אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחי הקטן יש מחשב עם 380GB SSD פנימי סה"כ. עומד להגמר לו, והוא צריך להוריד את הCOD החדש ששוקל כמעט 200 ג'יגה. בהיותי צלם וידאו, חשבתי לעשות "קומבינה" ולקנות לו כונן חיצוני שיוכל להתקין עליו את המשחק וגם אני אוכל לנצל אותו פה ושם כארכיון. השאלה היא - בלי קשר למחשב שלו שהוא סה"כ חזק ויריץ את המשחק בהגדרות בינוניות/גבוהות, האם פחות כדאי להריץ משחקים כבדים כל כך מתוך כונן חיצוני? חיצוני SSD כן יריץ סבבה? פחות יציב? כדאי ללכת על פנימי וזהו? פחות אכפת לי כמה אשלם וכמה נפח אקבל - אני חייב לוודא קודם שהכונן עצמו לא יהווה צוואר בקבוק מבחינת ביצועים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חברת Seagate מקדימה את המתחרות והופכת להיות הראשונה להשיק כוננים קשיחים מכאניים בנפח שיא של 14 טרה-בייט אשר מיועדים גם לצרכנים הפשוטים והצנועים - שמוכנים ומסוגלים להשקיע מאות דולרים כמובן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי האם כדאי להמליץ על כונן SSD לטובת שיפור חוויית המולטי טסקינג עבור מחשבים ישנים בעלי PROT בתקן SATA 1.0 ידוע שהוא מוגבל מבחינת מהירות, שזה למעשה פחות רלוונטי בהתקנת מערכת על גבי SSD, אך האם יש השפעה (ניקרת?) על זמני הגישה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים , לאחרונה מכרתי את המחשב שלי לטובת מחשב פשוט יותר . במחשב הקודם היה לי מערך RAID 0 של סיגייט 1TBX2 על לוח אם מסוג ASUS P8P67 PRO הוצאתי משם את ההרידיסיקים ושמתי על לוח GIGABYTE EP35 DS3 . עכשיו כאשר אני מחבר אותם ב RAID הלוח מזהה את הכוננים כ NON-RAID ומן הסתם מציע להפוך אותם שוב ל RAID . להבנתי הפעולה תמחק את כל המידע שעל הדיסקים ?! מישהו יכול לעזור בעיניין, איך אני מוציא משם את המידע ? לא חשבתי שתיהיה כל בעיה . תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות... 2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני). 3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע. מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוצי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שכיום אין ממש משמעות כיצד מגדירים את הכוננים. האם זה נכון ? לי יש כונן SSD שעליו מערכת ההפעלה ושני כוננים רגילים. כיצד עלי להגדיר את שלושת הכוננים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח B760 של גיגהבייט , איך פותחים את הקליפ פלסטיק הזה ? חיפשתי בכל הרשת לא מצאתי פלסטיק סוגר דומה לזה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב החלטתי שאני קונה צורב DVD במקוםה-LG 8525B המעפאן שלי ואני מתלבט בין ה-NEC 3500A ל-LG 4120B אז ככה: אם יש לי DVD פשוט בסלון הוא יצליח לקרוא את ה DVD-RAM כי אם כן אני כמעט סגור על ה-LG כי אני די זקוק לזה... בתודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מבחינת ביצועים....שווה להתקין מערכת הפעלה של DOK?? לקנות DOK של 4GB לחבר אותו באחורה...ושהוא תמיד ישאר שם...לעשות בוט מהUSB... האם יהיה שיפור בביצועים??...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מרכיב מערך RAID 0 של שני טרה לכונן (סהכ שני כוננים) + 256GB CACHE של SSD ועוד כונן אחד של 4TB HDD שכל הזמן מגבה הכל, בכל זאת, RAID 0..... המערך שונה במקצת ממה שstoremi או intel rapid store מציעים, כיוון שהם אינם תומכים בRAID כלל, לצורך העניין אני משתמש בתוכנה שנקראת PRIMOCACHE והיא מומלצת בחום למי שמעוניין לפני שיקפצו להזכיר לי שSSHD כבר קיימים, לדעתי SSHD נכשלו בגלל שהם הגיעו עם קאש של מקס 8GB וזה פשוט לא מספיק לכלום, משחק רגיל היום מגיע ל50 ג"ב בקלות, 8GB לא יעזרו בכלום. בכל אופן, למי שמעוניין (בעיקר לגיימינג) יש את הבנצ'מארק המצויין הזה ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=HxeP7FqT-1A אני אשמח לעשות בנצ'מארקים במער…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק קשיח wd 320 gb sata2 16mb ys והוא השמיע לי 2 קליקים כאלה לפני 3 שבועות שהביוס עולה ממש תיתקתוק והתעלמתי מזה..והיום שהפעלתי את המחשב מחדש - הוא נשאר דולק עד עכשיו. הדיסק מת...מדובר בקשיח שהיו בו רק סרטים ומוזיקה וקבצים שאין לי גיבוי בשבילם... האם יש איזשהי דרך להציל את המידע משם בלי לשלם הון עתק ? מה כל המיתוסים? משהו נכון? להקפיא את הדיסק ואז הוא יעבוד לכמה שעות לפני המוות הסופי? לנתק לנקות מאבק? לת בו מכה חלשה? להפיל בעדינות על המיטה? מדובר באיזה 300 GB שאני צריך.....עכשיו גם אם הוא יעבוד לי עכשיו איו לי לאיפה להעתיק את החומר.. יש למישהו אולי נסיון עם זה? מה קורה אם אני מחבר את החיבור סטאה בזמן שהווינדוס דולק? הוא יזהה ככה משהו ? פשוט כשהדיסק מחובר כשהמערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הכרטיס זכרון איזה לינוקס או לא זוכר מה, לפני מלא זמן, עכשיו אני רואה שבמקום 32 גיגה, יש לי משהו כמו 300 מגה. אני לא מצליח לפרמט, גם לא דרך סרטונים ביוטיוב, יש איזה תוכנה שאפשר להוריד לוינדוס 10 שעושה את כל הפעולת מאוחרי הקלעים ומפרמטת? כי בפרמוט הרגיל של הוינדוס לא עובד, גם לא עם כניסה לביוס (נדמה לי זה ביוס) לפי מה שרשום באיטנטרנט תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-