עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by צביקה3,

שלום לכולם. במסגרת השדרוג לווינדוס 10 אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג את הדיסק קשיח שלי. כרגע יש לי במחשב SSD בנפח 128 ג'יגה מחברת Sandisk, הדגם הראשון שלהם. דף המוצר: http://www.sandisk.com/products/ssd/sata/standard/?capacity=128GB האם כדאי לשדרג ל-SSD חדיש יותר או שזה לא שווה את הכאב ראש, לחפש חדש, למכור את הישן וכו'? במידה וכדאי לשדרג, איזה SSD מומלץ יש בנפח 120 ג'יגה, במחיר הגיוני? (אין לי צורך ביותר מ-120 ג'יגה) המפרט הוא: לוח אם: Asrock H61M מעבד: Intel® Core™ i5-3550 זיכרון: 6 ג'יגה במהירות של 1066MHZ. תודה

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by Zipi-2,

איזה תוכנת צריבה אתם ממליצים שתצרוב גם דיוידי וגם דיסקים סידירום

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. שלום יש לי מצלמה שצריכה כרטיס SD, ורציתי לשאול אם כל כרטיס SD יתאים או שיש סיכוי שהיא תתמוך רק בסוגים מסויימים. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  6. רכשתי אתמול כונן DVD ROM חדש. הכל מזוהה לכאורה מושלם - ללא כל בעיה, אבל כל CD שאני מכניס לכונן לא ניתן לקריאה. הימור שלי כונן דפוק - מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by bazuka99,

שלום לכולם! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהוסיף SSD, ככונן ראשי - למערכת הפעלה (64 ביט) ולשאר התוכנות בהן אני עושה שימוש. סה"כ כל התוכנות המותקנות שיש לי מגיע בערך ל-70 גיגה. בנוסף במערכת עתידים להיות כ-HDD 2ים נוספים: 1. WD CAVIAR BLACK - טרה 1, לעבודה שוטפת ומשחקים. 2. WD CAVIAR BLACK - טרה1, להורדות. מס' שאלות: 1. מה גודל ה-SSD שנכון לקנות, 128 או 256 גיגה? 2. האם יש הצעות ייעול ? 3. יש לי לוח אם :ASUS P5Q DELUXE, בעל SATA 2 . (http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications) הבנתי שלא כל SSD עם SATA 3 יתאים ללוח זה. אין הרבה פירוט בנושא, הבנתי שאנשים מתקשים לשים SSDים של OCZ ,כמו כן גם MACH XTREME (שבעצם מייצרת ל-OCZ). ההסבר הוא ש…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  10. יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by night man,

אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Windows XP מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB רק עם מתקינים SP1 או SP2. האם Windows 2000 Professional SP4 מזהה דיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB? שאלה נוספת: יש לי בקר PCI IDE של Silicon Image מדגם SiI 0680 ATA/133. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח של 250GB-300GB? בדקתי באתר שלהם, וכתוב שם שהבקר SiI 0680A תומך בדיסקים קשיחים בעלי נפח גדול מ-127GB (האם SiI 0680 ו-Sil 0690A זה אותו דגם?), אבל לא כתוב מגבלת נפח. האם הבקר הזה תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 16MB? אני יודע שהוא תומך בדיסקים קשיחים עם Buffer של 8MB.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by shirang,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, לא בהכרח נייד הפיתרון הנוח ביותר(לא יודע לגבי מחירים) שראיתי הוא זיכרון נייד של כמה גיג'ה טובים.. 10 או 20 לא ממש משנה לי האם ההתקנים האלה מומלצים? מה טווח המחירים של כזה מוצר? ראיתי דיסק און קי של 2 ג'יגה בכמה מאות שקלים.. נראה לי ממש יקר.. ולא חשוב לי גודל המארז שלו אני רק רוצה יותר מקום לקבצים... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, קיבלתי תוצאה ממש נמוכה ב SSD. בהתחלה כשקניתי אותו לפני שנה בערך, הוא היה ממש מהיר. עכשיו הוא ממש איטי וזה מורגש והכונן הרגיל של סמסונג עושה ביצועים דיי שווים. מה לא בסדר פה? תמונה מצורפת.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by SaXtoR,

שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. יש לי שתי כוננים חיצוניים של 1TB הם מתחברים למחשב ישירות רק עם כבל usb בלי ספק כוח. *רציתי לדעתת הם מן הסתם לא מחוברים תמיד רק שאני צריך אותם כי הם לא בנויים בשוטף להיות מחוברים תמיד, אבל לצורך העניין אם אני מכבה את המחשב והם עדיין מחוברים הנורה שלהם עדיין מהבהבת כאילו הם מקבלים עדיין חשמל והם במצב עבודה אפילו שהמחשב מכובה איך זה יכול להיות? ומה זה אומר? שאלה נוספת לגבי הודעות מהתוכנה HardDiskSentinel: 1)יש לי דיסקים קשיחים רגילים(לא ssd) שהוא כותב עליהם לצורך העניין: Estimate life time more than 500 days. מה קורה אחרי זה? 2)בנוסף הוא כותב בשורה למטה על אותו כונן למשל: Total start\Stop Count:569? 3)יש לי כונן נוסף מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by bneli,

יש קורא כרטיסים כזה של MICRO SD מיני עם נעילה ?(נגד כתיבת קבצים)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by TAMIRRR013,

תמיד שאני צורב שירים לרכב אחרי שבועיים בערך מזמן שהדיסק באוטו שירים מסויימים מתחילים להיתקע מידי פעם והשירים לא רצים חלק, חשבתי ליקנות תמדיות האלו http://ksp.co.il/?uin=14858 ששמעתי שהם מצויינות אבל מה זה GOLD כי זה לא verbatim הרגיל , אף פעם לא שמעתי על ה GOLD מישהו יודע מה ההבדל?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. אורח i21i21
    Started by אורח i21i21,

הגעתי למצב שאני צריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח, עכשיו אין לי ממש מושג בזה ,מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע עם אני יכול להוסיף או שצריך להחליף כונן קשיח קיים ,אני צריך שתעזרו לי המפרט שלי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et samsung hd502hj Seagate ST3500418AS hitachi hds721050cla362

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. יש לי דיוידי בייתי קורא SVCD/VCD/DVD... הורדתי קובץ ווידאו, הפכתי אותו מ-AVI ל-SVCD וצרבתי אותו על דיסק CD-RW. בדיוידי הדיסק פועל בכלל לא טוב, הקול נקטע הרבה פעמים, כנ"ל לגביי התמונה וכו'. צרבתי על המהירות הכי נמוכה, וניסיתי גם PAL וגם NTCS, כלום לא עזר. על דיסק רגיל (לא רב פעמי) אגב הסרטים עובדים מצויין, בלי שום תקלות. אז רציתי לדעת מה גורם לדיוידי בעיות עם דיסקים רב פעמיים?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by ebrami,

שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. ובכן, הזמנתי שבוע שעבר והיום הלכתי לקחת אותו. התקנתי אותו במחשב - חיבור SATA ו-SATA Power. ב-BIOS מזהה את הכונן, אבל כשאני נכנס לויסטה, הויסטה לא מזהה אותו ולא מתקינה אותו. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, הן לא מזהות את הכונן. האם שכחתי משהו? בכונני SATA, צריך או לא, לשים ג'אמפר על אחד מהכוננים? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:19:49 עדכון: עכשיו ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכוננים ועכשיו הויסטה זיהתה לי את הכונן החדש, אבל שוב, אני לא רואה אותו ב-My Computer.מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:54:54 עדכון 2: מצאתי דרך, אני צריך פשוט לעשות מחיצות, אני עושה דרך Manage של ויסטה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.