אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לפני שנתיים קניתי מחשב וינדוס 7 עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית? ומה הסיכון שיש בפעולה כזו כי החומר על המחשב יקר לי?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את כרטיס הזכרון של הפלאפון שלי למתאם כרטיסים וחיברתי למחשב. קצב העברת התמונות והסרטונים מהכרטיס הוא נמוך בצורה מפחידה. לפעמים הוא עומד על 0KBPS. זה תקוע כבר מלא זמן על העברת מספר קטן מאוד של תמונות. האם יש פתרון לסוגיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח את הנושא במקום הלא נכון. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי כבר דיסק קשיח טוב (WD Caviar black 1GB) שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה והרבה תוכנות שונות. הבנתי שזה סיפור להעביר אותו למחשב חדש. איך אני יכול לדעת לפני הקנייה מה הסיכוי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן ועם SATA2 עד שאתחדש במחשב חדש, רציתי לדעת אם התוצאות האלה תקינות התקנתי את הSamsung magician ועידכנתי גירסא. תודה. המפרט של המחשב: intel q9450 gigabyte GA-EP45-DS3 4gb ddr ATI hd4850
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח האם (Abit NF8) שני חיבורי Sata ו2 IDE. כרגע מחוברים ללוח כונן קשיח אחד, בחיבור SATA ושני כוננים (אחד צורב רגיל ואחד צורב DVD) מחוברים בכבל IDE אחד לחיבור IDE אחד. המצב הוא כזה, אני מעוניין לקנות גם צורב DVD חדש, וגם כונן קשיח חדש. השאלה היא כזו, מה הייתם ממליצים מבין הצורב דיוידי והכונן הקשיח לחבר לSATA? כלומר, לקנות כונן קשיח בחיבור SATA וצורב DVD בחיבור IDE? או שההפך? או שאולי יש אפשרות לפצל חיבורי SATA? ואם אפשר גם המלצות לגבי שניהם (כונן קשיח וצורב DVD) בהתאמה למה שהמלצתם לקחת עם הסוגי חיבורים . תודה רבה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עם דיסק 500GB היברידי (8GB SSD). השאלה שלי היא האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגבי ההתנהלות עם דיסקים היברידים? כשאני מתקין מערכת הפעלה חדשה (המחשב בא בלי OS) צריך לעשות משהו ספציפי? מה קורה אם אני מפרמט את הדיסק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כונן קשיח של טרה לשמור על החומרים החשובים שלי במחשב ..... המהירות פחות חשובה לי יותר חשוב לי העמידות והאמינות של החומר הוא נשמע מאוד נכון לי פשוט אני לא כל כך מכיר ולא מצאתי ביקורות ענייניות עליו ואשמח לדעת אם שמעתם על זה משהו טוב או רע והאם הא שווה בטווח מחיר שלו? המחיר שלו הוא 490 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש דרך לסדר את זה? האם זה עילה להחלפת הכונן במסגרת האחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD מהסדרה הירוקה נפח : 2TB מהירות סיבוב : 5400RPM זיכרון מטמון : 64mb המלצה לחנות : אם אחריות לפחות ל-3 שנים +עדיף חנות שנותנת אחריות דרך היבואן וגם איך אפשר לדעת איזה דגם הדיסק קשיח שנימצא בתוך המארז החיצוני של WD בכול דיסק קשיח חיצוני כי באתר היצרן אין פרטים תודה לעוזרים !![br]פורסם בתאריך: 28.11.2010 בשעה 00:39:25 לפחות תנו תשובה לזה איך אפשר לדעת בסידרות של WD החיצוניים פרטים תכניים על דיסקים קשיחים חיצוניים דגם הדיסק קשיח שנימצא בפנים וכו" כך אני יוכל לחפש לבד מה הכי מתאים לי תנו קישור לאתר או מידע על כול הסידרות החיצוניות מישהוא מוכן לענות :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנסה לנסח בקצרה את הבעיה: בוצע גיבוי של מידע שעל הכונן הקשיח, מדובר על מאות אלפי קבצים קטנים מאוד. סה"ך כמה GB של מידע. לקח כמעט סופשבוע שלם לבצע את הגיבוי. כמה ימים אחרי WIN XP נכנס ללופ בהעלעה ונתקע על MUP.SYS בSAFEMODE. CHKDSK של RECOVERY CONSOLE עם שני הסוויצים (P,R) עזר להחזיר את הכונן לחיים (שאלה לכמה זמן) כמה ימים אחרי זה מחשב אחר נכנס לאותה תקלה . אותה התקלה נראתה גם לפני שנה לאחר גיבוי, אז לא הצלחתי לעלות על הקשר בין המקרים. המחשבים הם חלק מציוד שרושם עליהם כל הזמן ומידע זה צריך להיות מגובה. האם יש לי דרך לבצע גיבוי מבלי להרוס הת הכונן? (ניסינו לגבות על ידי HIRENS וגם על ידי