אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לבעיה עם הצורב DVD שלי. הבעיה היא כזאת: אני מליח לצרוב איתו כל דבר אבל הוא לא מצליח לקרוא לי שום דבר. הכוונה שלי שאני מכניס לו דיסק כדי להוריד תכנים למחשב הוא כאילו קורא את הדיסק אבל בתיקיה במחשב מופיע כאילו הוא רק... מה אני צריך לעשות אני כבר חסר-אונים... תודה אנשים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהדגמים : TS-251-4g QNAP או Asustor AS5002T לשימוש ביתי - כמדיה סנטר , מסמכים סרטונים ונגישות מכל מקום מה הייתם ממליצים ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני נייד. ואני מעוניין לפצל אותו לשתי מחיצות כאשר אחת מהן תהיה במערכת קבצים FAT32, לשם חיבור ל-DVD. הבנתי שהמחיצות של ויסטה הינם ייחודיות, האם אני יוכל להפוך אותן בעתיד ל-FAT32? ואם כן, כיצד? כרגע חשבתי לפרמט ל-FAT32 באמצעות פקודת דוס שהורדתי בשם FAT32FORMAT, אבל אני אף פעם לא השתמשתי בה בסביבת ויסטה עדיין. כמו כן, מהי מערכת הקבצים eXFAT אשר ויסטה מציעה לפרמט גם אליה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי צורב DVD ואני מתקשה להתקין אותו. כרגע יש במחשבי כונן DVD וצורב רגיל, אני מעוניין להשאיר את שניהם. בכל מקרה הברגתי את הצורב DVD למקום ואיך בדיוק אני מחבר אותו? יש לי כבל בצבעים שחור,צהוב ואדום והבנתי שהוא הכבל של החשמל וחיברתי למקום בצורב. בשקית שקיבלתי עם הצורב יש עוד שני כבלים : 1) כבל רחב ודק עם צבע סגול\ורוד בקצוות. 2) כבל דק עם ארבעה חורים (שאמור להיכנס לארבעה פינים) בצבעים שחור ולבן. בכל מקרה לאן אני מחבר את שניהם? כרגע יש כבל כמו הראשון שמחובר לכונן DVD והוא מתחבר משם לצורב וללוח אם. איך הצורב DVD מתחבר לכל העסק? אני רוצה שתהיה אפשרות לעשות Copy לדיסק DVD... אז אני מניח שצריך איכשהו לחבר גם את הצורב DVD לכונן DVD. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
KINGSTON SV300S37A120G לפי PerfectDisk 12.5 בסביבות 24 אלף קבצים לא מאוחים. קראתי שאסור/לא מומלץ לאחות כונן SSD, אז יש משהו אחר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
יש ממנו 2 עותקים. עלייה לתורה בכותל של אחי הקטן. מה שנקרא PRICELESS. לא יודע מי מהמשפחה טיפל בדיסקים, אבל הם במצב נורא. המזדיין ששילמנו לו לצלם את הכל גם כן לא יצא בסדר- אחרי הורדת ההדפס המודבק של אחד הדיסקים, עליתי על היצרן- אני עוד התכוננתי להרים לו טלפון ולצעוק עליו למה שמצלם אירועים ישתמש רק בוורבטים במקום בTY, אבל התבדתי, הדיסק בכלל של HP. 2 דיסקים. כל אחד רמה שונה של דפיקות. איפה משחזרים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חייב לקנות כונן SSD עד 128GB בעלות בינונית! אני קראתי בפורום כאן על הרבה בעיות עם כוננים מסויימים ושלא רצוי להתעסק איתם! אני מבקש ממי שמבין ויכול לעזור לי מה הכונן הכי טוב שאפשר לקנות עד גודל 128GB שלא יעשה בעיות אחרי תקופה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי החלפה של דיסק חיצוני סיגייט go flex החדש עם מתאם של firewire 800 במחשב יש לי firewire 400 ( ישן יותר)/ האם יש דרך או מתאם שאפשר יהיה לחבר את המחשב הישן לדיסק החיצוני בfirewire? האם מישהו יודע אם באמת כבר לא מיצרים דיסקים חיצוניים עם ESATA???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק תמונות שצרבתי לעצמי, כל פעם הוספתי לו כמה תמונות (אחרי טיולים לדוגמא וכו') כשניסיתי לפתוח עכשיו את הדיסק הוא התחיל לעשות לי בעיות ,לוקח לו המון זמן להפתח וכשהו נפתח הוא מראה לי שרוב הספריות ריקות ולפעמים הוא מצליח להראות את הספריה (שלפני כן כביכול הייתה ריקה) אבל נתקע כשאני מנסה לפתוח את הקובץ. מה אפשר לעשות, כל תמונות המשפחה שלי על הדיסק הזה! