אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את כרטיס הזכרון של הפלאפון שלי למתאם כרטיסים וחיברתי למחשב. קצב העברת התמונות והסרטונים מהכרטיס הוא נמוך בצורה מפחידה. לפעמים הוא עומד על 0KBPS. זה תקוע כבר מלא זמן על העברת מספר קטן מאוד של תמונות. האם יש פתרון לסוגיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במהלך חיפושי אחר כונן בנפח 320GB-500GB נתקלתי ב-WD5000AADS המשתייך לסדרה הירוקה של WD. זכרון המטמון הוא בנפח 32MB וככול הנראה הכונן בעל פלטה אחת בנפח 500GB. לא הצלחתי למצוא סיקורות על המוצר, למעט ההודעה הבאה: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1175694&p=3#r55 האם הכונן איטי באופן משמעותי, בהשוואה ל-ST3500418AS לדג', בשימוש ביתי-משרדי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצה ל DOK מהיר בנפח של 16GB שיעלה לא יותר מ20$. אני מתכנן לקנות אותו באיביי, המשלוח לא יעלה לי דבר כי יש לי כתובת בארה"ב. יהיה נחמד אם ה-DOK יתמוך ב USB 3.0. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני הפרמוט הציון שלי היה 7.4 ועכשיו הוא 7.2 האם זה בגלל הפרמוט או בגלל שהחלפתי אנטיוירוס? דרך אגב, הכל עובד מעולה ומהיר כמו מקודם.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ברפטור 150GB אבל הוא כבר נהיה קטן בשבילי. אני מחפש דיסק קשיח מהיר ככל האפשר על SATAII בנפח 1TB או 1.5TB מומלץ של WD, האם למישהו יש המלצה על כונן כזה ? כמו כן האם הסדרה הירוקה של WD טובה ומהירה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלתי דיסק קשיח במגירה נשלפת עם חומר להעתיק למחשב שלי הכנסתי את הדיסק אבל לא מצאתי אותו ב"מחשב לי" ראיתי שהוא מופיע במנהל ההתקנים בדקתי בניהול דיסקים ומצאתי אותו מוגדר כ זר דינאמי ואם שני אפשרויות אחד לשנות אותו לסוג אחר (כל החומר הולך) או לייבא אותו מישהו יכול להסביר לי מה זה דינאמי ואיך עובדים איתו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! לעבודה עם תוכנות אולפניות וכו' מה עדיף? יש הבדל משמעותי בין השניים במהירות? ראיתי שיש הבדל משמעותי ב Random Read אבל אני לא כל כך מבין מה זה אומר. אשמח ליעוץ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת כונני ה-SSD החדשה של החברה האמריקאית מנסה (וגם מצליחה) להוכיח שתקן ה-SATA עדיין לא מת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אני מרכיב מחשב לעריכה ואני מעונין בשימוש RAID רציתי ללכת על ה: WD Caviar Black BLACK EDITION (WD1001FALS שמעתי דברים טובים על הסידרה הזו. אבל מצד שני שמעתי שכאשר משתמשים בהם בשביל RAID הם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת/מנוסה. כמו כן אשמח לקבל המלצה לאלטרנטיבות איכותיות - כמובן אם אפשר גם להתייחס לעלות/תועלת
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית ישן ועם SATA2 עד שאתחדש במחשב חדש, רציתי לדעת אם התוצאות האלה תקינות התקנתי את הSamsung magician ועידכנתי גירסא. תודה. המפרט של המחשב: intel q9450 gigabyte GA-EP45-DS3 4gb ddr ATI hd4850
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם! יש לבעיה עם הצורב DVD שלי. הבעיה היא כזאת: אני מליח לצרוב איתו כל דבר אבל הוא לא מצליח לקרוא לי שום דבר. הכוונה שלי שאני מכניס לו דיסק כדי להוריד תכנים למחשב הוא כאילו קורא את הדיסק אבל בתיקיה במחשב מופיע כאילו הוא רק... מה אני צריך לעשות אני כבר חסר-אונים... תודה אנשים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD מהסדרה הירוקה נפח : 2TB מהירות סיבוב : 5400RPM זיכרון מטמון : 64mb המלצה לחנות : אם אחריות לפחות ל-3 שנים +עדיף חנות שנותנת אחריות דרך היבואן וגם איך אפשר לדעת איזה דגם הדיסק קשיח שנימצא בתוך המארז החיצוני של WD בכול דיסק קשיח חיצוני כי באתר היצרן אין פרטים תודה לעוזרים !![br]פורסם בתאריך: 28.11.2010 בשעה 00:39:25 לפחות תנו תשובה לזה איך אפשר לדעת בסידרות של WD החיצוניים