אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יצרתי מחיצה חדשה ולא שמתי לב שההארד דיסק הנייד מחובר עדיין בUSB ובטעות ביטלתי את הparatition שלו. לא מחקתי בנוסף שומדבר. ולא כתבתי מידע חדש. יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו.. ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני. רציתי לדעת כמה דברים.. קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD? כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל. במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599 אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מארז חיצוני וכונן 1-2TB. כמובן שהכונן יהיה SATA. איזה מארז צריך? מזה ESATA? אשמח להמלצה על מארז ספציפי? והאם צריך ספק חשמלי בנוסף לחיבור USB? אני כמובן רוצה לחבר את הכונן הקשיח דרך USB למחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום רציתי להגדיל את כונן C (כונן ווירטואלי), השתמשתי ב GPARTED ההזזה של הכונן השני נכשלה כעבור כרבע שעה עם הערה (...) error while reading block at sector הרצתי פקודת chkdsk e:/r/f ונמצאו 448kb bad sectors. חשבתי שהפקודה גם מתקנת אותם, והרצתי שוב GPARTED אבל הפעם ההזזה כלל לא החלה, אלא ישר קיבלתי הערה על כך שיש bad sectors רבים וכדאי לגבות קודם, ואז להריץ chkdsc פעמים (כך כתוב) ולעשות reboot, ואחרי זה להוסיף ל ntfsresize את האופציה --bad-sectors. עשיתי שוב chkdsk וניסיתי שוב GPARTED אבל קיבלתי שוב את אותה ההודעה. ניסתי לעשות את מה שהם אמרו, כלומר להשתמש ב ntfsresize אבל הנסיונות לא עלו יפה (או במילים אחרות אני לא יודע איך להשתמש בפקודה הזאת כדי להזיז את E ימינה). כר…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות כונן חיצוני 2TB על מנת לחבר בחיבור USB 3.0 לנתב שלי (D-Link 6850). צריך לעמוד על השולחן ליד הנתב. גודל סביר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829399 וראיתי שהמלצתם על זה: Transcend StoreJet 35T3 מה דעתכם? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מישהו מוכן בבקשה להסביר על שתי המדיות האלה? עד כמה הן יקרות כיום? כמה ניתן לאכסן עליהן? והאם בעתיד זה יחליף את הDVD הרגיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בחו"ל צורב DVD של SONY אשר הומלץ לי על ידי רבים מחבריי האמריקאים ואכן במחיר זול למדיי (330$) קיבלתי צורב, חדש יפה שחור ומהיר ! אבל.... כשהגעתי לרגע בו עליי לקנות מדיות ריקות לצריבה קיימים מספר סוגים שאיני מצליח לעמוד על ההבדלים ביניהם: ישנו תקן שנקרא DVD-R ובהתאמה אליו ישנו תקן שנקרא DVD-RW אך ישנו גם תקן שנקרא DVD+R ובהתאמה DVD+RW, האם יש הבדל שמישהו יודע עליו בין ה -R ל +R ? האם הצורב שלי שמתיימר לצרוב DVD במהירות x4 דורש מדיה מתאימה שתומכת במהירות זו כמו בכל צורב CDs רגיל ? איזה דיסקים (מישהו עם נסיון בבקשה...הדברים האלה יקרים) הכי טובים לצריבה.?. סוני טוענים שהצורב הוא הגירסה שלהם לצורב ה A05 של פיוניר - אם זה עוזר למישהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בסוף קניתי 840 EVO של סמסונג. יש לי את ה-MAGICIN והכל טוב, גם RAPID מופעל.. והמחשב באמת מטוס. הבעיה היא שלעיתים די רחוקות שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר להכנס לאף אייקון בשולחן העבודה, ולעומת זאת אם אני נכנס להתחל או משהו זה מגיב ישר.. למה זה ככה? וגם שאני מתקין משחק על ה-SSD אז המחשב ממש תקוע.. (לעיתים רחוקות, לא בכל התקנה).. בקשיח לא זכור לי שזה קרה מפרט: i5 3470 8GB RAM
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עדכנתי לאחרונה את מערכת ההפעלה מ XP ל 7 יש לי שני כוננים קשיחים, האחד C והוא למערכת ההפעלה ותוכנות שונות והשני מחולק לשתי מחיצות. לאחר התקנת W7 נעלמה אחת המחיצות, אולם הצלחתי למצוא אותה ב disk management. כך שיש לי גישה למחיצה אחת ולכונן הקשיח הראשי. מצ"ב צילום מסך בתקווה שיבהיר את העניין ויעזור לפתרונו. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 500AAKS עם מחיצה בודדת© ועליה שמור הכל, ווינדוס, תוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, מוזיקה וכו'.... האם זו הייתה טעות? בכל מקרה, נשאר לי כ70GB ואני מתכנן להוסיף עוד 500AAKS(או 640, תלוי אם אני יעשה מערך רייד או לא) איך לסדר את הכוננים = מחיצות, מערכי רייד וכו'? במידה ואני יקנה עוד 500GB - ? במידה ואני יקנה 640GB ולא 500GB כמו שיש לי כרגע ואז אי אפשר מערך רייד - ? במידה ואני יקנה 2 דיסקים של 500GB - ? מקווה שהבנתם אותי, תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי סמסונג הוציאה כונני SSD חדשים הנקראים 970. כרגע הכי מהירים לסוגם. לאלו שדורשים את הטוב ביותר .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החבילה הכחולה של סילברליין. בנתיים 2 צורבי דיוידי (של LG שניהם אגב) נתנו לי מקס של X4 למרות שעל הדיסקים רשום X8. מה אני מפספס?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב YAMAHA 44X24X44 F1E, אני יודע איפה מגדירים את הPOI והDMA, אבל זה לא מופיע לי בדריוורים של הצורב כך שאין לי אפשרות לבחור בין השניים. (התקנתי את הדיסק של הנרו...) איפה אני מוצא דריוור? לעזרתכם כמה תמונות שלא תתבלבלו... בקיצור האיכס פי מזהה את הצורב ככונן רגיל אבל כשאני צורב בנרו זה צורב בלי בעיות (וגם מצייר בלי בעיות ) אבל אני מאמין שאם אני אתקין את הדריוורים וההגדרות זה יתן יותר ביצועים... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי. אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל. זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף) החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין. אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר? חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק. העלתי גם …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי צוקב של לייט-און הוא חדש בקושי עבר צריבות יש לי אותו כבר בערך שנתיים ועכשיו נזכרתי לטפל בו... מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... אני מכניס דיסק ריק ! בוחר מה לצרוב והכל והוא פשוט אומר לי להכניס דיסק ריק כלומר במילים אחרות שהוא לא מזהה שהדיסק המוכנס הוא ריק. פעם היה עושה בעיה אחרת היה כבר מגיע לשלב של הBUFFERING התחלת צריבה ממש התחלה ואז היה FAILED היום גם לשלב הזה הוא לא מגיע. עידכנתי קושחה היום... ואני כבר ממש לאי ודע מה לעשות מעבר לזה. רעיונות ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה על SSD שישמש רק עבור מערכת ההפעלה ואולי עבור משחק או שניים במחיר מינימלי וביצועים טובים עם חשיבות גבוהה בעיקר לאמינות. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב נייד שברשותי ולהוסיף לו כונן SSD. הדגם הינו ASUS-VivoBook-S15-S510UQ-BQ203 האם ישנה מגבלת תאימות לסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN ו-NVMe. האם ישנו מקום גם לכונן HDD וגם לכונן SSD? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-