 3 , ואני רואה שהמחשב לא מהיר כמו שהוא היה אמור להיות עם כרטיס פי 10 יותר מהיר , אז בדקתי וראיתי שבהעתקות ופתיחת קבצים וקבצים מקובצים המהירות לא עולה על 120M , אני עשיתי כל מה שהמליצו לי באתרים אחרים ( כולל לשנות את הבקר לAHCI שעזר קצת בפתיחה של הווינדוס ) מה אני עושה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מניח שאוכל למצוא בנצ'מרקים רלוונטיים, אבל אם מישהו יודע את התשובה בשלוף אז זה יכול לחסוך לי את החפירה. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה במחשב ואני מעריך שהיא נובעת מכונן HARD DISK שלי. מה שקורה בעצם זה ככה: הפעלתי את המחשב והוינדוס עלה, הכל עבד כמו שצריך אבל בשלב מסויים המחשב נכבה לבד. כאשר הפעלתי אותו מחדש ראיתי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק בביוס והוא מעלה הודעה שצריך DISK BOOT אז התקנתי וינדוס חדש אבל זה לא עזר זה חוזר על עצמו שוב ושוב העניין.. לפעמים עולה הוינדוס ולפעמים לא - בקיצור האם זה בעיה בHARD DISK? בעיקרון קניתי הרד דיסק חדש ועדיין לא התקנתי.. האם זה אמור לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע ? יש לי כמה שאלות לפני קנייה הבנתי שהמהירות סל"ד משפיע גם על מהירות העברת הנתונים, אם כן מה ההבדל בין 5400 ו 7200 ב USB3? אם כדאי כבר לקנות 3.5 אינצ' עם מהירות של 7200 או שמספיק 2.5 עם ה 5400 ? כי אני בכל מקרה מעדיף לקנות USB3 [ שעדיין לא כל כך נפוץ. אבל יש יותר ב 2.5" ] כי יש לי בלפטופ וגם כי ההבדל הוא של 50-100 שקל. כעיקרון שמתי עין על אלה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db187326=856123&db142297=142298&db141811=1999732 גם המחיר אטרקטיבי וגם הביקורות בחו"ל [ ומה שיש בארץ על גרסאות אחרות של החברה הזאת ] טובות מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי כאן ת'רדים על ירידה באיכויות הדיסקים החיצוניים של WD (תקלות וכול'). האמנם? איך סמסונג נחשב לעומתו? מה האחריות שנותנים בד"כ בכל חברה?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-