עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מזה כמה ימים בזמן עבודה עלו לי כמה שגיאות לגבי איזה DLL - לא זוכר מה. לא ממש הפריע לעבודה. היום עשיתי RESTART למערכת ההפעלה (XP PRO 32BIT) ובעליה הוא התחיל לעשות CHKDISK ל-DISK1 משום מה. לאחר הודעה של שניה וחצי שהוא תיקן משהו XP עלה אבל ללא הדיסק (דיסק E - נפרד ממערכת ההפעלה). לחצן ימני על MyComuter==>Manage העלה לי את הדיאלוג המצורף למטה, בבקשה לאתחל את הדיסק. לפני שאני מאשר: 1. מה הנזק האפשרי? אמור להיות מגובה הכל, אבל לא בא לי להתעסק עם זה אם לא צריך. 2. מה יכול להיות הגורם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה איך אני פותר את זה האם יש תוכנה שיודעת כם להראות ולנהל את המידע עם מס רב של פרטישנים ? החלוקה במקור נעשתה ע"מ לאפשר ניהול נוח של מידע קובי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by esxadmin,

יש משהו לעשות או זה אומר שמשהו דפוק אצלי במחשב ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by GHOST,

איזה קונן מבין שתי אלה עדיף מבחינת ביצועים ואמינות? ???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כשאני מעביר משהו מן ההארד דיסק אל לוח אם אז זה פועל במהירות של 100 מגה הרץ או 133 מגה הרץ במקרה של Ata 133 האם יש דרך בעזרת טכנלוגיה אחרת שהיא לא ata133 להעביר במהירות יותר גבוהה כמו 533 מגה הרץ או פחות אם כן נמקו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Kukishin,

יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 וברצוני להעביר מהמחשב הישן את המידע למחשב החדש, כיצד אני יכול לעשות זאת? לעוזרים, תודה מראש. אני מקווה שאני בפורום הנכון...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כונן קשיח של 2 טרה. ראיתי שההבדל במחיר בין תקן USB 2 לUSB 3 הוא כ -50 ש"ח. האם התוספת משתלמת? בכמה יהיה הכונן מהיר יותר בתכלס (לא תיאורטי)? יש לציין שהלוח אם שלי Gigabyte X58A-ud3r טוען שהוא כבר תומך בUSB 3. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by BIGWOLF,

אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ivan,

אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by extra,

אוקיי קניתי צורב חדש שאני מחבר אותו באמצעות חיבור SATA יש לי את הכבל SATA שקיבלתי אותו עם המחשב אבל אין לי את הכבל חיבור לחשמל ואין לי אותו מה אני עושה? יש אותו בתוך המחשב לא? סליחה על הטיפשות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by plinks,

שלום, אני מעוניין לנסות להשתמש בכרטיס CF במהירות X150 יחד עם מתאם SATA כגון זה http://cgi.ebay.com/CF-to-SATA-HD-Hard-Disk-Drive-SSD-adapter-mini-iTX-4N_W0QQitemZ350182152180QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item51887b97f4 על מנת לקבל כונן SSD. שאלה של מהירות - אני יודע שבקורא כרטיסים מהירות קריאה\כתיבה של CF שכזה היא סביב 30 מגה לשניה, כאשר זו פחות או יותר מהירות קריאה\כתיבה של דיסק קשיח. האם צוואר הבקבוק של ה CF הוא בקורא USB, והמתאם ל SATA יפעל מהר יותר ? במבחני ביצועים של כונני SSD יעודיים ניתן לראות מהירויות של כ- 100 מגה לשניה. האם יש לי סיכוי להגיע לזה ? אם לא, מה שונה בעצם בין כרטיס CF לכונן SSD מסחרי ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ברשותי מארז coolermaster sniper כיצד אני יכול לחבר ולעגן את הכונן בצורה ראויה ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tz2000,

שלום הייתה לי בעיה של דינמיק דיסק דיסק קשיח שלא הראה תכוננים של 500 GB שמחולק ל2 מחיצות מצאתי פתרון ברשת. http://www.neondemon.com/archives/how-to-fix-invalid-disk-error-in-windows-7 ע"פ זה לפתוח עם התוכנה הזו שפה ולשנות בכונן מ 42 ל07 , לאחר שעשיתי זאת זה מצא מחיצה אחת ומראה את התוכן של מחיצה אחת בלבד לאחר ששינתי ת42 הבעיה שאני לא רואה את המחיצה השניה ואני לא רואה עוד שגיעה מתחת של 42? מה לעשות בבקשה עזרה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Ghtm,

