אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
מחפש פתרון לאמצעי איחסון רשתי עם המאפיינים הבאים: 1. אפשרות ל - Mirroring. 2. חיבור Ehternet לנתב הביתי כך שלכל המחשבים בבית תהייה גישה. 3. מעדיף לקנות רק מארז שמכיל את בקר ה RAID והרשת כך שאוכל לבחור בעצמי את הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב של אחותי ישן התקנתי לה הכל מחדש הארד דיסק חדש זכרונות ועוד... אבל אחרי שעשיתי פורמט למחשב שלה והתקנתי WIN2K שדרך אגב עובד מצויין הווינדוס טוען שעה אבל לא עולה אבל שהוצאתי את הכונן תקליטורים המחשב עבד חלק משהו יודע למה (הוא עבד מקודם) זה דחוף לי בבקשה גם בזה אבא שלי מאשים אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי צורב דיוידי של אל-ג'י, תאריך יצור ינואר 2007. כשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא מזהה את הכונן, אבל הוא עובד מאוד לאט וכשמכניסים אליו דיסק הוא אומנם מציג מה נמצא בתוכו אך כשאני מפעיל קובץ מוזיקה למשל מתוך הדיסק מופעל ווינאמפ נגן המוזיקה אצלי אך הוא נתקע והשיר לא מנוגן. והבעיה היא גם עם דיסק רגיל וגם עם דיסק דיוידי. יש לציין שהכבלים אצלי תקינים כי על אותו כבל בדיוק עובד צורב אל-ג'י רגיל בצורה תקינה. במחשב אחר הצורב דיוידי החדש עובד מעולה. בשני המחשבים גם שלי וגם באחר ווינדוס אקס פי עם sp1. המחשב שלי חדש יותר וחזק יותר מהאחר. אשמח לקבל הסבר מה יכול לגרום לצורב הבעייתי לעבוד אצלי! תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ברצוני לרכוש דיסק קשיח בנפח של 1 TB ראיתי את השניים הבאים : Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מחירו כ- 450 ש"ח Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחירו כ- 455 ש"ח איזה בין השניים עדיף ? והאם הם מומלצים ? או שכדי לחפש אחד אחר ושאלה נוספת - יש לי מחשב ישן יחסית בעל לוח אם MSI 865PE Neo2 יש לו שתי חיבורים של SATA ומה שמופיע על ההרדיסקים SATA III או SATA II השאלה היא האם תיהיה בעיה לחבר אותם ללוח אם והאם יש סיכוי כי הלוח לא יזהה אותם כיוון שזה SATA III ולא SATA ? תודה על העזרה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש כל מיני חיבורים. לכונן כמו m2, sata 1.2.3 Pci express 3 אבל כולם מהירים פי כמה וכמה מהמהירות כתיבה וקריאה שזה בממוצע 550 מגה לשניה לכן השאלה אם זה משנה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
חיברתי HD חדש למחשב. לא חדש חדש, היה בו XP מהמחשב הישן. בהתחלה הוא עבד יופי, הוינ7 זיהה את הדריבר התקין הכל. אפילו הצלחתי להיכנס אליו במחשב שלי, הוא עשה לו בעצמו כונן חדש בשם F. הוא הראה לי כמה פנוי יש הכל. אני מטומטם לחצתי מקש ימני "אתחול". הוא שאל אתה בטוח הכל ימחק וזה וזה, אמרתי "כן". הוא עשה כמה דקות בום הודעת שגיאה אי אפשר חיבורים בדוק אם לא קריאה בלבד וכאלה . . עכשיו אין אפשרות להיכנס לדיסק קשיח. אני חושב שהוינדוס עשה חצי פעולה. הוא מחק הכל, והרס לי את הדיסק הקשיח מקש ימני מאפינים אומר שיש 0 מקום. לפני שעשיתי היה כתוב 120G פנוי 110 כי היה עוד XP. מה עושים אנשים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, האם יש עוד נתונים שחשוב לשים לב אליהם, חוץ ממהירות כתיבה וקריאה, כשמושווים בין ssd? ראיתי בלינק הזה, לדוגמא, עוד מלא נתונים: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd850evo/specifications.html מה זה קריאה וכתיבה רנדומלית למשל? האם חשוב לשים לב גם לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם חסרונות העבר יתוקנו בהצלחה ונקבל כאן את אחד מכונני ה-SSD המשתלמים ביותר מאז ומעולם? לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שדרוג גירסת הfimeware המחשב לא מזהה את הכונן החיצוני שלי לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי פיתרון. המחשב אינו מזהה אותו כלומר שנכנס למנהל התקנים מופיע ב-סימן קריאה צהוב unknow device. המחשב מבקש להתקין דרייבר. ניסיתי להחליף את הכבל. ניסיתי להחליף לפורט USB עם יותר חשמל. ניסיתי על מחשבים שונים אפילו מק ולא עזר.(XP ו- VISTA) נכנסתי למנהל איחסון ולנסות להקצות את המקום מחדש או לשנות את האות של הכונן (הבעיה שהוא לא מופיע שמה). ניסיתי לחפש דרייברים בשביל התקן לא הצלחתי. המכשיר הינו http://support.wdc.com/product/download.asp?modelno=wdbabm7500asl&x=0&y=0 אני לא יודע מה לעשות כבר וברגע שיהיה לי דרייבר אין לי מושג שזה באמת יעבוד בגלל גרסת הfimeware. מקו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מצלם קצת בחיי עם מצלמת ניקון D810 עתירת פיקסלים וגודל קובץ של 75 מ"ב לתמונה. אני עובד על SSD של CRUSIAL מדגם מוקדם מאוד עם 128 ג"ב שעליו יושבת מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות. מעוניין לשדרג את אופן העבודה שלי בפוטושופ כך שייבוא ראשוני יהיה לSSD שדרכו אעבוד על התמונות ואח"כ ייצוא לזוג הארד דיסקים,,,,,אחד מקור ושני לגיבוי. גודל SSD שיספיק לי הוא 500 ג"ב,,,,חשבתי על הסמסונג 850 EVO,,,,,,האם כדאי ללכת על משהו אחר? לגיבוי אני די בבעיה! אני מעוניין ב2 הארד דיסקים של 4TB. השאלה היא איזה? האם כדאי לעבוד עם RAID? NAS? או ללכת על תוכנה שתגבה קבצים ביניהם? חשוב לציין שמעולם לא עבדתי עם RAID או NAS תודה מראש על עזרתכם בברכה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-