אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
הכונן הראשי המקורי שלי די קטן, עכשיו קניתי חדש, יש אפשרות להעתיק את תוכן הכונן (כולל הכל, כולל הוינדוס שמותקן עליו וכו') בין כוננים בנפח שונה? יש לי hbcd, אם זה עוזר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה: יש לי כיום HTPC ומחשב נייד. ב HTPC יש SSD + דיסק של 2T שעולה על גדותיו. אין מקום לדיסקים נוספים ב HTPC וניסיתי להחליט איך אני מוסיך לעצמי עוד הרבה שטח איכסון כי נמאס לי להתקמצן על מקום ויש לי אופי אספני. אם זה לא ברור, הדיסקים אמורים להכיל סרטים\סדרות ושאין לי שאיפות לגבות הכל (זה כבר יעלה לי הרבה יותר מדי. מה שחשוב זה המוזיקה ומסמכים, ואת זה אני פשוט מסנכרן בין כמה דיסקים שונים כי זה עוד בסדרי גודל של 200G ולא טרות) האפשרויות עד כמה שאני רואה אותן: 1. דיסק חיצוני קבוע ל HTPC. משהו כזה - http://ksp.co.il/?select=.1033..348..535.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16402&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= נראה לי שזה פתרון זול יחסית כי אני או…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD ואמרו לו בבאג שLG היחידי שצורב בכל הפורמטים ורוצה לקנות את זה ניסיתי להגיד לו שNEC זה עדיף אבל הוא בשלו האם למישהו יש לינק שמראה למה NEC עדיף בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב נראה לי שהבית שלי שוכן מעל שדה מגנטי, אחרת אני לא יכול להסביר למה הארדיסקים מתקלקלים אצלי על ימין ועל שמאל. לא אני לא בועט במחשב שאני מפסיד בפוקר אונליין. בכל אופן , הארדיסק 160GB של Samsung , ניסיתי להתקין עליו משחק ללא הצלחה ... הרצתי CHKDSK ו- 256KB נמצאו ב Bad Sectors. האם ההארדיסק הזה גמור ? אפשר לעשות משהו זמני ? האם יהיה ניתן להתקין עליו אי פעם משהו שוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב גיימינג חדש עם מפרט גבוה. בחלק מלוחות האם עם צ'יפ Z79 יש חיבור sata express חדש שיכול להעביר עד GB\S 10. השאלה היא האם קיימים כבר SSD שבאמת יכולים לנצל את החיבור הזה, כלומר לקבל עדיפות משמעותית על חיבור SATA III. אני מעוניין ב- SSD בנפחים 120 - 256 GB.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שאלה בכותרת , מחפשים מתנה לחבר . ראיתי ברשת שהרוב מרוצים(כנראה גם במבחינת האמינות) ממותגים כמו סמסונג, SanDisk, אינטל . ראיתי מספר דגמים בטווח מחירים הנל אבל לא מבין מה עדיף בפועל מבחינת ביצועים כלומר מי יתן לי את המהירות הכללית הכי טובה בפועל בשימוש במחשב ??? הסתכלתי על : SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE120BW SanDisk Extreme II SDSSDXP-120G-G25 Crucial MX100 CT128MX100SSD1 2.5" Intel 530 Series SSDSC2BW120A4K5 2.5 Transcend SSD340 TS128GSSD340 2.5" פחות או יותר מה שמצאתי שקיבלו בחול ביקורות טובות , מי מהם מומלץ מבחינת ביצועים ??? אם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים שלו ציינתי שיגיד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי ראש בראש בין הדיסק קשיח במחשב נייד שלי (Asus N55SF) בכונן SSD חדש, הכונן הוא: SilconPower v60 240GB. התוצאות שקיבלתי נמוכות מאוד, ומאוד דומות לSSD שהתקנתי במחשב האישי לפני יותר מ3 שנים (crucial m4 128GB). מה עשיתי לא נכון? צירפתי תמונות של שני הכוננים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס זיכרון לפלאפון. אני מעוניין לחלק אותו ל 2 מחיצות. ניסיתי כבר עם כל התוכנות הידועות: easeus,MiniTool Partition Wizard ,paragon... המחיצה השנייה לא מתחלת בשום פורמט(המחיצה הראשונה מצליחה ללא בעיה). עשיתי בדיקת שגיאות בעזרת הווינדוס ולא נמצאו שום בעיות. בנוסף ניסיתי עם התוכנה acronis מ BOOTCD וגם התוכנה לא הצליחה אך הציגה את ההודעה הבאה: corrupted file system please run an error-checking tool תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה שגיאות במערכת הפעלה ולאחר בדיקה התגלו המון סקטורים פגומים. הכונן נקנה באייבורי לפני שנתיים ועדיין באחריות (לעוד 3 שנים) בדקתי באתר של אייבורי והכונן הזה בגודל הזה אינו נמצא במלאי לכן אני מניח שאצטרך לבחור במוצר אחר, רק שאיני יודע מה. איני יודע איך החנות מתנהלת במצב כזה בו נקנה מוצר (850 ש"ח לפני שנתיים) שבאחריות וכרגע לא במלאי. יזמינו את אותו מוצר? יחליפו למוצר באותו שווי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לצורב דו שכבתי שהצריבה שלו בDEUL תהיה X4 והצריבה הרגילה(R-) תהיה X8.... איתן
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב חדש מבית SAMSUNG 203D. כידוע לכם מהירות צריבה מקסימלית שלו ל-DVD-R היא X20. ( המדיה עצמה רשום X16) צרבתי DATA בגודל בערך 2.5GB בנרו (גירסה 6.6) הוא כותב X16 אבל בפועל לקח לו 21 דקות לצרוב. כך שזה לא מהירות 16 אלא הרבה יותר איטי. ניסיתי גם באשמפו 7 ושם הוא מראה שהמהירות המקסימלית שצרב הוא X4...... למה ? הצורב החדש שלי לא תקין ? עבדו עליי בחנות? מה לא בסדר? אנא עיזרו לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברים , מחפש לקנות כונן קשיח גדול ומהיר ומתלבט כרגע בין האם לקחת M2 מאליאקספרס בגודל 1TB שעולה סביבות ה 400 שקלים שיתן מהירות אבל מבחינת גודל זה עדיין 1TB או לקחת סיגייט באראקודה בגדול 2TB שעולה סביבות ה 300 שקלים אבל יותר איטי. דילמה נוספת היא שיש לי רק חיבור SATA3 אחד, שאליו מחובר ה SSD של המערכת הפעלה , ככה שאם אני אקנה כונן מכאני הוא יהיה מחובר ב SATA2 שזה לא יתן לנצל את המהירות שלו עד הסוף . המהירות קראיה כתיבה מאד משמעותית בישבילי בגלל שאני עובד עם קבצי וידיאו 4K ורבצי EXR שהם כבדים גם כן . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי האם כדאי להמליץ על כונן SSD לטובת שיפור חוויית המולטי טסקינג עבור מחשבים ישנים בעלי PROT בתקן SATA 1.0 ידוע שהוא מוגבל מבחינת מהירות, שזה למעשה פחות רלוונטי בהתקנת מערכת על גבי SSD, אך האם יש השפעה (ניקרת?) על זמני הגישה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-