אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב אבל אני לא סגור איזה דרישות יש לצפייה ברמה כזאת: אני מניח שדרוש כרטיס מסך(על זה אני יכול לסמן וי, בקרוב יהיה לי את הGTX260 והבנתי שחוץ ממשחקים הוא נועד גם לבלוריי) דרוש כונן\צורב BLURAY(אני אקנה ביום מן הימים) וכמובן דרוש התקליטור עצמו, האם יש עוד משהו שדרוש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי SSD סמסונג EVO 850 בגודל 250 ג'יגה, בפועל מה שעשיתי זה לנתק את הכונן הקשיח הרגיל שלי --> חיברתי את ה-SSD וביצעתי התקנה נקייה של ווינדוס 7, האם היו דברים שהייתי צריך לעשות\להגדיר עם ה-SSD לפני שביצעתי את ההתקנה? בחלק מהמדריכים שקראתי באנגלית רשומים כל מיני דברים לביצוע לפני ההתקנה של המערכת הפעלה אבל לא כ"כ הבנתי.. מה שכן, התכוונתי לשנות את הסאטה לAHCI אבל זה כבר היה מוגדר ככה לפני ביצוע ההתקנה של הווינדוס. האם יש משהו קריטי שהייתי צריך להגדיר לפני ההתקנה הנקייה? במידה וכן אתקין מחדש אם צריך.. במידה והכל בסדר, עכשיו כשהווינדוס מותקן יש עוד משהו לעשות חוץ מלהתקין את הדיסק של סמסונג שקיבלתי עם הכונן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מעביר משהו מן ההארד דיסק אל לוח אם אז זה פועל במהירות של 100 מגה הרץ או 133 מגה הרץ במקרה של Ata 133 האם יש דרך בעזרת טכנלוגיה אחרת שהיא לא ata133 להעביר במהירות יותר גבוהה כמו 533 מגה הרץ או פחות אם כן נמקו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי לאחרונה את מערכת ההפעלה מ XP ל 7 יש לי שני כוננים קשיחים, האחד C והוא למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני מחולק לשתי מחיצות. לאחר התקנת W7 נעלמה אחת המחיצות, אולם הצלחתי למצוא אותה ב disk management. כך שיש לי גישה למחיצה אחת ולכונן הקשיח הראשי. מצ"ב צילום מסך בתקווה שיבהיר את העניין ויעזור לפתרונו. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי הפרשי מחירים של כוננים קשיחים פנימיים בנפח 1-2TB וראיתי הפרש של עשרות שקלים לפעמים בין טושיבה לשאר היצרנים, האם הם מומלצים לעומת המתחרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם abit kn8 ultra-9 ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ל-SATA כדי להעתיק אותם לדיסקט. קיבלתי עם הלוח אם דיסקט שנקרא NVRAID האם זה הדרייברים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד ואני מעוניין שהוא יעבוד מהר יותר אני מתלבט במעבר לכונן רגיל עם RPM יותר גבווה או כונן SSD כיום יש במחשב כונן בעל קיבולת של 250 GB 5400RPM האם כדאי לי להחליף HD האם אני ארגיש בשינוי? ואם כן האם כדאי לעבור לHD עם 10K RPM או לHD SSD80 GB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/SAMSUNG-PCIe-Internal-Gaming-MZ-V8P1T0B/dp/B08GLX7TNT/ref=sr_1_3 מחיר נוכחי Total ILS 582.07 כולל מעמ ומשלוח חינם עד אתמול עלה 690 עם משלוח
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת. הדיסק ישמש לרוב להורדות ואני יפעיל ממנו סרטים. אין העדפה לברנד\דגם מסויים ולחנות מסויימת. אבל מעדיף משלוח לבית. חשבתי על זה Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרגע יש לי אותו בגרסא של 1TB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי היום בקייס של Rosewill שמאוד מומלץ פה בפורום ביחד עם הרדיסק של סמסונג, גם הוא חביב הקהל - 103SJ של 1TB. זכור לי בעבר ששאלתי פה ונאמר לי שבהעברת נתונים עם eSATA בכוננים של 2.5" המהירות האופיינית היא 60-70 מגה לשניה, ואילו עבור 3.5" ניתן להגיע ל 80-120. ובכן, בהעברת נתונים רגילה בין המחשב, בו מותקן כונן 7200RPM שכמובן מחובר ב SATA לסמסונג שמחובר לכניסת ה ESATA אני נמצא אי-שם באיזור ה -55מ"ב לשנייה. מה שמוזר זה שלמרות שהעתקה אחת תסתכם ב-55מ"ב לשנייה, אם אעתיק במקביל מהרדיסק אחר אליו (לדוגמה אחד שמחובר ב USB2) אוכל לקבל שם 25~מ"ב לשנייה מבלי לפגום ב-55 של ההעתקה הראשונה. אם אני באמת מצליח לקבל מקסימום של 80מ"ב, מדוע איאפשר גם בהעתקה אחת..? האם זה נתון אופטימלי שעלי לה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-