אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני חדש של חברת WD בנפח 320GB. אני מנסה להעביר אליו קובץ של 8GB כאשר יש 290GB פנויים על הכונן והמחשב מודיע לי שההעברה לא אפשרעת כי אין מקום. מה עושים ומה גורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה FHD "42 בסלון עם יציאת USB, אז רציתי להעביר סרט באיכות BR ששוקל בערך 6GB ל-8GB DOK שיש לי, אבל בכל פעם שאני מנסה להעביר את הקובץ יוצאת לי שגיאה שהקובץ גדול מידי בשביל התקן האיחסון, למרות שיש בו מקום הרבה יותר ממה שצריך. הנה תמונה של המאפיינים של ה-DOK ושל הקובץ: כמובן שהנפח הפנוי ב-DOK בתמונה הוא אחרי שראיתי שאי אפשר להעביר את הסרט שדיברתי עליו, אז העברתי קובץ אחר במשקל 2.5GB... למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה ובכל זאת להעביר את הסרט הגדול? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכל התחיל בבעיות ב windows ניסיתי להעלות ghost וזה לא הלך ניסיתי להתקין windows ואני מקבל הודעה שהוא לא מוצא את הדיסק הקשיח מישהו יודע מה הבעיה? נתקל בה בעבר? דיסק SATA מעבד AMD 2 partitions
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש (לפני כחודש+-). נתקלתי בבעיה שאינני יכול להעתיק קבצים גדולים לDOK שלי. לא, זה לא FAT, הוא מוגדר כNTFS. אפילו העברתי אותו הלוך ושוב רק כדי להיות בטוח. זה לא DOK בודד, אלה כמה שונים מכמה חברות שונות. ההעברה מתחילה מהר(מספרים כמו 200MB) ופשוט בערך ב20% העברה היא נתקעת. השארתי אותה כמה שעות טובות והיא לא זזה בכלל. מה שעוד, האינטרנט בכל הזמן שההעתקה פועלת אינו רוצה לזוז, אין יכולת נורמלית להיכנס לאתרי אינטרנט או לבצע פעולות ברשת. אני ממש ממש לא מבין מה העניין, אני חושד בRAM אבל במבחן זכרון של וינדוס תחת הrepair לא נמצאו בעיות. למישהו יש רעיון? נ.ב מצורף המפרט שלי : Intel I5 3570KScythe mugen 2ADATA XPG gaming 8GB DDR1600Asrock z77-PRO4Crucial M4 128GB SSDH…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי NEC 3550A מksp בת"א וחיברתי אותו למחשב במקום כונן DVD רגיל שהיה לי (עכשיו יש לי צורב רגיל +הצורב DVD שקניתי ) אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב (בלי לגעת בביוס) והוא רושם בעיה : boot failure please insert a boot diskatte to drive a press any when ready אחרי שהוא עשה לי את הבעיה בדקתי בביוס והצורב DVD מוגדר כמסטר והצורב הרגיל מוגדר כסלייב ההארד דיסק שלי הוא IDE (שאלו אותי את זה בפורום אחר אז כבר רשמתי) יש למישהו דרך לפתור את הבעיה שלי ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היום החלפתי ארד דיסק 30GB 7200RPM של Maxtor שהיה אצלי כבר שנה וחצי והתחיל להראות סימני גסיסה...המוכר הביא לי בתמורה אליו ארד-דיסק 40 ג'יגה של WD הארד-דיסק הקודם היה מחובר כארד-דיסק משני לארד-דיסק המרכזי (Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DMP9) שעליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה כשהבאתי את הארד-דיסק של WD התקנתי עליו windows xp pro כמו בארד-דיסק השני , הבעיה היא שכשאני מחבר את שני הארד-דיסקים ביחד אז המחשב מזהה רק את ה WD ולא את ה Maxtor וככה זה נתקע בדוס ...