עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erashel,

שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by udi,

איך אני יודע האם הצורב שלי תומך ב OVER BURN או לא ואם כן כדי להפעיל את הפעולה הזאת צריך לעשות פעולה מיוחדת ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זה הDOK שהומלץ עליו כאן באתר: http://hwzone.co.il/reviews/storage/fast_doks/3 רציתי לדעת אם זה הגיוני שהמחיר שלו הוא רק 100 שקלים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5941 אגב, זאת החנות היחידה שנותנת אחריות לכל החיים (כמו שהיצרן נותן) לעומת 3 אצל השאר. לא יודע כמה זה קריטי, אבל רק מציין עובדה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by samsam76,

הבנתי שכיום אין ממש משמעות כיצד מגדירים את הכוננים. האם זה נכון ? לי יש כונן SSD שעליו מערכת ההפעלה ושני כוננים רגילים. כיצד עלי להגדיר את שלושת הכוננים האלה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אחד שיודע,

שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים

7. שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה

9. כונני סדרת ה-PM1633a החדשים של היצרנית הקוריאנית שוברים את השיא אשר ראינו רק לפני מספר חודשים, ומציעים נפח שכמותו טרם ראינו עבור מוצר בודד בשוק האחסון לפני מספר חודשים סיפרנו לכם על כונן SSD מרשים מאוד מחברה בשם Fixstars, אשר הציע נפח אחסון אדיר של 13 טרה-בייט במארז יחיד וקומפקטי יחסית, ועם תג מחיר אסטרונומי לא פחות. כעת, נראה שבסמסונג החליטו כי טבעי שהיצרנית המובילה המובהקת בשוק ה-SSD תהיה גם זו שתוביל בשיאים שבו – ומתחילים למכור את כונני ה-PM1633a המהפכניים שלהם (שמיועדים בעיקר לחוות שרתי מידע למיניהן), אשר מגיעים גם בנפח של 15.36 טרה-בייט (!), שיא חדש בקטגוריה. הכוננים החדשים מתבססים על חיבור SAS בקצב של 12Gbps, ולצד הנפח העצום מציעים גם ביצועים נאים עם מהירו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mosdef,

שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by GuGuSH,

שלום. רציתי לשאול אם דיסקים (DVD וגם CD) נהרסים עם הזמן. שמעתי חלק שאמרו שכן וחלק שלא. אז, הם נהרסים או לא? אני מדבר על מצב שבו הדיסק נמצא בתוך קופסא (איכותית) ולא נשרט. הדיסק יחזיק מעמד במצב כזה 20 שנה? אם אפשר בבקשה גם הסבר. ז"א, למה הם נהרסים? אם בכלל יש לזה הסבר.. תודה רבה רבה מראש, גיא שמנסה להוכיח לחבר את טעותו (שוב. בפעם המליון).

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by deadelus,

איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ms13,

אני אנסח את השאלה אחרת, כי היא טיפה יותר מסובכת - אני רוצה להשאיר את ההארד דיסק הנוכחי, 500GB בנייד. ואת הSSD אני מכניס בנוסף, לאחר שאת ה HDD אני מעביר לCADDY. מה סדר הפעולות? קודם להחליף, ואז להתקין וינדוס? ואז לפרמט את הכונן הנוכחי? לפרמט קודם את הנוכחי, ואז להתקין וינדוס על החדש? בנוסף - מתי אני מגדיר AHCI בBIOS? לאחר התקנת וינדוס? לפני? לפני פירמוט ההארד דיסק הנוכחי? והאם הגדרת ה AHCI עובדת על ההארד דיסק? קצת סדר בבלגאן.. תודה רבה חחח

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי במחשב הארד דיסק של 120 ג'יגה בייט. מותקנת ויסטה. Vista 32BIT Home Basic. יש לי 3 מחיצות תחת Manage. אחת מהן מוגדרת כ- EISA Configuration. מוקצים לה כמעט 5 GB. זוהי מחיצת השחזור של המחשב. אני מעוניין למחוק אותה ולאחד אותה עם מחיצה C ומבלי להיות חייב להתקים מחדש את מערכת ההפעלה. משום מה ווינדוס אינה מסוגלת לעשות. כיצד אני יכול לעשות זאת? האם יש תוכנה המסוגלת למחוק מחיצה זו ואז לאחד אותה עם אחרת? אפילו תוכנת ההתקנה של VISTA לא מסוגלת למחוק את המחיצה. תודה. נ.ב. הצלחתי למחוק את המחיצה ע"י המאמר הזה: http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/b1fb5a8a-1698-4187-a367-08e3ed41028d1033.mspx?mfr=true ניסיתי להגדיל את כונן C ע"פ המתואר פה, אך ללא הצלחה: http://tec…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by old fart,

ניתקלתי בכך במספר מקומות של מפרטים של דיסקים קשוחים, כמו למשל במפרט של הסמסונג המומלץ, וגם במקרה של הסיגייט הטריים יותר ובעוד מספר חברות. מספר לינקים רלונטיים: http://www.seagate.com/staticfiles/support/disc/manuals/desktop/Barracuda%207200.12/100529369h.pdf אפשר לחפש ב PDF Non-recoverable read errors כמו כן, גם באתר של סמסונג, למשל: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 עריכה: ומעניין לעניין באותו עניין אני רוצה לרשום TM על Tic TicTick. Tick. Tick. That's the Sound of Your Drive Dying Out

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי קניתי ‏1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS‎ אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TheHungryOne,

איזה RAID יותר כדאי מבחינת אמינות וביצועים RAID10 או RAID01 (בהנחה שמתשתמשים בבקר המובנה של לוח האם)? איזה RAID יותר כדאי מבחינת ביצועים RAID1 או RAID0 (בהנחה שמתשתמשים בבקר המובנה של לוח האם)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ענקית פתרונות האחסון Seagate משיקה את ההארד דיסק החיצוני הדק בעולם, בנוסף להארד דיסק נייד ואלחוטי המתיימר לענות על בעיות האחסון שלנו ברחבי הבית לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a7-%d7%95%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים