אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?
-
אז זהו. השליטה של LG בתחום הסתיימה וכל החברות מכירות בחשיבות ובפופולריות העולה של הפורמט: http://www.cdfreaks.com/article/230/5 http://www.cdfreaks.com/news/12453 http://www.cdfreaks.com/news/12472 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15018 (דגמים 110 ו 110BK)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קניתי SSD ברוך השם פעלתי על פי איזה שהוא מדריך באינטרנט וככה עשיתי היה לי כונן קשיח רגיל 1TB עם ווינדוס עליו. ניתקנתי אותו מהמחשב וחיברתי רק את ה-SSD, שיניתי הגדרות בביוס עם ה-AHCE והתקנתי על ה-SSD את המערכת הפעלה. לאחר מיכן התקנתי דרייברים והכל טוב. חיברתי בחזרה את הכונן הרגיל למחשב, נכנסתי לביוס ווידאתי שהכונן SSD הוא זה שייפתח עם הפעלת המחשב. עד כאן הכל בסדר כרגע יש לי 2 כוננים אחד SSD ואחד הרגיל. על שתיהם מותקן ווינדוס. 1. איך אני מוודא שאני באמת מריץ את הווינדוס של ה-SSD?? כמו שרשמתי שיניתי הגדרות בביוס אבל יש דרך לוודא את זה? 2. איך אני מוחק את הווינדוס מהכונן של ה-1TB? (פשוט לסמן ולמחוק? )???? 3. הכונן של ה-SSD קטן, ולפי מה שהבנתי להתקין עליו רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רב , התחדשי ב 1 טרה של סמסונג בהמלצתכם ואני חייב לציין שהוא מאוד מאוד שקט . עכשיו , אני רוצה להעביר את כול המידע מ זוג כוננים ישנים של 80 ו 120 לכונן החדש . אני מעוניין להעביר גם את מע' ההפעלה לכונן החדש אני אני לא בידיוק רוצה לפרמט ולהתחיל להתקין את הכול מהתחלה . איך עושים :s05: אציין שהחדש מחולק ל 100/150/300/300/81 אני רוצה להעביר את המע' הפעלה ל 100 ממחיצה של 20 בישן .
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום מצאתי לאחרונה חנות באינטרנט שמוכרת כונן SSD בנפח 128GB של חברת Colorful ב-29.99 דולר במסגרת מבצע (קישור לעמוד המוצר בחנות Zapals). מדובר כאמור בכונן SSD מדגם SL300 בנפח 128GB של חברת Colorful, אך מלבד פרטים מעטים לא ממש מצאתי מידע מסודר לגבי כונן זה. אפשר לראות מהנתונים שהבקר בו נעשה שימוש הוא של Silicon Motion, אך הדגם המדוייק לא מפורט וכן נעשה שימוש בשבבי 3D NAND. הכונן הזה מתיימר להגיע למהירות קריאה (רציפה) של 500MB/s ומהירות כתיבה של 400MB/s. השאלה היא על מה בדיוק מדובר פה? לא נראה לי הגיוני שיהיה אפשר לקנות כונן SSD איכותי או אפילו סביר בנפח של 128GB בכ-100 ש"ח (כן, שקלים - לא דולרים). כל הביקורות שמצאתי, כמו גם כל הסירטונים ב YouTube, הם…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA1 ל SATA2 ואם יש דיסק גבוי חיצוני שתומך ב SATA2 אז הוא תומך גם בSATA1 ?? תודה מראש על העזרה אברמיקו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בksp את זה: ורציתי לשאול האם הוא יתאים לhd 250G s.ata2\1 או שהוא בכלל מתאים לide? ומה זה אומר ה2.5 case? ועוד שאלה האם זה גנרי?והאם שווה לקנות את זה? תודה שמואל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-