אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתחיל לקבל את ההודעה המצורפת באופן שחוזר על עצמו מדי כמה דקות.. כמובן שמיד גיביתי דברים חשובים וביצעתי סריקות לבדיקת הכוננים אבל הן הראו שהכל תקין.. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DVD של ASUS דגם E616 נשאר לי עוד 4 אזורים ובפעם האחרונה הוא ינעל על איזור האחרון מה אני יכול לעשות שיהי מולטי ZONE לכל הזמן תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD ויש לי כמה שאלות. כשאני מחבר אותו למחשב אני רואה כונן של 930GB, (למה לעזאזל הם אף פעם לא מדייקים?! איפה עוד 70GB?!) ועוד כונן של 442MB שלמעשה לחיצה עליו מפעילה לי תוכנה בשם smartware. החלון שנפתח מציע לי להתקין back up files או set up drive. מה זו התוכנה הזאת ולמה אני צריך אותה? דבר שני, לא כדאי לפצל את הכונן הענק הזה לכמה כוננים? מטעמי בטיחות? שאם ידפק כונן אז לא הכול ידפק..... אפשר לעשות את זה עם computer management של הווינדוס, לאחר שכבר מלאתי 5% מהכונן? (כלומר- לפצל את הכונן כשיש בתוכו דברים)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 XP SP3 קראתי את הלינק שבסטיקי, הורדתי את התוכנה HDD Capacity Restore Tool וזה לא עזר קראתי את השרשורים הקשורים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406430.msg3493185#msg3493185 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412432.msg3541912#msg3541912 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388976.msg3342472#msg3342472 ולא מצאתי פתרון... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עובד עם Raid 0 לביצועים כבר כמה שנים טובות אבל הנפילות הן מאד תכופות, חושב לעבור לSSD כונן יחיד למערכת הפעלה ומשחקים, האם הביצועים ישתפרו? מה לגבי יציבות/אורך חיים ? אשמח להמלצה על כונן SSD עד 800 שח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כונן קשיח חדש - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB ותכננתי להשתמש בו כונן קשיח חיצוני בתוך מארז שקניתי בנפרד, בחיבור למחשב בממשק esata. השימוש העיקרי שלי בו מיועד לגיבוי, ואיחסון (סרטים, מוסיקה וכו'). הכונן הפנימי שיש לי כרגע במחשב הוא Seagate Barracuda 7200.10 250GB - ST3250410AS (מפרט מלא בצד) והוא מוגדר ככונן הראשי שלי, עליו יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים שלי. עכשיו אני בהתלבטות אם כדאי לי להחליף בתפקיד בין השניים. האם אני אבחין בהבדל משמעותי לטובה בביצועים בעת שימוש במשחקים או ביישומים אחרים עם ה-Spinpoint F3? אם כן, מהו בדיוק התהליך המומלץ? זה אומר שאני אצטרך לעשות clone מהכונן הראשי ל-Spinpoint? או Full image backup ואז Restore?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקרונית HD נחשבים צוואר הבקבוק במחשבים חדשים, ה-HD לא התקדמו יחסית מאז P3 לעומת השיפורים האחרים במחשב (לוחות אם , מעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך ) השאלה האם אני ירגיש שיפור ממשי (לא דרך תוכניות בדיקה ביצועים ) אלה בשימוש יום יומי אם HD של WD RAPTOR ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח 1 TB של חברת WD שנקנה לפני כ4-5 שנים. הכונן הפסיק לעבוד - שומעים את הדיסק מסתובב, ורעשים לא תקינים של הקורא. יש המלצות למעבדה באזור תל אביב שיכולה לתקן או להעתיק את הקבצים לדיסק קשיח חדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי EVO 120GB, ואני מתלבט אם למכור.. כעקרון אני חושב למכור אותו ואולי לקנות SSD זול יותר באותו נפח ובכך לצאת עם רווח כלשהו. מה דעתכם? ראיתי שיש אחלה SSDים ב-KSP.. וגם ככה בלוח שלי יש SATA 2. אני מתלבט בגלל שאמרו שיש לו בעיית חומרה, לא שזה כזה מפריע לי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שקיים cdrom Kenwood 72X TrueX מה ידוע עליו ואיפה ניתן להשיג אותו בארץ????
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את ה WD GOLD 10TB מאיביי והוא ממש הרגיש איטי בעבודה רגילה במחשב (מדיה בעיקר כמו סרטים ומוזיקה). בבדיקת מהירות מול כוננים אחרים התגלה שה4K random שלו מאד מאד איטי. נראה לכם הגיוני הנתונים האלו למטה? הseller טוען שזה ביצועיו של כונן זה בגלל היותו כונן Datacenter. אשמח לכל טיפ :-). Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 271.061 MB/s Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 199.447 MB/s Random Read 4KiB (Q= 8,T= 8) : 2.622 MB/s [ 640.1 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 8,T= 8) : 5.906 MB/s [ 1441.9 IOPS] Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 2.630 MB/s [ 642.1 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 6.039 MB/s [ 1474.4 IOPS] Random Read 4KiB (Q…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בקר RAID "על-הלוח". בעתיד הקרוב אני לא הולך להשתמש בו, אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בחיבורי IDE הנוספים שלו כדי לחבר התקנים בלי קשר לRAID. כלומר, נגיד יש לי שני דיסקים קשיחים, נגן DVD וצורב. האם אוכל לחבר כל התקן לחיבור משלו או שלא אוכל להשתמש בשני החריצים הנוספים בלי להשתמש בRAID, ואהיה חייב לחבר שני התקנים על כל חריץ IDE בלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לדיסק לסטרימר Playon! HD. מתכנן לאכסן עליו קבצי MKV. עדיפות לחנויות באיזור הוד השרון-כפ"ס-רעננה. מה דעתכם על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5639 לפי מה שהבנתי. הוא נחשב שקט יחסית. האם מספיק שקט בשביל קולנוע ביתי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חג שמח. יש לי מחשב DELL Inspiron 15R SE 7520 i7 כרגע עם כונן 1TB במהירות 5400... הכונן מאט את המחשב בצורה לא נורמאלית (פעם ראשונה שאני עובד עם כונני 5400 בעוד שאני רגיל ל7200 שהיה לי במחשב השולחני..).. בין אם זה עד שמעתיקים קבצים/מעלים תוכנות כבדות ותוכנות הורדות (לUTORRENT לוקח המון זמן לעלות כי הוא מאמת את ההורדות).. מינימום מקום אחסון: 250GB יש לי תקציב באזור ה1000 ש"ח (גמיש..), אבל אני לא מבין גדול בSSD...לפי הפירסומים והתכנים השיווקיים (ומאמרים/סיקורים פה ושם) ראיתי שה840 EVO של סמסונג לא רע מבחינת ביצועים-מחיר...אבל שוב, אני לא מבין גדול, זה רק לפי מאמרים...לכן אני שם פה את הפוסט... השאלה בגדול היא, כמובן, על איזה אתם ממליצים...ועוד שאלות כמו; האם זה מתאים למח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לא מזמן נדפק לי הכרטיס של הגלאקסי 4S והוא פתאום לא מזהה אותו ושאני מכניס למכשיר הוא רושם לי שצריך לפרמט שאני נותן אישור הוא נכשל ופתאום לא מזהה אותו.אותו דבר במחשב שאני מכניס למחשב לא משנה עם איזה מתאם יש לי מלא סוגים של מתאמים הוא מזהה אבל אי אפשר להיכנס לראות קבצים וכאשר אני מנסה לאתחל הוא לא נותן לי. וגם שאני עושה אתחול שהוא מצגיג לי את האפשריות הוא רושם שם שהקיבולת שלו היא 1.99TB ולא 32GBהשאלה שלי היא כזו יש לי שם מלא תמונות וסרטונים יש דרך להציל אותם?ואם לא אז האם אפשר לפחות להציל את הכרטיס שיעבוד שוב? שיחזור לתפקד אפילו עם זה אומר שהכל יאבד ויצטרך למחוק הכל בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי זו נובעת מהתעניינותי במארז הזה בו מותקנים הכוננים בצורה אנכית ולא בשכיבה כמקובל ואין ספק שהרעיון חכם מאד "ואיך לא חשבו על זה קודם" אך החשש מקנן בי בשל העובדה שאיני מבין כיצד עובד מנגנון הכתיבה של כונן מכני והאם במצב אנכי זה "לא המצב הטבעי שלו" (כלומר מונח על הפלטה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי WD2500KS ואני רוצה להקים מערך RAID רגיל לגיבוי מלא של הנתונים שעל הכונן הראשי. האם אני חייב להשתמש בכונן קשיח בדיוק מאותו הדגם (WD2500KS)? או שאני יכול גם לרכוש את הדגם החדש יותר WD2500AAKS והם יעבדו יחד ללא בעיה? מבדיקה קצרה באתר של ווסטרן דיגיטל הם ממקמים את שני הכוננים באותה רמה בדיוק מבחינת מפרט, לא יודע לגבי ביצועים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-