אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב. רכשתי הארדיסק 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ חיברתי אותו למארז חיצוני, ואני משתמש בו לצורך חיבור ל-lcd כאשר אני צופה בסרטים לאחר כ-10 דקות הארדיסק ממש ממש חם! גם כאשר אני מוציא אותו מהמארז (אבל עדיין מחובר) הוא עדיין חם ככה ששהבעיה היא לא באמרז (בדקתי ב-2 מארזים שונים). כאשר אני מחבר את הארדיסק למחשב וצופה בסרטים דרך המחשב הארדיסק כמעט ולא מתחמם. מה יכול לגרום לבעיה? האם יש באמת בעיה בטלויזיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לפצל הארד דיסק והאם צריך תוכנה מיוחדת לכך ומטיפה ניתן להוריד אותה ? :-\
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 4 טרה למחשב ואני צריך לדעת מה אני צריך לוודא כדי שהוא יעבוד לי במחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד Dell Inspiron i7559 וברצוני לשדרג אותו בכרטיס ssd m.2 500gb אני יודע שדגם Samsung 850 EVO M.2 מתאים. אבל אני לא סגור אם דגם ה 860 evo יעבוד עם הלפטופ למרות שהממשק אותו דבר בניהם, אבל ליהיות בטוח. אם אני משדרג אני מעדיף לדגם ה860, האם הוא יתאים?, ובכלל האם אתם ממליצים על סטיק ssd מדגם אחר. תודה רבה ! השוואה בין הדגמים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני לא בטוח ששאלות בנוגע לסטרימרים זה כאן אבל אנסה את מזלי ,אני מחפש שמתחבר לטלוויזיה ומאפשר צפייה בתכנים כגון סרטים סדרות וכו'.כזה שיהיה קל לתפעל גם עבור אנשים שלא מתעסקים בטכנולוגיה יום - יום (אמא שלי).התקציב - עד 500 ש"ח רצוי כמה שפחותתודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם. אני, בתור גיימר שמוריד "לא מעט" הייתי אומר, זקוק ל-2 TB שטח במחשב. איני מעוניין לבזבז כסף על הארדיסק SSD או על VelociRaptor, מכיוון שאין בהם מספיק מקום כדי להחזיק את כל הקבצים במחשב + מערכת ההפעלה (כן, אני רוצה את הכול במהירות גבוהה יותר). אין לי כסף/חשק לבזבז על הארדיסק שלישי ואולי רביעי שיהוו גיבוי, כך שאני מעוניין לדעת האם מערך RAID0 יתאים לי ומה הסיכונים הנטולים בעסק, בהתחשב בעובדה שאשתמש באל-פסק ושלא יהיה לי גיבוי. האם יש צורך כלשהו לתחזק את המערך? האם השינוי היחיד שארגיש במהירות יהיה במערכת ההפעלה, כך שכדאי לי לקנות SSD בנפח קטן מאוד אך במהירות גבוהה מאוד ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, וכך בעצם לוותר על מערך ה-RAID0?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
:kopfpatsch: ולמי שלא הבין את "מצוקתי": קניתי מחשב חדש עם חיבורי SATA , אולם נשארתי תקוע עם הדיסק הקשיח הישן (IDE). כיוון שהדיסק בגודל 120 ג'יגה, פשוט חבל לי עליו, ואני רוצה לחבר אותו בחיבור חיצוני לכניסת ה-USB במחשב, כדי שאוכל להשתמש בו לגיבוי. אודה אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות : א. איפה אוכל לקנות כבל IDE ל USB כדי לחבר בחיבור חיצוני את הדיסק קשיח לכניסת ה USB במחשב השולחני ? (- אני מעדיף כבל, ולא מארז). ב. האם כבל כזה מספיק, או שיש צורך לחבר את הדיסק גם למתח המחשב. ג. האם יש מישהו שכבר עשה זאת, ויכול לספר איך זה עובד, מהירות, ועוד. תודה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ענקית פתרונות האחסון Seagate משיקה את ההארד דיסק החיצוני הדק בעולם, בנוסף להארד דיסק נייד ואלחוטי המתיימר לענות על בעיות האחסון שלנו ברחבי הבית לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%93%d7%a7-%d7%95%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כהמשך ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493886.0. קניתי כונן פנימי חדש של WD בגודל 1TB. חיברתי אותו למקום שבו היה הכונן הקודם שנפטר. הדלקתי את הכונן וחיברתי למחשב. המחשב משמיע צלצול של חומרה חדשה שחוברה, אבל לא מציג את הכונן במחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ובחיבורים של ה USB כן מופיע חדש USB Mass Storage או משהו כזה שנעלם כאשר כיביתי את הכונן. ניסיתי להתקין EXT2IFS בשביל לראות בהתקנה אם הוא רואה אותו, וכן, הוא רואה כונן חדש Free Space 932GB אבל אין לי אופציה לשייך לו אות חדשה. צריך אולי לפרמט אותו בדרך כל שהיא? איך אני עושה שהוא יוצג במחשב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר על תוח של Gigabyte , צ'יפסט B150M. יש שם חיבורי Sata express. האם הם מהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט מדהים! בעזרת תוכנה של SeaGate אפשר להפוך כונן רגיל של 1.5TB לכונן Velociraptor של 300GB בעל ביצועים מדהימים!!! אומנם מפסידים נפח אכסון, אך אל תשכחו שהVelociraptor עולה הרבה יותר מהכונן הרגיל. מצורף הלינק למדריך באתר techwarelabs http://www.techwarelabs.com/seagate_1-5tb-mod/
