אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הרכבת שרת NAS ביתי שלום יש לי מחשב לא בשימוש ויש לי NAS חדש בין 7 חודשיים פיירול וסוויץ ואלפסק. קניתי אותם לאיזה פרוייקט שלא יצא לפועל ועכשיו אין לי שימוש בו אז חשבתי לעשות דבר כזה... אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן שלי שלא בשימוש. ואותם לחבר לאינטרנט בNAS יש לי 6 כוננים. אני שיהיה לי תוכנת ניהול לNAS שאני יכול להקצות כוננים למשל: כונן 1 לאבא שלי . ששם יהיה לו גישה חופשית לגבות את המחשב שלו . להוריד חומר לקחת חומר כונן אחד יהיה שייך לי . שהוא יגבה את המחשב שלי מרחוק כל X זמן . כונן אחר שאני יכול לתת גישה לאנשים { משפחה מורחבת} שיקבלו ממני קישור וסיסמה או משהו כזה. ויוכלו להוריד תמונות שלהם מאירועים ומפגשים שלנו. וכך האלה.... הNAS והמחשב שיבו בבית אצל הורים שלי . יהיה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן שאין לי מה לעשות איתו... איך אני מסיר את המכסה העליון כך שיראו את המחט והדיסקים אבל בצורה נקייה... ניסיתי פעם לשבור אותו עם פטיש ומברג ענקי אבל זה לא עבד...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הנייד הישן שלי במקום לקנות חדש. השאלה שלי למי שיש לו את המחשב הנ"ל האם כדי להשקיע ולשדרג את הssd בלבד כדי לקבל מחשב מהיר, ואם כן, איזה דגם כדי לקנות, אנו מעדיף להשקיע כמה שפחות בכל זאת מחשב ישן. השימושים שלי יהיו אינטרנט, תכנות למובייל, בלי משחקים ולא אשמור תמונות או סרטונים על המחשב ככה שאני חושב ש 120gb יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות כונן SSD בשביל להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN7) וכמה משחקים עליו (ואולי תוכנות לא בטוח). שמעתי שהכונן של סמסונג 840 ממש טוב ויש לי זיכוי של 300 שקל באייבורי וראיתי שיש להם את הכוננים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&q=ssd+840&x=0&y=0 האם אחד מהם שווים? או ששווה לי להשקיע בכונן אחר? אם אחד מהם שווה, איזה מהם כדי לי לקחת? אני מחפש נפח של 120,128,250 ג'יגה, תלוי כמובן גם במחיר אבל אם זה שווה את זה אני יוכל לחרוג. (כנל לגבי כוננים שונים לא ה840) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשי פורום יקרים!!! ברשותי מחשב שבו מורכב הלוח אם של ABIT מדגם IS7. בנוסף יש לי כבר דיסק קשיח של WD בנפח של 80 ג'יגה. אני רוצה להוסיף דיסק קשיח נוסף, אך אני לא יודע בכמה ג'יגות של הרדיסקים הלוח אם שלי תומך! בדקתי בספרון שהגיע עם הלוח אם, וגם באתר הבית של ABIT, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו ולכן אני מפנה אותה אליכם ומקווה שתוכלו לעזור לי! בנוסף הייתי רוצה לשאול אם למישהו יש ניסיון עם הרדיסקי SATA והלוח אם הזה (ABIT IS7)? תודה מראש לכל העונים!! 8)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש צורב. הוא לא חייב להיות הכי מהיר שיש אבל שיהיה איכותי ולא יקר מדי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האתר של היצרן: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18322&search=ADDLINK+SSD http://www.addlink.com.tw/ssd-s70 מה שמעניין אותי: 1. כדאי לקנות? 2. מאיזה חברה השבבים? 3. דגם בקר 4. גודל SLC 5. כמה זיכרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://ksp.co.il/?uin=13384 או http://ksp.co.il/?select=.1033..146..374.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17091&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איזה עדיף מביניהם ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי את לוח האם MSI X58 Pro-E עם כונן קשיח WD 500GB הגרסה הירוקה. אז כעיקרון זה כבר ממש מגביל אותי ורציתי להוסיף כונן קשיח של 1TB, הכל בעיקר בשביל גיימינג. עם זה אין כל בעיה, אך האיטיות בעת הפעלת המחשב וכל הדברים שקשורים למערכת ההפעלה (Windows 8.1) כבר חוצת גבולות, ואני פשוט מעוניין בכונן SSD אך ורק בשביל מערכת ההפעלה. מכיוון ש 1.5TB יהיו לי בשביל גיימינג, אין לי כל צורך ב SSD עם מאות של GB אלא אחד פשוט אפילו של 30GB, העיקר שכל עניין שקשור למערכת ההפעלה "יטוס". חיפשתי קצת מידע בפורום אבל התבלבלתי לגמרי, כוננים דפוקים, איטיים, באגים וחברות גרועות שכבר אין לי מושג מה לרכוש. מישהו יכול להמליץ לי? (מהיר, עם קצת מקום, רק בשביל מערכת הפעלה)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והמהירות הנוכחית זוהי המהירות המקסימאלית שלו. מדובר ב- SAMSUNG 850 EVO 500 GB זהו כונן המיועד להניח בו רק מספר מצומצם של משחקים שהעידכונים שלהם תדירים. ואני חש שהמשחק לא נפתח/עולה במהירות שציפיתי שיעלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגרסה המקוצצת של מוצר הדגל מבית פלקסטור הגיעה אלינו לביקור – הכירו את כונן ה-SSD מדגם M6S לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6s-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a9%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למחשב של חבר שלי יש בעיה רצינית עם צריבה (CD) במהירות גבוהה - בכל מהירות שגבוה מx8 (ולפעמים אפילו בx8) יש בעיה, לפעמים הדיסקים נהרסים, לפעמים הצריבה נכשלת עשינו את הבדיקת מהירות של נרו (לסמן רק determine maximum speed) והוא החזיר תוצאות בין x8-x16 אני כבר התייאשתי ואין לי רעיונות לגבי הבעיה, בין הדברים שבדקנו - - הדיסק הקשיח על UDMA-5, הצורב על UDMA-2 - הוא פירמט את המחשב לפני מספר חודשים, אז אין בעיה של הצטברות של זבל שמכביד על המחשב - אין וירוסים, אין spyware - דרייברים של הצ'יפסט מעודכנים יש לו מעבד P4 2.66B, לוח Gigabyte 8SQ800,? 512MB RAM הדיסק הקשיח שממנו מתבצעות הצריבות הוא 120GB מסדרת הBB של WD הצורב הוא 4521B של LG (זה קומבו) - 52x32x52
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתומכת בזה - להכין דיסק און קי שיעלה בהפעלת המחשב ללא וינדוס ויבצע בדיקה לתקינות ה HDD , אני חושד שיש לי קריסות מרובות בעקבות תקלת חומרה ומנסה לאתר האם מדובר ב HDD או בספק. התוכנה Hutil שאמורה לבצע בדיוק את זה - לא ממש עבדה לי ולא הצלחתי להכין דיסק און קי שהוא BOOTABLE איתה... ה ISO אינו כזה שהוא BOOTABLE
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בשוק לכונן קשיח עבור אחסון נטו וגם לכונן SSD בשביל להעיר את המחשב שלי קצת. כונן קשיח - הכונן צריך להיות אמין ומהיר, ז"א שכוננים במהירות 5,400 לא באים בחשבון. מבחינת נפח הייתי רוצה לרכוש 2TB לפחות. SSD - אני זקוק לו רק בשביל מ"ה, CACHE, TEMP. לכן אני מניח ש-128 יספיקו, אך החיפוש שלי הוא עבור כונן עם הבקר המתקדם ביותר שיתן ביצועים מעולים. אשמח להמלצות. תודה,
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן הראשי המקורי שלי די קטן, עכשיו קניתי חדש, יש אפשרות להעתיק את תוכן הכונן (כולל הכל, כולל הוינדוס שמותקן עליו וכו') בין כוננים בנפח שונה? יש לי hbcd, אם זה עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bit לוח אם- GA-P55A-UD5 כרטיס מסך -GTX470 של Palit. כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TB כונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TB כונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB. הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן. המחשב פשוט קורס. אני מקבל Stop 0x000000124 איפה התקלה? האם בלוח? בבקר של הדיסקים? האם בדיסקים הקשיחים? אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה בכותרת , מחפשים מתנה לחבר . ראיתי ברשת שהרוב מרוצים(כנראה גם במבחינת האמינות) ממותגים כמו סמסונג, SanDisk, אינטל . ראיתי מספר דגמים בטווח מחירים הנל אבל לא מבין מה עדיף בפועל מבחינת ביצועים כלומר מי יתן לי את המהירות הכללית הכי טובה בפועל בשימוש במחשב ??? הסתכלתי על : SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW SanDisk Extreme II SDSSDXP-120G-G25 Crucial MX100 CT128MX100SSD1 2.5" Intel 530 Series SSDSC2BW120A4K5 2.5 Transcend SSD340 TS128GSSD340 2.5" פחות או יותר מה שמצאתי שקיבלו בחול ביקורות טובות , מי מהם מומלץ מבחינת ביצועים ??? אם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו ציינתי שיגיד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי HD חדש למחשב. לא חדש חדש, היה בו XP מהמחשב הישן. בהתחלה הוא עבד יופי, הוינ7 זיהה את הדריבר התקין הכל. אפילו הצלחתי להיכנס אליו במחשב שלי, הוא עשה לו בעצמו כונן חדש בשם F. הוא הראה לי כמה פנוי יש הכל. אני מטומטם לחצתי מקש ימני "אתחול". הוא שאל אתה בטוח הכל ימחק וזה וזה, אמרתי "כן". הוא עשה כמה דקות בום הודעת שגיאה אי אפשר חיבורים בדוק אם לא קריאה בלבד וכאלה . . עכשיו אין אפשרות להיכנס לדיסק קשיח. אני חושב שהוינדוס עשה חצי פעולה. הוא מחק הכל, והרס לי את הדיסק הקשיח מקש ימני מאפינים אומר שיש 0 מקום. לפני שעשיתי היה כתוב 120G פנוי 110 כי היה עוד XP. מה עושים אנשים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק קשיח שמחובר באמצעות USB. כשהמחשב מתחיל לקרוא אותו, הוא מציע לי לעשות לו FORMAT. בMANAGE הדיסק מופיע כדיסק "בריא". לעומת זאת, כשאני מנסה לפתוח אותו מ-My Computer - אותה הודעה שמציעה לי לפרמט את הדיסק. לאחר שאני מסרב לפרמט את הדיסק, מופיעה הודעת שגיאה "Data error - cyclic redundancy check" האם יש דרך להציל את המידע שעל הדיסק? איזשהי תוכנה? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-