אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום מצאתי לאחרונה חנות באינטרנט שמוכרת כונן SSD בנפח 128GB של חברת Colorful ב-29.99 דולר במסגרת מבצע (קישור לעמוד המוצר בחנות Zapals). מדובר כאמור בכונן SSD מדגם SL300 בנפח 128GB של חברת Colorful, אך מלבד פרטים מעטים לא ממש מצאתי מידע מסודר לגבי כונן זה. אפשר לראות מהנתונים שהבקר בו נעשה שימוש הוא של Silicon Motion, אך הדגם המדוייק לא מפורט וכן נעשה שימוש בשבבי 3D NAND. הכונן הזה מתיימר להגיע למהירות קריאה (רציפה) של 500MB/s ומהירות כתיבה של 400MB/s. השאלה היא על מה בדיוק מדובר פה? לא נראה לי הגיוני שיהיה אפשר לקנות כונן SSD איכותי או אפילו סביר בנפח של 128GB בכ-100 ש"ח (כן, שקלים - לא דולרים). כל הביקורות שמצאתי, כמו גם כל הסירטונים ב YouTube, הם…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/-/he/dp/B0786QNS9B/ref=twister_B09RYPDGS3?_encoding=UTF8&th=1 crucial. https://www.amazon.com/PNY-CS900-Internal-Solid-State/dp/B07XZLN9KM?tag=hwzone0f-20&th=1 pny.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב דיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB לפחות עם תקן USB 3 , ראיתי מס' דגמים ב KSP ואני לא יודע מה להחליט, האם לקחת את ה western digital שמוצע שם, או transcend או iomega שהתכונות שלהם דומות אחד לשני. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שכבר רכש כונן כזה, חשוב לי הניידות שלו כך שחיבור לחשמל לא בא בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA1 ל SATA2 ואם יש דיסק גבוי חיצוני שתומך ב SATA2 אז הוא תומך גם בSATA1 ?? תודה מראש על העזרה אברמיקו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן SSD והזכרונות ראם נמצאים בצד השני של המחשב. יצא לי כבר להתקין SSD וראם במחשב נייד ASUS N550JV שההתקנה הייתה פשוטה למדי . השאלה שלי האם במחשב של MSI שהרכיבים מצריכים ניתוק הלוח ,האם זה תהליך יותר מורכב ומצריך ניסיון וידע? או שצילום בוידאו וסטילס את כל מה שאני מפרק יעשה את העבודה גם אם אין לי ידע תכני ? יש דגם מחשב אחר של MSI שאני מעוניין בו, שהבננתי שהבנייה שלו זהה לזה שבסרטון, והקונגפציה שהוא מגיע איתה היא 265 גיגה ו16 ראם , לכן הייתי רוצה להוסיף במקרה הצורך . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי צורב Smart & Friendly 24x4x4 שמשרת אותי נאמנה כבר כמה שנים. הצורב סירב לצרוב לי עכשיו וניסיתי גם להכניס דיסק סתם וגם אותו הוא לא הצליח לקרוא. חוץ מזה הצורב נראה בסדר גמור הוא מזוהה בביוס ובמחשב שלי יש לו אורות תקינים ושאני מכניס דיסק נשמע שהוא מסתובב והכל. פתרונים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם. האמת, שאני לא יודע הרבה על RAID, אבל קראתי על RAID1 והבנתי שאפשר לעשות אותו גם על שני partitions באותו הגודל (ולא רק על כוננים זהים). זה נכון? אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש ולעשות RAID1 בין partition שאני אצור עליו, לבין partition שאני אצור בכונן ישן אחר. נניח חצי טרה בכל אחד. האם יש כוננים שלא מתאימים לזה? חשבתי לקנות WD green 3TB, ושמעתי שאולי ה-head parking עלול להפריע. הכצעקתה? שמעתי גם ש-WD RED עושה RAID ברמת החומרה, אבל אין לי שום כוונה לקנות שני כוננים חדשים (אם באמת אפשר לעשות RAID בין שני partitions). ל-Red יש גם Time Limited Error Recovery, שלא הבנתי אם זה עדיף לי או לא. השאלה היא גם, בהנחה שאפשר באמת לעשות RAID בין מחיצות, האם המחיצות חייבות להיות על…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי 2 הרדיסקים זהים כל אחד 2TB . חיברתי אותם במערך RAID 0 . כשאני מנסה לחלק אותם ע"י התוכנה בזמן התקנת וינדאוס, הוא מחלק לי רק 2TB ועוד 1.6TB לא מחלק והם נשארים "באוויר" כלומר סוג של שטח מת שאני לא יכול לעשות איתו כלום . (כשאני מנסה לפרמט את השטח ה"מת" הוא כותב לי שגיאה) דברים שניסיתי לעשות : 1. לפרמט כל דיסק בנפרד - עובד תקין לגמרי. 2. לחלק אותם ביחד בתוכנת צד 3 - אותו דבר כמו עם התוכנה של וינדאוס, לא עובד. 3. עדכון ביוס של הלוח אם לגרסה אחרונה - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ההרדיסקים תקינים לגמרי, אבל ב RAID 0 לא עובדים בעצם במלוא תכולתם ואני יכול להשתמש רק ב 2TB . לא נתקלתי בבעיה כזאת אף פעם, למישהו יש רעיונות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ברצוני לרכוש דיסק קשיח בנפח של 1 TB ראיתי את השניים הבאים : Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מחירו כ- 450 ש"ח Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחירו כ- 455 ש"ח איזה בין השניים עדיף ? והאם הם מומלצים ? או שכדי לחפש אחד אחר ושאלה נוספת - יש לי מחשב ישן יחסית בעל לוח אם MSI 865PE Neo2 יש לו שתי חיבורים של SATA ומה שמופיע על ההרדיסקים SATA III או SATA II השאלה היא האם תיהיה בעיה לחבר אותם ללוח אם והאם יש סיכוי כי הלוח לא יזהה אותם כיוון שזה SATA III ולא SATA ? תודה על העזרה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-