אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם זה אפשרי? לדוגמא חיבור של ssd של סנדיסק ultra ii ללפטופ של hp probook 440 g3. האם חייב לרכוש ssd שתואם לחיבור m.2? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי 2 הרדיסקים זהים כל אחד 2TB . חיברתי אותם במערך RAID 0 . כשאני מנסה לחלק אותם ע"י התוכנה בזמן התקנת וינדאוס, הוא מחלק לי רק 2TB ועוד 1.6TB לא מחלק והם נשארים "באוויר" כלומר סוג של שטח מת שאני לא יכול לעשות איתו כלום . (כשאני מנסה לפרמט את השטח ה"מת" הוא כותב לי שגיאה) דברים שניסיתי לעשות : 1. לפרמט כל דיסק בנפרד - עובד תקין לגמרי. 2. לחלק אותם ביחד בתוכנת צד 3 - אותו דבר כמו עם התוכנה של וינדאוס, לא עובד. 3. עדכון ביוס של הלוח אם לגרסה אחרונה - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ההרדיסקים תקינים לגמרי, אבל ב RAID 0 לא עובדים בעצם במלוא תכולתם ואני יכול להשתמש רק ב 2TB . לא נתקלתי בבעיה כזאת אף פעם, למישהו יש רעיונות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה הארד דיסק שמחובר למארז ופותח במחשב עוד כונן עם הנפח שהוא מכיל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים כדאי לעשות הארדיסק SSD אחד רק למערכת הפעלה כדי שהמחשב ייעלה מהר יותר וכו' .. א - זה נכון ? ב - איזה נפח צריך ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצלם קצת בחיי עם מצלמת ניקון D810 עתירת פיקסלים וגודל קובץ של 75 מ"ב לתמונה. אני עובד על SSD של CRUSIAL מדגם מוקדם מאוד עם 128 ג"ב שעליו יושבת מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות. מעוניין לשדרג את אופן העבודה שלי בפוטושופ כך שייבוא ראשוני יהיה לSSD שדרכו אעבוד על התמונות ואח"כ ייצוא לזוג הארד דיסקים,,,,,אחד מקור ושני לגיבוי. גודל SSD שיספיק לי הוא 500 ג"ב,,,,חשבתי על הסמסונג 850 EVO,,,,,,האם כדאי ללכת על משהו אחר? לגיבוי אני די בבעיה! אני מעוניין ב2 הארד דיסקים של 4TB. השאלה היא איזה? האם כדאי לעבוד עם RAID? NAS? או ללכת על תוכנה שתגבה קבצים ביניהם? חשוב לציין שמעולם לא עבדתי עם RAID או NAS תודה מראש על עזרתכם בברכה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן SSD והזכרונות ראם נמצאים בצד השני של המחשב. יצא לי כבר להתקין SSD וראם במחשב נייד ASUS N550JV שההתקנה הייתה פשוטה למדי . השאלה שלי האם במחשב של MSI שהרכיבים מצריכים ניתוק הלוח ,האם זה תהליך יותר מורכב ומצריך ניסיון וידע? או שצילום בוידאו וסטילס את כל מה שאני מפרק יעשה את העבודה גם אם אין לי ידע תכני ? יש דגם מחשב אחר של MSI שאני מעוניין בו, שהבננתי שהבנייה שלו זהה לזה שבסרטון, והקונגפציה שהוא מגיע איתה היא 265 גיגה ו16 ראם , לכן הייתי רוצה להוסיף במקרה הצורך . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA1 ל SATA2 ואם יש דיסק גבוי חיצוני שתומך ב SATA2 אז הוא תומך גם בSATA1 ?? תודה מראש על העזרה אברמיקו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה צורב DVD עדיף - DVD±RW GH22NS x22 Black SATA או DVD±RW GH24NS x24 Black SATA על פניו נראה שעדיף השני אבל שניהם אותו מחיר (114). יש איזה יתרון לראשון? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי SSD וחיברתי אותו במקביל לHDD הישן. עשיתי התקנה נקייה על הSSD תוך כדי שהHDD עם מחובר (כנראה פה הטעות שלי) והמחשב עלה אחרי התקנה בלי בעיה כאילו אין HDD. בHDD היו לי 2 מחיצות, באחת היה הWIN ובשנייה רוב המידע, גיביתי מה שרציתי עוד לפני ואז עשיתי למחיצה של הWIN פרמוט ורציתי להוסיף את הנפח למחיצה השנייה. עשיתי את דרך הDISK MANAGEMET אבל זה לא עובד, הוא נותן לי הודעה שקשורה לGPT אבל בפועל הדיסק על RMB וממה שראיתי הפתרון זה להמיר לRMB אבל אצלי הוא כבר ככה במילא אז גיביתי גם את כל המידע שהיה במחיצה השנייה ופרמטתי גם אותה. ציפיתי שפשוט יהיה לי UNALLOCATED DATA של כל הנפח של הדיסק. בפועל הוא עדיין שומר כאילו על המחיצות ופשוט מראה את זה בנפרד למרות שאין מחי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, אני משדרג את הלפטופ הקשיש שלי: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834246128 אני מעביר את ה - HDD במקום ה-CD. אני רוכש SDD 256 GB דרך האתר הזה: (אני בתאילנד בקרוב): http://www.invadeit.co.th/category/solid-state-drives-ssd/240gb-256gb/2-5-inch/sort/price/asc/ אפשר בבקשה המלצה לSDD אמין ומהיר שיחזיק לי להרבה שנים והכי חשוב שיתאים ללפטופ (בעתיד כנראה אחליף לפטופ והתכנון הוא להעביר את ה - SSD). חשבתי על הקינגסטון, זול וחברה מוכרת, מה אומרים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הWestern Digital WD2500KS 250GB 16MB ויש לי שאלה הארדיסק הזה טוב? הכוונה האם הדגם טוב יש לי ארדיסק 120 ונראה לי שיש לו סקטורים הרוסים והוא גם ATA להשאיר אותו או לעיף אותו? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, האם יש עוד נתונים שחשוב לשים לב אליהם, חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, כשמושווים בין ssd? ראיתי בלינק הזה, לדוגמא, עוד מלא נתונים: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd850evo/specifications.html מה זה קריאה וכתיבה רנדומלית למשל? האם חשוב לשים לב גם לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חזרתי אתמול לארץ והבאתי איתי את הכונן הקשיח שלי כדי להעתיק ממנו דברים, מדובר בכונן של סיגייט Barracuda 7200.12 Serial ATA. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה של המחשב השני שלי וכו'. קצת פרטים על המחשב שלי: Gigabyte P45 DS3R, WINDOWS VISTA ההארד דיסק הזה מגיע ללא ג'אמפר וכשנכנסתי לאתר של סיגייט מצאתי את הפסקה הבאה במדריך למשתמש: The Serial ATA interface connects each disc drive in a point-to-point configuration with the Serial ATA host adapter. There is no master/slave relationship with Serial ATA devices like there is with parallel ATA. If two drives are attached on one Serial ATA host adapter, the host operating system views the two devices as if they were both “mast…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?
-
מה זאת אומרת נעילת אזורים בDVD, ומה זה MULTIZONE וMULTIREGION? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח אשר מפוצל לשתי כוננים. בכונן אחד ישנם גיבויים ובכונן אחר את מערכת ההפעלה. החלטתי שברצוני לפרמט את כל מידע שעל הדיסקים הקשיחים ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מה עדיף, להעתיק המידע בכונן הגיבוי אל כונן מערכת ההפעלה. לאחר מכן, לפרמט את כונן הגיבוי ולעתיק את הגיבויים לדיסק המפורמט. לפרמט את כונן מערכת ההפעלה ולתקין מדש . או לחילופין, לגבות את כל המידע לדיסקים. להשתמש בFDISK, לפצל את הכוננים שוב ואז להתקין את מערכת ההפעלה. אישית, אני מעדיף את האפשרות הראשונה כי היא יותר מהירה. השאלה, איזו אפשרות תעניק ביצויים אופטימלים ( אני גיימר רציני, כל האטה הכי קטנה במחשב משגעת אותי)? אודה לכם על עזרתכם. צחי שלו,
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את המחשב על מנת שהוא יוכל להעביר לי נתונים ממחשב למחשב, קניתי כבל ב- 20 ש"ח שבכל קצה יש USB האם זה אפשרי ? ואיך אני מגדיר זאת על מנת שאני יוכל לבצע את העברת נתונים, האם יש תוכנה או משהו שצריך במיוחד לעשות?? בבקשה תעזרו לי. ??? תודה רבה זאביק
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-