אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מהיכן ניתן לקנות חבילות DVD של ורבטים במחיר הכי זול שיש? אופיס דיפו? (או במילים אחרות - המבצע של השני ב50% עדיין קיים שם?) תודה ענקית! :-*
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם XP הותקן ב IDE אין בעיה לעבור ל AHCI וחזרה ל IDE מתי שבא. אם XP הותקן ב AHCI אין אפשרות לשנות ל IDE זה לא עובד. חלונות עולה עם מסך כחול 0X7B מה לא ניסיתי - התקנת דריברים בכח ל IDE , שנויים ברגיסטרי, סקריפטים שמבטיחים אבל לא מקיימים, ומה לא. מישהו יודע איך וגם והצליח לשנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אני עובד עם לוח של אסוס, מעבד אטום (MINI ITX), הקשיח הוא אינטל 40 GB. המטרה היא להתקין XP, בכל פעם אני נתקל בBSD, עם השגיאה שמציינת שהמחשב לא מזהה התקן שניתן להתקין עליו מערכת הפעלה. הפיתרון הידוע הוא מעבר מACHI / RAID בביוס - לIDE MODE. אצלי הבעיה קצת שונה, וזה פשוט לא עובד. שיטת ההצלבה? WD 2.5" - אכן עובד - בכך אני שולל את הלוח SSD - עובד על מחשב אחר - כלומר, ההתקנה מזהה אותו ונותנת לי להתקין עליו - שולל את הSSD. אשמח לשמוע הצעות מעניינות נוספות. אלי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הלפטופ שלי LENOVO G570 יש לי i5 (דור מעט ישן אבל עושה את העבודה) הזמנתי זכרונות לשדרג ל8GB במקום 4GB ועכשיו נשאר לבחור כונן SSD השימושים שלי הם: פוטושופ, צריך גם להפעיל עוד מערכת הפעלה וירטואלית (לומד QA). 1. הבנתי שיש 2 אפשרויות - כונן M2 שהאמינות שלהם מוטלת בספק (או שאני טועה?) 2. או כונן 2.5 שאוכל להתקין אותו במקום הרגיל. ואת הרגיל העביר למתאם יעודי במקום הכונן DVD (אני מוכן לוותר עליו) 3. אופציה אחרת??? מה מבין האפשרויות עדיף? אמין? הנפח הנדרש הוא מעל 200 ג'יגה תקציב באיזור ה 400-600 ש"ח אודה לעזרתכם, תומר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב מערך RAID 0 של שני טרה לכונן (סהכ שני כוננים) + 256GB CACHE של SSD ועוד כונן אחד של 4TB HDD שכל הזמן מגבה הכל, בכל זאת, RAID 0..... המערך שונה במקצת ממה שstoremi או intel rapid store מציעים, כיוון שהם אינם תומכים בRAID כלל, לצורך העניין אני משתמש בתוכנה שנקראת PRIMOCACHE והיא מומלצת בחום למי שמעוניין לפני שיקפצו להזכיר לי שSSHD כבר קיימים, לדעתי SSHD נכשלו בגלל שהם הגיעו עם קאש של מקס 8GB וזה פשוט לא מספיק לכלום, משחק רגיל היום מגיע ל50 ג"ב בקלות, 8GB לא יעזרו בכלום. בכל אופן, למי שמעוניין (בעיקר לגיימינג) יש את הבנצ'מארק המצויין הזה ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=HxeP7FqT-1A אני אשמח לעשות בנצ'מארקים במער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לנסות להשתמש בכרטיס CF במהירות X150 יחד עם מתאם SATA כגון זה http://cgi.ebay.com/CF-to-SATA-HD-Hard-Disk-Drive-SSD-adapter-mini-iTX-4N_W0QQitemZ350182152180QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item51887b97f4 על מנת לקבל כונן SSD. שאלה של מהירות - אני יודע שבקורא כרטיסים מהירות קריאה\כתיבה של CF שכזה היא סביב 30 מגה לשניה, כאשר זו פחות או יותר מהירות קריאה\כתיבה של דיסק קשיח. האם צוואר הבקבוק של ה CF הוא בקורא USB, והמתאם ל SATA יפעל מהר יותר ? במבחני ביצועים של כונני SSD יעודיים ניתן לראות מהירויות של כ- 100 מגה לשניה. האם יש לי סיכוי להגיע לזה ? אם לא, מה שונה בעצם בין כרטיס CF לכונן SSD מסחרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת. הדיסק ישמש לרוב להורדות ואני יפעיל ממנו סרטים. אין העדפה לברנד\דגם מסויים ולחנות מסויימת. אבל מעדיף משלוח לבית. חשבתי על זה Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרגע יש לי אותו בגרסא של 1TB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. ברצוני לרכוש כונן חיצוני 1TB לגיבוי סרטי משפחה מקור (ממצלמת וידאו) ותמונות. מהו הדיסק החיצוני המומלץ ביותר לשם כך? (500-600 ש"ח) 2. יש לי WIN7 עם כונן 1TB בודד (מחיצות C ו D). אני עורך סרטים קצרים (קליפים) משפחתיים בפרמייר. עד כמה שידרוג הכונן הקשיח ל SSD יגביר את ביצוע המחשב באופן משמעותי? (זמן טעינת המחשב, גלישה באינטרנט, אופיס, פרמייר וכו')? האם כדאי לשדרג (הביצועים הנוכחים לא מפריעים לי במיוחד, אבל אולי כדאי לשדרג..)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי את הMAXTOR החדש [היחיד שתומך בATA133] , הוא פועל מצויין [בלי עין הרע] אבל משום מה הוא עושה קליקים מוזרים מאוד [לא כמו של HD פגום] - בערך כמו הדיסקים הישנים של IBM . לעומת זאת הWD האיתי 5400 עובד בשקט מוחלט. מה הצקצוקים האלה יכולים להיות ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור, רכשתי לאחרונה שרת NAS מסוג Synology 218j. ישמש לגיבוי ממחשבים ניידים במשפחה, וכן לסטרימינג של מדיה בבית. מעוניין לקנות שני דיסקים של 4TB.. האם יש איזושהי עדיפות לאחד הדגמים שציינתי קודם? קיימים הבדלים קטנים במחיר לטובת הסיגייט. אשמח לשמוע המלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי התייחסות אליו בסטיקי, ולכן פתחתי את הנושא הזה... מה ההבדל בין הכונן הזה לשאר הכוננים? והאם הוא הכונן המומלץ לכונן 1T? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני רכישת לוח אם מסוג Asus P8Z68-V Pro שיודע להשתמש בSSD לקשינג וע"י כך להאיץ את המערכת רציתי בבקשה לקבל המלצה על SSD בנפח של כ-64GB שיהיה מהיר מאוד איכותי ואמין (מה הנפח הכי משתלם מבחינת נפח מחיר?) את ה-SSD ארכוש ב-Amazon.com ואשלח לחבר בארה"ב התקציב לשם כך הוא 100-150$ (אם יש משהו ששווה להרחיב למענו את התקציב אשמח לשמוע) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שהכונן שלי בימיו האחרונים... יש לי לפטופ DV4-1225DX עם כונן היטאצי בנפח 320GB (דגם HTS543225L9A300 - האם הוא SATA 2 או 3?) רציתי לדעת איזה כונן מומלץ וכיצד אני יכול להעביר את המידע מכונן אחד לשני... יש לי כרגע על הכונן הקיים מחיצה של הוינדוס ריקוברי איך אני מעביר גם אותה? אשמח לתגובה כמה שיותר מהר כי היום ומחר אלו הימים היחידים שיש לי כדי להתעסק עם זה... (סמסטר ב' מתחיל) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb buffer של matrox והוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה) יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני שוקל לחבר כונן Zip לאיזה מחשב מבוסס Dos (שמחובר למכונת CNC ובלה בלה, בקיצור חסר מ"ה מתקדמת). לפחות זה מה שחשבנו לעשות עד שהסתכלתי עכשיו באתר של Iomega, ואני לא רואה תמיכה בדוס. אלה רק במערכות הפעלה של Windows, Mac, Linux.. אבל מצד שני בביוס ניתן להגדיר Zip בתור מכשיר boot.. נראה לי לפחות... :-\ בקיצור, מישהו יודע אם יהיה ניתן לקרוא קבצים מהכונן בסביבות Dos? ;D אני מניח שזה לא משנה אם זה כונן 100מ"ב, או 250מ"ב..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-