עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DJO,

יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by felixil,

היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bck,

בחדשות כתוב שהם 18 סמטימטר מקסימום למה? למה אי אפשר לעשות אחד באורך מטר וחצי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כיום WD MY PASSPORT ULTRA מ 2015, שני טרה. אני מרוצה מהאמינות שזה הכי חשוב כמובן. אבל לפעמים לוקח די הרבה זמן לחפש בו מידע. אני מעוניין לקנות כרגע כונן של כנראה 5 טרה (או 4), עבור גיבויים תקופתיים, פעם בכמה חודשים, וסתם כדי שיהיה לי עוד עותק מהמידע. חשבתי לקנות שוב WD PASSPORT , האם זה מומלץ או שעדיף משהו אחר?

5. Started by yotam360,

איך קוראים לסוג של הכרטיס הזיכרון ל-PSP?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה, תגידו המבצע הזה משתלם? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=680&AuctionId=7712393 כלומר מישהו מכיר את החברה או את הDOK עצמו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AMIR7710,

שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tz2000,

קרה לי משהו מוזר בבוקר.. הכנסתי את הDOK שלי והאנטיוירוס ראה שיש איזה קייגן .. והוא החליט למחוק את כל הקבצים מה-DOK בלי לשאול אותי. מוזר ביותר , מקסימום היה סריאל של איזה תוכנה..... יש אפשרות לשחזר מהDOK? אני יודע שלשחזור המחשב יש את TESTDISK פעם עבדתי איתה , אבל לא ניראה לי שהיא יכולה גם לשחזר מDOK. עזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by paveln1234,

חברים יש לי בעיה ענקית!!!! המחשב תקע לי את הוינדוס בתוך לולאה של reboot ואז אחרי מספר נסיונות לא מוצלחים של לנסות לו שחזור אמרתי יאללה שיקפוץ אני מתקין חדש! ההתקנה של הוינדוס זרקה אותי איזה 6 -7 פעמים באמצע חילוץ הקבצים (ניסיתי ממספר דיסקים שצרבתי) ואז חשבתי שאולי הצריבה דפוקה או הגירסה שהורדתי אז השגתי דיסק מקורי של וינדוס.... הוא נתקע לי באמצע ההתקנה וזרק אותי לגמרי מהמחשב. בשלב הזה פתאום התחילה להופיע הודעה מוזרה smart failure predicted on hard disk 2: wdc wd2500bevs ובקשה שאני יגבה את ההרדיסק כי הוא הולך להידפק. לחצתי f1 להמשיך ואז אין מערכת הפעלה.... הורדתי לינוקס live cd ושם הוא מצא לי את הכוננים והכל היה בסדר.... אמרתי טוב אם הלינוקס מזהה אותו אז אולי בכל זאת יש ת…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idibar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ofir_16,

שלום לכולם, קניתי הרד דיסק חדש של סמסונג (204UI). האם יש דרך לבדוק האם הוא תקין או לא? (חוץ מאשר שהוא עובד...) תוכנה או משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by roi890,

האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אותכם שאלה בהקשר לכונן פלאש חיצוני. א. למה נועד כונן פלאש חיצוני ? ב. למה הוא משמש? ג.מה המחיר שלו היום? ד. ומה זה בעצם המילה ready boost?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ran_sion,

שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה איזה כוננים לחבר לאיזה יציאות בלוח האם שלי. יש לי מחשב נייח עם שני כוננים קשיחים 1) SSD - CRUCIAL M4 128GB (מחיצה עם ווינדוז, מחיצה עם לינוקס) 2) HDD - SEAGATE BARRACUDA 1TB (בעיקר תמונות, מוזיקה, סרטים, ופרוייקטי תיכנות שונים) לוח האם שלי הוא: Gigabyte H77-D3H שני הכוננים הם SATA 3 ומחוברים לשתי היציאות המתאימות בלוח. לאחרונה המקום בSSD החל להצטמצם וקניתי SSD נוסף - Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce V300 אני מתכנן להסיר את התקנת הלינוקס מהSSD הקיים ולהתקין על הכונן החדש. השאלה היא האם כדאי לחבר את הSSD החדש לסאטה 3 במקום הHDD ואת הHDD להעביר לסאטה 2, או שכדאי לעשות משהו אחר שיהיה יותר יעיל מבחינת ביצועים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MichaelZ,

קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB. הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל. לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2. יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3. בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1). אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה. אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת. מה אני צריך לקנות? אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. כונני סדרת ה-PM1633a החדשים של היצרנית הקוריאנית שוברים את השיא אשר ראינו רק לפני מספר חודשים, ומציעים נפח שכמותו טרם ראינו עבור מוצר בודד בשוק האחסון לפני מספר חודשים סיפרנו לכם על כונן SSD מרשים מאוד מחברה בשם Fixstars, אשר הציע נפח אחסון אדיר של 13 טרה-בייט במארז יחיד וקומפקטי יחסית, ועם תג מחיר אסטרונומי לא פחות. כעת, נראה שבסמסונג החליטו כי טבעי שהיצרנית המובילה המובהקת בשוק ה-SSD תהיה גם זו שתוביל בשיאים שבו – ומתחילים למכור את כונני ה-PM1633a המהפכניים שלהם (שמיועדים בעיקר לחוות שרתי מידע למיניהן), אשר מגיעים גם בנפח של 15.36 טרה-בייט (!), שיא חדש בקטגוריה. הכוננים החדשים מתבססים על חיבור SAS בקצב של 12Gbps, ולצד הנפח העצום מציעים גם ביצועים נאים עם מהירו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by mosdef,

שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by lipa,

האם הם איכותיים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מדובר על הדגמים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408 נניח ואני מחבר אותם למחשב בUSB 2.0, האם מהירותם תהיה זהה לכונן פנימי בנפח זהה ב7200RPM ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sega,

יש לי שאלה..האם בכונן SSD שמבוסס פלאש יש פחות סיכויים שיווצרו סקטורים פגומים מאשר כונן קשיח רגיל או שזה לא קשור וזה אותו הדבר מבחינת הסקטורים הפגומים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ranko,

יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dnco,

שלום. יש לי דיסק קשיח Seagate Constellation ES ST1000NM0011 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148784 ניסיתי היום להתקין עליו מערכת הפעלה WIN7 אבל על המסך מופיע ההודעה 3rd master hard disk error בביוס הוא מזוהה בשמו אבל נפחו 0 בעת ההדלקה אני מרגיש שההארד דיסק נכנס לפעולה לשתי שניות ומפסיק. האם ההארד דיסק מקולקל או אוליי אי אפשר להתקין על הארד דיסק זה מערכת הפעלה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.