עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי דיסק און קי 32 ג'יגה פירמטתי אותו הוא במערכת exFat הבעיה היא שאני בא להעתיק למשל קובץ, לא ממש משנה איזה גודל. הוא נותן לי את השגיאה הבאה: מה הולך פה ? מה פיספסתי ? מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  2. לפני כמה ימים כשניסיתי לחבר את הדיסק און קי שלי (SANDISK 8GB הרגיל) פתאום הוא אמר לי שאני חייב לאתחל את הכונן. אני לא יכול לאתחל כי יש שם קבצים שממש חשובים לי ואם אני אאתחל הם יימחקו... בקיצור, ניסיתי גם על מחשב אחר עם ווינדוס XP (אני עם ווינדוס 7) וגם שם הבעיה נשארה. אני חייב פיתרון. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by moshen1169,

יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסידרה ברקודה 11 ולאחרונה הכונן לא מזוהה לא בביוס ולא במערכת ההפעלה אני צריך עדכון קשוחה חפשתי באתר של סיגייט ולא מצאתי ואיך אי מתקין אותו?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by lior44,

שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה מאתמול בבוקר שפתאום כל כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת: הורדתי גם מהאתר של סמסונג את התוכנה שלהם והרצתי והיא מראה לי את ההודעה הבאה: כמובן שכבר גיביתי הכל - לכונן השני במחשב. יש עליו סכנה שהמידע ממנו ימחק למרות שהמחשב מודיע רק על הכונן הראשון כבעיתי? מה אני אמור לעשות? פרמוט יפתור את העיניין? להחליף הארד דיסק? הכונן samsung hd200hj תודה מראש! ליאור

5. Started by idanoosh10,

קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by moshen1169,

מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. נראה לי שהשגיאה מגיעה מהתוכנה SPEEDFAN ... והרי ההודעה: WTF?! :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by skot,

המחשב מבקש ממני לאתחל את הדיסק אבל יש לי עליו 400GB של מידע שאני לא רוצה לאבד... יש פתרון לזה? אולי איזו תוכנה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, מדובר בבעיה די חמורה בדיסק DVD רגיל (לא רב פעמי) שנצרב multi-session. עשו עליו כבר שני סשנים, והמידע נקרא ללא בעיה. לאחר צריבת הסשן השלישי הפסיקו לראות את המידע שנצרב בשני הסשנים הראשונים, ורואים רק את המידע מהסשן השלישי. האם יכול להיות שאיכשהו הצריבה השלישית דפקה את הטבלה שאומרת מה צרוב איפה? זה קצת מוזר כי זה דיסק רגיל אז אי אפשר למחוק בו מידע... איך משחזרים את המידע הזה? יש איזו תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה להציל את המידע הזה? או שיש מצב שהוא אבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by aviv_ni,

שלום קניתי מתאם usb למחשב שיש בו כמה חורים להכניס בהם 4 כרטיסים של זיכרון יש לי 3 שמתאימים להם 2 עבדו והשלישי ששמתי אותו אני מחבר למחשב וזה רושם לי שאין דיסק נשלף , כשאני עושה מאפיינים זה רושם לי גודל כולל 0gb איך זה יכול להיות יש לי בכרטיס הזה 8gb הנה הכרטיס שלי sandisk memory stick pro duo 8gb magicgate

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by tavor21,

יש לי דיסק קשיח חדש שקניתי והוא עושה הרבה בעיות , החליפו לי כבר אחד והשני גם עושה קצת בעיות , בעיקר המחשב נתקע והוא לא מזהה את ההארד. יכול להיות שזא בעיה של אי תאימות, יש לי מחשב P4 עם לוח אם תואם SATA אבל יש לי מתאם חשמל מSATA לרגיל וספק כח של 400W יכול להיות מצב שזאת הבעיה ולכן ההארד שלי משתגע ככה ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by Raped,

שלום, יש לי דיסק קשיח WD 350GB ו2 כוננים בווינדאוס C\D והם מחולקים 175 GB לכל אחד עכשיו בD יש לי 30 GB בשימוש ואני מנסה להעביר לשם דברים מC והוא לא נותן לי הוא אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ולעשות ניקוי כזה אני תמיד עושה את הניקוי והוא עדיין עושה לי ככה, מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by moshen1169,

יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by moshen1169,

יש לי את התוכנה HARD DISK SENTINEL התוכנה כותבת לי :Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 3171 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area ניסיתי לתקן סקטורים פגומים עם HDD REGENERATOR 2011 אבל היא לא מצאה כלום האם יש תוכנה אחרת לתיקון סקטורים פגומים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by aviv_ni,

שלום יש לי 3 דיסקים קשיחים דיסק מקומי c , דיסק מקומי d , דיסק מקומי f אני רוצה לחבר את c ו - d שיהיו דיסק מקומי 1 מחובר כאילו יהיה לי רק למשל דיסק מקומי c שהוא כולל בתוכו את c ו - d ויכלול בתוכו את הזיכון של שניהם ביחד מחובר ועוד דיסק שהוא f עשיתי את זה עם התוכנה magic partition מצאתי כמה מדריכים לזה באינטרנט וכולם אומרים את אותו מדריך ואחרי שאני מפעיל תמחשב מחדש הוא מעביר אחוזים ואז יש שגיאה error 4 while executing batch. error 4 bad argument / parameter. will now reboot press any key to continue

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the_lighting,

שלום חברים, יש לי דיסק קשיח של WD 1T עכשיו לאחר נסיונות להתקינו בFREENAS החזרתי אותו למחשב מבוסס windows אך עכשיו הוא מופיע כ32MB בלבד, נסיתי פורמטים למינהם כלום לא עוזר... חייב עזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by zoman,

רכשתי דיסק קשיח 3 טרה של WD SATA3 ,יש לו מין בעיה שלא מובנת לי ,משום מה ניתן להשתמש בשטח של כ- 2 טרה פלוס ויש מין מחיצה של מעל 700 גיגה שלא נגישה כלל ,לא עזר דבר לא פרמוט ולא wipe ,האם מישהו יודע מהו הפתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by rsx,

קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by gator_play12,

my passport essential portable hard drive 320 GB הדיסק הקשיח הוא : הוא לא מעתיק קובץ לכונן תמונה : נערך, אל תציג תמונות בעלות תוכן שאינו חוקי.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by kfirab12,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by WaREZ-MaN,

שלום יש לי ווינדוס ויסטה. כל פעם שאני מחבר דיסק קשיח חיצוני הוא לא מופיע ב"מחשב שלי" ככונן נוסף. גודל הדיסק הקשיח 40GB של חברת IBM אבקש את עזרתכם. מפרט המחשב: לוח GIGABYTE דגם GaM68SM-S2 מעבד AMD ATHLON 6000+ 2GB זיכרון DDR2 800MHZ 3 דיסקים קשיחים 1 - 320GB 2- 80GB 3 - 60GB

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by Trol,

דיסק קשיח חיצוני: Maxtor OneTouch4 500GB מערכת הפעלה: Windows XP Pro זו בעיה שלא הייתה, פתאום זה התחיל, אני מחבר את הדיסק הקשיח הוא רושם למטה בבועה "אירעה בעיה במהלך ההתקנה..." לפני זה, פשוט הייתי מחבר וזה היה מזהה לבד את הכונן ופותח אוטומטית.. אני צריך דרייבר? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by NoobSAviv,

אז ככה בהמחשב שלי יש לי 4 דיסקים קשיחים: אחד של 1tb מחובר ישירות למחשב עוד אחד של 150 גיגה (ישן)מחובר ישירות למחשב (עם חשמל של הלוח הכוונה) עוד אחד 232 גיגה מחובר למחשב ישירות עוד אחד חיצוני של 1tb . הבעיה היא שהבאתי עוד אחד בנוסף לכל של 1tb חיצוני..ברגע שאני מחבר אותו הנורה שלו נדלקת והמחשב מזהה אותו..אבל הוא לא נמצא ברשימת הכוננים..מה שכן..שאני מנתק את כל הכוננים החיצוניים אחד אחד הם עולים בנפרד..חבר שלי אמר לי כנראה זה יכול להיות בספק..או בלוח..אשמח לעצות אני עובד עצות..תודה אביב !! מה שכן נסיתי לבדוק את עניין האות של הכונן..הוא לא מופיע בכלל..ד"א מדובר בדיסק קשיח חדש מהניילון..וכמו שאמרתי בנפרד הם עולים אבל לא ביחד \:..יש מצב שזה איזשהי מגבלה או עומס?? תודה !!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי אותו כבר חצי שנה השתמשתי בו והכל טוב ויפה , היום אני בא לחבר אותו פתאום הוא רושם לי עליך לאתחל את הדיסק לפני שתוכל להשתמש בו . ניסיתי לחבר למחשב נייד ועדיין יש את אותה בעיה ... מה עושים ? יש לי שם המון תמונות ודברים שאני לא יכול לאבד.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים