אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח אשר מפוצל לשתי כוננים. בכונן אחד ישנם גיבויים ובכונן אחר את מערכת ההפעלה. החלטתי שברצוני לפרמט את כל מידע שעל הדיסקים הקשיחים ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מה עדיף, להעתיק המידע בכונן הגיבוי אל כונן מערכת ההפעלה. לאחר מכן, לפרמט את כונן הגיבוי ולעתיק את הגיבויים לדיסק המפורמט. לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ולתקין מדש . או לחילופין, לגבות את כל המידע לדיסקים. להשתמש בFDISK, לפצל את הכוננים שוב ואז להתקין את מערכת ההפעלה. אישית, אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא יותר מהירה. השאלה, איזו אפשרות תעניק ביצויים אופטימלים ( אני גיימר רציני, כל האטה הכי קטנה במחשב משגעת אותי)? אודה לכם על עזרתכם. צחי שלו,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדיסק שלי עומד למות? SAMSUNG SATA SSD EVO 850 250GB לפי השעות שדווחו ע"י ה-S.M.A.R.T הוא עובד כמעט 6 שנים. ה-"health" שלו בריצפה - 1% מצאתי את הטקסט הזה שמדבר על Health בהקשר של SSD איך אני יכול לדעת למה hdsentinel קובעת 1% health? https://www.hdsentinel.com/help/en/57_desc.html ?SSD health - Perfect SSD with low health The text description may contain that the SSD is perfect but the health is relatively low. This can happen if the SSD has no errors, no signs of bad sectors (bad memory cells) or similar problems. However, due to the wearing of the memory cells caused by write operations to the SSD, the health …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי, ברצוני: 1. להחליף את הכונן הקשיח (Partition C הינו 100GB אך עם 90GB פנויים) בכונן SSD. משמש בעיקר לאופיס, אם כי יש עליו מספר משחקים כמו PES 2014. על כונן זה נמצאת מערכת ההפעלה 7, וכל התוכנות כמו אופיס וכו'. כל החומר החשוב שלי (מסמכים, סרטונים, תמונות וכו') נמצא ב partition D. אני יודע שממליצים על כונן סמסונג 128GB. האם הכונן גם יעבוד על גבי המחשב שלי? האם המחשב שלי תומך ב SATA3? 2. צורב ה LG שלי שבק חיים (שחור). מחפש להחליף אותו. אשמח ללינק. אני לא צורב בכלל, אך פעם בכמה חודשים יש איזה דיסק שאני קורא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד Dell Inspiron i7559 וברצוני לשדרג אותו בכרטיס ssd m.2 500gb אני יודע שדגם Samsung 850 EVO M.2 מתאים. אבל אני לא סגור אם דגם ה 860 evo יעבוד עם הלפטופ למרות שהממשק אותו דבר בניהם, אבל ליהיות בטוח. אם אני משדרג אני מעדיף לדגם ה860, האם הוא יתאים?, ובכלל האם אתם ממליצים על סטיק ssd מדגם אחר. תודה רבה ! השוואה בין הדגמים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בשני כונני SSD וכונן אחד רגיל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה (ובזכות ההנחות של אמאזון אתמול) קניתי את ה- TS-453 Pro. השלב הבא הוא לבחור דיסקים. אני שואף לחבר אליו 4 דיסקים של 3 או 4 טרה. על מה אתם ממליצים? מבחינת מחיר/ביצועים/תאימות... תודה מראש לעונים. בן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה קניתי WD בנפח 1.5 טרה, פנימי (WD15EARS). מאז, הוא עדיין בקופסה ללא שימוש. היום, יותר מתאים לי כונן חיצוני בכלל. האם יש אופציה טובה למארז שיהפוך אותו לחיצוני? אני רואה רק סינים שלא יודע מה טיבם ועולים כ 30 דולר. עדיף למכור אותו ולחכות שהמחירים יחזרו להיות שפויים ואז לקנות חיצוני? תודה! אסף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. לאחר התלבטויות קלות החלטי לקנות את הדיסק Sandisk Cruzer Titanium 4GB (נפח אמיתי 3.7 GB) התרשמות חיצונית: הדיסק מגיע באריזה די פשוטה, כשעליה כתוב הגודל שלו ומהירותו, ובתוכה הדיסק עצמו, תעודת האחריות ומדריך מקוצר תקע ה USB נכנס לתוך הדיסק, והדיסק עצמו מורכב ממארז מתכתי להגברת עמידות (בביקרות אחרת נאמר שהוא יכול לשאת עד 900ק"ג אך לא מצאתי מידע שיאמת את העובדה הזו) בפעולה, הדיסק נדלק באור כחול בגוון חייזרי למדי שימוש: דיסק זה, בדומה לאחרים תומך בפלטפורמת ה U3 אשר מאפשרת להתקין על הדיסק תוכנות ללא התקנה, ובנוסף מציעה כלים כמו הגנת סיסמא, הורדת תוכנות, ותפריט דמוי Start ב Windows. Windows Vista זיהה את ההתקן ללא בעיות והתקין את הדרייבירם הנחוצים. במידה והוג…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה, תגידו המבצע הזה משתלם? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=680&AuctionId=7712393 כלומר מישהו מכיר את החברה או את הDOK עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הרד דיסק חדש של סמסונג (204UI). האם יש דרך לבדוק האם הוא תקין או לא? (חוץ מאשר שהוא עובד...) תוכנה או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-