עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BeBest,

אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by woodk1d,

היום המחשב היה מכובה והדלקתי אותו וזה עשה קראית קבצים במסך השחור הזה אני לא יודע מזה ממש כי הלכתי בנתיים להקתלח זה הבעיה "D:\ is not accessible - The file or directory is corrupted and unreadable" הוא נסגר על ידי BITLOCKER אני לא מבין למה, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי ממש פיתרון עשיתי כפתור ימני על הדיסק והיה משו כמו BOOT BITLOCKER אז זה עכשיו עושה איזה פעולה אבל היא בטח תקח המון זמן כי ככה זה נראה, לבנתיים רשום the paremeter i s incorrect למה אבל..... מה כבר יכול היה לקרות בבקשה חברה אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שמה המון דברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, התקנתי חלונות 7 ולאחר ההתקנה אחד הכוננים (בחיבור SATA) אינו מזוהה - כלומר, אני רואה אותו בניהול הדיסקים, אך לא במחשב שלי וכו'. כיצד ניתן לגרום לחלונות לזהות את הדיסק כמו שצריך? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by AMIR7710,

שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. היי אני לא מבין מה טוב כל כך בסדרה הירוקה של WD בפרט ובכוננים ירוקים בכלל. קראתי שהם איטיים יותר, שהם זולים יותר ושהם חוסכים בחשמל. זה לא מסביר למה אני שומע על הזמן אנשים שאומרים שכונן ירוק זה מה שצריך לקנות. מישהו יכול להסביר מה הסקס אפיל של כונן ירוק כי אני ממש לא רואה זה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviavi,

שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. Started by ראדון,

של איזה חברה הכוננים קשיחים הכי מומלצים וטובים Western Digital או Seagate ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  13. הפוסט הקודם לא רלוונטי. פרטים מעודכנים כאן

• 629 תגובות
    • 66.8k צפיות
  14. Started by yanivnn,

כרטיס 8 גיגה MS PRO DUO {הכרטיס חדש לא שומש מעולם} הוא תוקע את המחשב להרבה זמן עד שזה משתחרר... כשאני רוצה לפרמט אותו זה אותו דבר... כמה זה הגיע לסוף ואז אמר שאי אפשר לסיים את הפרמוט זה אומר שהכרטיס לא תקין? ניסיתי במחשב אחר גם אותו דבר תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yanivnn,

חיברתי אותו והווינדוס התקין מנהל התקן ואמר שהכל תקין הכונן מופיע במנהל ההתקנים {בלי הפרטים שלו} ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או במקום אחר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אחרי ההצלחה של הקנייה הקבוצתית,קיבלתי את כונן הC400 128GB של MICRON, התקנתי אותו, המערכת זיהתהה אותו ואיתחלתי את הכונן. אח"כ מצאתי ורכשתי תוכנה של PARAGON בשם OS TRANSFER TO SSD, והשתמשתי בה להעביר את מערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות לSSD מהכונן המכני. האם למישהו יש ניסיון עם התוכנה? הממשק שלה די פשוט.. אחרי כמה שעות של עבודה, היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ומאז WINDOWS לא מוכן לעלות בטענה ששינוי בתוכנה או בחומרה גרם לבעיה. יש למישהו רעיון אחרי לפתור את זה חוץ מלהתקין מחדש את ווינדוס?... אשמח לכל עזרה, תודה , ליאור

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. ישבתי על הגדר המון זמן, ובגלל שאני לא מוותר על גיבויים נגמר לי המקום בכל ההארדיסקים הפנימיים (1TB+0.5TB) והחיצוניים (1TB+1TB+0.5TB). PLEX רעב לתוכן חדש ואני נאלץ בזמן האחרון למחוק סרטים, סדרות ומשחקים (חלקם שווים) כדי לפנות מקום. זה לא עסק. בכל אופן, קשה למצוא ביקורות על הכונן הזה ברשת ובנוסף בהרבה חנויות הוא out of stock. מה דעתכם עליו? 800 ש"ח זה מחיר טוב? זה מהסידרה הבעייתית של סיגייט?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by avivds,

שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by yossibm,

היי, קניתי מחשב חדש עם הרדדיסק 3 טרה בייט. אבל windows 7 (64bit home premium) שמותקן עליו מזהה רק 2tb. אני רואה שלא עבדו עליי משום שמצויין על הדיסק שהוא 3 טרה. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 29 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by omertgm,

ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by FastJack,

לא כל כך הבנתי למה כדאי להוריד את הPage file על הSSD. הרי אם אין צורך הOS לא סתם ימלא את הSSD, אלא רק כאשר נגמר לו הזכרון, לא? ובנוסף, כאשר אני כן מנסה להוריד את הPage file הוא אומר לי שזה יגרום לשגיאות ו"שאר ירקות".

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by hassid_hassid,

שלום רב. לאחר התלבטויות מרובות החלטתי לקנות את הכונן עליו הייתה כאן ביקורת של Seagate FreeAgent GoFlex. בכל מקרה, הכונן מגיע עם חיבור USB3, שאין לי במחשב. לעומת זאת, יש לי במחשב חיבור של USB2/eSata, ותהיתי האם כאשר אני אחבר את הכונן עם חיבור USB3 דרך החיבור הזה אני אקבל מהירות גבוהה יותר? כי יש לי אפשרות לקנות את המתאם שלהם לeSATA (שמגיע איכשהו עם טכנולוגיה בה הוא גם מקבל חשמל מהחיבור), ואני לא יודע אם יש צורך... ז"א אני בכלל לא בטוח שיש לי את הeSATA עם חיבור SATA3 סביר שזה בכלל SATA2, אני לא יודע איפה למצוא את המידע הזה, בנוסף, גם אפ יש לי SATA3, וההבדל הרשמי בינו לבין הUSB3 לא כזה גדול, אז אני לא לחוץ, השאלה רק אם הUSB3 ייתן לי מהירות גבוהה יותר דרכו... תודה רבה לעוני…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים