אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התכוונתי לפרמט את ה USB שלי (קליק ימני על כונן F ופורמט). את ה USB לא פירמטתי אבל כונן קריטי כן. יש איך להציל את הפדיחה? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב אקנה מחשב חדש, אני בעיקר אשתמש בו לתוכנות עריכה פשוטות כמו סוני וגאס או פוטושופ ובנוסף משחקים כבדים, אני מעוניין לדעת האם שימוש בקשיח בטכנולוגיית SATA 2 לא יפגע לי במחשב, עדיף לי כבר לקנות קשיח בעל SATA 3? חשבתי אולי גם לשים SSD של 128GB ולהשתמש בכונן בעל הSATA 2 לאיחסון. תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבת שרת NAS ביתי שלום יש לי מחשב לא בשימוש ויש לי NAS חדש בין 7 חודשיים פיירול וסוויץ ואלפסק. קניתי אותם לאיזה פרוייקט שלא יצא לפועל ועכשיו אין לי שימוש בו אז חשבתי לעשות דבר כזה... אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן שלי שלא בשימוש. ואותם לחבר לאינטרנט בNAS יש לי 6 כוננים. אני שיהיה לי תוכנת ניהול לNAS שאני יכול להקצות כוננים למשל: כונן 1 לאבא שלי . ששם יהיה לו גישה חופשית לגבות את המחשב שלו . להוריד חומר לקחת חומר כונן אחד יהיה שייך לי . שהוא יגבה את המחשב שלי מרחוק כל X זמן . כונן אחר שאני יכול לתת גישה לאנשים { משפחה מורחבת} שיקבלו ממני קישור וסיסמה או משהו כזה. ויוכלו להוריד תמונות שלהם מאירועים ומפגשים שלנו. וכך האלה.... הNAS והמחשב שיבו בבית אצל הורים שלי . יהיה …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי הרד דיסק חדש של סמסונג (204UI). האם יש דרך לבדוק האם הוא תקין או לא? (חוץ מאשר שהוא עובד...) תוכנה או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב מRSM והיום הם התקשרו להודיע לי שאין להם את ההארד דיסק שהזמנתי (Hitachi 1TB SATA3 7200RPM 32MB ) במלאי. (לינק להארד דיסק המקורי שהזמנתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3350) הם הציעו להחליף לי אותו בהארד דיסק הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3307 במקום. זה בסדר? בעיקרון אני יודע שההארד דיסק המקורי שלי היה צריך לעלות 515, וזה עולה פחות... וחוץ מזה אין לו את ה 7200RPM, שאני לא בדיוק יודע מזה אומר... אשמח לתשובה מהירה כדי שאוכל לתקן אותם במידה וזה לא בסדר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מספר רב של הרדיסקים, אני מעוניין לבנות סטורג' גדול כולמר לחבר בין כולם ולהפוך את זה למען שרת סאן. אך אין מספיק חיבורים בלוח לדיסקים מחפש פיתרון לחיבור רב בין הרדיסיקם.תודה רבה והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בן 4 שנים של מקסטור, לאחרונה הוא עושה כל מיני בעיות לפעמים. ייתכן שזה בגלל הספק בגלל שגם בו יש בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח במה הבעיה, אז יש תוכנה לבדיקת סקטורים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן..... החלטתי לקנות צורב בלוריי מאחר והמחירים של הכוננים הקשיחים לא שפוייים כרגע. חשוב לי שהוא יתמוך ב DL ויהיה מסוגל לצרוב 50GB. התקציב באזור ה 400-500.. לוח האם שלי Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#sp עוד שאלה לגביי הדיסקים: עד כמה זמן הם שורדים? נניח דיסקים של חברה טובה כמו Verbatim. מה אתם חושבים על הדיסקים האלה http://www.ebay.com/itm/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-4x-Printable-no-case-/290538133604?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item43a56c1864 ? תודה לכל העוזרים....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי, ברצוני: 1. להחליף את הכונן הקשיח (Partition C הינו 100GB אך עם 90GB פנויים) בכונן SSD. משמש בעיקר לאופיס, אם כי יש עליו מספר משחקים כמו PES 2014. על כונן זה נמצאת מערכת ההפעלה 7, וכל התוכנות כמו אופיס וכו'. כל החומר החשוב שלי (מסמכים, סרטונים, תמונות וכו') נמצא ב partition D. אני יודע שממליצים על כונן סמסונג 128GB. האם הכונן גם יעבוד על גבי המחשב שלי? האם המחשב שלי תומך ב SATA3? 2. צורב ה LG שלי שבק חיים (שחור). מחפש להחליף אותו. אשמח ללינק. אני לא צורב בכלל, אך פעם בכמה חודשים יש איזה דיסק שאני קורא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בשעה טובה (ובזכות ההנחות של אמאזון אתמול) קניתי את ה- TS-453 Pro. השלב הבא הוא לבחור דיסקים. אני שואף לחבר אליו 4 דיסקים של 3 או 4 טרה. על מה אתם ממליצים? מבחינת מחיר/ביצועים/תאימות... תודה מראש לעונים. בן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה קניתי WD בנפח 1.5 טרה, פנימי (WD15EARS). מאז, הוא עדיין בקופסה ללא שימוש. היום, יותר מתאים לי כונן חיצוני בכלל. האם יש אופציה טובה למארז שיהפוך אותו לחיצוני? אני רואה רק סינים שלא יודע מה טיבם ועולים כ 30 דולר. עדיף למכור אותו ולחכות שהמחירים יחזרו להיות שפויים ואז לקנות חיצוני? תודה! אסף
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מדובר בשני כונני SSD וכונן אחד רגיל
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג asus n550jv cm248h ..ורציתי לקנות לו ssd בנפח של 256 גיגה.הכי זול ואיכותי שיש אם אפשר בבקשה המלצות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-