אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי מקסטור 40 ג'יגה שלאחרונה אני שומע אותו עובד וזה לא מוצא חן בעיניי . אני מעוניין להחליף אותו להארד דיסק של לפחות 80 ג'יגה בחיבור IDE . הדבר החשוב לי ביותר הוא לא לשמוע את הדיסק עובד או חושב. תודה מראש. אשמח גם על המלצה לחנות אמינה אם אתם מכירים .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. האם יש NAS במחיר סביר לדיסקים 3.5" שיש לו חיבור GIGA LAN ובאמת מאפשר העברת נתונים במהירות הזו או לפחות קרוב אליה ? כי עד היום נתקלתי רק בכאלה שהממשק שלהם GIGA LAN אבל בפועל נותנים מהירות שאפילו לא מגיעה לזו של רשת 100mbps.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תישמעו...קראתי את כל החומר שניכתב כאן ואני די מבולבל = עומד ביפני קניית מחשב חדש ??? רציתי ליקנות לוח שתומך ב SATA2 וגם HD של מקסטור 250GB עם באפר 16M וכאמור בטכנולוגיית STAT2 מצטער אבל יש משהו שלוא הבנתי כאן - על פי מה שכתבו האם אין הבדל בין המיפרט הזה למיפרט רגיל?(HD רגיל) שהSATA או ה SATA2 זה ברובו סוג המחבר? אז למה משקיעים על זה בלוחות האם.....?אם המהירות בפועל קשורה בעיקר למהירות הBUS מול הCPU (ברור)..... זה הרי משהו שלא ישתנה אם כבר קניתי לוח אם מסויים - עם מעבד מסויים לא? מי מסדר לי את הבלאגן? :s05: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מבחינת ביצועים....שווה להתקין מערכת הפעלה של DOK?? לקנות DOK של 4GB לחבר אותו באחורה...ושהוא תמיד ישאר שם...לעשות בוט מהUSB... האם יהיה שיפור בביצועים??...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, לאחי הקטן יש מחשב עם 380GB SSD פנימי סה"כ. עומד להגמר לו, והוא צריך להוריד את הCOD החדש ששוקל כמעט 200 ג'יגה. בהיותי צלם וידאו, חשבתי לעשות "קומבינה" ולקנות לו כונן חיצוני שיוכל להתקין עליו את המשחק וגם אני אוכל לנצל אותו פה ושם כארכיון. השאלה היא - בלי קשר למחשב שלו שהוא סה"כ חזק ויריץ את המשחק בהגדרות בינוניות/גבוהות, האם פחות כדאי להריץ משחקים כבדים כל כך מתוך כונן חיצוני? חיצוני SSD כן יריץ סבבה? פחות יציב? כדאי ללכת על פנימי וזהו? פחות אכפת לי כמה אשלם וכמה נפח אקבל - אני חייב לוודא קודם שהכונן עצמו לא יהווה צוואר בקבוק מבחינת ביצועים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם הSamsung 850 EVO 250GB תומך SATA Express. והאם ESATA זה שם נרדף לטכנולוגיה הנ"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם בשבוע הקרוב עומדת להגיע לי מערכת חדשה אני בשבועות האחרונים חוקר הרבה על ה SDD הבנתי שיש לו עדין בעיות קצת והוא עדין נחשב בחיתולים למרות הקצבים הגבוהים שהוא מעביר אבל אני שומע פה ושם שיש שגיאות או שהוא מזהה את הכונן בתור 8MB ועוד סוגים של תקלות, בנוסף עדין כונן בגודל די קטן עולה כמעט 600 שקל לעומת רפטור 150 גיגה עולה 450 שקל. רציתי לדעת אם שווה לחכות עוד לSDD משהו כמו חודש-חודשים או לקנות במקומו רפטור או לא לקנות אף אחד מהם כרגע? ולשאלה נוספת כמו שנותנים מעבד I3 לצריכים משרדיים יותר ו I5 לגיימניג ו I7 לעריכות וגרפיקאים אז SDD למי זה הכי מתאים? תודה לכל המגיבים מראש {השימושים שלי: תוכנות הורדה ושיתוף , אופיס , הרבה משחק במשחקים כב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח של טרה לשמור על החומרים החשובים שלי במחשב ..... המהירות פחות חשובה לי יותר חשוב לי העמידות והאמינות של החומר הוא נשמע מאוד נכון לי פשוט אני לא כל כך מכיר ולא מצאתי ביקורות ענייניות עליו ואשמח לדעת אם שמעתם על זה משהו טוב או רע והאם הא שווה בטווח מחיר שלו? המחיר שלו הוא 490 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי SSD חדש OCZ vertex3 240GB תוך יום התקלקל. הביוס לא מזהה אותו יותר וחיפוש קצר בגוגל מראה שלהרבה SSD מבוססי סאנדפורס יש את הבעיה הזאת. אני מחפש המלצה דחופה ל-SSD בסביבות אותו נפח אבל אמין יותר מהבקר של סאנדפורס ומהיר כמו ה-OCZ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הכרטיס זכרון איזה לינוקס או לא זוכר מה, לפני מלא זמן, עכשיו אני רואה שבמקום 32 גיגה, יש לי משהו כמו 300 מגה. אני לא מצליח לפרמט, גם לא דרך סרטונים ביוטיוב, יש איזה תוכנה שאפשר להוריד לוינדוס 10 שעושה את כל הפעולת מאוחרי הקלעים ומפרמטת? כי בפרמוט הרגיל של הוינדוס לא עובד, גם לא עם כניסה לביוס (נדמה לי זה ביוס) לפי מה שרשום באיטנטרנט תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
380,000,000 BYTES הם ? 380 מגה בקירוב או 3.8 גיגה בקירוב ? מקווה שזה המקום לשאלה :-X
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1T או 1.5T, גודל 3.5 לגיבוי המחשב שיישב ליד המחשב. חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר, גם חשוב לי שתהיה תוכנת גיבוי, ועדיף שתהיה אפשרות לגיבוי אוטומטי (אני לא יודע האם אפשר להשיג את זה באמצעות תוכנה חינמית) יש לי התלבטות בין 4 דגמים: 1. רציתי בהתחלה את Western Digital My Book Essential Edition 1000GB WDBAAF0010HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741952 וכשבאתי לקנות אותו, המוכר אמר לי שהוא חוזר אליו הרבה עם בעיות שהחיבור של כבל ה-USB זז ומתנתק, אתם יודעים על זה משהו? 2. והוא הציע את Samsung 1000GB HXDU010EB 1000GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 וטען ש-WD עושים בעיות ו-Samsung יותר טובים ואיכותיים. 3. והציעו לי גם את Seagate Free…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה דיסק SSD קטן ( 30G ) האם ניתן להעביר את ה BOOT לדיסק זה כך שהוינדוס יעלה מדיסק זה ללא התקנת המערכת מחדש כמו כן בגלל גודל הדיסק אן אפשרות להתקין את כל מערכת ההפעלה עליו האם ניתן לעשות זאת ואיך בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לקנות צורב תקליטורים תוצרת GL דגם 8240B ב320 שח והאם משהוא יודע האם הצורב הזה תומך ב OVER BURN
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-