ACRONIS וגם על ידי העתקה ישירה) האם כמות גדולה של קבצים קטנים יכולה עד כדי כך להעמיס על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם כוננים קשיחים שנפחו את נשמתם בתקופה האחרונה, כונני SSD וותיקים שעדיין חיים ובועטים? שתפו איתנו את המידע על מנת שנוכל ליצור מאגר מוצרים מומלץ חכם יותר בתחום האחסון, בהתבסס על חכמת ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-בפורומים-בואו-לתרום-מידע-למאגר-א/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סדרת כונני ה-SSD החדשה של החברה האמריקאית מנסה (וגם מצליחה) להוכיח שתקן ה-SATA עדיין לא מת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שלאחר 2 עד 3 שנים שההארד דסיק בשימוש במחשב הישן שלי,ואצל עוד כמה חברים ההארד דיסק מתחיל להשמיע רעשים.לחבר שלי בכלל ההארד דיסק גוסס ומשמיע ציפצופים של ציפור ויש לו את המחשב שלוש שנים בערך,שאלתי בעצם היא,תוך כמה זמן ההאד דיקסים המודרניים של היום של ה8 מגה באפר או כאלה בלי אבל בני שנה בערך מתחילים לגסוס? והאם זה בסדר לפרמט הרבה פעמים? (לפחות 5) והאם אפשר להעמיס עליהם מידע ואז למחוק או שזה מקצר את תקופת החיים שלהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחת ולתמיד - האם שווה להשקיע בSSD רק בשביל הסיסטם? יש לי מחשב עם מפרט די מכובד - בדירוג חומרה של הווינדוס הכל מקבל 7.4 (לפחות) ורק הHDD מקבל 5.9 השאלה אם שווה להשקיע, ואם כן אז: 1. איפה מתבטאים היתרונות שלו ? 2. מחירים שפויים ונפח מומלץ.. ממש תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
W.D Raptor 36GB 10000RPM למערכת ההפעלה ולתוכנות ו- Maxtor MaxLine III 250GB או איזה משניהם עדיף? W.D 250GB SATA 2 WD2500KS אחד מהתחתונים למשחקים + הורדות, שירים וכד'. אני מעוניין לקחת ראפטור רק מהסיבה שהוא יותר מהיר מדיסק סטנדרטי לשים אותו רק למערכת ההפעלה ולתוכנות.. אלא אם כן תוכלו להמליץ לי על אפשרות אחרת כמו דיסק אחד יותר טוב..? NCQ נמצא רק בדיסקים של מקסטור או גם באלה של W.D ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פשוט לא בטוח , משום מה הכבלים באטלון אקס פי , נראים יותר צפופים ? אני שואל כי רציתי לעגל את הכבלים . ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בכבלים מ ה P3 450 , זה אותם כבלים , או כבלים שונים ? במילים אחרות זה ATA 100 גם ב ATHLON XP ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני יומיים שידרגתי מXP ל7 הכל עבר חלק משום מה הווינדוס 7 חוסם לי את הגישה להרדיסק הנייד שלי (WD MY BOOK PRO 500GB) בדיסק מנג'מנט רואים את ההרדיסק והוא מופיע בכחול וכתוב שהוא בריא ופועל, אבל כשאני מנסה להיכנס אליו הוא רושם לי ACCESS IS denied ניסיתי כבר הרבה דברים שום דבר לא עזר... אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, אז כמו שנאמר בכותרת, האם שווה להקים מערך RAID? כרגע אני לפני קניית שני הארדיסקים של 1TB לשם היוצרות RAID (כנראה RAID0) אשמח לבעד, נגד, והמלצות לדגמים מסוימים. הדגש הוא ביצועים אך לא על חשבון שקט וצריכת חשמל (סדרת Blue וכד') - הם ישמשו לאיחסון ושרתי VMWARE
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את אחד מהדגמים : TS-251-4g QNAP או Asustor AS5002T לשימוש ביתי - כמדיה סנטר , מסמכים סרטונים ונגישות מכל מקום מה הייתם ממליצים ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נוסף בבית שאני עדיין רוצה להשתמש בו לכל מיני מטרות למרות שהוא די חלש.. יש לי שני הארדיסקים של 40GB עבורו והם פשוט מתים כל כיבוי... בגלל סקטורים פגומים, במקום לנסות לתקן את זה, יש איזשהו רכיב חלופי שאפשר להתקין בו מערכת הפעלה שהוא גם פנימי? חיבור IDE וזה? שיהיה אפילו 4GB.. אני אסתדר עם נפח כזה, אבל הארדיסקים ישנים הם נורא בעייתים... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מלא חברות וחלק אמרו לי שסמסונג טובים וווסטרן דיגיטל .. אני כבר אוכל את עצמי מזה ? משהו יכול להגיד לי איזה כונן קשיח הכי טוב כי אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כונן קשיח טוב .. של 120GB 8MB SATA ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-