עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות הדיסק קשיח חיצוני ואני לא יודע איזה חברה לקחת? 1.Samsung S2 Portable 3.0 1000G 2. ‏‏Verbatim‎- Store n Go 1TB HDD USB 3.0 3. SILICON POWER 2.5" 1TB D10 USB3 או משהו יותר טוב מאלה!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by n_aviv1,

זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by IPIP,

צריך עצה איזה כונן קשיח חיצוני כדי לקנות עד 1000 שקל אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 1000 GB אני צריך שיסבירו לי איך מחברים אותו למחשב נייח ומה ההבדל בין דיסק קשיח חיצוני לכונן קשיח חיצוני ? או שזה בעצם אותו דבר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by spike_staff,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות SSD בנפח 120GB, בשביל מע' הפעלה תוכנות ומשחקים. התקציב הא עד 1200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עם זה שווה. עדיף מKSP. מה הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by IG,

הי לכולם, אני מחפש תוכנה נורמאלית לחלוקת מחיצות שעובדת מהוינדוס ומתאימה לוינדוס 7. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by compgt,

שלום, ברצוני לקנות HDD ראשי עבור מערכת ההפעלה, לצערי יש לי זיכוי ברשת BUG (בסביבות ה1000 ש"ח) שמחזיקה את הSSD V100 של KINSTON בלבד. הSSD המומלץ כפי שקראתי הוא CRUCIAL 128GB, אשמח אם תוכלו לפרט את החסרונות של הKINGSTON. ע"פ מיטב הבנתי ממשק הSATA2 בKINSTON אינו חיסרון כיוון שהכוננים לא מנצלים את יכולות הממשק. דבר נוסף המחשב מחובר לאל-פסק (הבנתי שהפסקות חשמל עלולות לגרום לבעיות בכונני SSD) אם החסרונות רבים מדי או שמדובר בכונן ממש לא מוצלח ביחס לשאר מקסימום אני אקנה מBUG שני כונני WD GREEN 2T SATA2 עבור אחסון סרטים ואת הSSD CRUCIAL אקנה מחנות אחרת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cold fire,

הזמנתי את הנייד הבא: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP700Z5A-S02US-specs ממה שהבנתי הוא מגיע עם כונן SSD קטן של 8GB יחד עם הרד דיסק רגיל, רציתי לשאול אם אני אשדרג את ההרד דיסק לSSD (של 128GB) הביצועים יהיו יותר גבוהים בגלל הEC בהשוואה לSSD ללא EC וגם מול השילוב שבא יחד עם הנייד? האם שווה בכלל לקנות עכשיו SSD?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Jesper,

יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by שגיב,

שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש

12. Started by FireStar,

היי במזל טוב התחדשתי ב Crucial SSD M4 64GB נחמד. האם הביצועים של הכונן טובים? Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by matvey99,

יש לי דיסק קשיח נייד של סמסונג של 1TB , כרגע יש יותר מ 600 GB פנוי על הקשיח אבל כשאני מנסה להעביר סרטי HD ששוקלים הרבה זה תמיד כותב לי THE FILE IS TO LARGE FOR THE DESTENATION FILE SYSTEM ... הבנתי שאני צריך לשנות את ה FILE SYSTEM שלי מ FAT32 ל NFTS בשביל להעביר קבצים יותר גדולים מ 4 GB אבל כשאני כותב את הפקודה ב CMD CONVERT J: /FS:NFTS זה רושם לי CONVERTION FROM FAT32 VOLUME TO NFTS VOLUME IS NOT AVAILABLE

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  14. Started by LiorZi,

אני מתכוון להזמין בשבוע הקרוב את הכונן מאמזון, קרוב משפחה יביא לי אותו. רציתי לדעת אם האחריות לשלוש שנים ש-Crucial נותנת תקפה לארץ? וכמה זה ייתכן שבאמת אני יצטרך להשתמש בה.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by vk,

קניתי Samsung 1TB HD103SJ היום, חיברתי למחשב, הBIOS זיהה אותו ולקח למחשב הרבה זמן להידלק (לפני הטעינה של הוינדוס). קיבלתי הודעה שהדרייבר של הHD הותקן בהצלחה, עשיתי הפעלה מחדש (שוב לקח הרבה זמן להידלק). בdisk manager אפשר לראות אותו ולעשות מחיצות אבל הפירמוט נכשל כל הזמן, אחרי התהליך המחשב מפסיק לקלוט את הHD ודרושה הפעלה מחדש של המחשב. ניתקתי את הHD הישן (גם SATA), וניסיתי להתקין את הוינדוס מחדש על החדש וגם שם זה לא מצליח לפרמט. ניסיתי לנתק ולחבר אותו לסלוט של הHD הישן וזה לא עזר. לוח אם 965P DS3. . :s05: עריכה: הצלחתי לפרמט עם הדוס, הבעיה שזה נותן רק מחיצה אחת ועדין אי אפשר לפרמט רגיל

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי, היום המחשב של סבתא שלי שבק חיים - נשרף לוח אם. המחשב נקנה בשנת 95 ולא הוחלף בו אף חלק מאז. בתקופה ההיא השתמשו בו הרבה, בשנים האחרונות קצת פחות אבל עדיין השתמשו (משחקי קלפים וכו'). מה שמוזר זה, איך דיסק קשיח שרד 15 שנים והוא כנראה עדיין עובד כי לא הוא נשרף. הדיסק עושה רעשים דיי חזקים אבל תקין לגמרי. איך הדיסקים הקשיחים בימינו מחזיקים 3-5 שנים?

• 57 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?

18. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…

19. יתקנתי מערכת הפעלה וזה אמור AS SSD Benchmark 1.6.4237.30508 ------------------------------ Name: Corsair Force 3 SSD ATA Device Firmware: 1.3.2 Controller: msahci Offset: 103424 K - OK Size: 111.79 GB Date: 12/10/2011 00:32:48 ------------------------------ Sequential: ------------------------------ Read: 198.50 MB/s Write: 138.06 MB/s ------------------------------ 4K: ------------------------------ Read: 18.03 MB/s Write: 77.24 MB/s ------------------------------ 4K-64Threads: ------------------------------ Read: 90.21 MB/s Write: 132.53 MB/s ------------------------------ Access Times: ------------------------------ Read: 0.077 ms Write: 0.267 ms ----------------------…

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by StrayGator,

או שצריך להתקין מערכתהפעלה מחדש? יכול להיות שווינדוס יעבוד אבל לא יסתגל לעבודה מול SSD? (הכוונה ל-TRIM וכו'). הכל מוגדר אצלי כ-AHCI (חוץ מהצורב...) ופירמטתי לפני פחות משבוע, ככה שאני מעדיף להמנע מ"הרמת מערכת" נוספת. בנוסף, אני מתלבט בין אג'יליטי 3 לבין (איך לא) M4 בנפח 120/128. מישהו יכול לסכם בקצרה איך הם עומדים אחד מול השני לאור העדכונים האחרונים בשניהם?

21. שלום, יש לי 2 מחשבים. אחד בן 6.5 שנים (USB 2.0) ואחד חדש (USB 3.0 ו-eSATA2). מהשבוע הבא כל אחד מהם יימצא במקום אחר בארץ. רוב הזמן אעבוד עם החדש. אני מחפש פתרון לגיבוי הקבצים שבמחשב החדש, כך שיהיה אפשר לגשת אליהם גם מהמחשב הישן, בין אם בחיבור ישיר ובין אם דרך האינטרנט. הגיבוי חשוב יותר מגישה מיידית לקבצים במחשב הישן, שיכולה להיפתר ע"י DOK. כרגע אני צריך לגבות פחות מ-500 GB ואני חושב שלא אזדקק ליותר מ-1 TB. כמובן שקשה לסמוך על רכיבי המחשב הישן לאורך זמן, מה גם שנפח ההארדיסק שבו הוא רק 80GB. מקריאה בפורום, אני מבין שיש לי 2 אפשרויות: כונן חיצוני eSATA2+USB 2.0 / USB 3.0 שיחובר בכל פעם למחשב שבו אני עובד: כדי להימנע מסיכוני גניבה/שריפה בדירה, אצטרך להפריד בינו לבין המחשב החד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by popy2301,

שלום למבינים אני רוצה לקנות ארדיסק PCI-E למחשב של הבית שמיועד להכול סרטים , תוכנות , משחקים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227745&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Solid+State+Disk-_-OCZ+Technology-_-20227745 האם הארדיסק הזה נמכר בישראל ואיפה ניתן לקנות אותו בישראל ? במחיר הכי טוב האם מהירות התקנת ווינדוס , תוכנות , ישתפר מאוד לעומת RAID מכני ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Ashand,

איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  25. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.