אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההמלצה בפורום הייתה לקנות את ה SJ הלכתי וקניתי ואני מגלה שקניתי את ה UJ ההבדל שאחד SPINPOINT F1 והשני F3 מישהו יודע מה ההבדל אם אני צריך להחליף או לא ואם זה משנה במשהו כי את ה SJ אני לא מוצא באתר של סמסונג תודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי 2 הרדיסקים זהים כל אחד 2TB . חיברתי אותם במערך RAID 0 . כשאני מנסה לחלק אותם ע"י התוכנה בזמן התקנת וינדאוס, הוא מחלק לי רק 2TB ועוד 1.6TB לא מחלק והם נשארים "באוויר" כלומר סוג של שטח מת שאני לא יכול לעשות איתו כלום . (כשאני מנסה לפרמט את השטח ה"מת" הוא כותב לי שגיאה) דברים שניסיתי לעשות : 1. לפרמט כל דיסק בנפרד - עובד תקין לגמרי. 2. לחלק אותם ביחד בתוכנת צד 3 - אותו דבר כמו עם התוכנה של וינדאוס, לא עובד. 3. עדכון ביוס של הלוח אם לגרסה אחרונה - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה ? ההרדיסקים תקינים לגמרי, אבל ב RAID 0 לא עובדים בעצם במלוא תכולתם ואני יכול להשתמש רק ב 2TB . לא נתקלתי בבעיה כזאת אף פעם, למישהו יש רעיונות ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הנייד הישן שלי במקום לקנות חדש. השאלה שלי למי שיש לו את המחשב הנ"ל האם כדי להשקיע ולשדרג את הssd בלבד כדי לקבל מחשב מהיר, ואם כן, איזה דגם כדי לקנות, אנו מעדיף להשקיע כמה שפחות בכל זאת מחשב ישן. השימושים שלי יהיו אינטרנט, תכנות למובייל, בלי משחקים ולא אשמור תמונות או סרטונים על המחשב ככה שאני חושב ש 120gb יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם חסרונות העבר יתוקנו בהצלחה ונקבל כאן את אחד מכונני ה-SSD המשתלמים ביותר מאז ומעולם? לכתבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הכוננים המכאניים ממשיכים בטיפוס האיטי שלהם בנפחים, ותודה לגז ההליום לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שאלה בכותרת , מחפשים מתנה לחבר . ראיתי ברשת שהרוב מרוצים(כנראה גם במבחינת האמינות) ממותגים כמו סמסונג, SanDisk, אינטל . ראיתי מספר דגמים בטווח מחירים הנל אבל לא מבין מה עדיף בפועל מבחינת ביצועים כלומר מי יתן לי את המהירות הכללית הכי טובה בפועל בשימוש במחשב ??? הסתכלתי על : SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW SanDisk Extreme II SDSSDXP-120G-G25 Crucial MX100 CT128MX100SSD1 2.5" Intel 530 Series SSDSC2BW120A4K5 2.5 Transcend SSD340 TS128GSSD340 2.5" פחות או יותר מה שמצאתי שקיבלו בחול ביקורות טובות , מי מהם מומלץ מבחינת ביצועים ??? אם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו ציינתי שיגיד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש כל מיני חיבורים. לכונן כמו m2, sata 1.2.3 Pci express 3 אבל כולם מהירים פי כמה וכמה מהמהירות כתיבה וקריאה שזה בממוצע 550 מגה לשניה לכן השאלה אם זה משנה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב משחק מחשב PC על דיסק DL יש לי קובץ iso גדול 5G האם כדאי לצרוב עם נירו? שמעתי שיש לנירו בעיות עם DL באיזה מהירות לצרוב? 2.4? 2? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009. שמתי לב לשתי בעיות: 1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת. 2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר. אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר. אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי הבנתי שהMX100 שקל crucial והEVO של סמסונג הכי מומלצים. השאלה היא האם הכוננים הזולים יותר לא שווים כלום? למשל ראיתי כוננים של Sandisk ושל Kingston בכמעט 100 שקלים פחות. כלומר המומלצים ביותר יקרים ב30% מהכוננים האלה. מה שחשוב לי הוא קודם כל אמינות. אחר כך ביצועים מקסימליים. אני מניח שכל אחד מהכוננים האלה עדיף על HDD רגיל. אז עד כמה המומלצים ביותר שווים את תוספת המחיר(מה ההבדל בביצועים?). כמו כן האם לדעתכם blackfriday יביא איתו מבצעים גם בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני פחות משנה רכשתי דיסק חיצוני seagate freeagent 1TB, העמסתי אותו בסרטים וחיברתי לסטרימר. מאז ומתמיד הוא היה עושה מעין קליקים מדי פעם אבל לאחרונה הוא עושה את זה לעיתים יותר תכופות וכשזה קורה הסרט נתקע למספר שניות. מישהו מכיר את הבעיה? האם יש פתרון או שעליי לפנות לחנות? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את הדיסק הנ"ל לצורך אכסון ולהלן מס' שאלות: 1. קראתי ביקורות קנייה ב-newegg ושמתי לב שרבים ממליצים על עדכון קושחה עבור באג מסויים(SMART problems). מישהו יודע במה מדובר? 2. לגבי פרמוט הדיסק, לא הבנתי את כל נושא ה-4K סקטורים , האם צריך להגדיר משהו שונה באתחול? 3. אשמח לקבל המלצת תוכנות בדיקה לדיסק/סקטורים פגומים/ועוד(מבית סמסונג או שלא), לפני שאני מתחיל להעמיס עליו מידע. 4. מה יהיה עדיף מבחינת ביצועים: להשאיר את מערכת ההפעלה והתוכנות על ה-WD2500KS הישן (יתרונות:7200RPM, דיסק פיזי נפרד למערכת הפעלה ותוכנות ודיסק נפרד עבור השאר) או להתקין אותה על מחיצה ב-SAMSUNG החדש (יתרונות: דיסק חדש יותר וכנראה שגם מהיר יותר)?? האם יהיה בכלל הבדל משמעותי בשימוש ביתי …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-