עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by parsi1,

היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD ‏ LiteOn IHAS124 2. צורב DVD ‏ Samsung SH224BB 3. צורב DVD ‏ LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום כונן נייד של השכנים שלי ננעל. הם אמרו לי שהוא הפסיק לעבוד פתאום, ושחיברתי אותו למחשב ראיתי שהוא דורש סיסמא. הם לא זוכרים שעשו כזה דבר וגם אם כן הם לא יודעים את הסיסמא. מה אפשר לעשות ? הכונן הוא של חברת: WD דגם: My Passport אשמח אם תוכלו לעזור לי/להם. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by OSTM,

אין בסטיקי...

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה לתיקון סקטורים פגומים, שתופעל מהבוט דרך CD ולא פלופי תודה

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז שלום לכולם! הצורב הרגיל שלי התחיל לזייף (בקושי נפתח, שורט דיסקים..) אז אני צריך צורב חדש (DVD מן הסתם) התקציב לצורב הוא בערך 400 ש"ח +- אז.. על מה אתם ממליצים? אם אפשר אז גם קישור לאתר שם מופיע הצורב.. תודה מראש לכולם!

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  6. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by DakloN,

שלום.. כדי לבצע איחוי בהארד דיסק למחשב חדש? יש לי את הדיסק של WD 74 RAPTOR 10000... זה יכול להזיק לו או רק לעזור למהירות המחשב....? תודה לכל העוזר...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DarkCowMoo,

היי, אני מעוניין לקנות הארדדיסק נייד יד2 וביקשתי מהמוכר תמונה של הSMART של הדרייב. נראה שזה די בסדר, יש משהו שאני מפספס? הצלחתי להגיע איתו לעמק השווה ב280 ש"ח לדיסק הקשיח. הוא כמובן USB3. מה דעתםכ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Forge,

עד לפני שעות מספר היה לי כונן קשיח של MAXTOR 5400 RPM בגודל של 20GB שפשוט עבד מצויין (כמו גם בשלוש השנים האחרונות). ופתאום, לא מגיב!!! הביוס מזהה אבל... אי אפשר לפרמט או כל בדיקה שהרצתי לו דרך WIN XP או דרך התכנה PARTITION MAGIC. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות במצב כזה אשמח לקבל חוו"ד, תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by motorishta2,

בשעה טובה קיבלתי היום את MX300 525 שהיה במסגרת הבלק פריידי. משום מה כאשר אני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו. הלוח שלי הוא B85M-D3H/ אף פעם לא השתמשתי ב-SSD אז אם שכחתי לבצע פעולה כלשהי, סליחה על הבורות מראש.

11. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

12. שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?

13. משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לקחתי את הדעה שלכם כל כך ברצינות שאחרי שקנית את הצורב חזרתי והחלפתי אותו ...לדגם אחר .. LG SUPER DVD/CD RAW 8.5 DUBLE LAYER GSA-6163B

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by ClleG,

שלום לכולם. אני מחפש דיסק קשיח לנייד. ישנם WD שמשום מה זולים יותר מהאחרים ברוב האתרים ולי יש זכרון / נסיון לא טוב איתם. מצד שני ישנם HITACHI, SAMSUNG, TOSHIBA שאותם אני לא מכיר מנסיון אישי ולא בכלל. האם יש למישהו כאן דיעה לגבי אמינותם וטבעם? הם יקרים יותר מWD ולא במעט. 80GB IDE של WD יכול להגיע ל400 ש"ח עם 3 שנות אחריות בעוד שהמקבילים עולים כ490ש"ח עם 3 שנות אחריות או 420 עד 440 עם שנה אחת. האם יש עצות ודיעות שיכולות לעזור לי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  18. החלטתי שהגיע הזמן להחליף את כונן ה-CD-ROM הישן שלי במהירות 24X ששירת אותי עוד מימי הפנטיום 2 הישן שלי(עכשיו יש פנטיום 4 1600MHz). אני רוצה לקנות CD-ROM חדש במהירות 52X(הכי מהיר, נכון?), אבל לא יודע של איזה חברה. אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משהו אמין, שיחזיק הרבה זמן-שיהיה אמין, מהיר, ושיעבוד חלק ושלא יהיה לו בעיה לקרוא דיסקים צרובים.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  19. חייב לפחות להחיות אותו אפילו אם זה לשעה לקחת משם דברים חשובים ...זה ההרדיסק בוט שעליו ישב הווינדוס ניסיתי מחשבים שונים כבלים שונים בשום מקום הביוס לא מזהה אותו ...בכל מצב (כל מחשב) נורת ההרדיסק דולקת קבוע (ואף כאשר הוא מחובר לוקח יותר זמן להיכנס לביוס בשני מחשבים שניסיתי...) אין שום רעש של קליקים אין שום דבר מנסיון עבר עבר רחוק היה זכור לי שפריזר במקרר שעה דיי עוזר .... ניסיתי (גיליתי שם שלגון שטראוס מלפני 3 שנים ...אך לא עבד עניין ההרדיסק לצערי) חייב משם מידע חשוב מאוד ! מה עוד ניתן לעשות במצב שתיארתי שאפילו הביוס לא מזהה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תכתבו איזה צורב הכי משתלם היום לקנות עד טווח ה-400 שקל . וכמו כן תכתבו איזה צורב משתלם עד טווח ה-600 שקל. פרטו קצת בקשר לכל צורב שאתם כותבים . בתודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכוון לדיסקים 4.7 לצריבה של TEAC כי אני רוצה לקנות יש לי מישהו שמביא בזול אבל השאלה אם הם אכותיים ולא עושים בעיות מישהו התנסה איתם ?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  23. בעוד כחודש מתכוון להזמין כונן SSD למחשב שלי שגם ימשיך עם המערכת הבאה שתיקנה בסוף השנה, כרגע אני סגור על החנות והSSD יקנה בRSM לכן חייב דווקה מי שהם. כמו כן חשבתי על אחד מי הכוננים הבאים ורציתי את דעתכם אליהם, התקציב הוא עד 700 שקל עם אפשרות לחריגה של 50 שקל. 1- כונן הM4 בנפח 64GB שלדעתי יספיק לי בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2828 . 2- כונן הVERTEX 3 בנפח 60GB שגם כן יספיק בהחלט http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2793 . עכשיו יש לי גם כמה שאלות בנושא, כעיקרון אני רוצה להזמין את הVERTEX 3 אבל הוא מגיע כSATA3 והלוח שלי תומך רק בSATA2 ככה שאני מעוניין לדעת עם אני בכלל יכול להשתמש אייתו במפרט הנוכחי שלי "המפרט בצד", כמו כן ברור שבמערכת הבאה יהיה חיבור …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by איתי הגיתי,

שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.