עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Western Digital Elements 1TB Desktop External Hard Driveאו Western Digital My Book Essential 1TB USB 2.0 External Hard Drive WDBAAF0010HBK בהנחה שאני יכול לקבל אותם באותו מחיר (כ-75 דולר)

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  4. שלום, האם הכונן הקשיח הזה מומלץ, מהיר, איכותי וטוב? (לחצו כאן) (המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים, אז אני צריך כונן שיטען לי משחקים מהר ולא ייהרס לאחר שבוע) תודה !

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by OldNavyפלאפון,

הבנתי שהטרנד החדש הוא כונן SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה בלבד ובמקביל כונן "רגיל". איך מבצעים בפועל את החיבורים? צריך לבצע משהו מיוחד או רק לחבר את 2 הכוננים ללקוח אם? (הבנתי שצריך לעשות קונפגורצית RAID?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yz101,

יש לי כרגע לוח מבוסס P965 הדגם במפרט שלי עם מערך RAID1 על הבקר המובנה של הלוח, אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר, עם לוח מבוסס P67, אל הבקר המובנה שלו, האם זה משהו אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by X7-007,

אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. שלום לכולם,אני קורא אתכם ללא הרף,אתם האחרונים באמת שיכולים לעזור לי בעניין הבא : אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי - של 1000 ג'יגה ... דיסק קשיח חיצוני טוב שאני יוכל לבטוח בו שהוא "שומר" על הדברים החשובים לי... ראיתי באתר של אופיס דיפו את הדיסק קשיח הבא - מהזולים שראיתי לאחרונה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000h5ft-DdhawB90lVBv9N2lGj:12bbi68k5?id=4271193&pr=QJ5&N=2 כך הם קוראים לדגם : דיסק קשיח "3.5 Western digital, My Book Essential, apollo 1TR מחירו : 387 ש"ח,הייתם ממליצים לי לקנות את הדיסק הקשיח הזה ? אני מחפש משהו זול יחסית אבל גם טוב,יש כונן יותר טוב במחיר הזה ? ב50 ש"ח יותר ? 100 גג ? אשמח לעזרתכם האדיבה!!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Kirma,

שלום, לפני כשבוע וחצי רכשתי SSD חדש ושמתי לב שחסרה מדבקת אחריות והשנייה בכלל במקום הזוי יש לכך סיבה ? עוד מישהו נתקל בזה ? תמונה מאותו כונן בדיוק מ NewEgg תמונה מהכונן שלי [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yonir,

היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Omerino,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by Gilladriel,

האם הקלטה לכונן פלאש תצמצם נפילות FPS במהלך המשחק? כרגע אני מקליט לWD ירוק, המחולק ל2 מחיצות, עליו יושבת הOS (כונן C) והמשחק (כונן D). מיותר לציין שאני מוריד רזולוציה בזמן הקלטות כדי לקבל FPS שחיק. מפרט: i5-760 Intel p55wb 1TB WD10EARS Sapphire 6870 Kingston 8GB: 2x2G + 1x4G תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by dad11223,

היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Elapsed,

היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ספציפית המודעה הזו: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=5730777 פניתי אליו, והוא טוען שיש לו המון דיסקים חדשים באריזות סגורות למכירה. פשוט לא יודע אם לסמוך ולקנות, למרות שהמחיר מאוד מאוד קורץ... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  18. יש לי HTPC בסלון עם שני כונני 1TB של סמסונג, אני מעוניין להוסיף עוד 2TB (כנראה להחליף אחד מהם כי אין לי מקום ל3 כוננים קשיחים שם) השאלה האם מהירות הכונן בין 5400RPM ל7200RPM משפיע על צפיית סרטים באיכות 1080p ? המטרה של הכונן זה נטו איחסון סרטים ולהפעיל אותם בעזרת XBMC.. בגדול הכונן ששמתי עליו את העין הוא HD204UI של סמסונג שהביקורות עליו שהוא שקט וכונן 2TB במחיר שפוי...

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות הארד דיסק חיצוני נייד (1 טרה, 2.5 אינצ', USB3), לגיבוי והעברות גדולות של קבצים. חשבתי לקנות את ה-Samsung M2. באחת החנויות שביררתי בהן הציעו לי את ה-Verbatim Store n Go 1TB 2.5" superspeed USB 3.0, והם אמרו שהוא אף יותר טוב מהסמסונג. האם זה נכון? האם יש דיסק אחר מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by n_aviv1,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by kovar,

שלום, אני יכול להשיג דיסק קשיח חיצוני 2.5" של סמסונג 1 טרה USB 3 בכ - 450 שקל. האם זה שווה? אני לא יודע מה הדגם המדוייק אבל מה יכול להיות רע...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ashkenazone,

יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by mymon,

שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. Started by atila3,

שלום רב המחשב הראה לי את הבעיה הזאת לפני כיומיים אז החלפתי מערכת הפעלה התקנתי ללא שום בעיות ובנוסף העברתי 160 ג'יגה של סרטים לכונן, אם הכונן היה דפוק אז זה היה עושה לי בעיות גם בהתקנה וגם בהעברת הנתונים . והיום שוב חזרה הבעיה שוב , פעם עולה ופעם רושם את הבעיה אודה על עזרתכם המהירה גיא

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.