עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם אני עומד לרכוש כונן למחשב ומבקש עזרה בהחלטה השאלה שאני לא מוצא תשובה היא האם כונן בלו ריי קורא גם דיסקים רגילים האם אפשר בכונן בלו ריי לצרוב בפורמט דיוידי רגיל או שאני לא מבין כלום ומבקש הסבר תודה ושנה טובה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אשמח את תתנו את תעדכם על הקשיח הזה- http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=78&model_cd=439&ppmi=1170 מחירו 250 שח. אני יכול להוסיף 40 שח בכדי לקבל 7200RPM רגיל (לא ECO GREEN) או להוסיף 80 שקל ולקבל 640 עם פלטה כפולה. אשמח לשמוע דעות. המחשב הוזמן כבר עם הקשיח הזה אבל עוד לא מוכן. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iveco,

אני מקבל ביצועים כתיבה פשוט גרועים גם הקריאה לא להיט . -------------------------------------------------------------------- SMART Tool Ver. 0.1.6.2 (C) 2018-2023 Iric -------------------------------------------------------------------- * MB = 1,000,000 bytes, MiB = 1,048,576 bytes * KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytes Sequential Read 1MiB (Q= 8, T= 1) : 256.38 MB/s [ 244.5 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 8, T= 1) : 29.10 MB/s [ 27.8 IOPS] Sequential Read 1MiB (Q= 1, T= 1) : 153.74 MB/s [ 146.6 IOPS] Sequential Write 1MiB (Q= 1, T= 1) : 109.26 MB/s [ 104.2 IOPS] Random Read 4KiB (Q= 32, T= 1) : 212.38 MB/s […

4. Started by TripMan,

המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה. יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב? ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה. מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות? ומה מומלץ? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by pitter,

האם ההבדל בין WD1001FALS‎ ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)

8. קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by meital_z,

שלום רציתי לשאול האם SSD ישפיע בביצועים במחשב הישן הזה? המפרט הוא: pentium duel-core cpu e6600 3.06ghz לוח (לא בטוחה) Intel corporation DG41WV G41 2gb ram כרטיס GeForce gt640 2gb ספק G&T model atx-550wce-p4 פשוט אני קניתי למחשב חדש והאחד הזה עבר לאחותי והיא גם מעוניינת..

10. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, למה עברו מחיבור MOLEX 4-Pin של דיסק קשיח לחיבור SATA 15-Pin Power ?!?! מה הקטע? יש יתרון כלשהו? 4 חיבורים? 15 חיבורים? למה דווקא 15?!?! http://www.cooldrives.com/sa15poto4moa.html תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by hd500,

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by no nick,

i want to burn on cd/dvd some photos that will be shown me as a slideshow on the DVD player.... how & with which prog. should i burn it? Tnx.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by modgod,

רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\. רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oded6188,

יש לי מחשב שולחני שאני משתמש בו משנת 2009 Intel i7 920 Asus P6T 12GB DDR3 המחשב מספק את הצרכים שלי מצויין גם אחרי 8 שנים... בתוך המארז מסתובב לו כבר 8 שנים ווסטרן-דיגיטל קוויאר בלו... ואני מרגיש שהוא לקראת הסוף... אני מחפש המלצה לכונן אס.אס.די פנימי, חצי-טרה לא משהו מטורף... פשוט לקצר קצת את זמן העלייה של המחשב... גם ככה יש צוואר בקבוק רציני כתוצאה מהלוח הישן אשמח להמלצות תודה דרך אגב, שמישהו יעשה משהו עם עריכת טקסט באנגלית... בלתי אפשרי לכתוב משפט בעברית עם מילים באנגלית כי כל הכל מתבלבל... למשל, רציתי לכתוב SSD ונאלצתי לכתוב אס.אס.אס כי זה בורח שמאלה

15. הדיסק הקשיח החדש של טושיבה מסדרת X300 מתיימר לספק לכם 8 טרה-בייט בעלות של כ-1,000 שקלים לכתבה

16. Started by MoRtZkInG,

טוב, עד כמה חשוב שלוח הבא שלי תיהיה תמיכה בSATA וRAID אני לא מתכוון לקנות כונן SATA בהתחלה לפחות. ודבר שני, בעוד אני מבין מה זה SATA אין לי מושג מה זה RAID. אז מה זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guy950,

שלום, חזרתי מארה"ב עם שני חברים חדשים, אחד מהם הוא הארדיסק רגיל והשני הוא SSD. אני רוצה להתקין עליו את המערכת הפעלה ולהגדיר אותו ככונן ראשי. זאת הפעם הראשונה שלי עם כונן SSD, יש דברים שאני צריך להגדיר לגביו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Bear Cub,

לגבי westrern digital מה זה משנה לגבי כונן 160BG 7200 8mb אם הוא sata או SATA2 ? מעבד אינטל ליבה כפולה E6300 לוח אם gigabyte 945ps3

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by assaf990,

האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by I21I21,

המחשב שלי : LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB יש לי Hynix HFS256GD9TNG-62A0A - 256GB M.2 PCIe NVMe 2280 MLC 3D-Nand SSD Solid State שמותקן עליו מערכת ההפעלה WIN 11, זה לא מספיק מקום ה256GB ,כבר כמה שנים שאני רוצה לקנות SSD של 2TB (מעדיף מKSP) עד 800 ש"ח ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה מה מתאים ללוח אם שלי ? איך אני מחבר ssd NVMe או SATA3 ? פעם כבר התקנתי WIN 11 על הssd שיש לי , אבל כבר היה עליו WIN 10 , אם אני קונ…

21. היי, מה דעתכם על הדגם הבא (ועל המחיר)? יתרונות / חסרונות? מומלץ / לא מומלץ? ??? מתאים לשימוש שוטף (יום יומי) עבור מחשב נייד (ישן) בעל חיבור USB 2.0 בלבד? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by -=HOLY=-,

​שלום ! רכשתי לא מזמן DVR (זה סוג של שרת הקלטות למצלמות במעגל סגור) בנפח 1 טרה. עכשיו רציתי להגדיל את נפח הזיכרון שלו בשביל שיוכל להקליט יותר זמן אחורה (חצי שנה בערך). כרגע אני מגיע עם הטרה לחודש וחצי אחורה. אני רוצה לקנות 4 טרה של WD אבל אני לא יודע מה ההבדל בין הסדרות ,או מה ההמלצה שלכם לגבי המצב. אם תוכלו לעזור לי אני ישמח תודה.

23. Started by digitalseeker,

שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?

24. דגם ה-Force MP600 החדש ישתמש בבקר הדור החדש של Phison בכדי לספק מהירויות העברה של עד 5,000 מגה-בייט בשנייה לכתבה

25. Started by emmp,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייח שרכשתי ב-2014 אחרי ייעוץ פה באתר (שעדיין עובד פיקס) עם כונן SDD בנפח 256GB (שעליו מותקן הווינדוס והתוכנות) ושדיי התמלא . אני מעוניין להחליף אותו עם כונן גדול יותר (לפחות 1TB) בשביל לאפשר התקנה של עוד תוכנות . מישהו יודע להמליץ על כונן SSD סבבה מבחינת ביצועים ומחיר שיתאים לי ? (זה הדגם שקיים - Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III) תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.