היי - מספר שאלות: - אחרי שקראתי את דיון המומלצים פה החלטתי לקנות את הצורב הנ"ל. כשאני צורב בעזרתו (משתמש ב-IMGburn), בהרבה מהמקרים הצריבה פשוט נעצרת באמצע - הפס של ה-Device Buffer יורד ל-0, המנורה שעל הכונן מפסיקה להבהב וקצב הצריבה יורד ל-0. נכון לעכשיו הבעיה מתרחשת עם כל סוג מדיה שניסיתי - DVD+R, DVD+R DL ו-CD-R. אחרי שהצריבה נעצרת הכונן לא נפתח עד שאני עושה ריסטרט למחשב, ולפעמים המחשב נתקע. לא קופצת שום הודעת שגיאה. התקלה לא מתרחשת כל הזמן, אבל היא מתרחשת באחוז גבוה מהפעמים ונמאס לי לשרוף דיסקים. כשאני מנסה לצרוב את אותו דבר פעם נוספת אם הצריבה נפסקת שוב היא בד"כ נפסקת באותו אחוז כמו הצריבה הזהה שנפסקה לפניה. לקחתי את הכונן לחנות והחליפו אותו אבל אותה בעיה מתרחשת גם עם…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ה-HD שלי במחשב השולחני בבית לא מתפקד לצערי, המחשב שלי בערך בן שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף HD, אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, תכנות ולעיתים וירטואליזציה. אני מחפש כונן מהיר וזול, מוכן להתפשר על הגודל (שוקל להריץ מ"ה בלבד על ה-SSD וכל השאר על SATA 500 GB שאקנה, אני לא צריך יותר מקום מזה). על אילו HDים כדאי ללכת? או שאולי עדיף לוותר לגמרי על ה-SSD ולקנות HD רגיל זול ושימושי? אני ממש מתקמצן פה, אני עובד עם מקבוק פרו (רטינה) ביום יום והתחלתי לחבר אותו למסך, יש לי SSD במקבוק וכשמתרגלים קשה לחזור אחורה, אבל אני ממש לא רוצה להוציא פה יותר מדי כסף. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?

22. שלום, עדכנתי לאחרונה את מערכת ההפעלה מ XP ל 7 יש לי שני כוננים קשיחים, האחד C והוא למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני מחולק לשתי מחיצות. לאחר התקנת W7 נעלמה אחת המחיצות, אולם הצלחתי למצוא אותה ב disk management. כך שיש לי גישה למחיצה אחת ולכונן הקשיח הראשי. מצ"ב צילום מסך בתקווה שיבהיר את העניין ויעזור לפתרונו. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן חברים, רכשתי דיסק קשיח SSD SAMSUNG EVO 850 350 GB ואני מעוניין להחליף אותו בדיסק קשיח הקיים במחשב נייד שלי. העיניין הוא שאין לי סריאל של הוינדוס, המחשב הגיע כבר עם וינדוס 8. גם לא מופיע סריאל בגב המכשיר ככה שאני לא יודע איך אני הולך להתקין וינדוס חדש עם הרישיון הקיים. בעייה נוספת היא שאין לי כונן דיסקים, האם ניתן להתקין את הוינדוס דרך דיסק און קי?

24. Started by קפלן,

מחשב נייד lenovo ישן, התחיל שלא לזהות כוננים נשלפים. יש לציין שלפעמים הוא כן קורא אותם. מתוך רצון להוציא את המידע שבתוכו קניתי כונן קשיח חיצוני ("Toshiba canvio 2.5( אבל הוא לא מזוהה ע"י המחשב... רק משמיע צליל של חומרה חדשה שנכנסה אבל לא יותר מזה. במנהל ההתקנים, תחת "בקרי אפיק טורי אוניברסלי USB" מופיע שם הכונן אבל הוא עדיין לא נקרא ע"י המחשב ככונן ב'מחשב שלי'. לא מצאתי דרייבר של זה באתר האם ישנה דרך לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים