אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורס כוננים קשחים יש לי בעיה בלוח ASUS MAXIMUS IV EXTEME בביוס אני רואה את שניי הכוננים אבל כאשר אני מעלה את הוונדוס מופיע לי רק ארד דיסק אחד אני חושב שאולי זה החיבור או אפילו הגדרות בביוס שאני אמור לעשות אבל אין לי מושג איפה לשנות את זה. HELP
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשווווווק!! היום הטענתי סרט HD ובאמצע הסרט הוא נתקע לי עכשיו כאשר אני מכניס את הדיסקאונקי הוא לא פותח לי את החלון האוטומטי (לבחור איך לפתוח את הקבצים) אני בכלל לא מצליח לפתוח אותו... המחשב מזהה שנכנס הדיסקונקי - וגם הנורות שעל הדיסקונקי נדלקות ניסיתי גם במחשב אחר וגם שם לא הצלחתי לפתוח אותו האם יש דרך לפרמט אותו או לאתחל אותו- לא אכפת לי שימחק מה שנמצא בפנים הדיסקונקי של חברת SANDISC דגם: Cruzer Slice 32GB USB מה עושים??? תודה רבה על העזרה... דותן
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכונן הבא OCZ Apex Series 120GB Solid State Disk SSD SATA2 NEW http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140392266647&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אני מתכנן לקנות בימים הקרובים - סה"כ כולל משלוח כ 1200 ש"ח שימוש - כונן למערכת הפעלה ותוכנות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS המחובר למחשב באמצעות כבל USB 2. לכונן הזה יש קיבולת של 500GB אבל למרות שיש עליו קבצים במשקל כולל של 40 GB בכל פעם שאני מנסה להוסיף קובץ נוסף אני מקבל את ההודעה הבאה: "אין אפשרות להעתיק את X: אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולאחר מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים, לחץ על לחצן ניקוי הדיסק". גם הסרה של קבצים כלשהם (אפילו במשקל של הקובץ שאני רוצה להוסיף לכונן זה) לא מאפשרת לי להעביר אליו את הקובץ הרצוי. איך ניתן לפתור בעייה מציקה ומעיקה זו? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב של ריקו דגם MP7200A עם טכנולוגיית justspeed שתפקידה למצוא את המהירות האופטימלית של הדיסק בדרך כלל אני לא משתמש בה כי בדרך כלל היא מורידה את מהירות הצריבה ל-12 בכל מקרה אני צורב בעיקר דיסקים של מוזיקה data וסרטיי VCD ורציתי לדעת כמה באמת משפיעה הטכנולוגייה הזו על איכות הדיסק כי אני אישית לא הרגשתי בהבדל
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתיקינים טייפ גיבוי לרשת? איזה סוגים של טייפים של גיבוי יש, איזה תקנים יש, על איזה רשתות הם אמורים לפעול ? אם מישהו יודע אז בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, חיברתי את כרטיס הזכרון של הפלאפון שלי למתאם כרטיסים וחיברתי למחשב. קצב העברת התמונות והסרטונים מהכרטיס הוא נמוך בצורה מפחידה. לפעמים הוא עומד על 0KBPS. זה תקוע כבר מלא זמן על העברת מספר קטן מאוד של תמונות. האם יש פתרון לסוגיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=14548&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה עולה 360 http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15850&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וזה עולה 385 מה ההבדל ביניהם? ואיזה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם דיסקים (DVD וגם CD) נהרסים עם הזמן. שמעתי חלק שאמרו שכן וחלק שלא. אז, הם נהרסים או לא? אני מדבר על מצב שבו הדיסק נמצא בתוך קופסא (איכותית) ולא נשרט. הדיסק יחזיק מעמד במצב כזה 20 שנה? אם אפשר בבקשה גם הסבר. ז"א, למה הם נהרסים? אם בכלל יש לזה הסבר.. תודה רבה רבה מראש, גיא שמנסה להוכיח לחבר את טעותו (שוב. בפעם המליון).
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם דיסק SSD. בעבר היה לי מחשב נייח עם דיסק CRUCIAL M4 SSD 256GB שעכשיו פשוט שוכב במגירה (עטוף בנייר פצפץ בגלל מעבר דירה ) בנייד אין מקום לדיסק נוסף. השאלה שלי אם למישהו יש רעיון יצירתי של שימוש כלשהו בדיסק הזה? מבחינת צורך אני לא ממש צריך אותו (אני מסתדר די טוב עם הSSD שיש לי במחשב ומבחינת נפח מידע יש לי עוד 5-6 טרה שמספיקים לי) ככה שכל דבר שתציעו לי יהיה בגדר בונוס למערכת שלי ואם אני אמכור אותו אני אולי אקבל עליו 450-500שקל (בהתחשב בעובדה שחדש עולה 600 שקל) ואני לא ממש לחוץ על כסף אז אני מעדיף למצוא לו שימוש כלשהו. תודה מראש לעוזרים/מיעצים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל המלצה ל DOK מהיר בנפח של 16GB שיעלה לא יותר מ20$. אני מתכנן לקנות אותו באיביי, המשלוח לא יעלה לי דבר כי יש לי כתובת בארה"ב. יהיה נחמד אם ה-DOK יתמוך ב USB 3.0. תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897 זה הדגם המדויק. השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר. פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה. יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה??? והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עוב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-