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מה אתם אומרים על הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231378&cm_re=skill_ssd-_-20-231-378-_-Product שווה להשקיע עליו 200$? כרגע המערכת הפעלה נמצאת על WD cavier black 1TB היום אני אבחין בשיפור בביצועים? מעבד:I7 965 זכרון 6GB לוח אם gigabyte x58a-ud3r תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן ראשי עליו הווינדוס וכל הדברים (סמסונג F3). יש לי גם כונן לגיבוי של 160GB עליו אני לא שם כלום בדר"כ וגם לא ניגש אליו (הוא ישן ואיטי ומשמש לגיבוי וכאלה). הבעיה היא שהמחשב נדלק הכונן הזה מתעקש להתניע גם ובגלל שהוא איטי זה סתם מעכב את ההדלקה. בעבודה רגילה הוא נכבה אחרי שאני לא ניגש אליו כמה זמן אבל שאני מתקין תוכנה חדשה או או לפעמים סתם כל כמה זמן (שעות בדר"כ) הוא שוב מתניע (הכוונה מתחיל להסתובב) וזה גורם לכל המחשב כאילו לקפוא שאיזה כמה שניות. בקיצור איך אני גורם לו להישאר כבוי (שיופיע רק התקייה שלו במחשב שלי) אלא אם אני ממש ניגש אליו ומתעסק עם הקבצים שבו? משהוא ששמתי לב אליו הוא שאם הוא כבוי ואפילו אני נכנס אליו ורואה את התיקייות שבו הוא יודע לפעמים לא להתניע את ע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את כרטיס הזכרון של הפלאפון שלי למתאם כרטיסים וחיברתי למחשב. קצב העברת התמונות והסרטונים מהכרטיס הוא נמוך בצורה מפחידה. לפעמים הוא עומד על 0KBPS. זה תקוע כבר מלא זמן על העברת מספר קטן מאוד של תמונות. האם יש פתרון לסוגיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, נפל בחלקי הדגם הזה של SSD. יש לו חיבור DATA קצת מוזר שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי איזה כבל אני צריך כדי לעבוד איתו? מצורפת תמונה עם הדגם המדובר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לסדר את זה? האם זה עילה להחלפת הכונן במסגרת האחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בשבוע הקרוב עומדת להגיע לי מערכת חדשה אני בשבועות האחרונים חוקר הרבה על ה SDD הבנתי שיש לו עדין בעיות קצת והוא עדין נחשב בחיתולים למרות הקצבים הגבוהים שהוא מעביר אבל אני שומע פה ושם שיש שגיאות או שהוא מזהה את הכונן בתור 8MB ועוד סוגים של תקלות, בנוסף עדין כונן בגודל די קטן עולה כמעט 600 שקל לעומת רפטור 150 גיגה עולה 450 שקל. רציתי לדעת אם שווה לחכות עוד לSDD משהו כמו חודש-חודשים או לקנות במקומו רפטור או לא לקנות אף אחד מהם כרגע? ולשאלה נוספת כמו שנותנים מעבד I3 לצריכים משרדיים יותר ו I5 לגיימניג ו I7 לעריכות וגרפיקאים אז SDD למי זה הכי מתאים? תודה לכל המגיבים מראש {השימושים שלי: תוכנות הורדה ושיתוף , אופיס , הרבה משחק במשחקים כב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא הראשי אמנם אבל הגדול יותר מבין השניים) התחיל לעשות בעיות, הבנתי שיש בעייה כשהעתקתי משהו אליו וניסתי להעתיק את אותו קובץ למקום אחר ולא הצלחתי. כבר אז חשדתי בסקטורים פגומים. בתור התחלה פניתי מקום, הרצתי בדיקת דיסק המחשב נתקע בשלב 4 כשהוא מצא איזשהו סקטור פגום. הרצתי defrag וניסיתי להריץ שנית בדיקת דיסק אלא שלהפעתי (אחרי איתחול) גיליתי שהדיסק לא קיים יותר ברשימת הכוננים. נכנסתי ל computer managmet, disk managment וראיתי שהדיסק פתאום אינו פעיל. ניסיתי להפעיל את הדיסק וקיבלתי הודעת שגיעה שלא ניתן להפעיל את הדיסק ושאני אבדוק בלוג המערכת. אני לא רואה בלוג המערכת הודעה רלוונטית לאותה שעה אבל יש כל מיני הודעות שגיאה כגון: The device, \Device\Harddisk1\D…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח חדש בנפח של 1.5 TB . בסקירות שהספקתי לקרוא ראיתי שההבדלים בביצועים וברמת הרעש אינם משמעותיים (גם כך הצבא דפק לי את האוזניים, כך שכמה דציבלים נוספים לא ממש ישנו לי ). גם עניין הטמפרטורה אינו משחק מבחינתי תפקיד מפני שממילא דלת המארז אצלי פתוחה ובנוסף הדיסק יזכה לקבל ממני את הפינוק המקסימאלי שדיסק יכול לקבל מבחינת מאורר קידמי במארז שזורק עליו אוויר ישיר וגם סוויטה מפנקת שבה הוא ישכב לבדו על מיטת אלומיניום משובח (גוף קירור ענקי מאלומיניום שפירקתי ממכשיר אלקטרוני שהלך לעולמו ). גרסאות ה-BLACK נהנות מאחריות מלאה למשך 5 שנים שזה כמעט פי שניים מגרסאות ה-GREEN ומהמתחרים שלהם – SAMSUNG ,SEAGATE (זמן האחריות של חלק מהדיסקים של סיגייט הוא 5 שנים אולם זאת עבודה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-