עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מעוניין לקנות SSD של 480-500 גיגה אני קונה באילת, אחבר את הכונן למחשב (פנימי) אני מתכוון לקנות בKSP אם מישהו מכיר מקום זול יותר אשמח לשמוע 1) Corsair Force GS CSSD-F480GBGS-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 2) Corsair Force LS CSSD-F480GBLSB-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 3) Kingston SSDNow V300 SV300S37A/480G 480GB SSD SATA III 4) Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III התקציב שלי זה עד 1000 שקל הכל למען הרצה של מערכות וירטואליות VM יעבדו 2-3 במקביל אז חשוב המהירות

2. Started by dans41,

יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by inflictioNz,

שלום לא מזמן נדפק לי הכרטיס של הגלאקסי 4S והוא פתאום לא מזהה אותו ושאני מכניס למכשיר הוא רושם לי שצריך לפרמט שאני נותן אישור הוא נכשל ופתאום לא מזהה אותו.אותו דבר במחשב שאני מכניס למחשב לא משנה עם איזה מתאם יש לי מלא סוגים של מתאמים הוא מזהה אבל אי אפשר להיכנס לראות קבצים וכאשר אני מנסה לאתחל הוא לא נותן לי. וגם שאני עושה אתחול שהוא מצגיג לי את האפשריות הוא רושם שם שהקיבולת שלו היא 1.99TB ולא 32GBהשאלה שלי היא כזו יש לי שם מלא תמונות וסרטונים יש דרך להציל אותם?ואם לא אז האם אפשר לפחות להציל את הכרטיס שיעבוד שוב? שיחזור לתפקד אפילו עם זה אומר שהכל יאבד ויצטרך למחוק הכל בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iyehuda,

יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Peri228,

שלום! לאחרונה ראיתי אצל חבר כונן קשיח (500 ג'יגה) בעל חיבור וממשק לטלוויזיה. הכונן מסוגל להתחבר לטלוויזיה, להציג תמונות וסרטים בכל פורמט כמעט ולקרוא כתוביות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כונן שכזה, ואם אפשר המלצות לאחד בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מחפש הארד דיסק פנימי 4 טרה 7200 RPM לשימוש ביתי רגיל, שיהיה אמין ולא רועש מדי, בסביבות 500 ש"ח, או הארד דיסק 3 טרה באותה מהירות במחיר יותר משתלם אם יש כזה. מצאתי הארד דיסק בטווח הזה של HGST, שקראתי שיש להם הארד דיסקים סופר אמינים, אבל זה כונן NAS, יש לכונן כזה חסרונות במחשב רגיל? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by winner100,

שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן חברים, רכשתי דיסק קשיח SSD SAMSUNG EVO 850 350 GB ואני מעוניין להחליף אותו בדיסק קשיח הקיים במחשב נייד שלי. העיניין הוא שאין לי סריאל של הוינדוס, המחשב הגיע כבר עם וינדוס 8. גם לא מופיע סריאל בגב המכשיר ככה שאני לא יודע איך אני הולך להתקין וינדוס חדש עם הרישיון הקיים. בעייה נוספת היא שאין לי כונן דיסקים, האם ניתן להתקין את הוינדוס דרך דיסק און קי?

9. Started by Frequency,

הי, מעוניין לקנות כונן חיצוני 2TB על מנת לחבר בחיבור USB 3.0 לנתב שלי (D-Link 6850). צריך לעמוד על השולחן ליד הנתב. גודל סביר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 וראיתי שהמלצתם על זה: Transcend StoreJet 35T3 מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mj23,

היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GB ססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות של marvell 91xx configata device ויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KeepOuT,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי, יש ברשותי כונן של WD אך לאחרונה הוא הופל בטעות כמה פעמים מגובה מטר ומראה סימיני חולשה מידי פעם(מתחיל לעשות בעיות.. מידי פעם עובד ולפעמים לא) ראיתי את המחירים בארץ ואמרתי שהפעם אני אתן צ'אנס ואזמין מאמזון או מאתר דומה. השימוש הוא גיבוי דברים מידי פעם(פעם בה..) יש המלצה? יש מספר דגמים של WD ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם חובה ללחוץ על "הוצא" לפני הוצאת הכונן פלאש מהמחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. התקנתי אותו כבר וזה. מי שלא מכיר אותו הוא אמור ליתמוך בצריבה של דיסקים רגילים במהירות 40X24X40 וגם בצריבה של דיוידי. קיצור היום רציתי ליצרוב משהו על דיסק רגיל (700 מגה) אז הוא נתן לי ליצרוב רק עד 8X הוא כניראה חושב שזה דיסק דיוידי . אז איך אני משנה את זה?? תודה לכולםם

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?

17. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, והוא פשוט סירב להידלק - אך זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו. לפני יומיים קניתי מחשב חדש, ויש לי את ההארד דיסק של המחשב הישן. ההארד דיסק בעקרון נקנה לפני חודשיים בסה"כ - Hitachi DeskStar HDS721616PLA380 160GB 8MB Buffer SATA2 השאלה שלי אם הוא תקול, ואני רוצה לברר את זה - אך הבעיה היא שאני לא מבין גדול בחומרה חחח פתחתי את המארז של המחשב החדש וראיתי את ההארדיסק 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל שהעובי שלו בערך פי 2 מההיטאצ'י שלי. בכל מקרה, גיליתי 4 חיבורי SATA על הלוח אם. אז הנה כמה שאלות שאני רוצה לדעת : * יש אפשרות שנגיד 2 מתוך כל ה4 האלה יהיו SATA2? והאם זה משפיע אם אני יחבר הארד דיסק של SATA לחיבור של SATA2? או להפך.. * אם אני יחבר הארד דיסק ת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. וגם שאני מנסה להעתיק את הקובץ או התיקיה לשולחן עבודה היא לא נפתחת יותר. ניסיתי לפרמט, באופן רגיל וגם עם תוכנת מיוחדות ושום דבר לא מצליח

19. שלום לכם, עברתי על הנעוץ אבל לא מצאתי המלצה קונקרטית לכונן חיצוני כלשהו. הכונן ישמש לגיבוי בלבד, ולא אמור לצאת מתחומי הבית. תרחיש השימוש הוא שמידי פעם אני אחבר אותו למחשב אגבה את המסמכים ואניח לו לשכח בשקט ליד המחשב ולנוח. חשוב לי בנוסף כי יתמוך בLCD, כלומר שאם הLCD יצליח להריץ סרט מUSB אז שגם יצליח להריץ מהכונן. התקציב הוא 400 ש"ח, אין לי מושג מהם הנפחים שאפשר לקנות במחיר זה. שאלה לא קשורה לנושא: אם אקנה את הכונן הפנימי של ה2TB שהמלצם, בהנחה שיש לי SATA אחד פנוי אין בעיה לחבר אותו למחשב, נכון? במידה ואין, איזה כונן עדיף שהוינדוס וכל שאר התוכנות ירוצו עליו הHD204UI או הDisk Drive ST3500320AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) שיש לי עכשיו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by jhracham,

היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן הבקשה שלי היא די פשוטה - אני מעוניין לרכוש הרד-דיסק נוסף שעליו תותקן רק מערכת ההפעלה (WIN7), אני מבקש המלצה לכונן קשיח מהיר בעל נפח של עד 100GB תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שני דגמים שונים שיצאו יחד ומופיעים באתר עם נתונים זהים ומחירים זהים לפי מה שראיתי, רק מדבקת קירור שונה אולי. אז יש הבדל ואם כן מהו?

25. רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.