עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היום קיבלתי את המחשב החדש ויש לי כונן מכאני וssd אני רוצה להתקין את המערכת על הssd אני צריך לשנות בלוח אם לahci? ויש עוד דברים שאני צריך לשנות? יש לי בנוסף 8 ג׳יגה ראם והבנתי שיש שאומרים שאפשר לבטל איזה קובץ/פעולה של המערכת , אפשר הסבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לאחרונה תפקוד המחשב שלי נעשה איטי מן הרגיל. השיא היה כשבאתי להתקין משחק על כונן C [הארדיסק של wd 250מפרט בצד. בפני עצמו], המשחק בקושי הגיע לרבע התקנה ולקח לו 25 דקות. לעומת זאת, ביטלתי את ההתקנה והתקנתי על הארדיסק השני [segate מפרד בצד] המשחק הותקן ללא כל בעיות ובמהירות גבוהה. בדקתי את הארדיסק עם התוכנה hdtune ורציתי לדעת עם התוצאות נורמליות: WD: Segate: אשמח לתשובה, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Lyoko,

שלום, יש לי מחשב נוסף בבית שאני עדיין רוצה להשתמש בו לכל מיני מטרות למרות שהוא די חלש.. יש לי שני הארדיסקים של 40GB עבורו והם פשוט מתים כל כיבוי... בגלל סקטורים פגומים, במקום לנסות לתקן את זה, יש איזשהו רכיב חלופי שאפשר להתקין בו מערכת הפעלה שהוא גם פנימי? חיבור IDE וזה? שיהיה אפילו 4GB.. אני אסתדר עם נפח כזה, אבל הארדיסקים ישנים הם נורא בעייתים... תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avihy_1989,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בשבוע הקרוב עומדת להגיע לי מערכת חדשה אני בשבועות האחרונים חוקר הרבה על ה SDD הבנתי שיש לו עדין בעיות קצת והוא עדין נחשב בחיתולים למרות הקצבים הגבוהים שהוא מעביר אבל אני שומע פה ושם שיש שגיאות או שהוא מזהה את הכונן בתור 8MB ועוד סוגים של תקלות, בנוסף עדין כונן בגודל די קטן עולה כמעט 600 שקל לעומת רפטור 150 גיגה עולה 450 שקל. רציתי לדעת אם שווה לחכות עוד לSDD משהו כמו חודש-חודשים או לקנות במקומו רפטור או לא לקנות אף אחד מהם כרגע? ולשאלה נוספת כמו שנותנים מעבד I3 לצריכים משרדיים יותר ו I5 לגיימניג ו I7 לעריכות וגרפיקאים אז SDD למי זה הכי מתאים? תודה לכל המגיבים מראש {השימושים שלי: תוכנות הורדה ושיתוף , אופיס , הרבה משחק במשחקים כב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hck,

אני כרגע מברר לגבי רכישת כונן קשיח של (Seagate (SATA 120GB, ומשום מה KSP בראשון לציון אומרים לי שיש להם אחריות רק 3 שנים!! הוא אפילו חזר על זה פעמיים "בשביל שזה יהיה ברור"! וכששאלתי אותו מדוע זה כך, הרי יש אחריות יצרן של 5 שנים, תשובתו היתה: "תלך ליצרן"!!! מישהו יודע למה זה ככה בKSP?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by os87,

הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by URON,

לפני שנתיים קניתי מחשב וינדוס 7 עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית? ומה הסיכון שיש בפעולה כזו כי החומר על המחשב יקר לי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by YK24,

היי הייתי שמח לקבל המלצה על דיסק SDD חיצוני שיהווה אלטרנטיבה( לעשות ממנו BOOT) לדיסק הקיים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי במחשב הארד דיסק של 120 ג'יגה בייט. מותקנת ויסטה. Vista 32BIT Home Basic. יש לי 3 מחיצות תחת Manage. אחת מהן מוגדרת כ- EISA Configuration. מוקצים לה כמעט 5 GB. זוהי מחיצת השחזור של המחשב. אני מעוניין למחוק אותה ולאחד אותה עם מחיצה C ומבלי להיות חייב להתקים מחדש את מערכת ההפעלה. משום מה ווינדוס אינה מסוגלת לעשות. כיצד אני יכול לעשות זאת? האם יש תוכנה המסוגלת למחוק מחיצה זו ואז לאחד אותה עם אחרת? אפילו תוכנת ההתקנה של VISTA לא מסוגלת למחוק את המחיצה. תודה. נ.ב. הצלחתי למחוק את המחיצה ע"י המאמר הזה: http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/b1fb5a8a-1698-4187-a367-08e3ed41028d1033.mspx?mfr=true ניסיתי להגדיל את כונן C ע"פ המתואר פה, אך ללא הצלחה: http://tec…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו יודע איך מתיקינים טייפ גיבוי לרשת? איזה סוגים של טייפים של גיבוי יש, איזה תקנים יש, על איזה רשתות הם אמורים לפעול ? אם מישהו יודע אז בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אם יש לי דיסק RW יש עבר כבר צריבה אחת, ואני רוצה למחוק את מה שיש עליו ולצרוב מחדש, איך אני עושה את זה? שאלה נוספת, אם על הדיסק כבר יש קבצים ואני רוצה להוסיף עליהם, איך אני עושה את זה? הכוונה יש סוג צריבה מיוחד לזה, אופציה בנרו, איך זה עובד. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cupid Me,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש. עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי. נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם ה…

21. אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sprites30,

שלום רב, ברצוני לדעת אם ניתן לעשות שימוש ב raid1/5/10 , רק כאשר הדיסקים הקשיחים מחוברים על ידי SATA בתוך המחשב,או שניתן גם לעשות זאת בין כוננים חיצוניים שמחוברים על ידי USB? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by srolik,

מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yuval_cohen,

הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by d pro,

שיהיה מהיר בהעתקה וכתיבה מה החברות המומלצות?? עד 600 ש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.