אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בחו"ל צורב DVD של SONY אשר הומלץ לי על ידי רבים מחבריי האמריקאים ואכן במחיר זול למדיי (330$) קיבלתי צורב, חדש יפה שחור ומהיר ! אבל.... כשהגעתי לרגע בו עליי לקנות מדיות ריקות לצריבה קיימים מספר סוגים שאיני מצליח לעמוד על ההבדלים ביניהם: ישנו תקן שנקרא DVD-R ובהתאמה אליו ישנו תקן שנקרא DVD-RW אך ישנו גם תקן שנקרא DVD+R ובהתאמה DVD+RW, האם יש הבדל שמישהו יודע עליו בין ה -R ל +R ? האם הצורב שלי שמתיימר לצרוב DVD במהירות x4 דורש מדיה מתאימה שתומכת במהירות זו כמו בכל צורב CDs רגיל ? איזה דיסקים (מישהו עם נסיון בבקשה...הדברים האלה יקרים) הכי טובים לצריבה.?. סוני טוענים שהצורב הוא הגירסה שלהם לצורב ה A05 של פיוניר - אם זה עוזר למישהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חיצוני למחשב נייד(אין בו לא צורב לא כונן דיוידי). התקציב שלי 300. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי SSD סמסונג EVO 850 בגודל 250 ג'יגה, בפועל מה שעשיתי זה לנתק את הכונן הקשיח הרגיל שלי --> חיברתי את ה-SSD וביצעתי התקנה נקייה של ווינדוס 7, האם היו דברים שהייתי צריך לעשות\להגדיר עם ה-SSD לפני שביצעתי את ההתקנה? בחלק מהמדריכים שקראתי באנגלית רשומים כל מיני דברים לביצוע לפני ההתקנה של המערכת הפעלה אבל לא כ"כ הבנתי.. מה שכן, התכוונתי לשנות את הסאטה לAHCI אבל זה כבר היה מוגדר ככה לפני ביצוע ההתקנה של הווינדוס. האם יש משהו קריטי שהייתי צריך להגדיר לפני ההתקנה הנקייה? במידה וכן אתקין מחדש אם צריך.. במידה והכל בסדר, עכשיו כשהווינדוס מותקן יש עוד משהו לעשות חוץ מלהתקין את הדיסק של סמסונג שקיבלתי עם הכונן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן נדפק לי הכרטיס של הגלאקסי 4S והוא פתאום לא מזהה אותו ושאני מכניס למכשיר הוא רושם לי שצריך לפרמט שאני נותן אישור הוא נכשל ופתאום לא מזהה אותו.אותו דבר במחשב שאני מכניס למחשב לא משנה עם איזה מתאם יש לי מלא סוגים של מתאמים הוא מזהה אבל אי אפשר להיכנס לראות קבצים וכאשר אני מנסה לאתחל הוא לא נותן לי. וגם שאני עושה אתחול שהוא מצגיג לי את האפשריות הוא רושם שם שהקיבולת שלו היא 1.99TB ולא 32GBהשאלה שלי היא כזו יש לי שם מלא תמונות וסרטונים יש דרך להציל אותם?ואם לא אז האם אפשר לפחות להציל את הכרטיס שיעבוד שוב? שיחזור לתפקד אפילו עם זה אומר שהכל יאבד ויצטרך למחוק הכל בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, היה לי פה נושא קודם אבל מסתבר שזה חייב להגיע לנושא אחר והרבה יותר קריטי. אני לא יודע למה אבל הארדיסקים נשרפים לי פה אחד אחד וזה כבר מלחיץ. העניין הוא שאלו לא ההארדיסקים הקבועים שמחוברים פה שאלה לא נשרפו בכלל. זה תמיד כשאני מחבר הארדיסק אחר ישן יותר. זה כבר השני. בסך הכל בשביל להעביר לפה קבצים ישנים. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק בצורה הזו יש הבזק של קצר והוא נשרף. (ועולה ממנו ריח חזק של שרוף) החשד העיקרי היה הספק, אבל לאור העובדה שהחנות (IQPC) אמרה לי שהספק עבר בדיקות מתח 24 שעות ושגם אנחנו בדקנו את המתח שלו עם מולטימטר, קשה לי להאמין. אולי איזה פאק שלי שאני לא עושה בסדר? חשבתי על אחד מהכבלים שהם היו מחוברים דרכם, אבל קשה לי להאמין שכבל מסוגל לשרוף ככה הארדיסק. העלתי גם …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזוב אותך מתעדכן בהתאם, יש שם המלצות לכמה כוננים השאלה היא מה הבחירה ההכי טובה נראה לי אנ יאקח את הH10 בגלל הCrossFlashing
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי סמסונג הוציאה כונני SSD חדשים הנקראים 970. כרגע הכי מהירים לסוגם. לאלו שדורשים את הטוב ביותר .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בלוח אם שלי GAX48DS5 יש מצב של SATA AHCI המערכת הפעלה הותקנה במצב SATA רגיל האם יש שיפור משמעותי בביצועים שמעבירים בביוס למצב SATA AHCI יש לי את הולוסירפטור 150 ג'יגה ויש לו את ה NCQ או בשביל להנות מהביצועים צריך להתקין מחדש את וינדוס במצב SATA AHCI ועוד שאלה לגבי הדיסק קשיח שלי איך אני יודע שהוא עובד על מצב SATA 2 והוא מעביר מידע ב 300 מגה ולא ב 150 תודה לעונים יום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו... התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך... זה נכון? נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים.. כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 160 גיגה. תקין ב 100% חיבור SATA אם זה רלוונטי. עכשיו הוא מחולק ל 2 מחיצות מחיצה ראשית C 35 גיגה מחיצה שנייה D כול השאר מלפני שלוש שנים עשיתי התקנה בעסק למחשב וכאשר סיימתי ההתקנה על שלל התוכנות של העסק וכו עשיתי גואוסט לכונן C שיושב על כונן D השבוע הייתי צריך לשחזר את כונן C על ידי הגואוסט שישב בכונן D מליפני שלוש שנים (כי לא רציתי להתקין מחדש הכול ולקרוא לכול בעלי התוכנות מחדש שיבואו להתקין) אז ליפני שעשיתי את השחזור עשיתי גואוסט לכונן C כדי לישמור על החומר במידה ויהיה איזה קובץ ששכחתי לשמור. עשיתי גיבוי כפול של כונן C (פעמיים עשיתי לו גואוסט על 2 הרדיסקים שונים) כדי להיות סגור שבמידת הצורך יהיה לי החומר ולא יהיו בעיות! בגלל שעשיתי לו גיבוי (GHOST) פעמיים…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות: דגם 330 120G מחיר 546 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CT120A3K5 דגם 520 120G מחיר 700 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SSDSC2CW120A3-OEM
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים מזכירה לכונני ה-SDD למיניהם שעם כל הכבוד להתקדמות שהם עושים בתקופה זו - יש להם עוד הרבה לאן לשאוף בכל הנוגע ליחסי נפח/עלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97-8tb-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%a4%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-HD שלי במחשב השולחני בבית לא מתפקד לצערי, המחשב שלי בערך בן שנתיים וחצי ואני רוצה להחליף HD, אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, תכנות ולעיתים וירטואליזציה. אני מחפש כונן מהיר וזול, מוכן להתפשר על הגודל (שוקל להריץ מ"ה בלבד על ה-SSD וכל השאר על SATA 500 GB שאקנה, אני לא צריך יותר מקום מזה). על אילו HDים כדאי ללכת? או שאולי עדיף לוותר לגמרי על ה-SSD ולקנות HD רגיל זול ושימושי? אני ממש מתקמצן פה, אני עובד עם מקבוק פרו (רטינה) ביום יום והתחלתי לחבר אותו למסך, יש לי SSD במקבוק וכשמתרגלים קשה לחזור אחורה, אבל אני ממש לא רוצה להוציא פה יותר מדי כסף. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476302.msg4077219#msg4077219 כרגע אני נמצא במצב סריקה הזה: הכונן מזוהה ב- Disk Management כ- RAW 32MB כשהוא כונן של 640GB. איך ממשיכים משם? המדריך לא כל-כך ברור והדברים שיש לי לא תואמים אותו. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, איזה כונן מומלץ יותר בעצם מבחינת ביצועים ?! ה SEAGATE עולה 570 שח ה WD עולה 590 ....
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 מה דעתכם עליו? הוא טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יהיה מהיר יותר RAID 0 של שני כוננים איטיים יותר (נגיד 850 EVO או כל כונן שכזה) נגד כונן מהיר יותר (תומך NVMe) כדוגמת 960 EVO בתרחישים הבאים: שני כוננים בחיבור SATA3 לעומת כונן M.2 יחיד. שני כוננים בחיבור SATA-express לעומת כונן M.2 יחיד. שני כונני M.2 (על PCI-e x4) לעומת כונן M.2 יחיד. הכוננים ישמשו לאיחסון תוכנות ומערכת הפעלה בעיקר ולא לאחסון מדיה (כלומר איבוד של מידע אינו נוראי אך עדיף שלא יקרה) תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לשרשור בקודם (בנושא: הארדיסק 3.5 חיצוני Maxtor VS W.D (נפח 500GB-1TB לגיבויים)) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368880.msg3184089#msg3184089 החלטתי ללכת על 500GB בכונן חיצוני מוכן. (השיקולים אין לי חיבור של SATA וזה לא הולך להשתנות בשנה הקרובה, 500GB מספיק לגיבויים שזה השימוש העיקרי, עם הפרש עוד שנה או שנה וחצי בטח אוכל לקנות משהו יותר מתקדם וכמובן המחיר הנמוך 300ש"ח של ה-MAXTOR) משום מה ה- MAXTOR שרציתי כבר לא נמכר (האזל המלאי תוך פחות משבוע?) לפחות לא במחיר של 300 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=6539 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 יש סיבה מיוחדת? (זה בכלל שהוא היא טוב וזול או בגלל שהורידו אותו ממכירה מסיבה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נישא של COMPAQ דגם EVO N610C מעבד פנטיום 4 1.8 ו256 RAM. משום מה המחשב כל הזמן שואל אותו (למטה בשורת המשימות) אם הוא רוצה להסיר בביטחה את הרכיב כלומר כונן הCD. ניסינו להסיר אותו וכמובן בהפעלה הראשונה של המחשב הוא זיהה אותו מחדש והתקין אותו אבל המצב לא השתנה המחשב עדיין שואל אם אנחנו רוצים להסיר אותו. הכונן רשום בDEVICE MANAGER כ-COMPAQ CD 224E ולא מופיע שום סימן של תקלה או משהו בסיגנון. איך פותרים את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-