עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by avner_s21,

שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by duzap,

אהלן, אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 32GB דרך eBay אבל אני אחד שמאוד נוקט באמצעי זהירות לפני שאני משלם לכן אני פותח את הפוסט הזה. קודם כל שאלה ראשונה - אני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הבאים של סאנדיסק: Sandisk Cruzer Blade Edge Slice Ultra ואם קיימים דגמים נוספים אני אשמח אם תוכלו לציין גם אותם. שאלה 2 - אם אני קונה באיביי האחריות היא רק דרך המוכר שקניתי ממנו? האם יש אחריות שאני יכול לממש דרך חברת סאנדיסק בארץ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Cr4ck,

זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, ברצוני להתקין מעה"פ חדשה ונקיה Vistax64 על המחשב שלי שמפרטו די ישן לוח אם ASUS P5WD2 PREMIUM מעבד Intel Pentium 820 D 2.8GHz 90nm Dual Core [כפולי הליבה הראשונים מ 2005] זיכרונות 2 * 1GB של Kingston תדר 533 ו 1 * 2GB של Super Talent בתדר 800 כרטיס מסך 9800GX2 מסך DELL 2407 - גודל "24. יש לי במחשב 2 דיסקי SATA בנפח 200GB כ"א [נדמה לי שאחד מהם SATAI והשני SATAII] המזוהים תמיד ב BIOS, אך אחד מהם כנראה תקול, כי הוא אינו מזוהה בדר"כ ע"י מהע"פ XP [נבדק במחשבים שונים] וגם כשהגדרתי את שניהם ב RAID0 עם בקר MATRIX תוך כדי התקנת ה VISTA [שזיהתה את המערך] מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח" Windows cannot be installed on this system" [אנו לא בטוח שזה הניסוח המדוייק]. (לעומת זאת כש…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by cha_had,

ערב טוב לכולם, משיטוטים בפורומים שמתי לב שהרבה אנשים מציינים לטובה את ה-SSD של סמסונג ואני לא כל כך מבין על מה? מהירות הכתיבה שלו היא 410 מגה, ויש SSDים עם מהירות שמגיעה ל-500 ו-550 מגה לשנייה! הנה לדוגמא SSD חדש של SANDISK שקיבלה תגובות רעות, ומופיע בדגם חדש ב-Sandisk Ultra II SDSSDHII ---KSP. מהירות הכתיבה שלו 500 מגה לשניה. הדגם של 120GB עולה ב-40 שקל יותר מסמסונג, הדגם של 240GB הוא אפילו זול יותר! והנה דוגמא שניה מאייבורי- כונן של טושיבה Toshiba HDTS212EZSTA שמהירות הכתיבה שלו היא 501 מגה לשניה והוא עולה ב-50 שקל יותר מסמסונג! אפילו הדגם הזה Kingston V300 120GB SV300S37A שקיבל תגובות זועמות במהירות כתיבה של 450 מגה לשניה (יותר מסמסונג) ועולה 100 שקל פחות. א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, אני לא אכביר במילים ובעבר כבר שאלתי על הנושא אך נותרתי ללא מענה. כונן ירוק פנימי של WD החל לעשות בעיות לפני כשנתיים. הכונן משמש בעיקר לאחסון סרטים. מהות הבעיה: כיבוי מחשב לרוב גורם לאי זיהוי הכונן הקשיח. בעיה אשר נפתרת על ידי מספר כיבויים והדלקות מלאים (ריסטים לא עוזרים) ו/או ניתוק הכבלים מהכונן וחיבורם שוב. לפעמים הכונן מחליט לעבוד לאט (ממש לאט) דבר אשר נפתר על ידי ריסט. ככל הידוע לי, הכונן לא הורס מידע אשר נמצע עליו (טפו,טפו טפו) מה ניסיתי לעשות? להריץ תוכנות בדיקה שונות ומשונות (החל מהתוכנה של ווסטרן וכלה ב-HD TUNE) כולן מצאו את הכונן תקין. בדקתי את הכונן לאורך זמן ותמיד נמצא תקין. החלפת חיווט לא עזר (החלפתי אותו מספר רב של פעמים בכבלים חדשים דנדשים) החלפת …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by waizman,

בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה, יש לי כונן 2.5 אינץ של ווסטרן דיגיטל עם חיבור SATA ובמחשב הנייח יש לי כמה חיבורי ESATA, אם אני משיג כבל מתאים ומחבר בין הכונן למחשב, האם אצטרך להזין את הכונן גם עם חשמל או שהחיבור של ESATA הוא בדיוק כמו USB ? אגב מאחור יש שני חיבורים האחד ארוך SATA POWER והשני הוא SERIAL DATA, איזה כבל אני צריך כדי להעביר את החומרים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sundayarak,

ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, ברצוני לקנות דיסק און קי חדש USB 3 של 64GB מ KSP איזה אחד כדאי לי לקנות מבחינת מהירות כתיבה? (ה EXTREAME יקר לי מידי..)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kletsman,

שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eyal177,

הרכבת שרת NAS ביתי שלום יש לי מחשב לא בשימוש ויש לי NAS חדש בין 7 חודשיים פיירול וסוויץ ואלפסק. קניתי אותם לאיזה פרוייקט שלא יצא לפועל ועכשיו אין לי שימוש בו אז חשבתי לעשות דבר כזה... אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן שלי שלא בשימוש. ואותם לחבר לאינטרנט בNAS יש לי 6 כוננים. אני שיהיה לי תוכנת ניהול לNAS שאני יכול להקצות כוננים למשל: כונן 1 לאבא שלי . ששם יהיה לו גישה חופשית לגבות את המחשב שלו . להוריד חומר לקחת חומר כונן אחד יהיה שייך לי . שהוא יגבה את המחשב שלי מרחוק כל X זמן . כונן אחר שאני יכול לתת גישה לאנשים { משפחה מורחבת} שיקבלו ממני קישור וסיסמה או משהו כזה. ויוכלו להוריד תמונות שלהם מאירועים ומפגשים שלנו. וכך האלה.... הNAS והמחשב שיבו בבית אצל הורים שלי . יהיה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. שלום שלום לכולם כפי שכולם מכירים יש את ה iOmega Select 1TB במבצע של באג ב 379 ש"ח עם שנתיים אחריות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8024&perur= לעומת זאת בקיי אס פי בלי מבצע יש FreeAgent Desk 1TB 3.5'' External HDD USB 2.0 Segateב 395 אם 5 שנות אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6981 עכשיו בשביל 20 שקל אני חושב שכדאי לי ללכת על הfreeagent של Segate. האם יש עוד נתונים שצריכים להלקח בחשבון? בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום! יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו? ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ShaharSi,

כמה באמת שווה לשדרג מחשב נייד בSSD אם הוא מגיע עם דיסק היברדי? כשמטרת המחשב היא משרדית, סרטים ומעט משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. היי, יש לי מספר כוננים קשיחים שיושבים סתם בבית וחשבתי להפוך שיהיו לגיבוי. יש לי בבית כונן קשיח חיצוני של WD, וראיתי שיש עליו מין בקר כזה(מצרף סרטון). השאלה שלי היכן ניתן לקנות כזה, חשבתי לחפש מוצרים כאלו רק עם הכיסוי ובלי הכונן אך אני לא מצליח למצוא. (תעבירו ל7:10 דקות אם הסרטון לא מתחיל בדקה הזאת)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ido-nava,

החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קראתי פה בפורום שעלולות להיות בעיות עם תמיכה בדיסקים קשיחים עם נפח גדול. אלו בעיות יכולות להיות ואיך אני יכול לבדוק אותן? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז ככה, היום הלכתי לקנות דיסקים, והיה איזה מוכר מתעלק שלא עזב אותי. קיצר מפה לשם הוא טען שמהירות הצריבה על דיסקים לא משנה. מכיוון שIDE לא תומך במהירות מעל 16x יענתו לא משנה כמה הצורב שלך מהיר, הוא יצרוב במהירות 16x. כי IDE לא מעביר מידע יותר מהיר את זה!!! אמרתי לו שזה בולשיט, לחלוטין אז ככה: 1- האם צדקתי? 2- מה באמת המהירות צריבה המקסימלית (אפילו תיאורטית) ש IDE כן יתמוך בה. אני כמובן מדבר על מהירות צריבה של דיסקים רגילים לא DVD. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים