אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם ישן מסוג: EP43-DS3L Gigabyte האם אפשר לחבר אליו SSD? במידה וכן, על איזה SSD תוכלו להמליץ של 250GB עד 400 ש"ח? או שאולי במחיר הזה עדיף ללכת על 128GB בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנסה לנסח בקצרה את הבעיה: בוצע גיבוי של מידע שעל הכונן הקשיח, מדובר על מאות אלפי קבצים קטנים מאוד. סה"ך כמה GB של מידע. לקח כמעט סופשבוע שלם לבצע את הגיבוי. כמה ימים אחרי WIN XP נכנס ללופ בהעלעה ונתקע על MUP.SYS בSAFEMODE. CHKDSK של RECOVERY CONSOLE עם שני הסוויצים (P,R) עזר להחזיר את הכונן לחיים (שאלה לכמה זמן) כמה ימים אחרי זה מחשב אחר נכנס לאותה תקלה . אותה התקלה נראתה גם לפני שנה לאחר גיבוי, אז לא הצלחתי לעלות על הקשר בין המקרים. המחשבים הם חלק מציוד שרושם עליהם כל הזמן ומידע זה צריך להיות מגובה. האם יש לי דרך לבצע גיבוי מבלי להרוס הת הכונן? (ניסינו לגבות על ידי HIRENS וגם על ידי ACRONIS וגם על ידי העתקה ישירה) האם כמות גדולה של קבצים קטנים יכולה עד כדי כך להעמיס על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתיים אחד רק למערכת הפעלה(ותוכנות כמו אנטי וירוס אנטי הרק וכדומה) והשני לתוכנות שונות ומשחקים הורדות וכו' אך כדי לי לחלק תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד היה לי צורב רגיל וcd מלמעלה לראושנה קניתי צורב dvd דגם LG gmw-4161b טוב ?? היום גם קניתי דיסקים ריקים של dvd מקום איכסון ענק זה פעם ראשונה שלי אני לא יודע אך לצרוב צורבים רגיל ? חח לר חשוב נתחיל עם חוות דעת על הצורב מה אתם אומרים ?הוא טוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על תוח של Gigabyte , צ'יפסט B150M. יש שם חיבורי Sata express. האם הם מהירים יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הקנתי ווינדוס SP1 על כונן 160GB IDE, וחיברתי את ה500GB(היה בו חומר!!!!!), לא עשיתי שום פירמוט, רק חיברתי! יש סיכוי שזה אבוד?? לא עשיתי כלום.. מה רק בגלל באג הוא פירמט לי 300GB מה500? אם אני אחבר אותו לווינדוס ויסטה אולטימט זה יעבוד? (בביוס הוא מזהה 500GB) מה לעשות כדי לאחד את המחיצות שהוא עשה? אם אני אבקש שלי SP2 חוקי, זה יעבוד? תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט מדהים! בעזרת תוכנה של SeaGate אפשר להפוך כונן רגיל של 1.5TB לכונן Velociraptor של 300GB בעל ביצועים מדהימים!!! אומנם מפסידים נפח אכסון, אך אל תשכחו שהVelociraptor עולה הרבה יותר מהכונן הרגיל. מצורף הלינק למדריך באתר techwarelabs http://www.techwarelabs.com/seagate_1-5tb-mod/
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו. בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס. אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתנצל אם השאלה הזו כבר נשאלה מיליון פעם. אני רוצה לקנות כונן SSD ולא בטוח בסוג החיבור שלי. הכונן אמור להחליף את הכונן העיקרי שיש לי היום (עם מערכת ההפעלה). ניסיתי לחפש איזה חיבור יש לי בתוכנה PC Wizard אבל אני אפילו לא בטוח שאני מסתכל במקום הנכון כי מופיעים שני חיבורים ויש לי יותר (שניים בשימוש). לוח האם הוא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 <<< Drives >>> > Number of Disk Controller : 2 >> General Information Disk Controller : ATI Technologies SB700 SATA Controller [iDE mode] Disk Controller : ATI Technologies SB700 EIDE Controller >> Drive Controller Features #1 Mode : IDE AHCI…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונני סדרת ה-PM1633a החדשים של היצרנית הקוריאנית שוברים את השיא אשר ראינו רק לפני מספר חודשים, ומציעים נפח שכמותו טרם ראינו עבור מוצר בודד בשוק האחסון לפני מספר חודשים סיפרנו לכם על כונן SSD מרשים מאוד מחברה בשם Fixstars, אשר הציע נפח אחסון אדיר של 13 טרה-בייט במארז יחיד וקומפקטי יחסית, ועם תג מחיר אסטרונומי לא פחות. כעת, נראה שבסמסונג החליטו כי טבעי שהיצרנית המובילה המובהקת בשוק ה-SSD תהיה גם זו שתוביל בשיאים שבו – ומתחילים למכור את כונני ה-PM1633a המהפכניים שלהם (שמיועדים בעיקר לחוות שרתי מידע למיניהן), אשר מגיעים גם בנפח של 15.36 טרה-בייט (!), שיא חדש בקטגוריה. הכוננים החדשים מתבססים על חיבור SAS בקצב של 12Gbps, ולצד הנפח העצום מציעים גם ביצועים נאים עם מהירו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Seagate עשויה להפתיע אותנו עם טכנולוגיות חדשות בשוק הוותיק אשר הבשילו אחרי תקופה ארוכה של הבטחות והצהרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי 2TB חיצוני של סמסונג, לאחר הפסקת חשמל קצרה בזמן שהדיסק היה מחובר הוא לא מוכן לעבוד כראוי. הוא כותב לי שהדיסק לא מפורמט והוא רוצה שאני אפרמט אותו, לא ממש בא לי לפרמט אותו כי היה עליו איזה טרה של סדרות וסרטים שממש לא בא לי להוריד עוד פעם. איך אני גורם לדיסק לשוב לסורו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD. אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-