עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yaniv55,

בחנות המחשבים שבה אני מעוניין להרכיב את המחשב , טוענים שצורבי SATA גורמים לבעיות ולחימום יתר . האם מישהו מכיר בעיות כאלו ? במיוחד בצורב של PIONEER 212 . תודה יניב

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הגרסה המקוצצת של מוצר הדגל מבית פלקסטור הגיעה אלינו לביקור – הכירו את כונן ה-SSD מדגם M6S לכתבה: http://hwzone.co.il/plextor-m6s-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-ssd-%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%aa%d7%97-%d7%a9%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%9c%d7%97/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה

5. איך אני בוחר איזה כונן יקבל את האות C ואיזה D ? לפי החיבור IDE בלוח אם עצמו ? לפי שינוי הגדרות בביוס ? הכונן שעליו אני מתקין ווינדוז ? איך אני בוחר ??? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ran_sion,

שלום, התקנתי את הצורב החדש... סה"כ דיי בקלות... הבעיה היא שהצריבה על דיסק רגיל (בינתיים זה מה שניסיתי) לא עולה על X24 זאת אומרת ב NERO אין אופ' של יותר מ-X24 (הדיסקים כן תומכים במהירות גבוהה יותר) הצורב הוא של NEC 3500A או U לא זוכר... למישהו יש רעיון? (ניסיתי "DETERMINE MAX SPEED" אך זה לא שינה כלום...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by aviel2kk,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות ssd בנפח 1 טרה מהיר ואיכותי יש המלצות על דגמים/חברות? חשבתי ללכת על דגם של ssd כונן קשיח Transcend SSD370 TS1TSSD370 1TB SSD SATA III מה אתם אומרים?ממליצים? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מחפש הארד דיסק פנימי 4 טרה 7200 RPM לשימוש ביתי רגיל, שיהיה אמין ולא רועש מדי, בסביבות 500 ש"ח, או הארד דיסק 3 טרה באותה מהירות במחיר יותר משתלם אם יש כזה. מצאתי הארד דיסק בטווח הזה של HGST, שקראתי שיש להם הארד דיסקים סופר אמינים, אבל זה כונן NAS, יש לכונן כזה חסרונות במחשב רגיל? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם חסרונות העבר יתוקנו בהצלחה ונקבל כאן את אחד מכונני ה-SSD המשתלמים ביותר מאז ומעולם? לכתבה

10. Started by apelt,

אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by erezo,

אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב דיסק קשיח חיצוני בנפח של 1TB לפחות עם תקן USB 3 , ראיתי מס' דגמים ב KSP ואני לא יודע מה להחליט, האם לקחת את ה western digital שמוצע שם, או transcend או iomega שהתכונות שלהם דומות אחד לשני. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שכבר רכש כונן כזה, חשוב לי הניידות שלו כך שחיבור לחשמל לא בא בחשבון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם מישהו בדק את הנושא או יכול להצביע לי על בדיקה שנערכה. האם יש הבדל בין הדרייבר המקורי שמגיע עם וינדוס 7 64ביט, במצב AHCI, לבין לאחר החלפתם ע"י התקנת Intel Rapid Storage Technology . כל זה, מבחינת ביצועי דיסק קשיח בודד. (לא SSD ולא Raid)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amisha,

רב , התחדשי ב 1 טרה של סמסונג בהמלצתכם ואני חייב לציין שהוא מאוד מאוד שקט . עכשיו , אני רוצה להעביר את כול המידע מ זוג כוננים ישנים של 80 ו 120 לכונן החדש . אני מעוניין להעביר גם את מע' ההפעלה לכונן החדש אני אני לא בידיוק רוצה לפרמט ולהתחיל להתקין את הכול מהתחלה . איך עושים :s05: אציין שהחדש מחולק ל 100/150/300/300/81 אני רוצה להעביר את המע' הפעלה ל 100 ממחיצה של 20 בישן .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by integral,

אז זהו. השליטה של LG בתחום הסתיימה וכל החברות מכירות בחשיבות ובפופולריות העולה של הפורמט: http://www.cdfreaks.com/article/230/5 http://www.cdfreaks.com/news/12453 http://www.cdfreaks.com/news/12472 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15018 (דגמים 110 ו 110BK)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sega,

יש לי שאלה..האם בכונן SSD שמבוסס פלאש יש פחות סיכויים שיווצרו סקטורים פגומים מאשר כונן קשיח רגיל או שזה לא קשור וזה אותו הדבר מבחינת הסקטורים הפגומים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Teknik,

שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. איך אפשר לשחזר מידע מדיסק קשיח שלא פועל??, מישהו אמר לי שאם אני מעביר את הדיסק הפנימי שבתוך הקופסא לתוך קופסא של דיסק אחר בעל אותה המהירות ואותה הנפח הוא יפעל רגיל כאילו הוא בקופסא המקורית שלו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by redead,

נהרס לאח שלי המחשב לגמרי והוא קונה חדש.. עכשיו הוא רוצה שאני יעביר לו דברים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.. אם אני רוצה לחבר במחשב החדש את ההרדיסק הישן כדי להעביר דברים אני צריך להכניס אותו עם כל הברגים והכול רק בשביל הכמה דקות האלה של העברת מידע? אם על שתי הדיסקים הקשיחים יש מערכת הפעלה זה לא יעשה בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by d pro,

שיהיה מהיר בהעתקה וכתיבה מה החברות המומלצות?? עד 600 ש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Skipper,

היי כולם, אני משדרג את הלפטופ הקשיש שלי: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834246128 אני מעביר את ה - HDD במקום ה-CD. אני רוכש SDD 256 GB דרך האתר הזה: (אני בתאילנד בקרוב): http://www.invadeit.co.th/category/solid-state-drives-ssd/240gb-256gb/2-5-inch/sort/price/asc/ אפשר בבקשה המלצה לSDD אמין ומהיר שיחזיק לי להרבה שנים והכי חשוב שיתאים ללפטופ (בעתיד כנראה אחליף לפטופ והתכנון הוא להעביר את ה - SSD). חשבתי על הקינגסטון, זול וחברה מוכרת, מה אומרים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי שאלה בכותרת , מחפשים מתנה לחבר . ראיתי ברשת שהרוב מרוצים(כנראה גם במבחינת האמינות) ממותגים כמו סמסונג, SanDisk, אינטל . ראיתי מספר דגמים בטווח מחירים הנל אבל לא מבין מה עדיף בפועל מבחינת ביצועים כלומר מי יתן לי את המהירות הכללית הכי טובה בפועל בשימוש במחשב ??? הסתכלתי על : SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW SanDisk Extreme II SDSSDXP-120G-G25 Crucial MX100 CT128MX100SSD1 2.5" Intel 530 Series SSDSC2BW120A4K5 2.5 Transcend SSD340 TS128GSSD340 2.5" פחות או יותר מה שמצאתי שקיבלו בחול ביקורות טובות , מי מהם מומלץ מבחינת ביצועים ??? אם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו ציינתי שיגיד.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yuval gur,

קראתי קצת באינטרנט, לפי מה שהבנתי זה כונן FLASH שממלא את מקום ה-HD במחשב נייד? למה זה טוב? האם זה אמור להוזיל את עלויות ה-LAPTOP? אם אפשר לקבל עוד פרטים אני אשמח תודה יובל גור

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את הWestern Digital WD2500KS 250GB 16MB ויש לי שאלה הארדיסק הזה טוב? הכוונה האם הדגם טוב יש לי ארדיסק 120 ונראה לי שיש לו סקטורים הרוסים והוא גם ATA להשאיר אותו או לעיף אותו? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים