עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Teknik,

שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. לוח בן כ 3 שנים צריך להחליף דיסק קשיח אתם ממליצים על שני דגמים של סאמסונג- 103SJ 103SI ההבדל הכספי זניח מה עדיף-מי אמין יותר? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by apelt,

אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Knopix,

תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הכונן SSD והזכרונות ראם נמצאים בצד השני של המחשב. יצא לי כבר להתקין SSD וראם במחשב נייד ASUS N550JV שההתקנה הייתה פשוטה למדי . השאלה שלי האם במחשב של MSI שהרכיבים מצריכים ניתוק הלוח ,האם זה תהליך יותר מורכב ומצריך ניסיון וידע? או שצילום בוידאו וסטילס את כל מה שאני מפרק יעשה את העבודה גם אם אין לי ידע תכני ? יש דגם מחשב אחר של MSI שאני מעוניין בו, שהבננתי שהבנייה שלו זהה לזה שבסרטון, והקונגפציה שהוא מגיע איתה היא 265 גיגה ו16 ראם , לכן הייתי רוצה להוסיף במקרה הצורך . תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yotam360,

איך קוראים לסוג של הכרטיס הזיכרון ל-PSP?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by amisu,

לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AMIR7710,

שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dimness,

יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by erezo,

אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב דיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB לפחות עם תקן USB 3 , ראיתי מס' דגמים ב KSP ואני לא יודע מה להחליט, האם לקחת את ה western digital שמוצע שם, או transcend או iomega שהתכונות שלהם דומות אחד לשני. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שכבר רכש כונן כזה, חשוב לי הניידות שלו כך שחיבור לחשמל לא בא בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eran131,

שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DarkEnergy,

בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. האם בלוח האם לעיל, יש תמיכה במערך RAID0? הרצון הוא להריץ אני כונני WD VelociRaptors, כל אחד 600GB, לנפח כולל של 1,2TB. אשמח לשמוע אם הדבר אפשרי, לפני שאני צולל פנימה. כמובן, תמיד שמח ללמוד עוד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DJO,

יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by zilbermm,

שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי סטרימר nvidia shield גרסת 2018 יש לי שם 2 כניסות usb ב1 מחובר ssd ואותו רוצה להפוך כדיסק קשיח ראשי ביציאה השניה יש לי מפצל usb3, בלי שקע לחשמל ושם רוצה לחבר עוד דיסק קשיח השאלה אם הם יעבדו, או שאצטרך מפצל usb עם שקע, או דיסק קשיח עם שקע בנוסף nvidia shield, יש לפעמים בעיות תאימות עם כוננים מסוימים, ויש כל מיני שגיאות, בעיקר עם המון דיסק או קיי ולכן מתלבט בין 2 הכוננים האלה, אם למישהו יש נסיון איתם, אבל אם יש הצעה למשהו טוב יותר, אז לא שולל דיסק קשיח חיצוני נייד Seagate Expansion Portable STEA2000400 2TB https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21231 דיסק קשיח חיצוני נייד Western Digital 2TB My Passport WDBYVG0020BBK https://www.ivory…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! היום קיבלתי מחשב חדש ומחר אני מתכוון להתקין עליו וינדוס 8.1. יש לי SSD 120GB וכונן רגיל 2TB. ברור לי שאתקין את הוינדוס על הSSD ואת שאר הדברים על הכונן הרגיל רק השאלה שלי היא: האם כדאי לי לחלק את הכונן למחיצות, כלומר-מחיצה ראשונה-מדיה (סרטים, תמונות ושירים), מדובר פה על לא מעט תמונות. מחיצה שנייה-משחקים ותוכנות. האם זה יהיה חכם לעשות דבר כזה? ככל שארבה במחיצות מהירות הכונן תרד או שזה לא משנה? שאלות כלליות בקשר לSSD: האם פירמוט פוגע בביצועים שלו? יש דברים שצריך להגדיר לפני ההתקנה של הוינדוס או אחרי ההתקנה? משהו שאני לא צריך לעשות? סליחה על החפירות ותודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בעבר הרחוק כשהייתי תלמיד היה לנו בבית ספר כיתת מחשבים עם פנטיום 3 והיה להם כרטיס גיבוי כזה שלא משנה מה אתה עושה למחשב ברגע שהוא עולה מחדש הכל חוזר לקדמותו! מישהו מכיר או שמע על דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים