עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני חייב לקנות כונן SSD עד 128GB בעלות בינונית! אני קראתי בפורום כאן על הרבה בעיות עם כוננים מסויימים ושלא רצוי להתעסק איתם! אני מבקש ממי שמבין ויכול לעזור לי מה הכונן הכי טוב שאפשר לקנות עד גודל 128GB שלא יעשה בעיות אחרי תקופה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, הרצתי בדיקה של התוכנה הנ"ל על אחת מהמדיות שלי, ולא הבנתי כל-כך איך לקרוא את הגרף. מישהו יכול להגיד לי אם זה מראה על מדיה/צריבה איכותית/לא איכות ? או שאין קשר ? תודה רבה לעוזרים 8) (תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ran500,

היי יש לי 2 אר דיסקים ממש ישנים שאני רוצה להעביר תמונות לאר דיסק מודרני ולזרוק אותם למחזור פסולת אלקטרונית ראיתי שיש באלי אקספרס מלא מתאמים לחבר את האר דיסק למחשב עם usb 3.0 צירפתי תמונה עם אלו חיבורים קיימים קיימים בהם אשמח ללניק למתאם שאני צריך על מנת לחבר למחשב תודה

4. להלן המפרט של המחשב הישן. האם לאחר שדרוג SSD אוכל לגלוש בו עם חלונות מרובים ולעבוד על אופיס? CPU Type: DualCore Intel Pentium E5300, 1400 MHz (7 x 200) Motherboard Name: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset: Intel Bearlake G31 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G. 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

5. טוב אז אחרי המון לבטים מה תיהיה מתנה ראויה לגיל 24, הוחלט על החלפת הדיסק קשיח הראשי בלפטופ שלי. ההיטאצי 160 גיגה 7200RPM הוחלף באינטל 330 120 גיגה. ההחלפה בוצעה במספר דקות עקב הנדסת אנוש מצויינת של לנובו והמחשב בן השנתיים קיבל רוח חיים חדשה. מפרט המחשב- I5 560 מהדור הראשון של I5, 4 גיגה זכרון 1066 DDR3 ב2 סלוטים של 2 גיגה, ווינדוס 7 פרו 64 ביט. הדבר הראשון ששמים אליו לב הוא זמן הדלקת המחשב מתקצר מדקה שלמה ל27 שניות, זמני התקנה של תוכנות וזמני הפעלתם התקצרו משמעותית. המחשב מסמן גם על שיפור בזמן הסוללה (עדיין לא נבדק בפועל), זאת בנוסף לתחושה סובייקטיבית שהיא פשוט מדהימה! לא יכול לחשוב על תמורה טובה יותר ל500 שקל שלי. הרצתי בדיקות בHDTUNE PRO לפני ההחלפה ואחרי, יש להתייחס לש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קניתי דיסק קשיח חיצוני נייד. ואני מעוניין לפצל אותו לשתי מחיצות כאשר אחת מהן תהיה במערכת קבצים FAT32, לשם חיבור ל-DVD. הבנתי שהמחיצות של ויסטה הינם ייחודיות, האם אני יוכל להפוך אותן בעתיד ל-FAT32? ואם כן, כיצד? כרגע חשבתי לפרמט ל-FAT32 באמצעות פקודת דוס שהורדתי בשם FAT32FORMAT, אבל אני אף פעם לא השתמשתי בה בסביבת ויסטה עדיין. כמו כן, מהי מערכת הקבצים eXFAT אשר ויסטה מציעה לפרמט גם אליה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. קיבלתי החלפה של דיסק חיצוני סיגייט go flex החדש עם מתאם של firewire 800 במחשב יש לי firewire 400 ( ישן יותר)/ האם יש דרך או מתאם שאפשר יהיה לחבר את המחשב הישן לדיסק החיצוני בfirewire? האם מישהו יודע אם באמת כבר לא מיצרים דיסקים חיצוניים עם ESATA???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by or,

אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by שבע-שנים,

שלום, היום רכשתי צורב DVD ואני מתקשה להתקין אותו. כרגע יש במחשבי כונן DVD וצורב רגיל, אני מעוניין להשאיר את שניהם. בכל מקרה הברגתי את הצורב DVD למקום ואיך בדיוק אני מחבר אותו? יש לי כבל בצבעים שחור,צהוב ואדום והבנתי שהוא הכבל של החשמל וחיברתי למקום בצורב. בשקית שקיבלתי עם הצורב יש עוד שני כבלים : 1) כבל רחב ודק עם צבע סגול\ורוד בקצוות. 2) כבל דק עם ארבעה חורים (שאמור להיכנס לארבעה פינים) בצבעים שחור ולבן. בכל מקרה לאן אני מחבר את שניהם? כרגע יש כבל כמו הראשון שמחובר לכונן DVD והוא מתחבר משם לצורב וללוח אם. איך הצורב DVD מתחבר לכל העסק? אני רוצה שתהיה אפשרות לעשות Copy לדיסק DVD... אז אני מניח שצריך איכשהו לחבר גם את הצורב DVD לכונן DVD. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rk666,