פרטים תכניים על דיסקים קשיחים חיצוניים דגם הדיסק קשיח שנימצא בפנים וכו" כך אני יוכל לחפש לבד מה הכי מתאים לי תנו קישור לאתר או מידע על כול הסידרות החיצוניות מישהוא מוכן לענות :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדגם :: WD5000D032-000 500GB של WD מnotebook. לאחר הוצאת הכבל USB מהHD כשהעברתי פנימה חומר, באמצע העברה ניתקו לי בטעות את הכבל. לאחר מכן ניסיתי לחבר את הHD למחשב ללא הצלחה, הוא מתחבר, האור הכחול פועל שומעם שהוא פועל, אבל המחשב לי מעלה אותו, גם אחרי ריסטים וכו'. פעם אחת הוא זיהה את הכונן בשם שונה - דיסק מקומי- השם שלו שונה, אבל תקע את ה"מחשב שלי" שניסיתי להכנס פנימה, בנוסף שלא נתן מידע על הכונן. כשאני מחבר אותו למזריםמדיה שלי TVIx5000 הוא מזהה את הכונן וניתן להכנס לחומר שבפנים (סרטים ושירים). מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון לבטים מה תיהיה מתנה ראויה לגיל 24, הוחלט על החלפת הדיסק קשיח הראשי בלפטופ שלי. ההיטאצי 160 גיגה 7200RPM הוחלף באינטל 330 120 גיגה. ההחלפה בוצעה במספר דקות עקב הנדסת אנוש מצויינת של לנובו והמחשב בן השנתיים קיבל רוח חיים חדשה. מפרט המחשב- I5 560 מהדור הראשון של I5, 4 גיגה זכרון 1066 DDR3 ב2 סלוטים של 2 גיגה, ווינדוס 7 פרו 64 ביט. הדבר הראשון ששמים אליו לב הוא זמן הדלקת המחשב מתקצר מדקה שלמה ל27 שניות, זמני התקנה של תוכנות וזמני הפעלתם התקצרו משמעותית. המחשב מסמן גם על שיפור בזמן הסוללה (עדיין לא נבדק בפועל), זאת בנוסף לתחושה סובייקטיבית שהיא פשוט מדהימה! לא יכול לחשוב על תמורה טובה יותר ל500 שקל שלי. הרצתי בדיקות בHDTUNE PRO לפני ההחלפה ואחרי, יש להתייחס לש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם דיסק SSD. בעבר היה לי מחשב נייח עם דיסק CRUCIAL M4 SSD 256GB שעכשיו פשוט שוכב במגירה (עטוף בנייר פצפץ בגלל מעבר דירה ) בנייד אין מקום לדיסק נוסף. השאלה שלי אם למישהו יש רעיון יצירתי של שימוש כלשהו בדיסק הזה? מבחינת צורך אני לא ממש צריך אותו (אני מסתדר די טוב עם הSSD שיש לי במחשב ומבחינת נפח מידע יש לי עוד 5-6 טרה שמספיקים לי) ככה שכל דבר שתציעו לי יהיה בגדר בונוס למערכת שלי ואם אני אמכור אותו אני אולי אקבל עליו 450-500שקל (בהתחשב בעובדה שחדש עולה 600 שקל) ואני לא ממש לחוץ על כסף אז אני מעדיף למצוא לו שימוש כלשהו. תודה מראש לעוזרים/מיעצים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בארץ ב- TMS דגם evo במחיר 422 ש"ח : https://www.tms.co.il/ssd-drives/mz75e250b באמזון דגם pro מחיר כולל משלוח ומיסים לארץ 486 ש"ח : https://www.amazon.com/Samsung-850-PRO-2-5-Inch-MZ-7KE256BW/dp/B00LMXBOP4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1511610655&sr=8-1&keywords=samsung+850+pro+256gb תוספת של 60 ש"ח המהווים 15% על המחיר, כדאי להסתכן על יבוא מחו"ל וללכת על דגם pro ? דעת החברים מאד תסייע
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. יש לי לפטופ ששווק חיים. יש לו דיסק קשיח 120GB, אני מעוניין להשתמש בו עם מארז חיצוני שאני אקנה, עם USB2 ו ESATA. אלה שני המארזים שאני מתלבט בינהם, למרות שכרגע רק את ה SCYTHE יש במלאי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9253 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9963 עכשיו, עד כמה שהבנתי עד היום, במארז 2.5" אין צורך בחיבור לחשמל כי הם מקבלים את המתח מהחיבור USB של הנתונים. אבל לפי המפרטים, אני רואה שיש חיבור למתח שמתחבר באמצעות כבל USB בנוסף לחיבור ה ESATA וה USB להעברת הנתונים. האם החיבור למתח הכרחי רק במידה ואני מתחבר דרך ESATA?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג ל SSD רציתי לשאול האם הנייד הזה תומך ב SATA על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק כרגע הכונן זה 7200 לא יודע אם יש משמעות כי זה נייד עם 7200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-