עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו.. ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני. רציתי לדעת כמה דברים.. קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD? כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל. במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599 אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחרונה התקנתי SSD ופירמטתי את המחשב אך אני לא מרגיש שהמחשב "טס"... המפרט שלי מבוסס Q9550 ו-4GB זכרון. אציין שעברתי על השלבים של החלק השלישי (טיפים ו-Tweaks שיש לבצע על דיסקים קשיחים מסוג SSD) במדריך הבא. במה אני צריך להרגיש את ההבדל בצורה הכי בולטת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מזה כמה ימים בזמן עבודה עלו לי כמה שגיאות לגבי איזה DLL - לא זוכר מה. לא ממש הפריע לעבודה. היום עשיתי RESTART למערכת ההפעלה (XP PRO 32BIT) ובעליה הוא התחיל לעשות CHKDISK ל-DISK1 משום מה. לאחר הודעה של שניה וחצי שהוא תיקן משהו XP עלה אבל ללא הדיסק (דיסק E - נפרד ממערכת ההפעלה). לחצן ימני על MyComuter==>Manage העלה לי את הדיאלוג המצורף למטה, בבקשה לאתחל את הדיסק. לפני שאני מאשר: 1. מה הנזק האפשרי? אמור להיות מגובה הכל, אבל לא בא לי להתעסק עם זה אם לא צריך. 2. מה יכול להיות הגורם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BIGWOLF,

אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. בחיפושיי בפורום וברחבי האינטרנט, לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלות שמסקרנות אותי מאוד. האם HDD עם חיבור sata3 באמת מסוגל לנצל את מלוא גודל תעבורת החיבור, או שזה סתם גימיק שיווקי שמקפיץ את המחיר? עד כמה שכן הצלחתי להבין, כונני HDD בכלל לא מסוגלים לנצל את מהירות החיבור של sata2 עד סופה כך שאין באמת הבדל מעשי בין אם יתחברו בחיבור sata2 או sata3. אקח לדוגמא את ה-WD 1tb Black Caviar עם חיבור sata3, לעומת ה-Samsung F3 עם חיבור sata2, יהיה הבדל ביניהם? או ש-WD סתם יצרו את אותו עם חיבור מוגזם שעולה פי כמה על יכולות הכונן? ושאלה אחרונה, האם כונני SSD הגיעו לגבול של ה-sata2 ואיתם באמת יחול שיפור בחיבור sata3?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by y_a_n_i_k,

הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by udist,

לפני מספר ימים נתקלתי במבצע הבא: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712633 וגם http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712637 המחיר, לפי בדיקה בזאפ, גם ב"שדרוג" הכרטיס לX133 עדיין זול משמעותית מכרטיסים אחרים באותם נתונים. את היצרנית של הכרטיס מן הסתם אני לא מכיר וגם אין התייחסות משמעותית אליה בפורום/גוגל. יש למישהו תובנות/מסקנות/המלצות לגבי הכרטיס הנ"ל? אני אקבל תמורה או שאני אקבל איזה כרטיס שעובד ברבע מהמהירות??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מהם אמצעי האיכסון המאפשרים שמירה של הרבה מידע? סוגים שונים של ווידאו בעיקר. נניח ואני זקוק למשהו לפחות של 300MB/S, אבל ממוצע לא קצב מקסימלי. הSSD שלי הוא אמור להיות 400MB/S אבל האם יש אמצעי איכסון אחרים שיותר עדיפים על פני SSD בשביל לשמור הרבה דקות בקצב של 300MB/S? לא מצאתי בחיפוש משהו שמדבר על שמירת ווידאו, למרות שיש פה מפרטים של מחשבים עם עריכת ווידאו.

11. אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 XP SP3 קראתי את הלינק שבסטיקי, הורדתי את התוכנה HDD Capacity Restore Tool וזה לא עזר קראתי את השרשורים הקשורים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406430.msg3493185#msg3493185 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412432.msg3541912#msg3541912 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388976.msg3342472#msg3342472 ולא מצאתי פתרון... אשמח לעזרה.. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כרגע אני בודק את אחוז המדרגים שנותן לדיסק 1 מ-5 באתרים עם ביקורות משתמשים רבות כגון newegg ואמזון, אבל אשמח לשמוע על דרכים יעילות/מדוייקות יותר. ובאותה הזדמנות, האם יש דיסק SATA 2TB שמצטיין באמינות ובשקט? מהירות פחות קריטית לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by GHOST,

איזה קונן מבין שתי אלה עדיף מבחינת ביצועים ואמינות? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ghtm,

היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכם, עברתי על הנעוץ אבל לא מצאתי המלצה קונקרטית לכונן חיצוני כלשהו. הכונן ישמש לגיבוי בלבד, ולא אמור לצאת מתחומי הבית. תרחיש השימוש הוא שמידי פעם אני אחבר אותו למחשב אגבה את המסמכים ואניח לו לשכח בשקט ליד המחשב ולנוח. חשוב לי בנוסף כי יתמוך בLCD, כלומר שאם הLCD יצליח להריץ סרט מUSB אז שגם יצליח להריץ מהכונן. התקציב הוא 400 ש"ח, אין לי מושג מהם הנפחים שאפשר לקנות במחיר זה. שאלה לא קשורה לנושא: אם אקנה את הכונן הפנימי של ה2TB שהמלצם, בהנחה שיש לי SATA אחד פנוי אין בעיה לחבר אותו למחשב, נכון? במידה ואין, איזה כונן עדיף שהוינדוס וכל שאר התוכנות ירוצו עליו הHD204UI או הDisk Drive ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) שיש לי עכשיו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BendaMan,

שלום לכולם! זה הפוסט הראשון שלי בפורום מקווה להמשיך ללמוד ולשתף פה מידע. יש לי בעיה קיבלתי דיסק און קי של קינגסטון הוא ניקרא DT310 או data traveler 310 הוא בגודל של 256 GB. ידעתי מראש שתיהיה בעיה למערכות הפעלה להתמודד עם הגודל הזה אבל השאלה שלי אם יש איזו דרך מוכרת לפתור את הבעיה שלי. הבעיה היא כזאת, כשאני מכניס אותו בפעם הראשונה ל WIN XP הוא מפרמט אותו למערכת קבצים מסוג FAT עד כאן הכל בסדר אבל כשאני מכניס אותו ל WIN 7 הוא משנה לי את מערכת הקבצים (בלי לפרמט) ל EXFAT ואז הוא לא מזהה אותו יותר ב WIN XP. השאלה היא האם יש אפשרות לבטל את זה ש WIN 7 יהפוך אותו אוטומטית ל EXFAT? לא להציע לי להפוך אותו ל NTFS כי אז שום דבר אחר לא יקרא לי אותו. (באוטו, DVD וכו') תודה מראש! מתן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nitsanroz,

יש כזה דבר? אני מצאתי משהו חדש של IOMEGO משהו EGO PRO בנפחים של 320 או 500 אבל לא מצאתי אותו באתרי קניה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, 3 שאלות לגבי כוננים קשיחים. א) רכשתי כונן Intel SSD 520 series 180Gb, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כדי להשתמש בו? להתקין תוכנות/דרייברים מיוחדים? אני הולך להתקין חלונות 7 64 ביט. ב) יש לי דיסק קשיח WD6400AAKS(של WD, 640 גיגה) שעושה בעיות. בהתחלה המחשב עבד איטי, אחר כך כבר לא עלה בכלל. ניסיתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש אך ההתקנה לא הצליחה לפרמט את המחיצה שעליה הייתה מותקנת המערכת הפעלה. אבל כן יש אפשרות לגשת לקבצים שהיו במחיצה אחרת דרך live cd ועושה רושם שהכל תקין שם. ניסיתי לעשות בדיקה ל bad sectors וויתרתי שזה לקח 12 שעות לסיים 15 אחוז(עד אז הוא מצא ותיקן 8 סקטורים פגומים). מה אני יכול לעשות עם הכונן הזה(לתקן אותו)? תכננתי להשתמש בו בתור אחסון לסרטים שירים(שיעבוד בי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים