אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
של איזה חברה הכוננים קשיחים הכי מומלצים וטובים Western Digital או Seagate ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כרטיס 8 גיגה MS PRO DUO {הכרטיס חדש לא שומש מעולם} הוא תוקע את המחשב להרבה זמן עד שזה משתחרר... כשאני רוצה לפרמט אותו זה אותו דבר... כמה זה הגיע לסוף ואז אמר שאי אפשר לסיים את הפרמוט זה אומר שהכרטיס לא תקין? ניסיתי במחשב אחר גם אותו דבר תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ישבתי על הגדר המון זמן, ובגלל שאני לא מוותר על גיבויים נגמר לי המקום בכל ההארדיסקים הפנימיים (1TB+0.5TB) והחיצוניים (1TB+1TB+0.5TB). PLEX רעב לתוכן חדש ואני נאלץ בזמן האחרון למחוק סרטים, סדרות ומשחקים (חלקם שווים) כדי לפנות מקום. זה לא עסק. בכל אופן, קשה למצוא ביקורות על הכונן הזה ברשת ובנוסף בהרבה חנויות הוא out of stock. מה דעתכם עליו? 800 ש"ח זה מחיר טוב? זה מהסידרה הבעייתית של סיגייט?
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כחודש הוספתי שני דיסקים קשיחים למחשב. (WD CB 500GB, Seagate ST2000DM001) מאז ההחלפה (התקנתי אותם בחנות מוכרת אך קניתי ב-KSP), קורים בקביעות שני דברים מאוד מוזרים שלא קרו לי לפני כן: 1. כשהמחשב כבוי ולוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב מתחיל להדלק לשניה, כבה שוב ל-3 שניות ואז מדליק את עצמו כרגיל. 2. נשמעים צפצופים מוזרים מאחד ההארד דיסקים מדי פעם (דומה לצליל שמתקבל כשיושבים על מיטה עם קפיצים ישנים, רק בווליום נמוך). אשמח לדעת אם הבעיות הללו אמורות להדאיג אותי ומה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
חיברתי אותו והווינדוס התקין מנהל התקן ואמר שהכל תקין הכונן מופיע במנהל ההתקנים {בלי הפרטים שלו} ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או במקום אחר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם הרדדיסק 3 טרה בייט. אבל windows 7 (64bit home premium) שמותקן עליו מזהה רק 2tb. אני רואה שלא עבדו עליי משום שמצויין על הדיסק שהוא 3 טרה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 29 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי SSD ואני בנתיים לא רוצה לפרמט, אני רוצה לבדוק את ה-Intel Rapid Storage Technology. כרגע הדיסק קשיח שלי על ACHI והבנתי שצריך להעביר ל-RAID בביוס. לאחר ששיניתי ל-RAID אני מגיע למסך הטעינה של WINDOWS אך לאחר מכן המחשב מפעיל את עצמו מחדש זה לא מסתדר עד שאני לא חוזר ל-ACHI יש אופציה להפעיל את ה-Intel Rapid Storage Technology ללא פירמוט?הכוננים שיש לי הם SAMSUNG 1TB + CRUCIAL 128GB SSDמערכת הפעלה WINDOWS 7 X64 ULTIMATEתודה!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי בקנייה הקבוצתית SSD M4 יש לי במחשב SATA 2 בלבד אחרי מה שבדקתי, זה הלוח שלי Gigabyte GA-P35C-DS3R כמו שהמליצו לי העברתי ל AHCI במקום IDE וזה שיפר לי במעט את הביצועים, אבל עדיין אני רואה הבדלים משמעותיים ביני לבין אחרים האם זה המצב ב SATA 2 ? או שיש אופציה לשדרג את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
העתקתי את המחיצה :C מהדיסק הישן אל כונן ה-SSD החדש באמצעות קלונזילה, מחקתי את המחיצה שאחריה עם אקרוניס ואז הוספתי את המערכת החדשה עם EasyBCD לתפריט האתחול. המערכת החדשה עולה בלי בעיות, אבל כונן המערכת מקבל אות כונן E. כונן המערכת הקודם עדיין מקבל את האות C. הבעיה היא שכל הקיצורים לתוכנות נשארו ל-C:\Program Files. יש דרך לשנות את זה ל-E:\Program Files או לגרום למערכת החדשה לעלות עם אות כונן C? ניסיתי להחביא את מחיצת המערכת הישנה דרך אקרוניס (כדי להכריח את המערכת על ה-SSD לקבל אות כונן C) אבל זה רק גרם לווינדוז לסמן את ההתקנה כלא חוקית. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הי, תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB חיצוני? לפי אתר זאפ, יש ביקורות ממש גרועות על האמינות של הדגמים הזולים ורציתי לדעת מה דעתכם בנושא. התקציב שלי הוא בערך 700 ש"ח, אבל אם צריך להוסיף לא הרבה בשביל לקבל מוצר אמין יותר, אשמח לשמוע. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס (7) מציף הודעת שגיעה שיש בעיה הדיסק הקשיח. מדובר בלפטופ של Toshiba.. אני מעריך שמערכת ה-S.M.A.R.T פה מתריעה למערכת הפעלה שיש בעיה, אבל מצד שני אני לא רואה שום שגיעה קריטית.. האזהרות שמופיעות לא אומרת לי מאום ואשמח אם מישהו יוכל קצת להסביר או להציע מה צריך להיות השלב הבא.. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם פורסמו אתרים כאלו כבר: http://www.reportlabs.com/testbed/version1/hdv1/hdtop10.php http://www.harddrivebenchmark.net/ אם יש קישורים טובים\עדכניים יותר בבקשה תיידעו אותי אני מחפש כאלה אתרים גם בשביל השוואת אמינות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
SSD CRUCIAL 128 קניתי אותו לפני כמה ימים ורציתי לדעת האם אני קודם מחבר אותו בתור הרד דיסק רגיל מעלה את הווידוס מפרמט אותו לNTFS? או שקודם אני מתקין עליו ווינדוס ? וכנ"ל לגבי עידכון קושחה ... האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס ואז לעשות עידכון קושחה או ששוב לחבר אותו כהרד דיסק רגיל לעדכן אותו ואז להתקין ווינדוס? ובמדריך לSSD לא מצאתי תשובות לזה... בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ערכתי בדיקת ביצועים ל SSD ורציתי לדעת אם התוצאה תקינה והאם יש מה לשפר? מצורף Screenshot תודה למגיבים...
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-