עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KingAlpaca,

אני אקדים ואומר שזאת שאלה קצת טיפשית, אבל אין לי ברירה, קניתי לי הארדיסק של מקסטור וכאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שאין בכלל שקע לחיבור חשמל, איך אמורים לחבר את זה? תודה מראש, האידיוט.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  4. החברה היפנית שנמצאת בחובות עתק לא מוותרת על שוק האחסון המסורתי ומזכירה לנו שיש בו שלוש מתחרות פעילות, ולא רק דואופול לכתבה

5. Started by ItachiSan,

שלום, אני צריך המלצה לכונן בנפח 500GB למערכת הפעלה והתקנות. המליצו לי פה לפני כמה זמן לקחת את הכונן הזה- Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB אבל החלטתי שבסוף אני קונה את המחשב שלי מ RSM ואין אותו שם. איזה כונן כדאי לי לקחת במקום? Hitachi 500GB 7200RPM 16MB Sata2 , יחידות 1 ¤276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=800 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ¤294 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ¤295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 WD5000AADS, …

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  6. הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  7. קניתי SSD חדש של קורסייר SATA3 60 GB למערכת הפעלה וכל פעם ההתקנה נתקעת באותו מקום - בסיום ההתקנה . לוח אם של אסוס P5NT DELUXE עם יציאות SATA2 בלבד. אני לא שמעתי על אי התאמה בין יציאות SATA2 לדיסק SATA3 שגורם לתקיעות... מה אני מפספס? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Access Denied,

אני מעוניין לשפר את מהירות העבודה במחשב הנייד שלי. נראה לי הגיוני שהשיפור הכי גדול יגיע על ידי שדרוג הדיסק קשיח עליו פועל מ"ה. כרגע יש לי כונן 640gb sata3 של WD (כמו לרוב העולם) הבעיה היא שכונן SSD יקר להחריד והרבה מעבר לתקציב שלי. הנחה שלי - שכונן 16gb יספיק לאכסון מ"ה בנייד לאולי למשהו קטן נוסף (תקנו אותי אם אני טועה פה) ולכן חפשתי וראיתי שקיים כונן פלאש - AData 16GB 533X בעל מהירויות קריאת וכתיבה של 80MB/sec ו-50MB/sec (בהתאמה) במחיר של פחות מ- 55 דולר! האם זהו פתרון טוב? שימו לב, שאני לא מעוניין להחליף את הכונן במחשב הנייד! (זה כונן נוסף) נ.ב. יש גם גרסת 32gb ב-93 דולר http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=5546846&SRCCODE=GOOG…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by zoman,

רכשתי דיסק קשיח 3 טרה של WD SATA3 ,יש לו מין בעיה שלא מובנת לי ,משום מה ניתן להשתמש בשטח של כ- 2 טרה פלוס ויש מין מחיצה של מעל 700 גיגה שלא נגישה כלל ,לא עזר דבר לא פרמוט ולא wipe ,האם מישהו יודע מהו הפתרון לבעיה המוזרה הזו?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by amisha,

מה אתם אומרים עליו ? מה אתם יודעים עליו ? למישהו יש אותו ? ממליץ ? לא ממליץ ?? האם הוא תומך U3 ?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Syrex,

מהו הTCQ? (אני יודע לחפש בגוגול,אבל פשוט אני מעדיף תשובה ריאלית ולא סתם הגדרה). ד"א,אפשר בנ'צמרק שמראה את ההפרשים עם NCQ ובלי. ואם אפשר המלצה לתעשה לי בנ'צמרקים לHD ולא פיסי מרק. תודה חברים.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by natan805,

יש לי שני דיסקים קשיחים ובלוח שלי gigabyte ‎750‎ pp5‎ u3‎ ‎‏ יש הרבה חיבורי סאטה2 חלק מהם מגדירים את הקשיח כמסטר וחלק כסלב. השאלה מה זה הslave ‎‏ הזה ואיך מומלץ לי לחבר את שניהם.האם שניהם מסטר או שאחד מהם סלב.יש דיסק קשיח אחד מהיר שבו הוינדווס שזה הגירסה השחורה של ויסטון דיגיטל ב1 טירה בית. והשני של סמסונג ישן אבל במהירות של 7200

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אני רוצה לפרמט את הדיסק כך שלא ניתן יהיה לשחזר שום קובץ, בשום אופן ובלי שום תוכנה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by penny1,

שלום לכולם, מחר מתחיל ברשת באג Black friday כלומר מוצרים ללא מע"מ וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לעצמי הראד דיסק חיצוני הם מציעים דיסק חיצוני 3.5 אינץ בנפח של 1TB של חברת LACIE בסכום של 299 ש"ח במקום 398 ש"ח רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה הזו? האם היא אמינה? אני בעיקון מכיר רק את הארד דיסקים החיצונים של WD אבל הם כמובן יותר יקרים תודה לכל המגיבים!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Chevy,

צהריים טובים או לא המחשב מהבוקר אינו עולה, דיסק קשיח יחיד מסוג SAMSUNG HD103SJ , בעל שתי מחיצות מקבל את ההודעה: disk error press any key to restart מע' הפעלה WinXP Pro. הכנסת דיסק Ultimate Boot CD מאפשר גישה לקבצים בדיסק קשיח, כך שאני יחסית נרגעתי שהמידע אינו אבוד לחלוטין. מה ההצעות הכי טובות שיש לכם להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  18. שלום לכולם, אני לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לזה אז: מה ההבדל בין השיטות האלה: DISC-AY-ONCE TRACK-AT-ONCE DISC-AY-ONCE/96 ומה עדיף לבחור לכל צריבה? {אודיו CD COPY דאטא וכן...} בתודה מראש , יאיר

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yamamoto,

הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by sh_idan,

?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  21. My Book Home Edition My Book Studio Edition My Book Essential Edition 2.0 My Book World Edition My Book Office Edition אלו מבחר דגמים של הארדיסקים חיצוניים על מה ללכת ומה השוני בינהם?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by INFERNO,

קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להוסיף למחשב כ-2TB לאיחסון שישמשו בעיקר לאיחסון של קבצים גדולים (וידאו בעיקר). בגלל שהמטרה היא רק איחסון ולא ממש עבודה אני חושב שכל מיני נתונים כמו מהירות וזמני גישה לא רלוונטיים לי כל כך (אני צודק ?) לכן, מה שחשוב לי (על-פי סדר חשיבות) זה: אמינות, מחיר (יחס שקל\ג'יגה) ושיהיה שקט במידת האפשר. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  24. האופציות שנלקחו בחשבון הן (אין חשיבות לסדר): 1. Patriot Xporter XT Boost 32GB. Average write speed 15MB/s2. Sandisk Extreme Cruzer Contour 32GB. Average write speed 18MB/s 3. Kanguru eSATA/USB2.0 32GB. Average write speed eSata 30MB/s USB2.0 28MB/s 4. OCZ Throttle eSATA/Mini USB2.0 32GB. Average write speed eSata 33MB/s USB2.0 30MB/s 5. Silicon Power eSATA/Mini USB2.0 32GB.Average write speed eSata 40MB/s USB2.0 25MB/s אני מתכוון להזמין מחו"ל (ebay או חנות ששולחת ארצה). את ה- Kanguru אפשר לקנות רק מאתר הבית שלהם (היחידים ששולחים ארצה), ומחיר המשלוח עושה את הקניה ללא כדאית. ה- OCZ Throttle גם קשה להשיג במחיר כדאי (בעיקר בגלל עלות המשלוח). יש עוד המלצות לח…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.