עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה. אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד. הלוח שברשותי הוא : זה מעבד I7 2600 זכרונות 16G כרטיס מסך GTX570 windows 8.1 64 bit הבעיה התחילה לפני שבוע, הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה" הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם. אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים). לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי ט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by DorM,

לא מבין בזה כלום. מעוניין לקנות בשביל לחבר לXBOX360. צריך שיתחבר דרך USB. לא מבין מה ההבדלים בין 2.5 ל3.5 חוץ מהגודל. נפח של לפחות 320G. מה ההמלצות שלכם? איך זה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8758&perur=2&t=14&c=556

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך כונן שישמש בעיקר לגיבוי של חומר, אבל אולי גם לעיתים ממש אשתמש בו, נראה לי שאני אקנה את השילוב הנ"ל, קראתי ביקורות ב NEWEGG של הדיסק הקשיח, והבנתי שיחסית לדגמים אחרים הוא אמין לאורך זמן, שזה מה שהכי חשוב לי, ולגבי המארז החיצוני, הסתכלתי ב KSP וזה נראה לי אולי הפירמה המוכרת היחידה - טרמל טייק, גם הצלחתי למצוא עליו ביקורות בסדר... אין לו קירור, אבל הבנתי שכמעט באף מארז חיצוני אין, אז אני מניח שזה לא מאוד קריטי... אז מה דעתכם? ושאלה טכנית - מה אני עושה לאחר הקנייה? האם יש לפרמט תחילה את הכונן הקשיח? אם כן, אז פשוט להכניס אותו קודם למארז החיצוני, ואז לחבר אותו ב USB לכל מחשב שהוא, ואז לפרמט? לאיזו שיטה לפרמט? וכמה זמן זה לוקח? ומיד אחרי זה הכל מוכן ואפשר להתחיל לעבוד?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. יש לי כמה כוננים, HDD, ו - SSD. אני צריך למחוק מהם מידע מסווג, כך שלא יהיה ניתן לשחזר אותו. חשבתי לקנות דיסקים חדשים, ולהעביר את החומר הנצרך אליהם, ולהרוס פיזית את הכוננים, אבל זו הוצאה גדולה מידי. אני יודע שיש תוכנות שעושות Wipe לכוננים, אבל גם כאן תהיה לי עבודה רבה להתקין הכל מחדש.. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לדרוס רק את האזורים הפנויים בדיסק, כדי שלא יהיה ניתן לשחזר נתונים? חשבתי פשוט להעתיק לשם חומר ולמלא את הכונן עד 0 מקום, ואז למחוק שוב, אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל.. תודה רבה.

7. תהייה. לפני 5 שנים כשקראתי שסמסונג הכריזה על SSD בנפח של 16TB הייתי בטוח שאחרי שנתיים-שלוש כבר לא נראה יותר כונני HDD רגילים ואיטיים והנפחים שנראה בסדרות הSSD יהיו גדולים מאוד. בפועל השנה היא 2020 ואנשים עדיין קונים כונני HDD כדי לאחסן וכונני הSSD מגיעים עדיין בנפחים מאוד קטנים כאשר הכונן הכי גדול שנמכר בארץ הוא של 2TB בלבד במחיר גבוה. מדוע לדעתכם זה קורה?

8. היי חבר'ה. חברה שלי מעוניינת בצורב די וי די. מהמומלצים כאן נשארתי עם הסמסונג והLG. לשני הצורבים החסרונות שלהם, אבל מה שבאמת חשוב לה זה אמינות. כלומר, שהצריבות יעברו חלק. הפונקציה היחידה שגם נראתה לי נחמדה היא הLightscribe שבסמסונג. אבל כמה עולה מדית LS? מעלעול בתוצאות החיפוש ראיתי שהמחיר בארץ יקר והמדיה הזאת נדירה. אבל כמה יקר וכמה היא נדירה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by aloneg,

כמה כדאי להשקיע יותר בכדי שבכונן החיצוני שאני מתכוון לקנות תיהיה גם יציאת eSATA בנוסף לUSB2???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מניח שגם כונני CD ROM, צורבים, וDVDs יעבדו עליו. זה יהיה מצויין........

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. https://www.amazon.com/-/he/dp/B0786QNS9B/ref=twister_B09RYPDGS3?_encoding=UTF8&th=1 crucial. https://www.amazon.com/PNY-CS900-Internal-Solid-State/dp/B07XZLN9KM?tag=hwzone0f-20&th=1 pny.

14. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח חיצוני (2.5) בממשק USB3. אני רוצה שהגישה אליו תתאפשר רק ע"י סיסמא. אפשרי? אם כן - איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אם אפשר לקבל מדריך או מספר מדריכים שמספרים על הכל.. למשל צריבת ISO איזה שיטה איך מה מי מו? בCD הכל היה יותר פשוט היו 3 שיטות צריבה. יכלנו לצרוב DATA VIDEO AUDIO TEXT והיה רק סוג אחד של מדיה. CD-ROM. עכשיו זה DVD+/-R איני מבין את ההבדלים איני יודע מהן שיטות הצריבה איך עושים הכל? איך עובד הDUAL LAYER? אמינות של שיטות צריבה? מדיות מסוג מסוים? עדיפות של +R על -R ולהיפך?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש משהו שאני צריך לדעת עליו ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז קודם כל, זה הכונן שאני משתמש בו: ‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎ חשבתי להוסיף עוד מקום אכסון במחשב, אני צריך הרבה מקום...משהו כמו 2TB נוספים. אז מה עדיף? לקנות 2 כוננים של טרהבייט או אחד של 2? איך החברה Hitachi? אמינה? ההתלבטות שלי נובעת מזה שכונן 2 טרהבייט שלהם עולה 550 ש"ח וזה SATA3 לעומת 770 ש"ח של החברה המוכרת (גם בחולם וגם בשורוק) יותר WD. אז ממה נובע ההפרש במחיר? אולי הכונן של Hitachi פחות איכותי? שורה תחתונה אני לא רוצה לשלם בזול ולצאת ביוקר.... :-\ ושאלה קטנה אחרת... הכונן שלי מקבל ציון של 5.9 ב Windows experience index. לא יודע אם לפיצ'ר הזה של WIN7 יש משמעות של ממש, אבל אני כן מרגיש שהכונן קצת איטי ביחס למפרט שלו. קצב העברת הנתוני…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hugo_hand,

הי, אני רוצה (צריך) להוסיף HDD של 2G למחשב ה-HTPC שלי: מארז: Antec Fusion Remote לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H כיום יש כבר שני HDD של סמסונג 1G F1 הבעיה שלי היא שאני לא רואה מקום להכניס כונן נוסף - צירפתי תמונה של המחשב. האם אני מסכן את הכוננים אם אצופף אותם יותר ואוסיף כונן שלישי עם דבק דו"צ לדופן המחשב? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by motaboy,

החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Hagaix,

הסמסונג f3 שלי נפטר לאחר 3 וקצת שנים, וזה דיי טראומתי. אני מחפש משהו אמין, עם מוניטין טוב, לפי מה שראיתי יש בדיוק אותם מוצרים שהיו כשקניתי את הכונן הזה, אז אולי יודעים טוב יותר מה אמין ומה לא. מחפש משהו במחיר סביר, עד 350 שקל בערך, אעדיף לא לרדת למשהו איטי יותר כמו הווסטרן דיגיטל גרין, אבל כן חשוב לי מאוד אמינות. יש משהו מיוחד או שפשוט לקחת בלו או ברקודה איפה שהוא במחיר זול וזהו? תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מהם אמצעי האיכסון המאפשרים שמירה של הרבה מידע? סוגים שונים של ווידאו בעיקר. נניח ואני זקוק למשהו לפחות של 300MB/S, אבל ממוצע לא קצב מקסימלי. הSSD שלי הוא אמור להיות 400MB/S אבל האם יש אמצעי איכסון אחרים שיותר עדיפים על פני SSD בשביל לשמור הרבה דקות בקצב של 300MB/S? לא מצאתי בחיפוש משהו שמדבר על שמירת ווידאו, למרות שיש פה מפרטים של מחשבים עם עריכת ווידאו.

23. Started by Jeka90,

שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ycltdycltd,

קניתי לא מזמן כרטיס microSD של Sundisk בנפח 2GB. ניסיתי להשתמש בו ב+sansa clip שלי והוא עשה לי בעיות בכל תצורה אפשרית (ולפני שאתם קופצים - איתחלתי אותו מספר פעמים (גם דרך המחשב וגם דרך הפלאפון שלי) וניסיתי את כל המצבים לפחות פעמיים שלוש): במצב mtp (סנכרון דרך mp11): המדיה פלייר סנכרן לכרטיס שיר או שניים ואז טען שאין לי הרשאות כתיבה. כשנכנסתי לכרטיס דרך הסייר, המחשב לא כתב מה הגודל שלו, כמה אחוזים תפוס בו ולא נתן לי להכנס להכנס אליו לראות את הקבצים. מיותר למיין שהסנסה לא הכיר בכך שנמצא בתוכו כרטיס... במצב msc: כאן המצב היה יותר טוב, מבין כל הניסיונות היו פעמים שהכרטיס שרד את ההעתקה הראשונה אליו בלי בעיות כלשהן, אבל לאחר הוצאה מהמחשב, הכנסה בשנית וניסיון להעביר עוד שיר…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.