אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שיצרוב CD וDVD שיקרא אותם טוב. לא כמו הNEC שיש לי עכשיו צורב משהו ואח"כ לא רואים אם צרב. כתוב 0 מקום פנוי 0 מקום בשימוש. תקציב 215 גג.
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
התקנתי SUSE 9.1 על דיסק של 40 גיגה ואני לא מצליח להחזיר אותו לFAT32. במג'יק פרטישיין רשום על הכונן - BAD, ניסיתי לפרמט אותו הוא לא מצליח. ניסיתי להחזיר אותו לFAT32 דרך FDISK ובכלל לא רואים אותו שם. תודה! (צירפתי קבצים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, למי שלא ראה KSP פרסמו יופי של מבצע על הVertex 2 בפייסבוק - 890 ש"ח ל128GB. שזה בהחלט שווה, אך השאלה אם כדאי ללכת על כונן מהדור ה2 (עם SATA2) או אפילו להתפשר על הגודל וללכת על הM4 של Crucial שאני שומע עליו רק דברים טובים (אבל לא מצליח למצוא אותו בארץ בגרסאת ה128GB :-\ ).
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להפוך את הכונן לחיצוני בעזרת מתאם IDE TO USB זה יעבוד על הכונן הזה? GO
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, הלפטופ נהיה איטי מאוד עד רמה שאי אפשר לעבוד איתו והחשד שלי זה ההארדיסק. מצורף benchmark מ HDTune. ממה שאני מבין הנתונים האלו זוועתיים - אני צודק? יש משהו נוסף לבדוק לפני שאני מגיע למסקנה שצריך להחליף HD?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי איימיל במנועה מחשבים עם המבצע הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6889 דיסק קון קי של kingston ב50 שקל (חצי ג'יגה) זה מבצע אדירר
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי, התקנתי על הדיסק און קיי שלי לינוקס, עכשיו לצורך זה היה צריך ליצור מחיצה של 750 מגה של Fat16.. אפשהו בהתקנה הייתה צריכה להיווצר עוד מחיצה של כל שאר הזיכרון(3 גיגה), אבל משום מה זה לא קרה.. עכשיו אין לי כח שוב לכל הקטע עם הלייב CD וזה, יש אפשרות לעשות את זה דרך חלונות? ניסית עם Partition Magic אבל זה עובד רק על HDD לפי מה שהצלחתי לראות.. תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין כמה אז רציתי לשאול אותכם איזה לדעתכם יהיה טוב מבין הבאים: 1)?Lite-on 851S DVD±R x8? 2)?PIONEER 1O7 DVD±R x8 (kit) 3)?Sony DVD±R DWU18A? את שלושתם יש ב KSPP וסביר להניח שמשם אני קונה. בכל מקרה אני מתלבט בין השלושה, ה LITEON דווקא נראה לי הכי פחות מבניהם ויש לי נטייה גדולה יחסית לכיוון ה SONY שכן שמעתי עליו דברים טובים כבר. (גם על הפיוניר) עכשיו השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה רבה לכל העוזרים אה כן עוד משהו , לא להזכיר את המילה LG! (אם כי אני בטוח או לפחות מקווה שלא בתכוונתם...) חחח ;D
-
- 554 תגובות
- 63.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק עליו אוכל לגבות את המחשב שלי. רציתי שתמליצו לי מה כדאי. כונן קשיח כזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=472017 WDXMS800TEוWestern Digital נראה לי מתאים, אך האם מומלץ משהו אחר? בנוסף, מה זה החיבור USB 2.0, במה זה שונה מ- USB רגיל? אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
השאלה לא שלי, מקווה שהיא ברורה : האם ניתן לחבר דיסק קשיח בעל חיבור SATA, למחשב שבו אין חיבורי SATA, ע"י מתאם כלשהו של SATA ל USB ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוצאתי את ה HD מהמחשב הנייד,יש לו חיבור IDE ,איך אני מגבה ממנו את הDATA ? יש אפשרות להכניס אותו למחשב DESKTOP ? או שזה לא יתאים. הלוח אם של הנייד שלי מת אז ככה שממנו אי אפשר
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ושמתי לב שבכמה מהם רשום ה DVD+R ו-DVD-R ואין לי מושג מה זה אומר ותנו לי הצעה לצורב טוב כי אני לא הכי בקיע בנושא הצורבים?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע קיים הארד דיסק כזה מסוג סאטה 2 שאפשר לג'מפר אותו לסאטה 1 ולעבוד כסאטה 1 ! מישהו מכיר את הדגם ? ואיפה ניתן להשיגו ?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כי ה NEC 3500 שלי ממש אבל ממש לא מבצע את העבודה כמו שצריך מבחינת צריבה הוא מעולה ומבחינת קריאה או קידוד וידאו וא ממש גרוע אפילו הטושיבה הישן שלי יותר טוב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-