עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amirsht,

רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: ‏MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a‎ הדיסק קשיח של Segate: ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS‎

2. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by עומק שדה,

דיסק קשיח חדש של 200 ג'יגה, מחובר כSLAVE. מזוהה כ127 ג"ב בלבד. בביוס מזוהה על 200 (לוח אם ecs k7s5a , מעבד AMD 2200, ווינ' XP) מאין נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by tiger3,

יש לי הארד יסק של 250GB והוא מזהה אותו בביוס עכשיו יש בוינדוס אקס פי אפשרות לפירמוט ו - Fdisk והוא מזהה רק 130GB מתוך ה - 250GB איך גורמים לו לזהות את כל ה - 250GB תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  5. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by LacosT,

שלום לכול חברי פורום HW Zone =) Born2kill חבר שלי מהכיתה הראה לי את הפורום ויעץ לי להיתיעץ בכם =) אז ככה זו הבעיה שלי: קיבלתי מצלמה חדשה Pc web camera החברה ממש לא ידועה לי אבל חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי עליה פרטים... ישנה בעיה קטנה והיא שהדיסק שבא עים המצלמה (הדרייבר-דיסק קטן-לא מרובע) רושם לי את הבעיה הבאה. דגם המצלמה הוא :IPN-CM903 לא ידוע מהיא החברה של המצלמה אבל חיפשו מהיר בגולל יציג את הכול אודותיה אני סבור שהבעיה היא בפורמט של הדיסק שהכונן לא תומך בו. תודות רבות לעוזרים לי אשמח מאוד לקבל את הפיתרון לבעייה בהקדם ! יש לי פורמט של הדיסק הקשיח FAT32 יום טוב =) נ.ב אני צריך גם דרייבר להורדה של מצלמה ישנה של חברת IBM מיסוג 33L4889 אני צריך שהדרייבר מעודכן ש להמצלמה יהי…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by זאק,

יש לי מחשב חדש והוספתי כונן של טרה בייט והוא מזוהה בביוס אבל כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה אותו... :s05:

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by enter,

לא מצליח לפתור את הבעיה המגוחכת הזאת ! אז ככה קניתי לפני שנה צורב של NEC..במחשב שלי הוא לא קורא את הדיסקים שהוא צורב עכשיו ניסיתי להעביר את הצורב DVD של NEC למחשב של אחותי היא משתמשת בצורב CDRW רגיל עכשיו הוצאתי את הכבל IDE ואת החיבור של החשמל והכנסתי את 2 החיבורים האלו באותה צורה לצורב שלי (אני מנסה לבדוק פה בעצם אם יש בעיה אצלי במחשב או בצורב עצמו) בקיצור כשאני מחבר את הצורב DVD NEC המחשב פשוט ניתקע ב DETECTING IDE DRIVE ... וכשאני מחבר לצורב הרגיל שלה ה WINDOWS עולה כמו שצריך... למישהו יש מושג? ואין שום חיבור של SLAVE וכל זה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by yuvalm2,

חיברתי כונן IDE ישן למחשב שלי, והוא לא זוהה במערכת ההפעלה. (לא הופיע לי כונן חדש) כשנכנסתי לניהול המחשב => אחסון => ניהול דיסקים, ראיתי את המסך המצורף, אבל לא יכולתי לעשות כלום עם המחיצות חסרות השם. מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותן לכונן/כוננים נגישים במחשב? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by HAIM511,

חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…

12. שלום.. לפני כשבוע קניתי מחשב, והייתה לי בעיה עם ההארדיסק שלי (160 ג'יגה) שהמחשב זיהה רק 131 ג'יגה, וזה משום שהייתי אמור לעשות עדכון ביוס (הלוחות של היום מזהים מקס' עד 137 ג'יגה). בעזרת האנשים פה בפורום הצלחתי להזהות עוד 25 ג'יגה בערך שכך יש לי עכשיו 153 ג'יגה. מה שהצלחתי לזהות איחדתי עם כונן D ועכשיו יש לי בו 113 ג'יגה וב C יש לי 39 ג'יגה. הבעיה שיש לי עכשיו היא: שאחרי פרמוט של כונן C (בלי D) המחשב מזהה עדיין 131 ג'יגה וכל מה ששמרתי בD נשאר אבל, הוא לא נוצן לי להיכנס לכונן ואני צריך לעשות לכונן D פורמט והכל נמחק. **מה אני אמור לעשות בכדי שאחרי כל פירמוט של כונן C אני לא אצטרך לפרמט גם את כונן D וכל המידע שלי ימחק מהכונן?? אני חייב תשובה די מהירה בכדי שאוכל לגשת לחנות בהקד…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by hal,

היי, יש לי הרדיסק של מקסטור 80 ג"ב,הוינדוס מזהה אותו בנפח של 56 ג"ב ומחלק לשתי מחיצות אחת של 39 ג"ב ואחת בסביבות 16 ג"ב.(הזיהוי של ההרדיסק בביוס גם כ56 ג"ב במקום 80 ג"ב) א"כ לאן נעלמו כ-25 ג"ב? יש למשהו רעיון לאן? תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by Swed,

