אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
נגמרו לי הכניסות ללוח אם לכוננים קשיחים (4 כניסות), יש אפשרות לקנות מפצל אומ תאם שיאפשר עוד חיבורים? הלוח: GA-P35-DS3L)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WD Blue 3D NAND 500GB 500 = TBW https://www.amazon.com/dp/B073SBZ8YH Samsung 860 EVO 500GB TBW = 300 https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S האם מטעמי אמינות יש סיבה שלא להעדיף את WD Blue 3D NAND 500GB ? מישהו מכיר מבחן אמינות לא תלוי שהשווה בין השניים ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שני כוננים במחשב C I D עכשיו אני משתמש רק ב C כי הוא הכי נוח לי וכרגע עומד להיגמר לי המקום בו וב D נשאר לי הרבה מקום כי אני לא מתשמש בו עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשלב בין השניים שהמקום לא יתחלק בשניי כוננים אלא שנגיד כונן C יכלול את כול המקום האם אפשר לשלב בניהם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש ואני מתכוון להתקין עליו מערכות הפעלה (דואל בוטינג) - גם וינדוס "נקי" וגם לינוקס (בנוכחי אין מספיק מקום לזה). בעתיד הוא ישמש כדיסק קשיח הראשי. איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים ככה שהנוכחי (שממנו אני עובד עכשיו) ישמש אחסון/גיבוי ואני יוכל להעתיק את מדיה (שירים/סרטים וכו') שיש בו לחדש?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתנצל אם השאלה הזו כבר נשאלה מיליון פעם. אני רוצה לקנות כונן SSD ולא בטוח בסוג החיבור שלי. הכונן אמור להחליף את הכונן העיקרי שיש לי היום (עם מערכת ההפעלה). ניסיתי לחפש איזה חיבור יש לי בתוכנה PC Wizard אבל אני אפילו לא בטוח שאני מסתכל במקום הנכון כי מופיעים שני חיבורים ויש לי יותר (שניים בשימוש). לוח האם הוא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 <<< Drives >>> > Number of Disk Controller : 2 >> General Information Disk Controller : ATI Technologies SB700 SATA Controller [iDE mode] Disk Controller : ATI Technologies SB700 EIDE Controller >> Drive Controller Features #1 Mode : IDE AHCI…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחבר ללפטופ שיש לו esata יש הבדל בין משהו זול למשהו כמו thermaltake max4? מחפש כמה שיותר זול אבל אם אין אז משהו אמין וזול
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN7 וכשמתי לב כשאני מעביר סרט ממחיצה אחת למחיצה אחרת בכונן זה מעביר במהירות של כ-16MB\S זה לא ממש איטי? הכונן הוא WD BLUE
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן קשיח D (לא שמותכן אלו המערכת הפעלה) שם:maxtor 6E040L0 יש לי אותו איזה 3 שנים בערך יש בו מלא דברים (3GB מקום פנוי מתוך 38) עכשיו מידי פעם הוא היה נתקע לי אבל לא משהו רציני עכשיו אחרי שהתקנתי תוינדוס (לא פרמתי התקנתי שוב תוינדוס כי יש לי דברים שאני צריך) בגלל וירוס ועכשיו הכונן עולה שאני נכנס לתיקיות עם קבצים שלא שוקלים הרבה זה לא נתקע (זה היקית של המועדפים יענו אתרים) אבל שאני לוחץ על תקיות שיש שם הרבה קבצים (דברים כבדים הכוונה) זה נתקע להרבה זמן ושזה מפסיק זה שואל אותי אם לעשות לדיסק אתחול.... כשיו לפי מה שאני יודע אם אני יאתחל אותו זה ימחוק לי את כל הקבצים יש איזה דרך לאתחל בלי למחוק או שיש איזה בעיה שאפר לפתור בלי למחוק את כל הקבצים? הא ואני עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-