אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
צורב ה DVD במחשב הנייח שלנו לא נפתח לאחר שלוחצים על כפתור הפתיחה. נדלקת הנורה בצורב ויש קולות של פתיחה אבל המגש לא יוצא. חייב לציין שהצורב היה משמיע קולות סיבוב חזקים בהדלקת המחשב ולאורך זמן, זה לא היה כך פעם. ניסיתי גם עם אטב לבצע ריסט דרך חור הסיכה הקטן בצורב וזה לא עזר כלל. האם הצורב "הלך"? ??? יש דרך לפתוח את המגש איכשהוא? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באייבורי את שני אלה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21766 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26411 התקציב שלי הוא בסביבות ה400. האם לכונן חיצוני ללא חיבור לחשמל יש חסרונות לעומת אחד עם חיבור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-SSD החדש של OCZ יהיה הראשון להתבסס על בקר עצמי של חברת האם טושיבה, ומבטיח ביצועים תחרותיים עד מאוד לצרכן הביתי לכתבה: http://hwzone.co.il/trion-100-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%98%d7%95%d7%91/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום הייתי היום ברשת מחשבים. ביקשתי להוסיף למחשב ישן יחסית כונן קשיח נוסף Seagate ST3000DM001. המוכר טען שצריך להחליף ספק כוח בטענות שזה לא ספק כוח ממותג ושאין עוד כבל חשמל. אני חושב שהוא סתם ניסה למכור עוד משהו שאני לא צריך. בכל אופן בסופו של דבר הוא הציע לותר על הכונן דיסקים ולקחת משם חשמל. במחשב יש בסך הכל עכשיו 2 כוננים קשיחים וכונן דיסקים שעכשיו לא מחובר. הספק כוח אאל"ט 500 וואט. האם הוא באמת ניסה לרמות או שני חייב לוותר על הכונן דיסקים? ואם כן איזה כבל אני צריך? ראיתי שם כמה חיבורי מתח פנויים, הוא אמר שזה IDE ולכן לא טוב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם :: WD5000D032-000 500GB של WD מnotebook. לאחר הוצאת הכבל USB מהHD כשהעברתי פנימה חומר, באמצע העברה ניתקו לי בטעות את הכבל. לאחר מכן ניסיתי לחבר את הHD למחשב ללא הצלחה, הוא מתחבר, האור הכחול פועל שומעם שהוא פועל, אבל המחשב לי מעלה אותו, גם אחרי ריסטים וכו'. פעם אחת הוא זיהה את הכונן בשם שונה - דיסק מקומי- השם שלו שונה, אבל תקע את ה"מחשב שלי" שניסיתי להכנס פנימה, בנוסף שלא נתן מידע על הכונן. כשאני מחבר אותו למזריםמדיה שלי TVIx5000 הוא מזהה את הכונן וניתן להכנס לחומר שבפנים (סרטים ושירים). מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון פלאש(דיסק און קיי) עם מהירויות קריאה וכתיבה גבוהות כדי להתקין עליו לינוקס.. הזיכרון יכול להיות בין 4GB ל- 2GB.. בגדר המחיר ההגיוני, עד 300 ש"ח.. אם אין במחיר כזה אני כבר אקנה HDD חיצוני..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי הרדיסק נוסף של סמסונג F3, והוא עושה רעש מוזר של "נדלק" כאשר אני מתחיל להשתמש במחשב אחרי כמה זמן שלא השתמשתי בוא. הרצתי לו את הבדיקה של HDTUNE והכל בסדר. הורדתי גם את התוכנה של הייצרן אך לא ממש הבנתי איך אני משתמש בתוכנה שלהם. ??? ------------------------------------------ חיטטתי קצת בהגדרות של המערכת-POWER. והבנתי שפשוט היה מוגדר שאחרי 20 דקות שההרדיסק לא בשימוש הוא נכבה אוטומטית. עדיף להשאיר את זה ככה או לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפל לי הלפטופ והלך ההארד דיסק, אני לא בטוח שאני זקוק ליותר מ40 ג'יגה SSD, לכן חשבתי לקנות את הX25-V של אינטל. א. האם אני ארגיש שיפור בביצועים ו/או בזמן הסוללה ביחס ל320GB 7200RPM הקודם, ועד כמה? ב. האם הבקר Intel® ICH9M-E/M SATAAHCI Controller יהווה מגבלה? ג. מצאתי Western Digital SiliconEdge Blue 64GB SATA II 2.5in SSD יד שניה במחיר דומה. מה עדיף לי? (אם יש דגם אחר שבכלל עדיף על שניהם, אשמח לשמוע) תודה רבה, רגב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי התייחסות אליו בסטיקי, ולכן פתחתי את הנושא הזה... מה ההבדל בין הכונן הזה לשאר הכוננים? והאם הוא הכונן המומלץ לכונן 1T? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הלפטופ שלי LENOVO G570 יש לי i5 (דור מעט ישן אבל עושה את העבודה) הזמנתי זכרונות לשדרג ל8GB במקום 4GB ועכשיו נשאר לבחור כונן SSD השימושים שלי הם: פוטושופ, צריך גם להפעיל עוד מערכת הפעלה וירטואלית (לומד QA). 1. הבנתי שיש 2 אפשרויות - כונן M2 שהאמינות שלהם מוטלת בספק (או שאני טועה?) 2. או כונן 2.5 שאוכל להתקין אותו במקום הרגיל. ואת הרגיל העביר למתאם יעודי במקום הכונן DVD (אני מוכן לוותר עליו) 3. אופציה אחרת??? מה מבין האפשרויות עדיף? אמין? הנפח הנדרש הוא מעל 200 ג'יגה תקציב באיזור ה 400-600 ש"ח אודה לעזרתכם, תומר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. חברה שלי מעוניינת בצורב די וי די. מהמומלצים כאן נשארתי עם הסמסונג והLG. לשני הצורבים החסרונות שלהם, אבל מה שבאמת חשוב לה זה אמינות. כלומר, שהצריבות יעברו חלק. הפונקציה היחידה שגם נראתה לי נחמדה היא הLightscribe שבסמסונג. אבל כמה עולה מדית LS? מעלעול בתוצאות החיפוש ראיתי שהמחיר בארץ יקר והמדיה הזאת נדירה. אבל כמה יקר וכמה היא נדירה?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במהלך חיפושי אחר כונן בנפח 320GB-500GB נתקלתי ב-WD5000AADS המשתייך לסדרה הירוקה של WD. זכרון המטמון הוא בנפח 32MB וככול הנראה הכונן בעל פלטה אחת בנפח 500GB. לא הצלחתי למצוא סיקורות על המוצר, למעט ההודעה הבאה: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1175694&p=3#r55 האם הכונן איטי באופן משמעותי, בהשוואה ל-ST3500418AS לדג', בשימוש ביתי-משרדי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... למרות שהבטיחו לי WD1600AAJS במחיר של 225 ש"ח במייל ע"י נציג אייבורי, הייתי שם היום (לא במייל אלא בחנות ) ואמרו לי שזה עולה 231 ש"ח... אמרתי להם שאסף מהמכירות רשם לי במייל שזה 225 ש"ח אז אמרו לי "לך תקנה מאסף".. זה עניין עקרוני ולא השקלים הבודדים הללו... בכל אופן הכונן נאמר לי שהוא 8MB ומאוד חשובה לי המהירות אז האם זה באופן משמעותי יותר איטי מה- 16MB או שאין כ"כ הרבה הבדל ? ושאלה נוספת.... זה SATA II ואמרו לי שזה יישב גם בלוח שתומך ב- SATA I פשוט הוא יעבוד במהירות של SATA I למרות שהוא SATA II. האם נכון הדבר, והאם הכונן הזה מומלץ בהנחה שרק הוא ו HITACHI נשארו במלאי ? ותודה מראש לעונים !
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן..ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לעשות הלוח-M שלי הוא: G41TM-E43 MSI והדיסק קשיח שיש לי הוא: SAMSUNG HD502HI של 500 גיגה הדיסק שלי כמעט מלא האם אתם ממליצים לקנות דיסק חדש יותר גדול יותר (ומהיר יותר?)? אם כן מה אתם ממליצים (אני פשוט לא יודע אם יש בעיה של תאימות בגלל שהמחשב די ישן..) או שאולי כדאי לי רק לקנות דיסק חיצוני ולהעביר לשם חלק מהדברים? או אולי יש לכם המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אז ככה, - כשהוינדוס עולה, זה קשור למהירות קריאה, נכון? - וכשאני מתקין תוכנה, זה קשור למהירות כתיבה, כן? עכשיו, יש את הקריאה וכתיבה random וה iops שלא הבנתי איך קוראים אתזה, זה לא מגה הרי.. לדוגמא, סמסונג 850 איבו, random read 4KB, QD32 97,000 IOPS מה אלה בדיוק, והאם זה נתון חשוב? .. - על מה צריך להסתכל בעצם בבחירת ssd? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=zp-VBlLuDic צפייה מהנה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרגע samsung 840 evo 256 gb האם יש טעם בשדרוג ל850 EVO בנפח 500 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-