אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 וברצוני להעביר מהמחשב הישן את המידע למחשב החדש, כיצד אני יכול לעשות זאת? לעוזרים, תודה מראש. אני מקווה שאני בפורום הנכון...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2 האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס? דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I need to boot the pc (special msdos version,whatever..) so I can access to my c:\ which is NTFS partition so I would be able to run some partiotion magic rescue files.. * While i am trying to boot with msdos 6.22 boot disk, it's predictedly doesn't recognize c: cause it's ntfs.. * thank you.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, עכשיו אני מחפש לו צורב חיצוני כי זה ממש מציק. יש לי דיסקים שקיבלתי (גם ווינדוס) ואני רוצה לסדר כמה דברים, יש המלצות למשהו נחמד? רוצה שהוא יראה טוב, מקסימום 350 ש"ח, שיהיה חסכוני במקום ולא עדין כל כך. יש כמה נחמדים שראיתי בזאפ והייתי רוצה המלצה, תודה. נ.ב: ה - LiteScribe לא דחוף, אבל אם אפשר, שיהיה. ואם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע, תודה. דוגמאות: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=85 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725434 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757651 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במהלך חיפושי אחר כונן בנפח 320GB-500GB נתקלתי ב-WD5000AADS המשתייך לסדרה הירוקה של WD. זכרון המטמון הוא בנפח 32MB וככול הנראה הכונן בעל פלטה אחת בנפח 500GB. לא הצלחתי למצוא סיקורות על המוצר, למעט ההודעה הבאה: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1175694&p=3#r55 האם הכונן איטי באופן משמעותי, בהשוואה ל-ST3500418AS לדג', בשימוש ביתי-משרדי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול סידרתי קצת את המחשב, ואחרי שהרכבתי את הכל שמתי לב שהפלסטיק הקטן שקובע את הג'מפר של הכונן הקשיח נעלם! אז בנתיים הוצאתי את הצורב מה-IDE, ורק הכונן הקשיח נשאר על תחנת ה-IDE כדי שיוכל לפעול. אבל מאיפה אני משיג את הפלסטיק הקטן הזה? אפשר לקחת אחד של CDROM ישן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון פלאש(דיסק און קיי) עם מהירויות קריאה וכתיבה גבוהות כדי להתקין עליו לינוקס.. הזיכרון יכול להיות בין 4GB ל- 2GB.. בגדר המחיר ההגיוני, עד 300 ש"ח.. אם אין במחיר כזה אני כבר אקנה HDD חיצוני..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[השרשור נפתח בפורום אמצעי אחסון ולא תמיכה טכנית כיוון שמדובר בדיון על הנושא, כבר אין לי בעיה בפועל. ] לאחרונה יצא לי להתקל בבעיות תאימות לחומרה ספציפית כארבעה פעמים עם Crucial MX100 / BX100. הפעם הראשונה היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD ב Lenovo Flex 2 14 ל MX100. לא היה שום זיהוי של הכונן במצב UEFI, רק ב-CSM. הוחלף ב-SanDisk Ultra II ועובד יפה ללא שום תקלה. הפעם השניה והשלישית היו בהחלפת HDD ב Asus N550JK ל BX100. בשני המקרים הכונן עובד אבל הם סובלים מחוסר יציבות, איטיות פתאומית לרגעים ועוד. הפעם הרביעית היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD בנייח Dell Inspiron 580 ל BX100. כאן כבר היה סיוט אמיתי. מערכת ההפעלה הותקנה כראוי, אך כאשר ניסיתי לגשת לקשיח הישן המחשב נתקע לחלוטין בכל פעם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום הארד דיסק HD103SJ של סמסונג. חיברתי את כל החיבורים שצריך (SATA וחשמל) נכנסתי לביוס מיד לאחר חיבור ההארד דיסק ואני לא רואה בשום מקום את ההארד דיסק.. ניסיתי כבלים שונים אבל כלום לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שההארד דיסק פגום?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחת ממשפחות כונני ה-SSD הטובות ביותר לשוק הביתי מתרחבת עם דגמים מוקטנים שמצליחים לשמור על רוב התכונות החיוביות של דגם ה-2.5 אינץ\' המקורי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-evo-850-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-m-2/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מאחר והתקלקל לי דיסק קשיח של 750GB של סיגייט החלטתי שאני הולך על גיבוי קניתי זוג כוננים 500GB ואני מתכוון לעשות RAID1 הבנתי מזה RAID 10 וRAID 0 אבל לא הבנתי מזה RAID5 של 3 כוננים--- ואם אפשר אל תביאו לי את הקישור הזה של הויקיפדיה שמדבר על הרייד כי לא הבנתי מה אומרים שם על RAID5. חשבתי אולי לקנות עוד כונן של 500GB ולעשות RAID5 אז מה הוא עושה ? מה הוא משפר ? הוא גם מגבה וגם משפר מהירות ? אם אפשר כמה שיותר מהר שזה דחוף ליומיים הקרובים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה. חברה שלי מעוניינת בצורב די וי די. מהמומלצים כאן נשארתי עם הסמסונג והLG. לשני הצורבים החסרונות שלהם, אבל מה שבאמת חשוב לה זה אמינות. כלומר, שהצריבות יעברו חלק. הפונקציה היחידה שגם נראתה לי נחמדה היא הLightscribe שבסמסונג. אבל כמה עולה מדית LS? מעלעול בתוצאות החיפוש ראיתי שהמחיר בארץ יקר והמדיה הזאת נדירה. אבל כמה יקר וכמה היא נדירה?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה איך אני פותר את זה האם יש תוכנה שיודעת כם להראות ולנהל את המידע עם מס רב של פרטישנים ? החלוקה במקור נעשתה ע"מ לאפשר ניהול נוח של מידע קובי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-