עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי בעייה רצינית עם הדיסק און קי שאני לא מצליח לפתור אחרי שניסתי בכל הדרכים שאני מכיר בערך ??? יש לי דיסק און קי CRUZER MICRO 8GB שהתקנתי דרכו ווינדוס 7 למחשב... ביצעתי את זה עם התוכנה UltraISO שצרבה כאילו את מערכת ההפעלה לדיסק און קי ביצעתי אתחול מלא לדיסק און קי פעמיים אבל זה נראה כאילו חלק מהקבצים של הווינדוס עדיין יושבים באיזה פינה נסתרת ומסרבים להמחק... הבעייה העיקרית היא כשאני מנסה לחבר את הדיסק און קי לDVD שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו וכל פעם מקפיץ לי הודעה אין דיסק. לעומת זאת כשאני מנסה עם דיסק און קי אחר הוא עובד נהדר... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה לא בא לי שידפק לי הדיסק און קי ושהוא ישמש אותי רק להעברת קבצים בין מחשב למחשב... איזו דרך ישנה ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iMeash,

אהלן, אני מעוניין לקנות שרת ביתי. העניין הוא כזה, כיום אני מוריד טורנטים בעזרת שרת שנמצא בענן (משלם עליו כל חודש כ - 20 ש"ח) וצופה דרך קודי במכשירים אחרים ישירות מהענן. אני מנסה למצוא פתרון זול יותר וחד פעמי. השרת הולך להשאר דלוק 24/7 ולכן צריך משהו חסכוני בחשמל. אני לא כל כך מבין בנושא אז פשוט נכנסתי ל KSP וחיפשתי שרת NAS. האם זה מה שאני צריך לרכוש? האם צריך ידע ברמה גבוהה בכדי להגדיר אותו ולהתקין עליו תוכנות או שידע בסיסי יספיק? השרת הולך לשמש בין היתר לגיבוי קבצים. אשמח להכוונה. תודה.

5. Started by yed.k77,

אני צריך כונן קשיח של טרה לשמור על החומרים החשובים שלי במחשב ..... המהירות פחות חשובה לי יותר חשוב לי העמידות והאמינות של החומר הוא נשמע מאוד נכון לי פשוט אני לא כל כך מכיר ולא מצאתי ביקורות ענייניות עליו ואשמח לדעת אם שמעתם על זה משהו טוב או רע והאם הא שווה בטווח מחיר שלו? המחיר שלו הוא 490 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liran.be,

אהלן. היום וללא התרעה מיוחדת, אחת משתי המחיצות של אחד מה H.D שלי הפסיקה להופיע ב Windows. המחיצה השניה מופיעה ללא כל בעיות. (מדובר ב H.D פנימי של Western Digital, בנפח של 640 GB, שחולק לכוננים E ו D. האחד נעלם והשני קיים). מה יכולה להיות הבעיה? יש מה לעשות מלבד פירמוט? תודה מראש, לירן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by guyguy12,

שלום קניתי השבוע מחשב חדש והדיסק הקשיח מרעיש כמעט בכל פעולה שאני עושה רעש של גררר כזה מאוד מעצבן לא שומעים מאוורים וכל המחשב חוץ מזה שקט המחשב הוא I5 לוח P8H67 כ. מסך GTX460 דיסק הקשיח הוא של היטאצ'י 7200 32M 1TERA בחנות החליפו לי כבר לדיסק קשיח אחר (היה לי בהתחלה של WD) ושניהם עשו את אותו רעש.. בחנות טוענים שזה רעש נורמלי אבל זה לא רעש נורמלי מה אני יכול לעשות? מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ithamar22,

האחד Samsung 250GB 840 EVO חדש בחנות 660 שקל השני ביד שניה כחדש גם כן סמסונג 250gp pro ב 600 שקל מה אומרים?

14. היי, רכשתי היום כונן SSD (ה-EVO של סמסונג) אשר מיועד להתקנה במחשב הנייד שלי. כיום יש לי HDD רגיל. קניתי גם HDD Caddy והמטרה הנה לשים את הדיסק הקיים ב-HDD Caddy ואת ה-SSD במקום הכונן הקיים. השאלה הנה כיצד להעביר את העבודה מהכונן הקודם ל-SSD. המטרה הנה לשמור את מע' ההפעלה הקיימת (למקרה של אחריות), ולשכפל אותה ל-SSD. האם יש צורך/טעם להתקין מחדש את מע' ההפעלה, או שמא מספיק לשכפל באמצעות התוכנה של סמסונג. בקיצור, אשמח אם מישהו יוכל לזרוק כמה טיפים כיצד לבצע את המעבר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ros_89,

אהלן , ברשותי נייד מסוג HP DV6 2130EJ , שעליו מותקן כונן קשיח מסוג Hitachi - HTS725050A9A364 , השאלה היא איזה כונן SSD עד 120 ג'יגה יוכל להתאים לנייד הזה ? תודה על צומת הלב , בברכה רוס

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lyoko,

שלום, יש לי מחשב נוסף בבית שאני עדיין רוצה להשתמש בו לכל מיני מטרות למרות שהוא די חלש.. יש לי שני הארדיסקים של 40GB עבורו והם פשוט מתים כל כיבוי... בגלל סקטורים פגומים, במקום לנסות לתקן את זה, יש איזשהו רכיב חלופי שאפשר להתקין בו מערכת הפעלה שהוא גם פנימי? חיבור IDE וזה? שיהיה אפילו 4GB.. אני אסתדר עם נפח כזה, אבל הארדיסקים ישנים הם נורא בעייתים... תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום אני מחפש כלי טוב לגיבוי שוטף (כל יום-יומיים) ממחשב נייד. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסק און קי עם תוכנת קרוזר של sandisk. עכשיו הוא נהיה קטן בשבילי (אם אני רוצה להשתמש בדיסק און קי גם להעברת נתונים גדולים או גיבוי מזדמן של מדיה). אמרו לי בעבר שסן דיסק כבר לא שמים את התוכנה על הדיסק און קי שלהם אבל פתאום ראיתי בחנות כאלה שכתוב עליהם cruzer. האם חזרו לזה? אולי יש דרך יותר טובה לגיבוי? אולי ענן? האם בענן הוא מגבה רק את מה שהשתנה ולא מעתיק הכל? בנוסף, אני מגבה מפעם לפעם את המחשב הביתי להארד דיסק חיצוני (500G). יש דרך לגבות כך שיעתיק רק את הקבצים שהשתנו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by shaldag3,

http://www.aliexpress.com/item/Hard-disk-USB-3-0-hdd-External-2TB-2-5-Portable-External-Hard-Drive-2TB-Mobile/2052678817.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wholesale-seagate-BACKUP-PLUS-slim-USB-3-0-hdd-500GB-2-5-Portable-External/1884246261.html http://www.aliexpress.com/item/NEW-M3-2TB-Portable-2-0-USB-3-0-2-TB-External-Hard-Drive-Disk/32214925355.html http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-hdd-USB2-0-2TB-Mobile-Hard-Disk-Drive-mobileHard-Drive-2-5-2tb/32218246660.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by hanan13,

שלום חברים. יש לי מחשב חזק מאוד לעבודות עיצוב גרפי ומשחקים. icore 7, 12 m ram... אני כיום עובד עם ארבעה דיסקים קשיחים: 2 טרה, טרה, 2*500. הדיסקים כבר ממש מלאים. אני רוצה לפרמט את המחשב. בשביל לחסוך זמן, במקום לגבות הכל ולפרמט את הדיסק של ה 2 טרה (זה הדיסק הראשי שלי) אני מעדיף לקנות דיסק חדש ולהעתיק אליו את הקבצים אחרי התקנת הוינדוס. אני רוצה להחליף את הדיסק הראשי שלי לדיסק 2 טרה או 3. חשוב לי מאוד מהירות העבודה של הדיסק כי כיום הדיסקים הקשיחים הם צוואר הבקבוק שלי במחשב. אשמח להמלצות על דיסקים מהירים, אמינים ולא יקרים. לא בא לי להשקיע 1600 ש"ח על דיסק. תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eran66,

קניתי לאחרונה דיסק SSD קטן ( 30G ) האם ניתן להעביר את ה BOOT לדיסק זה כך שהוינדוס יעלה מדיסק זה ללא התקנת המערכת מחדש כמו כן בגלל גודל הדיסק אן אפשרות להתקין את כל מערכת ההפעלה עליו האם ניתן לעשות זאת ואיך בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hck,

אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mj23,

היי אני רוצה לשדרג ל SSD רציתי לשאול האם הנייד הזה תומך ב SATA על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק כרגע הכונן זה 7200 לא יודע אם יש משמעות כי זה נייד עם 7200 תודה מראש

23. Started by yirmio,

יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! ברשותי מחשב שבו מורכב הלוח אם של ABIT מדגם IS7. בנוסף יש לי כבר דיסק קשיח של WD בנפח של 80 ג'יגה. אני רוצה להוסיף דיסק קשיח נוסף, אך אני לא יודע בכמה ג'יגות של הרדיסקים הלוח אם שלי תומך! בדקתי בספרון שהגיע עם הלוח אם, וגם באתר הבית של ABIT, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו ולכן אני מפנה אותה אליכם ומקווה שתוכלו לעזור לי! בנוסף הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הרדיסקי SATA והלוח אם הזה (ABIT IS7)? תודה מראש לכל העונים!! 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים