אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי צורב dvd והייתי רוצה לצרוב dvd שברשותי, האם זה אפשרי? וכיצד?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי חבר'ה ברשותי כרטיס MICRO SD HC של סאנדיסק בנפח 8 ג'יגה כשהוא היה מחובר לפלאפון והפלאפון למחשב בטעות דרכתי על הכבל ומאז הפלאפון נתקע כל פעם שאני מכניס אותו ניסיתי לחבר אותו דרך קורא כרטיסים ב USB.. המחשב מציג לי אותו ומציג גם את הקבצים והתקיות אבל בלי אפשרות לגשת אליהם ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא אמר לי שהוא לא מצליח ניסיתי דרך דוס עם Partition Magic Pro וגם נתן לי שגיאה מה אפשר לעשות בשביל להציל אותו? תודה רבה מראש ושיהיה לכם אחלה יום, sUP:)
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי LG 32 LCD 32LH70YR סקרלט. לטלווזיה יש חיבור USB 2.0 עם ממשק שלם לחיבור וגם קורא Divx עכשיו אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 320GB ולחבר לטלווזיה ולמלא אותו בסרטים ועוד עכשיו אמרו לי לא לקחת סיכונים ואם הטלווזיה היא LG אז לקנות גם דיסק קשיח של LG אז מצאתי את הדיסק קשיח הזה: http://www.ktzat.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5339 והיום ניגשתי לקנות אותו ושם הסביר לי המוכר שבדרך כלל לטלווזיות שיש חיבור USB אז הם עובדות על Flash שזה לחיבור של דיסק אונקי בדרך כלל ואם אני רוצה שטלווזיה תיקרא את הדיסק קשיח אז ה-USB צריך לעבוד עם Hard Disk. השאלה שלי היא כזאת האם הסקרלט שלי עובדת עם חיבור USB של הארד דיסק ואז אני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני ולעבוד איתו או שלא. תודה רב…
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
חג שמח לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב שני דיסקים (2TB HD203WI Samsung) במערך RAID1 שישמשו לצורך אחסון מידע בלבד. יחד עם זאת ברצוני להותיר את הדיסק הקשיח הקיים (WD 500GB WD5000AAKS) עליו מותקנת מערכת ההפעלה (VISTA). לוח האם שברשותי הינו ASUS P5N-D . אשמח לקבל עצות כיצד להוסיף את שני הדיסקים החדשים מבלי לסכן את המידע שבדיסק הקיים הכולל את מערכת ההפעלה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של סמסונג, מחובר ב-sata אני מחפש הארדיסק נוסף (כנראה 320 ג'יגה), וראיתי שרובם מסוג sata 2 ... לוח האם של ישן, של msi דגם MS-7008 (לפי סנדרה) מה שהביא אותי לקישור: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=PT880_Neo-LSR עכשיו מספר שאלות: 1. אם יש לי sata1 רגיל זה אומר שאני יוכל גם sata2? 2. האם יש בלוח אם שלי 2 חיבורי sata כך שההארדיסקים יעבדו במקביל? 3. מהו הדגם המומלץ למשתמש ביתי רגיל (7200rpm), איזה חברה ואיזה דגם ספציפי (לא יקר, גודל 320gb)? אם יש לכם שאלות או חסר מידע אשמח להוסיף, ותודה לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קראתי את המומלצים,אחרי זה נכנסתי ל KSP לבדוק מה יש במלאי ומחירים וגיליתי את הדגמים הבאים LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe Black איזה מבינהם הוא מומלץ וכדאי לקנות או שכולם לא משהו ועוד דבר כדאי לקנות אחד מהם או שעדיף ללכת על הפיונר 111D תודה
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באפשרותי לרכוש אחד מהשניים בטכנולוגיית SATA. המחיר דומה, לשניהם 3 שנות אחריות. איזה מהכוננים עדיף בעיניכם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש דיסק קשיח בתקציב שבכותרת (אולי קצת חריגה), כנראה של 250GB... איזה חברה הייתם ממליצים לי? חשוב שיהיה מהיר ושקט. תודה
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עד היום על על הגיבויים כתבתי בלורד, ולהפתעתי שאני סורק אותם עם nero cd speed הוא מראה בין 10 ל- 25% פגומים. אני בודק בלשונית scan disk, לא ב-quality. האם שזה בגלל שכתבתי עליהם, והאם אכן 25% מהדיסק לא קריא? עריכה: צרבתי את שני הדיסקים שבדקתי עם הויסטה (בלי nero), יכול להיות שתוכנה מתנגשת עם הקבצים שנצרבו עם הוויסטה וחושבת שהם פגומים?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/242/9 בדיוק כמו ל 3540 http://www.cdfreaks.com/article/214/9
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הצורב שלי מת והגיע הזמן לחדש... אז אני צריך המלצה לאיזה צורב לקנות? (קראתי את הסטיקי אבל אני עדיין לא בטוח באיזה צורב ליבחור) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהארד דיסק חדש של 320 ג'יגה ואני מתלבט בין 2 החברות. מה לדעתכם עדיף? (אני מדבר על דיסק קשיח SATA כמובן)
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני יומיים החלפתי ספק כוח. אתמול הכנסתי דיסק לצורב על מנת להתקין תוכנה במחשב. הצורב חשב, הופיע באייקון של העיגול המסתובב, וזהו. אם נכנסים לצורב כתוב שגודל הדיסק הוא 0 ושיש 0 מקום פנוי. הוא פשוט לא מצליח לקרוא מידע יותר, אבל כל השאר עובד כרגיל. אין לי התחלת של רעיון מה יכול לגרום לכך. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס זכרון חיצוני, http://www.pqi.com.tw/product2.asp?TT=1&cate1=156&PROID=255#1 ולצערי גיליתי שאי אפשר להעתיק עליו קבצים שגדולים מ 4 ג'יגה. בכך מתבטל השימוש שלי במוצר, אין לי מה לעשות איתו. יש איזשהו פירמוט שאני צריך לעשות כדי לאפשר את ההעתקה הגדולה? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני מעוניין לרכוש ssd m.2 למחשב שלי. רציתי לדעת מה דעתכם על הssd הזה? Kingston a1000 m.2 240gb האם הוא מומלץ ? או שאתם ממליצים משהו אחר? ה ssd הזה עולה 360 שקל בערך הלוח שיש לי הוא asus z370-f תודה מראש למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שאין הבדל בביצועים בין דיסק קשיח עם Sata 2 לבין דיסק קשיח עם Sata 3, האם זה נכון? דרך אגב, אני שואל סתם מתוך התעניינות ולא מתוך כוונה לקנות דיסק קשיח חדש אז בבקשה אל תמליצו לי על כוננים.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל3 מחיצות. 1. NTFS בגודל 12GB בערך שעליה מותקן הווינדוס. 2. FAT32 בגודל 30GB בערך. 3. FAT32 בגודל 30GB בערך. הכונן 1 התמלא עד הסוף ואין כבר מקום, אני רוצה להעביר מהכוננים האחרים קצת מקום לכונן הראשי. האם זה אפשרי? נ.ב בלי פרמוט או משהו שיפגע בקבצים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-