עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מארז מפח אלומיניום מאוד דק.. ושהכונן חושב בעיקר בהדלקה שנטען הווינדוס אז שומעים את הרעש של הכונן(ההרדיסק לא מרעיש בצורה מוגזמת או משהו..ההרדיסק תקין ובן פחות משנה Barracuda 7200.12 פשוט בגגלל שהפח דק הוא מעביר ווירציות קצת ושומעים מאמרז שהוא חושב) עכשיו יש איזה תושבת שאפשר להלביש אותו בפנים שניני מבודד אקוסטית?(אני יודע שיש כאלו תושבות שיש בהם מאוורר כדי לדאוג לקירור אבל השאלה עם יש גם כאלו שגם מקררות וגם "משתיקות קצת תרעש שלו בלי לפגוע בחום שלו?? נ.ב: לא להציע לי להחליף מארז אני אוהב את המארז שלי :-* "Eagle viper"

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by RanYefet,

היי, אני נמצא בשבוע הקרוב בארה"ב ואני מעוניין להזמין כונן SSD. אני צריך כונן בנפח 120GB אשמח לקבל המלצות לחברה\דגם ואפילו קישור לאמזון. תודה, רן.

4. Started by Mandheling,

יש ב-DX כמה כוננים שלהם במחירים מאוד נמוכים: 32GB ב-200 ש"ח 64GB ב-340 ש"ח 60GB ב-440 ש"ח המחיר של השניים הראשונים כמובן יותר מפתה, אבל כנראה שיש סיבה למחיר הגבוה יותר של ה-60GB. מהירות?

5. Started by OferS16,

ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by LiorZi,

אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by matan007,

יש ברשותי סטרימר מבית xtreamer דגם SideWinder הנפוץ. בתוך הסטרימר יש מקום להתקנת כונן קשיח של 2.5": http://xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx[ אני מתכנן לקנות את הכונן הבא: Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS‎ מבית סיגייט.http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=70f4bfafecadd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD השאלה שלי היא האם עלולות להתעורר בעיות תאימות כל שהן בין הכונן לסטרימר? למשל תאימות בממשק SATA או בקיבולת מקסימלית (500GB)? או דברים אחרים שאני לא יודע? בנוסף אני מתכנן לקנות מארז חיצוני לכונן אליו אני אטען את הכונן במיקרים שאני אצטרך ארד דיסק נייד. המארז הוא כולל חיבור ESATA: http://www.scythe-eu.com/en/products/pc-accessory/kamazo-2-esata.html ושוב אותה ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by XCG120,

ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.

10. Started by dominic16,

במחיר הכי נמוך שיש

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  11. מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by maor676,

היי, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 1TB לסטרימר. הבנתי שכדאי לקחת לסטרימר הארד דיסק שמתחמם פחות אז מהמומלצים שלכם היה נראה לי הHD103SI לפי הנתונים המהירות שלו נמוכה יותר מאחרים, כמה זה משמעותי?I

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתכונן לנסוע להודו ל-3 חודשים. אני צלם חובב. מאחר שכך, אני אצלם לא מעט ואני מעוניין לקנות כונן חיצוני מוקשח (rugged) כדי להעביר צילומים מכרטיס הזיכרון אליו. כמובן מאליו, אמינות התוכן חשובה מאד ולכן אני מחפש אחד מוקשח, כדי שגם אם הוא יפול על הרצפה בטעות התוכן לא יפגע. גודל: 250GB. האם כדאי לקנות SSD? אם לא, האם כדאי להשקיע בכונן עם 7200RPM? חשוב לי שהוא יהיה קטן וקל ככל האפשר אבל מאחר וציוד הצילום בלבד ישקול כ-2.5 ק"ג לא צריך להתקטנן על גרמים ספורים. יש אחד שעמיד במים? המחיר חשוב, אבל פחות מנושא התאמה לצרכים. תודה מראש.

14. שלום, יש לי 2 מחשבים. אחד בן 6.5 שנים (USB 2.0) ואחד חדש (USB 3.0 ו-eSATA2). מהשבוע הבא כל אחד מהם יימצא במקום אחר בארץ. רוב הזמן אעבוד עם החדש. אני מחפש פתרון לגיבוי הקבצים שבמחשב החדש, כך שיהיה אפשר לגשת אליהם גם מהמחשב הישן, בין אם בחיבור ישיר ובין אם דרך האינטרנט. הגיבוי חשוב יותר מגישה מיידית לקבצים במחשב הישן, שיכולה להיפתר ע"י DOK. כרגע אני צריך לגבות פחות מ-500 GB ואני חושב שלא אזדקק ליותר מ-1 TB. כמובן שקשה לסמוך על רכיבי המחשב הישן לאורך זמן, מה גם שנפח ההארדיסק שבו הוא רק 80GB. מקריאה בפורום, אני מבין שיש לי 2 אפשרויות: כונן חיצוני eSATA2+USB 2.0 / USB 3.0 שיחובר בכל פעם למחשב שבו אני עובד: כדי להימנע מסיכוני גניבה/שריפה בדירה, אצטרך להפריד בינו לבין המחשב החד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by LiorZi,

אני מתכוון להזמין בשבוע הקרוב את הכונן מאמזון, קרוב משפחה יביא לי אותו. רציתי לדעת אם האחריות לשלוש שנים ש-Crucial נותנת תקפה לארץ? וכמה זה ייתכן שבאמת אני יצטרך להשתמש בה.

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by cold fire,

הזמנתי את הנייד הבא: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP700Z5A-S02US-specs ממה שהבנתי הוא מגיע עם כונן SSD קטן של 8GB יחד עם הרד דיסק רגיל, רציתי לשאול אם אני אשדרג את ההרד דיסק לSSD (של 128GB) הביצועים יהיו יותר גבוהים בגלל הEC בהשוואה לSSD ללא EC וגם מול השילוב שבא יחד עם הנייד? האם שווה בכלל לקנות עכשיו SSD?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!

20. Started by ofir_16,

היי, בימים האחרונים שמתי לב שנורת ההרד דיסק אצלי כל הזמן מהבהבת גם כשאני לא עושה כלום במחשב (רק דולק). בעבר זה לא היה קורה וזה רק התחיל בימים האחרונים. האם יש לי ממה לחשוש או שהדבר תקין? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחפש דיסק קשיח מהיר,שיהיה חיצוני אני לא יודע אם לקנות אחד מובנה או ארדיסק בנפרד עם קופסא מה אתם אומרים?ואיזה חברה כמובן..

22. אני מעוניין ברכישת דיסק קשיח HD204UI F4EG 2tb אך כל הסיפורים סביב הבעיות עם הדיסקים של ה4K סקטור ,תחת XP (מערכת הפעלה שאני לא אעזוב בזמן הקרוב) מרחיקים אותי מקנייתם. (זו הסיבה שעזבתי את WD בזמנו). מצד אחד יש לא מעט מאמרים ברשת שמדברים על כל בעיות ה- alignment שנוצרות, למשל המאמר הזה: http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/03/why-new-hard-disks-might-not-be-much-fun-for-xp-users.ars/2 מצד שני, מוכרים בחניות ששאלתי אותם על זה, אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר. השאלה היא, האם החשש מוצדק? במידה וארכוש את הדיסק הקשיח, מה אצטרך לעשות כדי שלא ייווצרו בעיות כלשהן? האם בכלל אמורות להיווצר בעיות?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by IPIP,

צריך עצה איזה כונן קשיח חיצוני כדי לקנות עד 1000 שקל אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 1000 GB אני צריך שיסבירו לי איך מחברים אותו למחשב נייח ומה ההבדל בין דיסק קשיח חיצוני לכונן קשיח חיצוני ? או שזה בעצם אותו דבר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום רב, מעוניין לאחד 4 מחיצות (הרד-דיסק פיזי אחד) ל-2 מחיצות מבלי לאבד את המידע. המידע חשוב מאוד(עבודות לתואר..) הבנתי שיש תוכנה פופלרית GParted האם היא לא תמחוק לי את המידע? בנוסף אשמח למדריך לתוכנה. תודה.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  25. שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים