אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לצרוב 75 דיסקים=\ וזה הולך לרצוח אותי ............ אז יש לי שתי צורבי DVD חשבתי לנסות לצרוב במקביל כדי לחסוך זמן זה אפשרי ??? הדיסקים הם CD-R רגילים שאני יצרוב בהם קובץ ווידאו של 600 מגה + - כל דיסק זה משהו כמו 4 דקות צריבה על 24X (עדיין ווידיאו לא רוצה שיהרס בצריבה ,אני מקווה 4 דקות ) , אז 4 כפול 75 = התאבדות כפולה אלוהים ישמור למה הכנסתי את עצמי =\ :kopfpatsch: יש הצעת ??? (היה לי מחשב נוסף שהחליט לשבות דווקא עכשיו ואין לי כוח לבדוק מה קרה לו,(כנראה מיועד להיות מעצור לדלת עם ימשיך כך) , היה יכול לעזור לי )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ידעתי איך בדיוק לקרוא לזה אז: מה ההבדל בין השיטות האלה: DISC-AY-ONCE TRACK-AT-ONCE DISC-AY-ONCE/96 ומה עדיף לבחור לכל צריבה? {אודיו CD COPY דאטא וכן...} בתודה מראש , יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בהנחה ששבכלל לא אשתמש בIDE לרוב. הוא יהיה סתם למצב שהSATA יידפק. הIDE אמור להיות כונן שבדרך כלל לא משתמשים בו. אז האם כונן הIDE ירעיש בכלל? כי בתור כונן ראשי במחשב אני יודע שהוא קצת כן. האם אם הוא לא יהיה פעיל רוב הזמן...?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לשים הארד דיסק רגיל ב NUC מדגם D34010WYK ? או שאפשר רק ב H? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך להתקין שרת עם RAID-Z2 ותוהה אם זה אפשרי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קומקפט דיסק שיודע לנגן MP3 יכול לנגן שירים שניצרבו ב MP3 על דיסק 4.7GIGA) DVD) ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HD טוב מהיר וזול שאפשר למצוא... אפשר המלצה על אחד כזה? המטרה שלו היא עבודה מהירה על המחשב. לא למשחקים ולא לHD. רק עבודה מהירה על המחשב.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כבר לא מעט זמן שאני חושב איך אוכל לגבות את המידע היקר שיש לי במחשב ונאסף במשך שנים. מדובר על סה"כ 1TB של מידע שנמצא על ה- HDD שלי. עכשיו HDD's נוטים לשבוק חיים ביום בהיר אחד (אגב זה F3 של סמסונג) ואני ממש דואג מיכך. חשבתי על לקנות נייד חיצוני ולגבות עליו ואחרי שראיתי שאחי קנה נייד חדש של טרנדסקין ואחרי חודש הוא הוחלף בחדש בגלל תקלה...הבנתי שהפתרון לא ממש מחזיק מים! כעת אני סגור על גיבוי בענן שהוא נצחי בגלל אחריות של החברה וכאלו על המידע שלי. אז אני שואל מה האופציה של גיבוי בענן הטובה ביותר לישראלים מבחינת מהירות העלאה, ארגון הקבצים, אמינות וכמובן מחיר. אני צריך סה"כ 1TB כאמור. אם יש משו בחינם, כמובן שאשמח לשמוע על השירות הזה! אם לא, גם אשמח לשמוע על אם עדיף תשלום חודשי או…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ! אחי בעל חברה והוא שואל מה הדרך הכי יעילה לגיבוי מסמכים בצריבה עכשיו יש מספר מחשבים שמחוברים ברשת וחלקם לא מחוברים ובמחשב אחד יש צורב DVD השאלה איך כדאי להעביר את המידע למחשב עם הצורב האופציות הקיימות לדעתי הם: disc on key מגירה נשלפת בחיבור IDE מגירה נשלפת בחיבור SATA או פשוט צורב DVD חיצוני
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן קניתי קייק של ורבטים צבעי פסטל לצורכי מוזיקה.. אז לא שמתי הרבה לב לזה כי במילא צרבתי על מהירות נמוכה אבל עכשיו שאני צריך אותם לדאטה מתעוררת אצלי שאלה. למה מופיעים לי רק מהירויות: 8, 16, 24 ו32? הצורב שלי הוא NEC 3520A תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כזו אפשרות בביוס והיא ב DISABLE כרגע should I put it on or "if it work, dont change anything"? mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 HD : WDC WD2500KS
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לחסום גישה על ידי סיסמה או כול דבר אחר של אמצעי איחסון (usb) וצורב ככה שלא יהיה אפשר להוציא מידע מהמחשב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא תומך ב-USB 3... במידה ובמסך שלי יש יציאת USB 3 או נניח אני קונה HUB קטן כזה עם USB 3.. זה יאפשר תמיכה מלאה או שלא בגלל שאין בלוח האם? אני לא יכול לחבר התקן נניח כונן חיצוני ישירות למחשב כי שם אין USB 3..
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אני אסביר. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200GB, השני של 320GB. הם מחולקים כך: כונן 1: C: 20GB/200 D: 180/200 כונן 2: H: 320/320 האם אני יכול לקחת את ה320 ג'יגה של כונן H ולהוסיף אותם לכונן D שהם יהיו כונן אחד? אם זה חשוב: כונן 200GB - של WD 7200RPM, כונן 320 של HITACHI 7200RPM. תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
חשבתי על SSD Samsung 850 EVO 250GB יש מעוניינים? עוד לא ניסיתי להציע לחנויות. מה אתם/ן אומרים/ות?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום,יש לי כונן חיצוני 2.5 שהוא USB 2,האם על ידי החלפת אריזה[הוא בכללי פנימי ששמתי אותו באריזה עשיתי אותו חיצוני] עם USB 3 זה יעבוד והוא יהיה USB 3? או החלפת אריזה לא תעזור גם אם היא עם USB 3 זה ישאר USB 2[קצת העברת נתונים] תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-