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום אז אני מנסה. יש לי כונן חיצוני USB 2. יש לי שם סרט באיכות HD בגודל 2 ג'יגה ל-45 דקות. האם אני יכול להפעיל אותו ישירות מהכונן בלי שיהיו תקיעות או שאני חייב כונן בעל חיבור USB 3. (אין לי באמת כונן, אני פשוט רוצה לרכוש ולכן אני צריך לדעת)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתנצל אם השאלה הזו כבר נשאלה מיליון פעם. אני רוצה לקנות כונן SSD ולא בטוח בסוג החיבור שלי. הכונן אמור להחליף את הכונן העיקרי שיש לי היום (עם מערכת ההפעלה). ניסיתי לחפש איזה חיבור יש לי בתוכנה PC Wizard אבל אני אפילו לא בטוח שאני מסתכל במקום הנכון כי מופיעים שני חיבורים ויש לי יותר (שניים בשימוש). לוח האם הוא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 <<< Drives >>> > Number of Disk Controller : 2 >> General Information Disk Controller : ATI Technologies SB700 SATA Controller [iDE mode] Disk Controller : ATI Technologies SB700 EIDE Controller >> Drive Controller Features #1 Mode : IDE AHCI…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם. האמת, שאני לא יודע הרבה על RAID, אבל קראתי על RAID1 והבנתי שאפשר לעשות אותו גם על שני partitions באותו הגודל (ולא רק על כוננים זהים). זה נכון? אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש ולעשות RAID1 בין partition שאני אצור עליו, לבין partition שאני אצור בכונן ישן אחר. נניח חצי טרה בכל אחד. האם יש כוננים שלא מתאימים לזה? חשבתי לקנות WD green 3TB, ושמעתי שאולי ה-head parking עלול להפריע. הכצעקתה? שמעתי גם ש-WD RED עושה RAID ברמת החומרה, אבל אין לי שום כוונה לקנות שני כוננים חדשים (אם באמת אפשר לעשות RAID בין שני partitions). ל-Red יש גם Time Limited Error Recovery, שלא הבנתי אם זה עדיף לי או לא. השאלה היא גם, בהנחה שאפשר באמת לעשות RAID בין מחיצות, האם המחיצות חייבות להיות על…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סדרה חדשה של WD יצאה לשוק - EARS. אלו דיסקים קשיחים מסדרת ה-Green Caviar בנפחים של: 640 ו-800GB וגם 1, 1.5 ו-2TB. הדיסקים מגיעים עם זיכרון מטמון ענק של 64MB, ממשק SATA 3Gb/s וכמובן כיאה לסדרת ה-Green, הספק Idle נמוך במיוחד לעומת המתחרים. המיוחד בסדרה החדשה, פרט לזיכרון המטמון הוא ה-Advanced Format ש-WD מובילה בהטמעתו: http://www.anandtech...doc.aspx?i=3691 עריכה ותיקון לאחר הערה. נקודה למחשבה - הדיסק לא מתאים למערכת ההפעלה XP ופוגע בביצועים במידה ניכרת (מכיוון ש-XP עובדת עם sector בגודל 512בייט). כמו כן, דיסקים מסוג זה לא מומלצים (בלשון המעטה) להרצת מערכת הפעלה בכלל. המחיר, נכון להיום ב-KSP הוא 970ש"ח ל-2TB, ובארה"ב הוא $190. מי מעוניין לשמוע עוד ואולי להצטרף לרכישה של ד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ישן מסוג: EP43-DS3L Gigabyte האם אפשר לחבר אליו SSD? במידה וכן, על איזה SSD תוכלו להמליץ של 250GB עד 400 ש"ח? או שאולי במחיר הזה עדיף ללכת על 128GB בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים , לאחרונה מכרתי את המחשב שלי לטובת מחשב פשוט יותר . במחשב הקודם היה לי מערך RAID 0 של סיגייט 1TBX2 על לוח אם מסוג ASUS P8P67 PRO הוצאתי משם את ההרידיסיקים ושמתי על לוח GIGABYTE EP35 DS3 . עכשיו כאשר אני מחבר אותם ב RAID הלוח מזהה את הכוננים כ NON-RAID ומן הסתם מציע להפוך אותם שוב ל RAID . להבנתי הפעולה תמחק את כל המידע שעל הדיסקים ?! מישהו יכול לעזור בעיניין, איך אני מוציא משם את המידע ? לא חשבתי שתיהיה כל בעיה . תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-