ניסתי לשחק עם הג'מפרים אבל זה לא עוזר *כשאני מחבר כל ארד-דיסק בנפרד אז הם עובדים בלי בעיה *אולי הבעיה היא ??? ... שעל ה WD מערכת הקבצים היא NTFS וב Maxtor המערכת היא על FAT32 ? ...כי אני יודע שזה עלול לעשות בעיות ... *המט…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ibm x23 ולפני כמה שעות הוא נתקע ואז עבד קצת וכשניסיתי להדליק אותו שוב הוא לא נדלק וכתוב hard disk falure זה אומר שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם הרד דיסק של 640 ג'יגה. התחלתי לחלק אותו למספר מחיצות מחיצה אחת של 150 ג'יגה,מחיצה הבאה שהוא נתן לי זה עוד 137 ג'יגה למרות שנותר הרבה יותר מקום. עכשיו באתי לפרמט את המחיצה שנוצרה לי והוא כותב לי שאין לי יותר מקום למחיצות. מישהו מכיר את הבעיה והנ"ל וכיצד ניתן לפתור אותה?ניסיתי לחפש באינטרנט אך לשווא. תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני כשבוע, נהרס לי הרד דיסק ראשי של המחשב (יש לי בנוסף עוד 2X2TB), החלפתי אותו ב crucial m4 128GB. לאחר התקנה של וינדאוס 7, אחד מההרדיסקים של ה 2TB, לא הופיע לי (המחשב זיהה אותו, אך לא הופיע הכונן במחשב שלי), והייתי צריך "להדביק" לו קידומת (או איך שלא קוראים לזה) F: דרך disk manger של וינדאוס - ומאז הוא הופיע יחד עם כל הקבצים שהיו בו. עכשיו לבעיה: אני שומע מוזיקה דרך נגן foobar2000 שנמצא בכונן ה SSD (C:), כל קבצי השמע נמצאים בכונן ה 2TB, (F:) כאשר אני מפעיל שיר בפעם הראשונה, התוכנה נתקעת, הדיסק קשיח עושה קולות כמו של מטוס ממריא, ולאחר כמה שניות המוזיקה פועלת (ברצף לכל השירים ביחד, כלומר, לא נתקע יותר) ומדי פעם יש רעשים של תקתוקים קטנים מהדיסק קשיח. עשיתי לו בדיקה דרך וינ…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
במחשב יש דיסק 160GB מפורמט NTFS המחולק ל 30GB ויסטה ו 130GB XP אני צריך להרחיב את מחיצת הויסטה על חשבון XP ממערכת הפעלה ויסטה תחת ניהול אמצעי אחסון יש אפשרות לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה יש הודעה על כך שיתכן וקובץ החלפה ו shadow copy יכולים להפריע אך אין אפשרות לשלוט על כך ממערכת הפעלה XP שוב ניתן לכווץ את XP אך לא להרחיב את ויסטה פרטישין מגיק מותקן על XP (ולא תומך בויסטה ) מאפשר לכאורה לבצע את הפעולות כך בשלב היישום על הדיסק של ויסטה מתקבלות הודעות שגיאה 1513 על chkdsk השאלה: מה עושים כדי לבצע הרחבה ללא פירמוט? מה זה דיסק GPT והאם הוא יכול להכיל מערכת הפעלה?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, בניסיון להרכיב דיסקשיח חיצוני אצל בן משפחה, לא הצלחתי ש XP יזהה את הדיסק בחיבור eSata (עם USB לא הייתה בעיה). הדיסק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3826 כרטיס eSata: http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-II-eSATA-IDE-PCI-RAID-CARD-B06_W0QQitemZ110130284628QQihZ001QQcategoryZ140035QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שניהם מחוברים בכבל eSata מתאים (סוג I). פירוט: ממה שהבנתי, הדיסק הזה לא תומך ב HOT SWAP בחיבור eSata (והוא אכן לא נראה ב XP), ולכן כשהדיסק מחובר בחיבור הזה, צריך לחבר ולהדליק אותו לפני שהמחשב נדלק, וכמובן לדאוג שבביוס הכל מוגדר כראוי, בדיוק כמו בכל דיסקשיח אחר שלא תומך ב HOT SWAP. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הדיסקשיח בביוס, אני מנחש שבגל…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הרכבתי עכשיו צורב חדש של פיוניר 116DBK הרכבתי אותו כבר והוא מזהה דיסקים אבל שאני רוצה לצרוב הוא רושם לי ERROR READING DATA ואז לא צורב לי שמתי לב שיש לי 5 מקומות של הג'מפר עכשיו הוא נמצא על מסטר כמו שהיה לי בצורב הקודם (שנהרס לי) שגם הוא היה על מסטר. אבל בצורב שנהרס לי היו לי רק 3 מקומות לג'מפר והוא היה על הכי מיני כמו עכשיו בפיוניר הוא על הכי ימני על המסטר מה בעיה בדיוק? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק של טרה, Samsung HD103SJ והווינדוס לא מראה לי אותו, יש לי כבר אחד זהה שאצלי כבר כמה חודשים ועובד מעולה, אבל עכשיו כשהוספתי עוד אחד מאותו דגם הווינדוס לא נותן לי לגשת אליו. ב- devise manager ראיתי שיש לי שני הארדיסקים כאלה, אבל אני לא רואה אותו בשום מקום אחר. למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי FREENAS אחרי שהתקנתי הכל והגעתי לשלבים האחרונים נתקעתי באיזה שלב שאני לא יודע כל כך מה לעשות כרגע מחוברים לי שני HD 1 למערכת 160G ואחד לקבצים 250G של סמסונג כל זה אני עושה לצורך ניסוי אחרי זה נגדיל את המקום איחסון בעוד HD ב-FREENAS ככה זה נראה כרגע הלכתי לפי המדריך הזה http://acomputerinfo.blogspot.com/2009/04/freenas.html ונתקעתי בשלב ההתחברות לשרת הקבצים NAS בחלונות XP תראו למטה מה אני צריך לעשות בשבלב הזה ? http://up197.siz.co.il/up3/manmgntyjh25.jpg http://up192.siz.co.il/up3/ygtzdln3z4kz.jpg http://up192.siz.co.il/up1/hwkjnznz3ydu.jpg
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000 SP4 שמותקן על פנטיום 2 350MHz. התקנתי היום דיסק קשיח חדש Maxtor MaXLine III 250GB 16MB ATA/133 בתור Secondary Master על בקר Silicon Image SiI 0680 ATA/133 שתומך ב-LBA48. הדיסק הקשיח מזוהה כראוי בביוס כ-233GB, וגם ב-Device Manager הוא מזוהה כ-Ultra DMA mode 6. נכנסתי ל-Disk Management ב-Computer Management, וקיבלתי הודעה Write Signature and Upgrade Disk Wizard (אף פעם לא קיבלתי בעבר הודעה כזו - הדיסקים הקשיחים האחרים שמחוברים לבקר IDE הם שניים של 120GB, ואחד של 40GB). כתוב בחלון שה-Wizard משמש לכתיבת Signatures על דיסקים קשיחים חדשים (מה פירוש הדבר?), ולשדרוג דיסקים קשיחים חדשים ל-Dynamic Disks. מאחר ואני לא יודע מה זה ה-Signatures, ואני לא רוצה להשת…
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זאת בעיה במחשב הישן שלי (פנטיום 1). כשאני מפעיל את המחשב הוא בודק את התקני הIDE (מסטר וסלייב) ורושם NONE על כל ההתקנים, במעבר לחלון הבא הוא מבקש דיסק BOOT. נראה שהמחשב לא מזהה אותם, מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב קניתי HD חדש והתקנתי אותו כHD ראשי ועליו התקנתי את WIN הבעיה נוצרה כאשר נסיתי להתקין את ה-HD הישן , בביוס המחשב מזהה אותו אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב"מחשב שלי" הוא רושם כי לא ניתן בגלל שHD דינמי ו"זר" ודורש לפרמט על מנת להפוך לבסיסי. הבעיה שיש לי חומר עלוי שאני צריך, מה אפשר לעשות על מנת להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-