אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הלפטופ שלי כבר ישן מאוד ולכן מאוד איטי. הייתי רוצה לשדרג ל SSD ורוצה לבדוק האם ה SSD הזה יוכל לעבוד עם הלפטופ שלי? SSD- Samsung Evo 860 דגם לפטופ - G580 Laptop (Lenovo) - Type 2689 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה .. הצורב הזה תומך ב dvd-ram ? LG GH22NS30 כי ראיתי באתר של אייבורי שלא רשום שהוא תומך וכבר צרבתי איזה 20 דיסקים בצורב הזה עם דיסקים של dvd-ram ... והם עבדו ...איך זה יכול להיות ? ומה ההבדל בין + ל- ? ומה כדאי לי לקנות אם אני רוצה רק לצורב סרטים ומוזיקה ? או שזה לא משנה אם הצורב תומך.. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה מידע על יבואני דיסקים SCSI בישראל וכמובן כרטיסי SCSI לי ידוע על יבואן " יניר מערכות ". האם יש עוד ? בבקשה נא לא לכתוב שמות של דילרים או ספקים למיניהם - !!! יבואנים !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-HD שלי הלך היום לאחר שניקיתי את המחשב מאבק והרכבתי שוב. ברגע שלחצתי על כפתור ההפעלה של המחשב, התחיל לעלות עשן מהמעגל המודפס של ה-HD והמחשב נכבה. ברגע שחיברתי HD אחר הכל עבד טוב. אני צריך המלצה על מעבדה אמינה אשר יכולה לשחזר את המידע (לפחות את חלקו) מה-HD שהלך. אני מתאר לעצמי שברגע שהמידע תקין והבעיה היא בלוח. המעבדה צריכה להיות באזור חיפה. תודה מראש, אביעד. ברמת העיקרון - הם אמורים פשוט להחליף את המעגל המודפס במעגל אחר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מניח שגם כונני CD ROM, צורבים, וDVDs יעבדו עליו. זה יהיה מצויין........
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לפרמט את הכונן לעיל ב - NTFS?.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכשיו את הכונן Sychte kamazo 2 וחיברתי אליו כונן 2.5" (FAT32) שהיה בשימוש במחשב הנייד הישן שלי (לא פירמטתי אותו או משהו כזה לפני) עכשיו חיברתי למחשב , עושה רשום שהכל טוב (הנורה דולקת המחשב מקפיץ הודעה שחוברה חומרה) אבל אני לא רואה את הדיסק... מה עושים? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שחיבור mSATA משמש לחיבור SSD בתור זכרון מטמון של כונן קשיח, אבל האם יש הבדל במהירויות בין SATA 6Gb/s לבין mSATA?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עושה רעשים כשלא מכניסים דיסק כאילו הוא מסובב דיסק ולא קורא דיסקים. אבל הוא צורב.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במהלך השנה האחרונה הצטבר לי במחשב חומר שברצוני לגבות. מכיוון שמחירי ההארד-דיסקים עלו בחודשים האחרונים, ואין באפשרותי לרכוש אותם, ארצה להשתמש בהארד דיסקים ישנים שמצאתי אצלי במחסן ששימשו מחשבים ישנים (משנת 2000) ושמרתי אותם. מדובר בכ-20GB. הכוננים המדוברים הם (שלושתם IDE): WD Caviar 150AA - 15 GB WD Caviar 64AA - 6.4 GB WD Caviar 23200 - 3.2 GB השאלה שלי היא כזו: מה היא הדרך הכי טובה לחבר אותם למחשב שלי כדי להעביר את הקבצים, מלבד לפתוח את המארז, ולחבר אותם אחד אחד? יש איזשהו כבל IDE-USB, או משהו דומה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את כונן ה- 500GB בסוני 4 לכונן של 1TB . רציתי לדעת אם זה מתאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851516 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו לעשות או זה אומר שמשהו דפוק אצלי במחשב ? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמאז שחיברתי את ה SSD רוב הפעולות שלי זה מה ssd ואין שום בעיה אם זאת אם לדוגמא אני פותח איזה תוכנה שמותקנת על ה ssd אבל התוכנה צריכה באופן עקיף לפתוח קובץ שיושב על ה HDD הישן אז נהיי דילי רציני של כמה שניות עד שההכונן הישן "מתניע" ,"וההתנעה מלווה ברעש בסגנון של רעש כשמדליקים מחשב ..., הרעש הזה פחות מפריע כי הוא נעלם בסיום "ההתעוררות/התנעה" של הכונן מה שמפריע זה כמובן הדיליי /ההאטה , הכונן הישן שלי זה sansung HD 103SJ יש דרך למנוע את המצב השינה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תחנת עגינה להארד דיסקים . ראיתי את זאתי :http://www.ebay.com/itm/230770146762?_trksid=p5197.c0.m619 זה מספיק או שעדיף להביא משהו רציני יותר. תודה מראש hagayben.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז.. שמעתי על כבל USB לפלינק, רק אניא רוצה להיות בטוחש אני מבין איך זה עובד. ממה שאני הבנתי זה עובד ככה שכשאתה מחבר שני מחשבים אז במחשב אחד כשנכנסים דרך my computer ישנו כונן חדש בדיוק כמו שקורה כאשר מחברים DOK.. הבנתי נכון? וכבלים כאלה אפשר למצוא גם בבאג?או KSP? האם משנה באמת החברה של כבל כזה? ועכשיו מקרה אחר: נניח אני מוציא תדיסק קשיח מהמחשב הישן ומנסה להרכיב אותו על המחשב החדש לראות אם הוא מתאים, האם אמור להימחק המידע שמה אוטומטית מהניתוק מהמחשב הישן? חוץ מזה שמן הסתם יהיה צורך להתקין מחדש תווינדואוס.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 500AAKS עם מחיצה בודדת© ועליה שמור הכל, ווינדוס, תוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, מוזיקה וכו'.... האם זו הייתה טעות? בכל מקרה, נשאר לי כ70GB ואני מתכנן להוסיף עוד 500AAKS(או 640, תלוי אם אני יעשה מערך רייד או לא) איך לסדר את הכוננים = מחיצות, מערכי רייד וכו'? במידה ואני יקנה עוד 500GB - ? במידה ואני יקנה 640GB ולא 500GB כמו שיש לי כרגע ואז אי אפשר מערך רייד - ? במידה ואני יקנה 2 דיסקים של 500GB - ? מקווה שהבנתם אותי, תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-