האם את המדיות האלה מייצרים בארץ? כי ששמתי את במדיה בצורב ובדקתי עם nero CD SPEED מי היצרן היה כתוב פלסמון האם הם משקרים שהם כותבים MADE IN ISRAEL? אני יודע שיש להם איזה שהוא מפעל בתפן האם הם שם רק מטביעים על הדיסקים DCD וזהו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הוא של חברה לא כ"כ מוכרת , BIWIN, אבל משיטוט ברשת נראה שהם לא רעים בכלל. רציתי לראות את המספרים על המחשב שלי... על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ~SeReGa~,

אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחד הדיסקים הקשיחים שלי (לא הראשי אמנם אבל הגדול יותר מבין השניים) התחיל לעשות בעיות, הבנתי שיש בעייה כשהעתקתי משהו אליו וניסתי להעתיק את אותו קובץ למקום אחר ולא הצלחתי. כבר אז חשדתי בסקטורים פגומים. בתור התחלה פניתי מקום, הרצתי בדיקת דיסק המחשב נתקע בשלב 4 כשהוא מצא איזשהו סקטור פגום. הרצתי defrag וניסיתי להריץ שנית בדיקת דיסק אלא שלהפעתי (אחרי איתחול) גיליתי שהדיסק לא קיים יותר ברשימת הכוננים. נכנסתי ל computer managmet, disk managment וראיתי שהדיסק פתאום אינו פעיל. ניסיתי להפעיל את הדיסק וקיבלתי הודעת שגיעה שלא ניתן להפעיל את הדיסק ושאני אבדוק בלוג המערכת. אני לא רואה בלוג המערכת הודעה רלוונטית לאותה שעה אבל יש כל מיני הודעות שגיאה כגון: The device, \Device\Harddisk1\D…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש עם דיסק 500GB היברידי (8GB SSD). השאלה שלי היא האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת לגבי ההתנהלות עם דיסקים היברידים? כשאני מתקין מערכת הפעלה חדשה (המחשב בא בלי OS) צריך לעשות משהו ספציפי? מה קורה אם אני מפרמט את הדיסק?

15. Started by hananmori12,

שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי

16. Started by רועי החתיך,

LG H20 הכי חדש וטוב היום בשוק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ronorx,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by URON,

לפני שנתיים קניתי מחשב וינדוס 7 עם הרד דיסק של 2000 גיגה ושאלתי איזה גודל מחיצה כדאי לי לעשות לווינדוס, והחברה אמרו לי ש 30 גיגה יספיקו, עשיתי מחיצה של 50 גיגה, והיום נשארו לי 5 גיגה פנויים, השאלה שלי היא האם יש דרך בטוחה להגדיל את נפח מחיצת הווינדוס©, על חשבון המחיצה (Dׂ) הענקית? ומה הסיכון שיש בפעולה כזו כי החומר על המחשב יקר לי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by michabb,

שלום רב, האם יש בעיות עם דיסקים SAS לשרת? מה עדיף SAS או SATA לשרת? תודה מראש לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Yossi Azoulay,

אני רוצה לרכוש את אחד מהדגמים : TS-251-4g QNAP או Asustor AS5002T לשימוש ביתי - כמדיה סנטר , מסמכים סרטונים ונגישות מכל מקום מה הייתם ממליצים ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לקחתי סיכון ענק והזמנתי מאיביי oczssd2-2vtxe60g 60 gb vertex 2 הוא הגיע היום מארה"ב , מה שהכי הפליא אותי , שלא לקחו לי בכלל מכס או מע"מ , אמרתי למוכר לרשום את כל מלוא המחיר (כדי להימנע מקנסות - הבנתי שהמוכסים כבר מכירים את ה SSD) שהוא 175$ ואין מס ... בכל מקרה אשמח לדעת איך לוודא שהמוצר מקורי ... + חוות דעת על התוצאה הבאה (בקרוב יותקן על הSSD מערכת ההפעלה)... תודה רבה !! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, אז לאחר המלצות הפורום קניתי את הכונן הנ"ל אתמול והיות שהיה לי ניסיון רב רע מאוד עם HDD למיניהם אני מריץ בדיקות עליהם מרגע הקנייה יש לי 2 כוננים של 2TB במחשב (שניהם דרך המלצות פה) אחד זה הכונן הנ"ל, והשני זה HD204UI של סאמסונג (שעובד כבר כשנתיים בערך בלי שום בעיות) אני מצרף כמה צילומי מסך (2 הראשונים זה של הHD204UI) בנוגע לHDD, הוא משמיע גם לפעמים מין "תיק" מלחיץ קצת - אבל לאחר בירור בפורום החברה מסתבר שזה נושא ידוע וכנראה לא מזיק - אם זאת אומרים שניתן לעשות עדכון קושחה ש"אמור" לתקן את העניין... האם אתם ממליצים על העדכון? האם זה יכול להרוס את הכונן? ועד כמה זה בעייתי? (לא יצא לי לעדכן קושחה לHDD מעולם)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קניתי הארד דיסק נייד WD ELEMENT 640 GB עובד יפה. אבל יש בעיה אחת, כל פעם שאני עושה ריסטרט או סתם מדליק את המחשב, המחשב מגיע למסך השחור שכתובים בו הכוננים שמחוברים לSATA ועושה ריסטרט ועוד ריסטרט וחוזר חלילה. עכשיו שאני מנתק את ההארד דיסק מהחשמל המחשב עולה.. מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tttrrr888,

שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים