אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בksp את זה: ורציתי לשאול האם הוא יתאים לhd 250G s.ata2\1 או שהוא בכלל מתאים לide? ומה זה אומר ה2.5 case? ועוד שאלה האם זה גנרי?והאם שווה לקנות את זה? תודה שמואל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות צורב DVD, כנראה ה3500 של NEC. יש לי DVD של טושיבה sd-2550 איפה אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדיסקים שנצרבו ע"י הצורב? על איזה צורב אתם ממליצים כשהוא ישמש בעיקר לגיבוי מידע וצריבת דיסקים לDVD עד 400 ש"ח? אילו מדיות טובות זולות ישנן ואיפה אפשר לקנות אותן(אם אסור לפרסם אני ממש אודה לכם אם תשלחו לי לפרטי)? תודה מראש. עריכה: שמתי לב שיצא 3520, מה ההבדל בינו לבין 3500 ולמה אין אותו בשום חנות עדיין?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קניתי SSD ברוך השם פעלתי על פי איזה שהוא מדריך באינטרנט וככה עשיתי היה לי כונן קשיח רגיל 1TB עם ווינדוס עליו. ניתקנתי אותו מהמחשב וחיברתי רק את ה-SSD, שיניתי הגדרות בביוס עם ה-AHCE והתקנתי על ה-SSD את המערכת הפעלה. לאחר מיכן התקנתי דרייברים והכל טוב. חיברתי בחזרה את הכונן הרגיל למחשב, נכנסתי לביוס ווידאתי שהכונן SSD הוא זה שייפתח עם הפעלת המחשב. עד כאן הכל בסדר כרגע יש לי 2 כוננים אחד SSD ואחד הרגיל. על שתיהם מותקן ווינדוס. 1. איך אני מוודא שאני באמת מריץ את הווינדוס של ה-SSD?? כמו שרשמתי שיניתי הגדרות בביוס אבל יש דרך לוודא את זה? 2. איך אני מוחק את הווינדוס מהכונן של ה-1TB? (פשוט לסמן ולמחוק? )???? 3. הכונן של ה-SSD קטן, ולפי מה שהבנתי להתקין עליו רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! היום קיבלתי מחשב חדש ומחר אני מתכוון להתקין עליו וינדוס 8.1. יש לי SSD 120GB וכונן רגיל 2TB. ברור לי שאתקין את הוינדוס על הSSD ואת שאר הדברים על הכונן הרגיל רק השאלה שלי היא: האם כדאי לי לחלק את הכונן למחיצות, כלומר-מחיצה ראשונה-מדיה (סרטים, תמונות ושירים), מדובר פה על לא מעט תמונות. מחיצה שנייה-משחקים ותוכנות. האם זה יהיה חכם לעשות דבר כזה? ככל שארבה במחיצות מהירות הכונן תרד או שזה לא משנה? שאלות כלליות בקשר לSSD: האם פירמוט פוגע בביצועים שלו? יש דברים שצריך להגדיר לפני ההתקנה של הוינדוס או אחרי ההתקנה? משהו שאני לא צריך לעשות? סליחה על החפירות ותודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחסני חשמל מוכרים כעת דיסקים של סיגגיט 2TB בפחות מ- 500 ש"ח מה הקטש/ סיכון ? אני רוצה להשתמש בדיסק לגיבוי מידע ולצפיה ממנו בסרטים שאני מגבה אליו דרך המחשב או דרך סטרימר בעתיד בנוסף לא ברור מנתוני היצרן מהירות הסיבוב שלו / קצב העברת נתונים מה אתם אומרים ? http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-