אני לא יודע תאמת אם זה קשור לכאן אבל אם לא תעבירו.. יש לי כונן DVD שקניתי (הבעיה גם הייתי בצורב הישן). עכשיו שאני מכניס דיסק אני אמור לראות חלון קופץ נכון ? אז הדיסק לא מזהה לי אוטומטית את הדיסק מה אני עושה כדי לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by tomer87,

התקנתי צורב LG חדש מדגם 4167B. עד כאן הכל טוב.כשאני בודק אם הצורב מפיע במחשב שלי אז הוא לא הופיע..וזה דיי מוזר כי גם הדיוידי שלי פתאום לא הופיע. לעומת זאת, בדקתי את הבעיה הזאת בביוס של המחשב והוא כן זיהה לי את המחשב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?.. שאלתי את חבר שלי והוא אמר שבגלל שיש אבק אז המחשב לא מצליח לזהות את הצורב במחשב שלי ואת הכונן דיוידי. תעזרו לי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  16. בשעה טובה החלפתי חזרה את מערכת ההפעלה מ VISTA ל XP עכשיו נוצרה לי בעיה שהמערכת הפעלה לא מזהה את הדיסק קשיח השני שלי(SATA). הוא מופיע בביוס וב"ניהול מחשב" אבל ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע. יש לציין שבכונן יש דברים חשובים ואיני מעוניין לפרמט אותו. בתודה מראש א.ש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. הכונן חדש , הותקן עליו XPSP2 . הוא מחובר דרך חיבורי SATA ללוח ASUS P5B-VM ב-BIOS הוא גם מופיע בתור חיבור SATA בWINDOWS עצמו הוא מזדהה ככונן IDE\ ATA ובכל תוכנות הבדיקה כולל WD LIFEGUARD איך אני יכול להגדיר אותו כדי שXPSP2 יזהה אותו כ-SATA? תודה!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אוקי יש לי 3 כוננים של WD 2 של 40 ג'יגה 8 מגה קאש IDE ואחד 80 ג'יגה SATA. יש לי מחשב sempron 2800 ולוח אם KV8PRO. עכשיו, כשאני מתקין מערכת הפעלה על דיסקי ה-IDE, הוא מסיים להעתיק את הקבצים להתקנה אבל כאשר המחשב עושה ריסט ואני מגיע לקטע של ההתקנה הממשית הוא אומר לי missing operating system. זה עושה לי את אותה בעיה בשני ההארדיסקים. יש לציין שבדיסק אחד זה לא היה ככה, קרה משהו במחשב הקודם שלי ומאז זה ככה. הדיסק השני היה ככה מלכתחילה. זה קורה בכמה מערכות מחשב (ניסיתי על A3000+ סמפרון2800 פנטיום 3 למיניהם ואינטל דואל קור בכולם אותה בעיה), ככה שאני מניח שהבעיה בהארדיסק. הקטע המשעשע הוא שהוא מתפקד כהארדיסק נורמאלי לחלוטין אבל! אי אפשר לפרמט אותו בווינדווס והוא כל הזמן נכשל בפירמוט…

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by Nitro,

אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by מאור247,

יש לי שני הארד דיסקים ואחד מהם הוא 30 ג'יגה.... אבל פתאם משום מה הוא מראה לי עכשיו שיש רק 2 ג'יגה... מה קרה לו??

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by krispelj,

התקנתי את AS SSD על מנת לבצע בנצ'מרק לכונן שלי והתגלתה לי בעיה, מסתבר שהאליימנט שלי לא תקין. תכלס אני לא יודע מה זה אומר... מקריאה קצרה באינטרנט גיליתי שיש אפשרות לתקן את זה ע"י התקנה חדשה ונקיה של ווינדוס, אבל לא כל ךכ בא לי לעשות את זה. יש למישהו הצעה אחרת? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק SATA2 של WD 160 GB היום חיברתי בנוסף עוד הארד דיסק אבל IDE גם של WD 320GB את ה IDE שמתי על SLAVE איך שחיברתי אותו הרגשתי ירידה בביצועי המחשב וממש תקיעות כאלה כשיש פעילות של ההארד דיסק האם יש אפשרות אחרת לחבר SATA ו IDE שיעבדו ביחד בלי נפילה בביצועים? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  23. Started by reiematza,

יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו בבקשה תעזרו לי :)

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by yot,

יש לי 2 הארדיסקים: WD 40GB 7200 RPM IBM 20GB 5400 RPM כשאני מנסה לחבר אותם יש בעיה: כשהראשון מחובר לבד, אין בעיה. כשהשני מחובר לבד אין בעיה. כשאני מחבר את הWD בתור הפריימרי אז הביוס עולה והוא לא מזהה לי שום הארדיסקים. כשהIBM הוא הפריימרי הכל פועל מצויין. מה אני צריך לעשות כדי שהWD יהייה הפריימרי ואני אעבוד עם שניהם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים